TUI Norge Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

HOLD DERE UNNA TUI!!! Svindel å bedrag!!! Ai-genererte bilder av hoteller slik at de fremstår mye mer atraktive en de faktisk er. TUI har tydeligvis helt andre retningslinjer for hva et 4-stjerner... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tui har egen rangering av hotell. Alcudia Pins. Vi booked et 4 stjerners hotell, som viste seg å være et 3 stjerners hotell. Hotellet var ikke som forventet. Dårlig rengjøring, maten var ikke god og d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hotellet var dårlig selv om det var 4-stjerners. Manglende informasjon, mye støy, ødelagt vask som lekket mye slik at alt på badet ble vår, mygg, ingen romservice, ingen vask og kakerlakker på rommet.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kontaktet TUI under oppholdet, var flere ting jeg ikke var fornøyd med, en av tingene var blant annet at brannalarmen på hotellet gikk hver natt! Jeg snakket selvsagt først med de i resepsjonen også!... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Finanse i ubezpieczenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Reiser til sol og bad på verdens fineste strender! Besøk TUI for inspirasjon til din neste sydentur, eller bestill nå om du allerede har bestemt deg.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 34

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Dette er en anmeldelse før ferie

Dette er en anmeldelse før ferie. Vi bestilte reise med avgang lørdag 17.juni til Kreta, i mai ble plutselig dette endret til tirsdag 20.juni.
Noe som betyr at vi må endre ferie, endre bestilt parkering, kansellere leiebil og leie ny bil osv.
Dette blir sannsynligvis siste gang vi reiser med TUI.
For ikke å snakke om klønete app/nettside.

8 czerwca 2023

Reiste til Majorca Spania

Reiste til Majorca Spania
Hotellet het Suneo Lagomonte

Forferdelig lukt på rommet, luftet til ingen nytte.

Klaget til resepsjon søn, ingen ledige rom for bytte.

Klaget til argentinsk Tui vert på hotellet, han var på befaring. Enig om at lukten var fæl, men skylte på ulikt, foreslo vått håndkleet, eller vått toalett papir over sluk!!

Lukten forferdelig hele ferien.
Ødelagte oppholdet.

20 maja 2023

Halley Apartment Puerto Rico

Halley Apartment Puerto Rico - elendig!
TUIs beskrivelse av hotellet passer IKKE til de faktiske forhold. Dette hotellet bør ikke tilbys kunder. Det var skittent da vi kom, i kjøleskap, på kjøkkenet, dører og vegger var svarte av dritt, hullete sengklær + flekker på. Hotellverten kom og gikk, vi visste aldri når det var noen i resepsjonen, bare for å nevne noe.
Vi har sendt klage til TUI, men har ingenting hørt. De har heller ikke bekreftet at de har mottatt klagen. Dette var siste gangen med TUI for oss!

1 kwietnia 2023

Svakeste kundeservice i Europa

Kjøpte reise med Tui til Rhodos, hvor vi er nå. Hotellet vi bor på er helt ok, men fasilitetene som er oppgitt i annonsen på TUI nettsider beskriver det som mer tilrettelagt for barn enn det faktisk er. F.eks., aktiviteter for barn som ikke henger sammen med virkeligheten. Det som er graverende er for øvrig måten de tar imot og behandler henvendelser fra kundene sine. Om det var mulig å gi 1 fjerdedels stjerne hadde de fått det umiddelbart.

Søppelselskap!!!

20 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte tur (i august 2022) til…

Jeg bestilte tur (i august 2022) til Kreta for ei uke fra lørdag 8/7 til lørdag 15/7 2023 fra Stavanger. Flere ganger mottok jeg beskjed om flytting av tidspunkt for flyavgang. Det siste jeg mottok var at de hadde kansellert avgangen lørdag 8/7 og flyttet den til tirsdag 11/7.

Jeg og mine barn skulle treffe mine søstre og deres barn på Kreta og ha ei uke sammen. De andre reiser fra Trondheim og Oslo. Dere kan bare tenke dere hvor skuffet alle sammen ble da vi fikk vite at vi får tre dager sammen i stedet for syv dager. Det verste var at da jeg ringte og snakket med TUI, presterte de å skylle på Norwegian!! Elendig servise!!! Det er SISTE GANG VI REISER MED TUI!!!

27 kwietnia 2023

Aldri mer Tui

Bestilte reise fra Oslo til Kreta tur/retur lørdag til lørdag. Fikk beskjed om at reisen var overbooket og at de ikke lenger kan tilby oss reisen vi har bestilt. Fikk tilbud om å dra fra torsdag til lørdag for samme pris, som om det er aktuelt for noen.
Dersom vi har spørsmål skulle vi ringe de. Når man ringer får man beskjed om å ringe en annen gang!
Forferdelig kundeservice, og det blir aldri mer Tui her.

28 marca 2023

Reise til Kypros bestilt okt 22

Reise til Kypros bestilt okt 22, avlyst av TUI mars 23 pga lite bestillinger. Aldri opplevd lignende. Opplevde at bilder som ble vist av hotellet i forkant (noen måneder) viste de dårligste bildene av hotellet og stedet fremsto ikke attraktivt. Ble overflyttet etter kontakt med Tui til avreise et annet sted i Norge. Får samme tur til samme sted, men må betale fly t\r samt en hotellovernatting i tillegg for at dette er mulig. Altså ble turen mye dyrere for oss. Nå opererer også Tui med ulike flytider der det er uklart om flyet lander på ettermiddagen den ene dagen, slik jeg har blitt informert om, eller natt til neste dag, slik de annonserer på Tui.no. Vanskelig å få konkrete ærlige svar i Tui sin chat da de ikke svarer på alle spørsmål. Alt i alt gir dette en ubehagelig følelse av at noe ikke stemmer og jeg anbefaler ikke Tui. Neste gang velger vi en annen reiseoperatør!

23 marca 2023

TUI praksiser ulovlig gebyrer

TUI praksiser ulovlig gebyrer og har fått beskjed om reisepakkenemda men fortsatt gjør de det. Har tatt kontakt med dem men de bare sier at sånn er det . Håper virkelig at så mange som mulig klarer til forbruksrådet så de stopper med dette .

24 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Nok en gang har TUI endret flytidene på…

Nok en gang har TUI endret flytidene på reisa. Vi har små barn og bestilte reisa mye pga gunstige flytider. Nå har vi endt opp med å måtte fly 01:45 fra Kreta, istedenfor 14:00.
Dette har skjedd før når vi reiste med TUI også. Når det gjelder kundeservicen er den virkelig så dårlig. Hvis man er heldig å i det hele tatt få tak i noen..
Aldri mer TUI! Når man bruker så mye penger på noe, så forventes litt mer profesjonalitet.

14 marca 2023

TUI bløffer på prisen

Min kone kom over en god pakkepris på fly og hotell i San Diego i vinterferien på tui.no. Etter mye diskusjon om vi skulle slå til eller ikke, søking om fri fra skole og jobb og mye research på aktiviteter vi kunne gjøre på reisen osv. bestemte vi oss for å bestille reisen. Prisen på reisen var den samme under hele perioden fra vi første gang var inne på nettsiden til TUI til vi til slutt begynte bestillingen. Et stykke ut i bestillingsprosessen gikk prisen på reisen opp over 11.000,-. Dette ble forklart med at flyvingen gjennomføres med rutefly og at prisene blir oppdatert et par ganger i døgnet. Vi avbrøt bestillingen og startet forfra igjen. Da var prisen den samme som før vi startet bestilling, men prisen gikk også denne gangen opp over 11.000,- i løpet av bestillingen. Vi prøvde igjen 1 time senere og det samme skjedde. Dagen etterpå prøvde vi igjen og prisen steg også da over 11.000,- i løpet av bestillingen. Noen dager senere prøvde igjen, med andre datoer, og prisen steg over 20.000,- i løpet av bestillingen.
Dette er ikke en prisstigning pga. endrede priser på ruteflyet, som påstått av TUI. Dette er villedende markedsføring. Vi brukte MYE tid på å bestemme oss for om vi skulle slå til på reisen eller ikke. Hadde TUI ikke bløffet på prisen så hadde vi sluppet alt dette arbeidet. Nå ble det istedet en ikke så bra vinterferie, siden alternativene vi hadde til denne reisen ikke var aktuelle/mulige lenger.
Det er også ikke mulig å kontakte TUI på epost. I praksis heller ikke mulig å ringe TUI, siden du bare blir satt i en LANG kø, der du hverken får vite ditt nr. i køen, eller får mulighet til å velge å bli ringt tilbake.

23 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Tui appen virker over hodet ikke.Har…

Tui appen virker ikke.Har lastet inn appen på ny men den virker ikke. Prøvd flere ganger å ringe kundesenteret uten svar. Ringt mange ganger over 1 time uten svar.
Aldri mer Tui reiser for meg.

26 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Vi bestilte all inklusive hotell

Vi bestilte all inklusive hotell , Norwegian fly var inkludert, og så betalte vi for extra brei beinplass sete. 1.Vi ble plassert til billigste og trangeste sete begge veier. Norwegian personal kastet ball over til Tui, og vi fikk beskjed at Tui som byttet plassering på setene. På veien tilbake, taxfree værene som jeg bestilte på forhånd ,ligger på min betalte plass, og jeg og min mann måtte sitte på bakerste rad , ikke sammen heller. Norwegian manager på flyplassen i Las Palmas var arrogant og avvisende. (Vi pleier å kjøpe hver gang seter med brei beinplass på fly pga. sykdom). 2. TUI annonserte hotellet med oppvarmet basseng , noe som ikke stemte. Hotellet info. er at de varmer vann i basseng v/solcelle paneler og er det lite sol så vannet ikke oppvarmet nok til bading. Tui kundeservice påstår at vannet er 22 grader!! Ingen av gjester på det tidspunkter bader, for at det var for kaldt vann i «oppvarmet basseng» .TUI anbefales ikke. I hvert fall, jeg kommer ikke til å bruke TUI lenge.

31 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

Atter en gang har TUI endret reisen…

Atter en gang har TUI endret reisen etter bestilling.
Kjøper en reise og får en dårligere reise med sværtugunstige reisetider. Virker som dette er bevisst taktikk fra TUI’s side.
Styr unna !!

9 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Elendig kundeservice og oppfølging av…

Elendig kundeservice og oppfølging av kunder! Vi har reist mye og brukt ulike reiseselskaper gjennom årene. I høstferien 2022 valgte vi å booke reise via TUI, og det er første og siste gang vi vil benytte dette selskapet. De booket om flytidene til forferdelige reisetider og vi mistet over ett døgn på reisemålet. Ved klage på dette, fikk vi som svar at da kunne vi jo bare ha kansellert reisen. Dette er under pari! Styr unna TUI. Det er mange andre reiseoperatører som yter 100% bedre kundeservice. Vi skal iallefall ALDRI igjen bestille tur gjennom dem.

1 października 2022

Helt elendig service

Helt elendig service. Kom fram til hotellet da var hotellet stengt, når vi snakker med hotellet sa de at de hadde sendt kode til tui som vi skulle bruke for å låse oss inn, men denne koden sendte aldri tui videre til oss. I shuttle bussen ble kofferten vår tatt av noen andre på ett tidligere hotell, tui fant igjen kofferten og sa vi måtte selv komme til det hotellet å hente kofferten 6 km unna. Vi tok da taxi og tui nekter å betale dette

25 grudnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Hei,Hei, generelt jeg er fornøyd, men idag vi kommet til hotellet TUI BLUE FLAMINGO BEACH, og data systemet var nedlagt. De sa at vi skulle levere passer til neste dag. Det er ikke lov. Vi informerer

Hei, generelt jeg er fornøyd, men idag vi kommet til hotellet TUI BLUE FLAMINGO BEACH, og data systemet var nedlagt. De sa at vi skulle levere passer til neste dag. Det er ikke lov. Vi informerer for å forsvare oss ved tilfelle svindel.

2 grudnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Ubrukelig nettside. Kostet meg 2 turer dette = 8000 ekstra.

Under bestilling av en tur gikk nettsiden i feil når det skulle betales. Byttet nettleser og prøvde på nytt. Samme feil kom.
Prøvde tilslutt med mobilen, og lyktes da.
2 uker senere kommer faktura fra eurocard, og der er jeg belastet for 3 depositum, på samme fly, hotell osv. Ikke 4000, men 12000.
Dette er i følge TUI ikke noe de kan gjøre noe med. Måtte gitt beskjed innen 5 dager. Og det er ikke mulig å klage før turen er utført. Så da får vi se..

18 października 2022
Oceniono na 1 z 5

Elendig app og system for billetter og…

Elendig app og system for billetter og innsjekking.
Fikk ikke bestilt setevalg som var betalt for på fly.
6 ukers behandlingstid på klagen, makan.
Ventet over 1 time før bussen kjørte mot hotellet fra flyplassen, ingen informasjon.
Nedslitt hotell og sur betjening. Skulle ha 2,5 euro pr. Dag for leie av safe. Aldri mer TUI

2 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Aldri bestill en reise med TUI

Aldri bestill en reise med TUI!

Booket reise med TUI, og allerede før vi har rukket å komme oss på tur har vi hatt en rekke utfordringer.
Vi reiser med barn, og pga. soveutfordringer er det viktig for oss å få et rom med separate soverom. Vi snakket med TUI mens vi bestilte reisen, og betalte ganske mye ekstra for å få det rommet som passer oss.
En tid etter bestilling får vi mail om at det har skjedd en feil, og rommet vi har bestilt har ikke ekstra soverom.
Etter endeløs venting i tlf kommer jeg til en operatør som ender med å kjefte på meg og legge på røret, selv om jeg selv var hyggelig og prøvde å finne en løsning. Hun mumlet også ting som "herregud.. er det mulig" i bakgrunnen mens jeg forklarte situasjonen vår.

Skulle også hjelpe mine foreldre med å gjøre en endring på sin reise. Satt 75 minutter i telefon kø, får å få beskjed om at det var ingenting de kunne gjøre for å hjelpe.

Når jeg spør om å få en mailadresse for å sende inn en klage, får jeg bare beskjed om at dette ikke finnes.

Så nå har vi brent av mye av feriebudsjettet på en tur som ikke blir vi slik vi tenker, pga feilinformasjon fra TUI og ingen hjelp i etterkant!

26 października 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej