ToyAcademy.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mooi product ontvangen en goede klantenservice. Mijn pakket was zoek geraakt bij de post. De klantenservice pakte het direct op, reageerden snel en stuurde direct een nieuwe op zodat ik het nog op tij... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Vlotte levering. Mooie site met groot aanbod. Regelmatig laat ik iets weg uit mijn bestelling omdat ik volledig hetzelfde artikel elders beterkoop kan vinden aan hun originele prijs dan bij jullie... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Artikel was niet op voorraad, zij plaatste mij als eerste op lijst om het artikel te kopen toen het weer op voorraad was?

Oceniono na 5 z 5

De bezorgdienst had het in een verkeerde afhaalkluis gestopt. Dat was vervelend want het pakket was een cadeau wat nu niet op tijd gegeven kon worden. De bezorgdienst was moeilijk te gebruiken. Uitein... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zabawkami

Napisane przez firmę

ToyAcademy is een online speelgoedwinkel met een breed assortiment aan uniek speelgoed voor het lichaam en brein.

ToyAcademy | Speelgoed voor lichaam en brein

Napisane przez firmę

Wat wij zelf leuk vinden...
Wij willen zelf ook graag goed behandeld worden, snel antwoord krijgen van een klantenservice en dat een winkel ons waardeert als een klant. En dit willen wij zelf ook bieden aan onze klanten. Wij proberen altijd z.s.m. een berichtje te sturen als er iets is of niet klopt, vriendelijke service te verlenen en te zorgen voor een supersnelle levering van jouw bestelling.

Snelle levering en geen verzendkosten vanaf €35,-

Jouw bestelling snel in huis en mocht je een vraag hebben neem dan contact op met onze klantenservice.

2 - 3 dagen levertijd, Gratis verzending bij een bestelling vanaf €35, 30 dagen retourrecht

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 235

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Levertijd zou 2 tot 4 dagen zijn

Levertijd zou 2 tot 4 dagen zijn, bestelling heb ik op 15de geplaatst en ik heb vandaag 22ste nog geen pakket gezien.

15 lipca 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen. Dat is natuurlijk niet wat u had verwacht.

Ik heb het even nagekeken, maar ik zie geen bericht van u hierover in onze mailbox. Wilt u contact met ons opnemen via info@toyacademy.nl of telefonisch op 010 80 80 750? Dan kijken we graag samen met u waar uw bestelling is gebleven en hoe we dit kunnen oplossen.

Oceniono na 1 z 5

Pakket was bij aankomst helemaal open…

Pakket was bij aankomst helemaal open gescheurd. Bovenkant dus open waardoor alles eruit viel.

9 lipca 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw pakket tijdens het transport schade heeft opgelopen en daardoor open is aangekomen. Dat is natuurlijk niet zoals het hoort.

Ik heb even nagekeken, maar ik zie geen bericht van u hierover in onze mailbox. Wilt u contact met ons opnemen via info@toyacademy.nl of telefonisch op 010 80 80 750? Dan kijken we graag samen met u hoe we dit netjes kunnen oplossen.

Oceniono na 5 z 5

Gewoon gegaan zoals het hoort.

Gewoon gegaan zoals het hoort.
Geen problemen. Alleen had de verpakking flinke schade, maar daar kan de verkoper niets aan doen. Artikel was gelukkig onbeschadigd.

24 czerwca 2026
Oceniono na 2 z 5

Slecht verpakt

Slecht verpakt.
Verpakking was open gescheurd.

17 czerwca 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Dat klinkt niet als een frisse start — een pakket dat onderweg al open is gescheurd is natuurlijk niet de bedoeling.

Ik heb even gekeken, maar zie geen bericht van u hierover terug. Wilt u ons een seintje geven? Dan kijken we samen hoe we dit weer netjes recht kunnen zetten. U kunt ons bereiken via info@toyacademy.nl of op 010 80 80 750.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej