Trotec Nederland Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Was een bouwdoos met zeer summiere handleiding apparaat werkt naar behoren nadat het gemonteerd is alleen de doppen die op de kop van de voet moet worden gemonteerd passen van geen kanten

Oceniono na 1 z 5

Weken geleden een airco besteld bij Trotec. Het product kwam beschadigd binnen. Contact met het bedrijf is niet mogelijk. Telefoon wordt niet aangenomen, mails worden niet beantwoord. Hele slech... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Waardeloze service. Alles gaat ai een ai genaamd Alissa heeft me gek gemaakt. Problemen met retour aanmelding. Ik meld alles aan met bestelnummer en e mail via het linkje. Maar ik krijg geen bevestigi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Omdat ik op enig moment service nodig had en kan alleen maar zeggen dat is keurig en nog vrij snel ook, opgelost.. Soms waren de berichten beetje verwarrend Omdat ze zowel in de Duitse and Nederl... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hier ontvangt u de nieuwste informatie over thema's zoals verwarming, luchtontvochtiging, klimaatbeheersing en meettechniek. Heeft u vragen? Wensen? Opmerkingen? Laat het ons direct weten! Of je nu thuiswerker, huizenbouwer, fan van techniek of in...

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 51

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Het bestelde was zeer slecht verpakt

Het bestelde was zeer slecht verpakt. De oorspronkelijke doosjes waren beide open geknapt waardoor alle nietjes los in de grote doos lagen. Bovendien zat in de vervoersdoos ook een gat en het is dus maar de vraag of ik alles wel heb gekregen. Bovendien waren vele strips gebroken. Kortom: het was één grote rommel. Zeer teleurstellend.
Ik ben benieuwd of ik nog een reactie van U krijg, want een dergelijke levering kan absoluut niet. Zo niet dan kunt U deze review als definitief beschouwen.

30 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Reserveonderdelen bestellen is een ramp !

Op 30 juni 23 een nieuwe filter besteld voor een TTK 96 E. Levering was voorzien voor week 29 . Na een hoop mails gisteren te horen gekregen dat ik zeker al moet wachten tot eind januari 24 , tegen dan VERWACHTEN ze de filters … Ik kan gerust mijn geld terugvragen van hen . Dat ik dan mijn toestel kan wegggooien is geen enkel probleem voor hen . Van een slechte klantenservice gesproken ..

29 listopada 2023

Multitool gekocht bij Trotec

Multitool gekocht bij Trotec, na 30 minuten gebruik was een zaaghulpstuk al verbrand en was dus bot. Conclusie: slechte kwaliteit, product voldoet niet. Dus wil ik het apparaat terugsturen, maar moet wel zelf de retour-verzend kosten (18,50 naar Duitsland) betalen, dat klopt niet want bij het terugsturen van een ondeugdelijk apparaat zouden de verzend kosten wel vergoed worden.

26 października 2023

Kapotte terrasverwarming

Wij bestelden een terrasverwarming dewelke bij aflevering kapot bleek te zijn ( het verwarmingselement bleek gebroken te zijn toen wij de verpakking opende) Op zich niet zo'n probleem echter op de afleveringsbon die erbij zat stond dat Trotec niet aansprakelijk is voor de schade maar dat de koper dat is zodra de goederen verzonden worden. E.e.a. impliceert dat Trotec kapotte spullen kan opsturen en dat de klant geen enkele mogelijkheid tot reclameren heeft. GEEN ZAKEN DOEN MET DIT BEDRIJF.

8 listopada 2023

Kansloze klantenservice

Best redelijke electrische gereedschappen, maar als je er wat mee krijgt of contact zoekt kan je dat wel vergeten. In mijn geval dit keer een defecte accu reciprozaag. Ik vroeg of ik een nieuwe losse body kon kopen, NEE alleen complete set (na 4 verschillende contactadressen en heeeeel lang wachten) Ook de verzendkosten meestal 14,95 absurd!

16 października 2023
Oceniono na 2 z 5

Externe thermostaat de BN 30 niet aan de praat te krijgen.

Externe thermostaat de BN 30 van trotec.
De levering ging zeer snel, dat is een pluspunt. Echter de koerier had het pakket op de buddysit van een scooter geplaats zonder even aan te bellen. Toevallig zag ik iemand van het erf lopen. De bezorger was GLS.
Het apparaat zelf zal goed zijn maar zéér onduidelijke handleiding en niet in het Nederlands. Daarbij geeft het toestel aan dat het 24,5C is maar op mijn eigen thermometer 21,5C. Ook de (Duitstalige) handleiding op youtube helpt niet verder.

29 września 2023

Ruikt naar oplichting

Product werkt niet en vervolgens geven ze de schuld aan de software die is meegeleverd. Daar leveren ze geen ondersteuning op. Daarnaast verschuilen ze zich achter een zelfverzonnen regel waarin zakelijke klanten geen recht op retourneren hebben.

17 lipca 2023

Tapijtdroger besteld

Tapijtdroger besteld, afgerekend met 22 euro verzendkosten. Week erna 2 tapijtdrogers gekocht, moeest € 103,- verzendkosten betalen. Opheldering gevraagd bij de klantenservice, krijg ik nota bene nog een grote smoel van de dame aan de lijn en totaal niet voor rede vatbaar, deze prijzen worden op directieniveau bepaald daar kunnen wij niets aan doen als klantenservice, misschien volgende keer bij iemand anders bestellen die goedkoper is in de verzendkosten.....zei de dame van de klantenservice.
Aangesproken op haar gedrag en toen werd de telefoon erop gegooid.

Wat een ballentent, nooit meer!!!!!!

12 maja 2023

Kosten bij retour zenden

Product online besteld. Keurig bezorgd. Product ook goed maar helaas voldoet het niet geheel aan onze verwachting.

Nu binnen de termijn terugsturen naar Duitsland. Dit is voor eigen kosten. Staat ook wel ergens vermeld maar niet dat dit € 182 gaat kosten voor dit formaat pakket. En dat voor een product van nog geen € 300,-

Wellicht netjes van Trotec om deze hoge kosten ook te vermelden.

10 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

in september 2022 een terrasverwarmer…

in september 2022 een terrasverwarmer gekocht en besteld met meerde artikelen tegelijkertijd. bestelling werd in meerdere keren geleverd zodat we niet precies weten wanneer deze kwam. door een wintersluiting van onze camping is de lamp in de doos op zolder beland. in april 2023 opgehangen op de camping. na 1 minuut op de hoogste stand gezet en direct spatte de lamp kapot. trotec is niet voor rede vatbaar en claimt dat we de lamp maar hadden moeten uittesten wanneer we hem kregen. we kunnen een nieuwe infra rood lamp bestellen voor tien euro + 7 euro verzendkosten.maar die is er pas in week 28. Beste Trotec, wat een k...service, om wat voor bedrag gaat dit nou voor jullie?? nu hebben jullie er een zeer ontevreden klant bij die de afgelopen jaren meerdere artikelen bij jullie besteld hadden maar wat nu natuurlijk voorbij is. Tevens meld ik hierbij nog even dat de levering van hun producten allerbelabberd is en we tot op heden nog steeds een artikel niet hebben ontvangen waar ik overigens zelf achteraan moest. infra rood panelen werden in meerdere leveringen bezorgd maar de pootjes kwamen maar niet. Ook meermaals over gebeld. Uiteindelijk wel ontvangen .zo jammer dit.

4 maja 2023

Jammer hoor

Redelijke produkten tegen concurrerende prijzen echter door de absurde transporttarief policy gaan ze het niet redden. Twee artikelen tegelijk bestellen is ook twee maal 9,50 porto ??? Hoezo?
,"Omdat het uit Duitsland komt"

18 grudnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Levertijd overtreft retourrecht en let op hoge verzendkosten naar Duitsland.

Ik heb bij Trotec een 300W verwarmingsplaatje besteld. Deze geeft amper warmte af en is zeker niet geschikt voor de ruimte zoals die beschreven staat bij het product op de website van Trotec. Eind september heb ik het eerste exemplaar terug gestuurd omdat het volgens mij ondeugdelijk was. Het gaf niet de warmte die ik van het product verwacht had. Nu kreeg ik vrijdag 2 december eindelijk het vervangende product. Maar ook deze voldoet niet aan de verwachtingen. Retour sturen kan niet meer, want de 14 dagen bedenktijd bij mijn bestelling zijn verlopen…..
Overigens bevindt het bedrijf zich in Duitsland, dus houdt rekening met minsten €16,- verzendkosten bij retourneren. Iets wat ik mij bij het plaatsen van mijn bestelling niet heb gerealiseerd.
Ik zou zeggen: Trotec? Eens maar nooit weer.

8 grudnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Sceptisch, maar onterecht

Wij hebben in oktober een luchtontvochtiger besteld bij Trotec. Beetje sceptisch wel na het lezen van de reviews, maar toch gedaan, aangezien er weinig betaalbare luchtontvochtigers voor grotere ruimten te verkrijgen waren. En ik moet zeggen... alles viel mee. Ik werd netjes telkens op de hoogte gehouden van de verzending en deze kwam ook prima op de dag aan, zoals aangegeven. (binnen enkele dagen vanuit Duitsland?). Apparaat zat netjes in een hele doos en werkt goed. Dus voor mij krijgt dit bedrijf toch 5 sterren, aangezien ik er niets op aan te merken heb.

19 października 2022
Oceniono na 1 z 5

KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF!

KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF!
Weet u niet zeker of dit een vorm van oplichting is of dat Trotec echt corrupt is?

Ik ben een gepensioneerde oorlogsveteraan die in NL woont en net boven het minimum leeft, ik heb voor wat infraroodverwarming betaald om te proberen gas te besparen.

Ik heb 8 verschillende soorten artikelen en enkele accessoires besteld. Toen ik de "eerste termijn" van mijn bestelling ontving (ze boeken de leveringen bij de transportbedrijven en "vergeten" vervolgens om de goederen aan de chauffeurs te geven voor bezorging om de een of andere vreemde reden), was elke doos beschadigd, niet door de chauffeurs, Ik kon zien waar de dozen in het magazijn slecht opnieuw dichtgeplakt waren.

Elk item was beschadigd / er ontbraken stukjes / lege batterijen of werkte gewoon helemaal niet.
Ik heb het hier niet over 1 of 2 units, 8 verwarmingsunits en geen enkele werkte, ik heb de airconditioning nooit geprobeerd omdat de koelribben zwaar beschadigd waren en ik geen long vol koelmiddel wilde!

Ik ben een gepensioneerde / gepensioneerde ingenieur en ik zou mensen adviseren om ergens anders te zoeken in plaats van te ploeteren met de dood door te winkelen bij TROTEC!!!

4 października 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej