Trotec Nederland Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Was een bouwdoos met zeer summiere handleiding apparaat werkt naar behoren nadat het gemonteerd is alleen de doppen die op de kop van de voet moet worden gemonteerd passen van geen kanten

Oceniono na 1 z 5

Weken geleden een airco besteld bij Trotec. Het product kwam beschadigd binnen. Contact met het bedrijf is niet mogelijk. Telefoon wordt niet aangenomen, mails worden niet beantwoord. Hele slech... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Waardeloze service. Alles gaat ai een ai genaamd Alissa heeft me gek gemaakt. Problemen met retour aanmelding. Ik meld alles aan met bestelnummer en e mail via het linkje. Maar ik krijg geen bevestigi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Omdat ik op enig moment service nodig had en kan alleen maar zeggen dat is keurig en nog vrij snel ook, opgelost.. Soms waren de berichten beetje verwarrend Omdat ze zowel in de Duitse and Nederl... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hier ontvangt u de nieuwste informatie over thema's zoals verwarming, luchtontvochtiging, klimaatbeheersing en meettechniek. Heeft u vragen? Wensen? Opmerkingen? Laat het ons direct weten! Of je nu thuiswerker, huizenbouwer, fan van techniek of in...

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 51

Napisz recenzję

Snel, degelijk en betrouwbaar

Informatie op Trotec-website is erg compleet en deskundig. De documentatie is ook perfect. De prijs-prestatieverhouding vind ik heel goed. De levering was echt snel ! Heel erg tevreden over Trotec dus !

6 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Een tacker gekocht met extra spijkers

Een tacker gekocht met extra spijkers. Tacker werkte niet, spijkers waren niet passend. Aankoop een farce. Geen probleem zou je zeggen. Mocht alles kosteloos terugsturen. Binnen 14 dagen geld terug. Nou vergeet het maar. Nog steeds geen geld terug ondanks diverse toezeggingen. Gelukkig betaalt met creditcard, dus terugboeken betaling komt uiteindelijk wel goed. Conclusie: slecht bedrijf. Niet kopen. Leveren niet wat ze beloven. Correct terugbetalen is al helemaal niet aan de orde. Mijdt deze site !

5 lutego 2024
Logo Trotec Nederland

Odpowiedź od Trotec Nederland

Geachte heer Zijlstra,

Het spijt ons dat er blijkbaar vertraging is opgetreden bij de terugbetaling.
Na controle hebben we kunnen constateren dat de terugbetaling is uitgevoerd.

Excuses voor het ongemak.

Trotec-team

Oceniono na 5 z 5

Goed bedrijf met Duitse kwaliteit.

Omdat het product voldoet aan de hand van de actie en prijs, heb onlangs een trotec slagmoersleutel gekocht en werkt goed. Goed verpakt in kunststof koffer, tzt nog een extra accu erbij kopen.

23 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Snelle levering. Apparaat zat ook stevig verpakt. Erg blij met de hogedrukreiniger met accu. Super handig om even snel het vuil van de auto te spuiten.

3 lutego 2024
Oceniono na 3 z 5

De TTK 70 HEPA ontvochtiger werkt redelijk

De TTK 70 HEPA luchtontvochtiger werkt wel, maar niet zo goed als de specificaties doen vermoeden. Bij ons komt de vochtigheidsgraad niet onder de 53% terwijl hij tot 35% zou moeten kunnen gaan.
De tank is van boven dicht en heeft een hengsel en dat is wel super, want bij afdragen van onze moeilijke zoldertrap ga je niet morsen. De ontdooi-functie is ook nodig, voor koudere ruimtes omdat hij met koude en condensatie werkt. Hij maakt vrij veel geluid. Ziet er duur uit en is dat ook (maar ook mooi ontworpen), al zie ik dat de prijs zakt.

Dank voor de reactie Trotec, maar de ruimte is niet al te groot (de 125m3 wordt lang niet gehaald) en de ontvochtiger moet dat makkelijk aankunnen, ik heb nu juist eindeloos... op alle factoren gezocht. Die van jullie kwam er als beste uit, in zoverre het mogelijk is via online onderzoek zo'n product te kiezen. Dat is niet eenvoudig aangezien bij andere aanbieders nu weer dit en dan weer dat aan info ontbreekt. Bij u moet maar je zien aan de plaatjes dat er een hengsel is. Ik heb dus juist ook pluspunten van dit apparaat genoemd en daar gaat u níet op in en dat kan beter.

2 lutego 2024
Logo Trotec Nederland

Odpowiedź od Trotec Nederland

Alvorens u besteld let op de technische data van het apparaat, zodat u zeker weet dat deze voor uw situatie geschikt is.

Oceniono na 4 z 5

Eerste bestelling, prima verlopen.

Bestelde producten;
- Trotec ttr50e
- Airgoclean 11e

Top;
-bereikbare klantenservice
- geleverde producten tot nu toe prima(slechts kort in gebruik)

Minder;
- het lukte mij niet om via de mail van GLS de levering aan te passen. Bezorging was wel op de tijd zoals die in de mail stond, maar dat zijn altijd ruime tijden. Maar ik had dus geluk dat ik thuis kon zijn. Normaliter via PostNLof DHL laat ik op een afhaal punt bezorgen .
- via een eigen aangemaakt account bestellen lukte niet. Toen maar als gast besteld. Het proces gaf een rode balk bij adres en de geselecteerde bank nam die niet mee. Zowel via telefoon als met pc dezelfde bug.

21 grudnia 2023

Trotec verwarming mag 10C afwijken van de kamertemperatuur

Ik geloofde het zelf niet toen ik mijn antwoord kreeg na de vraag te stellen waarom ik 38C moest instellen om 20C te bekomen met mijn Trotec convector TCH 2510 E.
Had er al eens 1 retour gestuurd daar dit nieuw toestel beschadigd was en niet functioneerde naar behoren maar toen de 2de ook niet werkte (naar een normale verwachting zijnde ... als ik bv 22C instel dat deze toch wel dicht in de buurt zou komen van deze) kreeg ik onderstaande als antwoord:
Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw geduld.
We hebben het intern nagevraagd en helaas kan de TCH 2510 E een afwijking hebben van +/- 10°C.
We kunnen u nogmaals een omruiling aanbieden, echter kunnen we niet garanderen dat hiermee het probleem is opgelost. Alternatief kunnen we u een terugbetaling of een korting aanbieden.
We kunnen u een korting aanbieden van 9,00 €.

Nog geen 1€ korting per graad dat het toestel er mag naast zitten .... van waar haal je het ????
En .... het strafste van alles .... we kunnen u niet garanderen dat het dan is opgelost .... wat verkopen jullie dan eigenlijk wel?

19 grudnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej