TUI Norge Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

HOLD DERE UNNA TUI!!! Svindel å bedrag!!! Ai-genererte bilder av hoteller slik at de fremstår mye mer atraktive en de faktisk er. TUI har tydeligvis helt andre retningslinjer for hva et 4-stjerner... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Finanse i ubezpieczenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Reiser til sol og bad på verdens fineste strender! Besøk TUI for inspirasjon til din neste sydentur, eller bestill nå om du allerede har bestemt deg.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 34

Napisz recenzję

HOLD DERE UNNA TUI!!!

HOLD DERE UNNA TUI!!!
TUI har tydeligvis helt andre retningslinjer for hva et 4-stjerners hotell er enn andre tur-operatører, et 4 stjerners hotell hos Tui tilsvarer 2-3 stjerners hos andre tur-operatører.
Service instilling finnes ikke blandt de som jobber hos Tui, -er du missfonøyd med å bli lurt, møter du det ene arrogante rævhølet etter det andre om du faktisk er så heldig at du får tak i de arbeids-sky svindlerne, det gjelder forøvrig både telefon og mail. Kommer aldri til å reise med Tui igjen i mitt levende liv, da skal jeg heller sykle til spania og bo i telt om de andre tur-operatørene mot formodning skulle legge ned sin drift.

2 października 2026
Oceniono na 4 z 5

En flott app og nettside. Men litt dårlig kundeservice.

En flott app og nettside med mange gode reisemål, konkurransedyktige priser og gode tilbud på utflukter og aktiviteter 👍🏼 De svarer raskt på henvendelser og er tilgjengelige på reisemålet.

Dessverre har vår siste opplevelse vært skuffende. TUI har endret flytidene våre, noe som har satt oss fire som reiser sammen i en svært vanskelig situasjon med leiebilen vi allerede har forhåndsbestilt. Dersom vi beholder bilen i de ekstra to timene, vil det koste oss over 300 euro ekstra. Leverer vi den inn tidligere, må vi tilbringe nesten fire timer på flyplassen – altså mer tid enn det vi betalte for leiebilen for hele uken. Det er derfor uaktuelt for oss å betale dette beløpet.

Vi har bedt TUI om hjelp, men så langt har vi kun fått beskjed om at dette regnes som en «mindre endring», uten at det er blitt tilbudt noen reell løsning. Vi ønsker naturligvis heller å tilbringe to ekstra timer på hotellet enn på flyplassen. De som har reist fra Gran Canaria, vet hvor lang tid det kan ta før innsjekkingsskrankene åpner, slik at man kommer seg gjennom til riktig side av sikkerhetskontrollen 🙄

Som om ikke dette var nok, kan TUI heller ikke garantere – bare fire uker før avreise – at flytidene ikke vil bli endret igjen.

Vi opplevde nøyaktig det samme for noen år siden. Da ble flytidene først endret, før TUI kort tid før avreise endret avgangstiden tilbake til den opprinnelige tiden.

Dette gjør det svært vanskelig å planlegge en reise, særlig når man har bestilt leiebil, flyplasstjenester og andre tjenester basert på bekreftede flytider. Å stadig måtte endre slike bestillinger er både upraktisk og potensielt svært kostbart.

Vi hadde også en svært dårlig opplevelse med TUI for flere år siden, da vi bestilte VIP-lounge på Gran Canaria lufthavn. Det oppsto lange forsinkelser ved innsjekkingen, og da vi endelig kom frem til loungen, ble vi først nektet adgang fordi personalet hevdet at de ikke hadde noen avtale med TUI. Etter mye frem og tilbake fikk vi til slutt komme inn – bare for å oppdage at terrassen var stengt. Vi hadde uansett bare noen få minutter igjen før boarding, så hele opplevelsen ble i praksis bortkastet. Til tross for dette nektet TUI å refundere noe som helst.

Denne opplevelsen gjorde at vi unngikk TUI i flere år. Etter hvert bestemte vi oss for å gi dem en ny sjanse, og vi har brukt TUI på de siste tre–fire feriene våre. Vi snakker mange MANGE titalls tusen siden 1. ferie. Dessverre har den siste opplevelsen nok en gang gjort oss skuffet.

14 września 2026
Oceniono na 1 z 5

Hvis det gikk an å gi null stjerner…

Hvis det gikk an å gi null stjerner hadde de fått det. Elendig kundeservice og det verste jeg har vært borti på måten de behandler kunden og klager på.

Dette er svindel ved at man kan oppgradere til «større familierom» for flere tusen per natt når det i realiteten er små tomannsrom med en liten puff som «sideseng». Noe som på ingen måte stemmer overens med bildene på deres egne nettsider.

Dette klagde vi på både under reisen og da vi kom hjem, og TUI velger utelukkende å «tro» på hotellets versjon som var at vi har fått en «gratis oppgradering til større familierom» når det i realiteten ikke er mulig å få et mindre rom. I tillegg avslørte den ene ansatte på hotellet seg og sa at vi hadde fått feil romtype opprinnelig. Vi har sendt bilder som bevis til TUI, men de påstår at «dette kan de ikke se ut fra bildene».

Vi er nå to familier som aldri kommer til å reise med TUI igjen og det gjør meg glad å tenke på at de kommer til å gå glipp av hundre tusenvis av kroner fra oss i fremtiden.

Oceniono na 1 z 5

Jeg er utrolig skuffet over TUI og…

Jeg er utrolig skuffet over TUI og kommer ikke til å anbefale dette selskapet til andre.

Vi bestilte reisen vår allerede i mars for totalt 24 000 kr og betalte 4 000 kr i depositum. Nå har den nøyaktig samme reisen blitt satt ned til 22 000 kr. Det betyr at vi, fordi vi bestilte tidligere, må betale 2 000 kr mer enn nye kunder for akkurat den samme reisen.

Jeg kontaktet TUI og håpet at de kunne være litt imøtekommende og justere prisen som en goodwill-løsning. Vi ba ikke om noe urimelig – vi ønsket bare at den resterende betalingen skulle justeres til dagens pris. Dessverre ville de ikke hjelpe oss i det hele tatt.

Det er utrolig frustrerende å oppleve at en kunde som bestiller tidlig og betaler depositum, ikke blir møtt med noen form for fleksibilitet når prisen senere går ned.

For meg viser dette en veldig dårlig kundebehandling og mangel på vilje til å finne en løsning. Jeg sitter igjen med en følelse av at kunden bare betyr noe frem til betalingen er gjort.

Jeg kommer ikke til å bestille hos TUI igjen, og jeg anbefaler andre å tenke seg godt om før de velger dette selskapet. En svært skuffende opplevelse.

11 września 2026

Elendig kundeservice

Vi booket tur med TUI (under et annet navn) i sommer til Kos til Akti Palace, et såkalt 4-stjerners ultra all-inclusive hotell med tre rom, da vi var et stort reisefølge. Her hadde vi bestilt oppgraderte rom som ble presentert på nettstedet til TUI som større og finere enn standardrom. Da vi ankom hotellet viste det seg at vi fikk rom som fremsto som standardrommene som er avbildet på TUI. Dette blånektet både hotellet og TUI for, og vi fikk såvidt et nytt rom da det første av rommene vi hadde bestilt luktet mugg. Dette forsøkte også hotellet først å sno seg unna, men vi fikk til slutt et nytt rom selv om vi måtte vente nesten et døgn på dette. TUI var helt og holdent på hotellets side, og mente at vi hadde fått det vi betalte for. Det er jo å lyve så som tror det selv. De har heller ikke vært noe hyggelige i korrespondanse med min søster som har hatt ansvaret for dette, og blånektet å refundere pengene for oppgradering. Selv om hotellet er greit nok ellers (gresk fire stjerners er ikke det samme som i resten av Europa), er det ufattelig dårlig kundeservice å holde på sånn TUI gjør. Heldigvis er det nok av andre reisebyråer å velge fra.

Oceniono na 1 z 5

Tui har egen rangering av hotell

Tui har egen rangering av hotell. Alcudia Pins. Vi booked et 4 stjerners hotell, som viste seg å være et 3 stjerners hotell. Hotellet var ikke som forventet. Dårlig rengjøring, maten var ikke god og dårlig service. Det var en skikkelig nedtur. Holder oss til Ving.

29 sierpnia 2026

Dårlig kundeservice

Hotellet var dårlig selv om det var 4-stjerners. Manglende informasjon, mye støy, ødelagt vask som lekket mye slik at alt på badet ble vår, mygg, ingen romservice, ingen vask og kakerlakker på rommet. Tui erstatter et latterlig beløp på 355 kroner på en reise som har kostet over 16000 kroner.

30 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Flott hottel Mallorca - Protur playa cala millor

Protur playa cala millor var ett fantastisk hotell. 5 av 5 uten tvil. Havutsikten var utrolig, basseng og strand helt perfekt og middagsbufftene en opplevelse i seg selv.
Transfer sto klare og leverte oss rett til hotellet kl 01:00 om natten, hvor de hadde satt frem noe nattmat til oss om vi hadde lyst. Sterkt annbefalt.

Har bare en liten klage på TUI kundeservce. Måtte ringe kundeservice 3 ganger med ca 30 min telefonkø for å fikse en skrivefeil jeg hadde gjort i eposten adressen på bestillingen. Ser på andre review, og er glad at reisen gikk knirkefritt ellers.
Vi hadde ingen problemer med TUI guide og de var tilgjengelig for spørsmål hele oppholdet, ikke at vi trengte det så flott personalet på hotellet var.

14 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

after we waited 45 minutes for the bus…

after we waited 45 minutes for the bus that was going to drive us to the hotel. after driving for 10 minutes the driver stops and says he needs a 15 minute break. we waited for almost an hour so he could sit and watch his phone and talk on facetime while the passengers were sitting in the heat and waiting to arrive at their hotels. our whole first day was ruined because of this. fix this asap!

8 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Useriøs aktør med lokketilbud som ikke kan bestilles

TUI Norge fremstår som en forferdelig useriøs aktør. De presenterer gode tilbud, men når man velger en pakkereise man ønsker å bestille blir man sendt til en side som viser at TUI har "tekniske problemer". Etter å ha forsøkt flere ganger utover kvelden, på flere nettlesere og gjennom app på telefon ga vi opp. Senere på kvelden forsvant reisen, og vi tenkte det var fullt eller tatt vekk på grunn av trøbbel. Dagen etter tilbyr de reisen igjen, og vi forsøker nok en gang. Også denne gangen blir vi sendt til side for tekniske problemer. Utrolig nok skjer det ikke hvis man prøver en dyrere reise.

Etter flere mislykkede forsøk benytter vi kundechat som forteller oss at hotellet er fullbooket og ikke kan bestilles. Jeg gir de et vennlig tips om at det kanskje burde bli tatt ned fra siden deres. Hotellet forsvinner i ett par timer, før det legges ut på nytt. Mistenkelig likt dagen før.

Min konklusjon er derfor at TUI operer med lokketilbud som ikke kan bestilles, i håp om at man i desperasjon bestiller en dyrere tur. Jeg vil aldri vurdere å bestille reise hos TUI igjen.

4 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Overall very happy

Overall very happy. Manage expectations - you're not staying at Hilton or eating Michelin star foods. Also it is a big hotel with many many guests.

For us service very good. TUI hosts for kids smiling, friendly and accommodating.
Apartment at good standards with good functional appliances. Cleaning services very good.

For us - all in all a very good first experience with TUI.

24 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

My experience booking a rental car…

My experience booking a rental car through TUI and CarTrawler was one of the most frustrating and misleading travel experiences I have ever had.
I prepaid approximately 1,800 NOK for a rental car in Sicily, expecting that the booking terms advertised by Cartrawler/TUI would be honoured. Instead, when I arrived at the rental desk, I was told I would not receive the vehicle unless I paid an additional €350 for extra insurance.
This felt like a classic bait-and-switch. The advertised price was meaningless if the car could not actually be collected without paying hundreds of euros more. Whether this requirement should have been made clearer before booking is something prospective customers should carefully consider.
When I refused to pay the unexpected charge, the rental company refused to provide the car. Despite having paid in advance, I was left without a vehicle and out of pocket.
Thieves, charlatans and highway robbers. Avoid!

23 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Her kommer en lang anmeldelse

Her kommer en lang anmeldelse, men verdt å lese den om man vurderer dette hotellet.
Dette gjelder Sun Palace på Rhodos.

Styr unna!Anbefaler IKKE dette hotellet! Leste i forkant på anmeldelsene og så at de ikke var kjempe bra men jeg håpet at mye av det som sto ikke stemte og ville la tvilen komme til gode. Der tok jeg feil! Det meste som sto i anmeldelsene var sant og vi fikk dessverre oppleve disse negative anmeldelsene selv.
Vi ankom hotellet sent på natten og det første som møtte oss var en fin lobby og et bra førsteinntrykk. Ble fraktet til rommene våre og ble kjørt langt unna hovedbygget til noe vi følte så ut som slummen. Og her starter problemene og en dårlig opplevelse som blir bare værre og værre.
Bygget vi lå i hadde ikke heis, ble plassert i 3.etg, og ikke noe lys i gangen så der startet første dårlige opplevelse. I en Mørk gang, trang og bratt trapp måtte vi drasse opp koffertene selv. Kom oss omsider inn på rommet og oppdager mye slitasje på inventar, som ødelagte håndtak på dørene, håndtakene løsnet nesten fra dørene å slet med og då lukket dørene skikkelig.vi hadde familierom så rommet var ganske stort, med kjøkken og kjøleskap og komfyr, men det var ikke noe kopper og fat å benytte seg av. Samt at komfyren ikke virket. Sengene var steinharde! Vi kjente fjærene stikke oss i ryggen. Aircondition som var plassert rett over sengene, bråket masse og det rant vann fra den. Ble skuffet over rommet da bildene på hjemmesiden ikke samsvarte i det hele tatt med noe av det vi hadde på rommet.
Etter noen få timer søvn våknet vi og ser at vi har maurinnvasjon! Det krydde av maur som kom ut fra dørkarmen, de gikk overalt, gulvet ,kjøkkenbenken, tilogmed i koffertene våre! Samt at det lå igjen masse sand og grus i hjørner etter for dårlig renhold.
Klagde til TUI og de hjalp oss med og få et annet rom men måtte ligge en natt til der før vi fikk nytt rom.
De andre rommene vi fikk var mye mindre men så ikke noe maur! Her var det også slitasje på rommene! Skapdør som hang på halv 12, slet til tider med aircondition, og lytt mellom rommene vedsiden av.
Opplevde generel dårlig renhold på rommene! Samt at slitasjer ved rom og områder ikke blir fikset opp.
Mye støy og kaos ved måltidene. Personalet på hotellet var litt for kjappe med og spørre om vi var ferdig med maten, ofte før vi var ferdig, før de kom og ryddet opp. Opplevde fler ganger at det var tomt for rene fat.
Godt utvalg av mat.
Badelandet var skikkelig skittent! Det var store lortrander langs med veggene på bassengene! Vises tydelig at dette ikke er et prioritert område for renhold! Solsengene og parasollene var ødelagte og slitt. For lite baderinger til sklier som du skulle bruke baderinger til.
Etter en dag ved strand og basseng vil du gjerne ta deg en dusj, men det var ikke så enkelt. Det ikke var noe trykk i dusjen. Dette gjorde det håpløst å dusje seg hverdag!

Det som var positivt var at TUI var behjelpelig hele veien og at personalet på hotellet var hyggelige, aktiviteter på dagtid og kveldstid, men det er ikke verd bruke mye penger og tid på å bo her fordi

25 lipca 2026

Kontaktet TUI under oppholdet

Kontaktet TUI under oppholdet, var flere ting jeg ikke var fornøyd med, en av tingene var blant annet at brannalarmen på hotellet gikk hver natt! Jeg snakket selvsagt først med de i resepsjonen også! TUI sin kundeservice var frekt, de kalte dette en bagatell. Jeg sende dem bilder, men da sluttet dem å svare på mine mailer! Klaget også på maten, refusjonen tredde i kraft to dager etter mottatt klage! De er rett å slett like kundevennlige og sleipe!

Oceniono na 1 z 5

Pakkereise endringer uten reelt alternativ!

Bestilte en pakkereise fra stavanger til Malta for å feire 20år sammen med samboer, betalte 26000kr for fly og hotell i mai. Igår kom melding om at dem må endre flytid med noen timer men finner ikke fly fra stavanger for oss så forslaget dems er Oslo til Malta….. UTEN EN PLAN FOR HVORDAN VI SKAL KOMME OSS FRA STAVANGER TIL OSLO. Samme pris!

Helt utrolig uproffesjonelt, styr unna dette selskapet! Jeg ba om refusjon selvsagt.

Ordnet fly og hotell selv med 2000kr spart og bedre hotell!

29 lipca 2026

Styr unna tui. Dårlig kundeservice

Bestilte tur med tui. 2 voksne 4 barn. Fant en tur der det var med halvpensjon til 0kr. Denne måtte vi ha. Kom ned å fikk vite vi kunn hadde frokost. Tok kontakt med tui kundeservice og de sa vi måtte ta det med reklamasjon når vi kom hjem. Fikk ikke halvpensjonen vi skulle ha. Måtte ut med 1000kr ekstra om dagen. Kom hjem og kontaktet tui igjen. De ville ikke gjøre opp for seg. Så skal du bestille sydentur så bestill hos ving eller Apollo da tui driver med lokketilbud som ikke gjelder. De har verdens dårligste kundeservice. De bryr seg ingenting om kunden. Så fort det blir noe problem så er de helt uinteressert i og hjelpe deg.

13 czerwca 2026

Styr unna!!!

De får en stjerne kun fordi det er ikke mulig å gi mindre!
Vår opplevelse i Tyrkia?
Den er ikke ferdig enda! Men etter 24 timer oppsummerer:
1. muggsopper, katte bæsje, skitten og slit gulv veg glass speil møbler og alt annet i rommet ditt er ikke nok til å bytte rom selv om vi bytta 4 rom og alle er i lik kvalitet. Ikke heller at det stinker so. F***
2. 24 timer venting og dårlig kontakt med tui gjennom app som ikke funker plus 3 telefonsamtaler som har korsett skjorta evaluert til en ansatt som var enig med oss om at det er ikke akseptabelt å plassere folk på steder som den vi fikk. Det var fort korrigert av hans leder som sa at vi får ikke lov å betale i tillegg (uansett hvor mye) for å flytte oss har fra til en annen hotell. Vi har bedt om det!!!!
3 bokstavelig null hjelp ved å bytte rom
For smorroskyld kan fortelle om transport som viste ikke at skulle hente oss på flyplassen eller om at det viste seg at det er ikke tui hotel en gang…
Ber dere styr unna og vær forsiktig hvis dere uansett bestiller!
Vårt eksempel det er 14 dager av mareritt i stedet for feriedager.
Alt jeg har skrevet kan bekrefte med bilder som TUI også fikk.

7 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Kundeservice som svikter: Tilvalg som ikke kommer med og føler meg lurt

Kundeservice fra helvete.

Føler meg lurt av TUI: Flere kostbare tilvalg kommer ikke opp i min reiseoversikt, og får ikke spesifisert kvittering fra dem.

KLM bekrefter at jeg ikke er registrert med mat på flyet, selv om jeg i bestillingsprosessen med TUI som reiseoperatør for fly/hotell, tok det inn og fikk høyere regning.

Trodde TUI var seriøse, nå håper jeg på bedre alternativer. De er et mareritt.

17 czerwca 2026

Fortjener ingen stjerner.
Vi bestiller oss tur og oppdager at navnene våre ikke er kommet med i bestillingsbekreftelsen. Turen er betalt og TUI kan ikke endre på noe i bestillingen sier de. Hvordan er det mulig å bestille en tur og betale den uten noen navn?
Vi kontakter Hotellet og navnene endres enkelt. Flyselskapet sier at det er enkelt for TUI å legge inn dette.
TUI mener de ikke har gjort noen feil, kundeservice nekter oss å prate med supervisor eller leder. Det er som å møte en brannmur. Hvordan dette selskapet lærer opp sine medarbeidere er problematisk etter vårt syn. De har ikke annet en chat og telefonnummer å vise til, da de ikke vil ha noe skriftlig dokumentasjon. Det i seg selv er et rødt flagg! Det er ikke mulig å levere inn klage hos TUI, da de ikke har e post. Det er nok et rødt flagg!
Vi får først tilbud om en flybillettpris som omtrent kommer opp til det hele turen kostet, men så kommer det et lavere tilbud da en operatør ringer, etter vi har prøvd i flere dager å snakke med diverse kundebehandlere. Som oppleves som et ekkokammer av robotinstilte servicemedarbeidere. Det hele ble en skremmende opplevelse og det ble en dyr lærepenge i å velge TUI.
At vi ikke leste på Trustpilot før vi bestilte ble en dyr lærepenge. Så styr virkelig unna folkens!

4 maja 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej