Zobacz, co mówią recenzenci
Pakket besteld, bevestiging van betaling en bestelling gekregen. Ook een track en trace ontvangen, maar pakket nooit door Post.nl ontvangen. Op geen enkele manier contact met olive & mint te krij... Zobacz więcej
Met black friday een bestelling gedaan, tot op heden nog niets ontvangen. Zelfs geen verzendbevestiging. Als ik hen mail of een berichtje stuur via Instagram, komt er geen reactie. Vertraging kan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- oliveandmint.nl
Odpowiada na 11% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik had zelf een spellingsfoutje gemaakt…
Ik had zelf een spellingsfoutje gemaakt in mijn mailadres waardoor ik geen bevestiging had ontvangen. Via Instagram snel reactie gekregen en de mail is naar mijn juiste mailadres gestuurd. Product heeft een lange levertijd; maar dat staat aangegeven bij de bestelling dus dat is geen probleem. Ik had gebruik kunnen maken van een kortingscode 25%, dus voor een fijne prijs magnetische tegels kunnen kopen.
Pakket nooit gekregen
Pakket besteld, bevestiging van betaling en bestelling gekregen.
Ook een track en trace ontvangen, maar pakket nooit door Post.nl ontvangen.
Op geen enkele manier contact met olive & mint te krijgen.
Meerdere malen gemaild en geen gehoor.
Ik krijg geen gehoor via customer…
Ik krijg geen gehoor via customer service en via Instagram. Bestelling is betaald en bevestigd maar er is geen bestelling. Ook geen geld terug gestort. Ik verlies het vertrouwen.
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen, na meerdere mails eindelijk een annulering. Ik zou mijn geld terug krijgen maar we zijn maanden verder en hoor niets meer en heb uiteraard niets ontvangen. Zeer slechte klantenservice die op al mijn mails nooit hebben gereageerd. Ik zou hier absoluut niets bestellen want je ontvangt niets en krijgt je geld niet terug.

Bestelling geplaatst nooit geleverd
Bestelling geplaatst, product was op voorraad en zou snel verzonden worden. Nooit meer wat van gehoord!
Ze reageren niet op e-mails!
Niet hier kopen. Wees gewaarschuwd.
Steeds tevreden over mijn bestellingen
Steeds tevreden over mijn bestellingen. Bij de laatste bestelling bleek er een probleempje met een artikel. De vriendelijke klantendienst reageerde snel en stelde meerdere oplossingen voor, waarvan er 1 boven mijn verwachtingen was. Niets op aan te merken!
Ik heb een bestelling geplaatst en nog niets gehoord…
Ik heb een bestelling geplaatst en betaald, maar helaas tot op heden geen reactie. Inmiddels ook al 3 keer gemaild. Ik zou het op prijs stellen als er contact met mij wordt opgenomen. Ook kun je niet bellen wat heel vervelend is. Dus olive & Mint als jullie een goeie review willen zou ik toch iets aan de communicatie doen.
Hellas heb ik niet erder naar de…
Hellas heb ik niet erder naar de reviews gelezen .anders had ik hier nooit besteld.slecht service geen reactie en ik heb spullen nodig voor baby ,ze laten je aan je lot over
Nooit reactie ontvangen
Cadeaubon ontvangen maar deze kan ik niet inleveren. Contact opgenomen, maar nooit een reactie.
niet kopen!
bestelling gedaan, bevestging per email maar daarna blijft het stil! geen enkele reactie, betaald en niets ontvangen koop hier niet .....
Zondag besteld, woensdag geleverd. Snap niet dat ze zo’n lage score op trustpilot halen. Ben super tevreden en dan ook zeker 5 sterren waard. Olive and mint kon niets beter gedaan hebben. Werd altijd van alles netjes op de hoogte gehouden. Dus super!
Geen contact, voucher werkt niet..
We hebben enige tijd geleden een bestelling geplaatst. Deze zelf opgehaald bij hen maar de kwaliteit van de antilek bekers viel tegen (ze gingen vrijwel meteen stuk). We kregen toen een voucher om dit te compenseren, echter toen ik en mijn vrouw de voucher laatst wilden gebruiken bleek deze niet te werken. Zij heeft toen geprobeerd om via email contact te krijgen maar er wordt op geen enkele email geantwoord. We hebben dus een waardeloze voucher van 18 euro gekregen en geen reactie op onze mails.

Cadeaus niet ingepakt
Bij het bestellen was ik vergeten aan te geven of ze het konden inpakken als verjaardagscadeau. Meteen heb ik er een mailtje er achteraan gestuurd, mijn order is niet ingepakt als cadeau (voor 120 euro besteld) en ik heb geen reactie van Olive Mint gehad, beetje jammer.

Odpowiedź od Olive & Mint
Hier een zeer goede ervaring
Hier een zeer goede ervaring, ik bestelde Connetix via Black Friday actie.
Contact opgenomen omdat ik geen verzendbevestiging ontving, heel snel en vriendelijk antwoord terug ontvangen. Het artikel was niet op voorraad, ik kreeg de optie om te wachten op voorraad met een cadeautje ter compensatie, ofwel de bestelling te annuleren met teruggave van het betaalde bedrag.
Ik koos voor de eerste optie omdat er nog ruim tijd was voor kerst. Een tweetal weken later ontving ik het pakket met cadeautje netjes aan de deur 😊. Nog op tijd voor onder de kerstboom!
En dat alles voor een zeer goede prijs!
Heel tevreden klant hier 👍
Ik ga hier nog vaker bestellen
Ik heb, net als velen denk ik, besteld tijdens jullie black friday aanbiedingen waarbij jullie als een van de weinigen ook een hele mooie korting gaven op Connetix. Gezien ik jullie website voorheen nog niet kende, heb ik eerst de standaardcheck (zoals hierop Trustpilot) gedaan en dat zag er allemaal goed uit, dus vol vertrouwen de twee mega dozen Connetix besteld.
Op het moment van bestellen (donderdag 28/11) stonden deze op 5 dagen levertijd, wat totaal geen probleem was gezien het toch als kerstcadeautje bedoeld was.
De volgende dag kreeg ik een mailtje van jullie om aan te geven dat er vertraging op mijn bestelling zou zitten en daarbij kreeg ik volgende opties:
1. wachten tot de volledige bestelling binnen is (en een klein cadeautje als compensatie)
2. beschikbare gedeelte van de bestelling reeds laten bezorgen en nabezorging van de niet beschikbare artikelen
3. annulatie van de volledige bestelling en volledige terugbetaling van het bedrag.
Gezien het een kerstcadeautje was had ik nog voldoende tijd, dus gekozen voor optie 1. Binnen de 2 uur nadat ik mijn keuze voor optie 1 had doorgegeven heb ik van de klantendienst een mailtje gekregen om te bevestigen dat ze mijn keuze goed ontvangen hadden en me op de hoogte gingen houden zodra de producten beschikbaar waren. Helemaal top dus.
Op 18/12 kreeg ik dan eindelijk het mailtje dat mijn bestelling ingepakt was en klaar was voor verzending. Eerlijkheidshalve moet ik wel toegeven dat ik, op basis van andere reviews hier, toch wel even ongerust was. Maar uiteindelijk op 20/12 heb ik mijn pakketje, netjes ingepakt en met cadeautje, in ontvangst mogen nemen en dus nog net op tijd om onder de kerstboom te leggen.
Wat mij betreft dus een wel een positieve ervaring en ik hoop dat de issues voor de mensen hieronder ondertussen ook opgelost zijn.
Ik vrees een beetje dat hun black friday aanbieding, en dan vooral op Connetix, iets populairder was dan ze zelf hadden ingeschat/verwacht :)
Met black friday een bestelling…
Met black friday een bestelling geplaatst.. hiervoor heel goed geholpen door de klantenservice, omdat ik een cadeaubon had en de kortingscode van black friday niet gecombineerd konden worden. Korting zou terugggestort zijn, maar nu na 10 dagen nog niet ontvangen. Inmiddels 1 product ontvangen van de 3. Ik mis nog een zoekboek en een connetix pakket. Zoals ik kan lezen ben ik niet de enige. Na zo'n 4 mails verstuurd te hebben zonder reactie toch maar een review.. hopelijk krijgen wij hier wel reactie op.

Odpowiedź od Olive & Mint
Geen bestelling ontvangen en amper contact mogelijk
Op 25 november een bestelling geplaatst met onder andere 2 Connetix pakketten. Op 29 november een mail ontvangen dat ze niet alles kunnen leveren, op mijn vragen wanneer dit wel kan krijg ik geen reactie meer. Inmiddels wacht ik alweer 7 dagen op antwoord.
Een bestelling van ruim €170,- is voor ons ontzettend veel geld dus vind het erg vervelend nergens meer reactie op de krijgen !!!

Odpowiedź od Olive & Mint
Connetix niet geleverd - geen verjaardagscadeau voor mijn zoontje hierdoor
Op 29 november 2 dozen connetix besteld voor de verjaardag van mijn zoontje. Tot op heden nog niks ontvangen. Zelfs geen bericht gehad over vertraging of een verzendbevestiging ontvangen. Nu moet ik mijn peuter vertellen dat er geen cadeau is op zijn verjaardag en ik heb niet de middelen om een nieuwe set te kopen. Een week geleden heb ik contact gezocht met de klantenservice, maar ook daar geen reactie op ontvangen. Een zeer pijnlijke ervaring voor mij en mijn zoontje. Schandalig!

Odpowiedź od Olive & Mint
Geen verzendbevestiging, reacties op mail,...
Als ik hen mail of een berichtje stuur via Instagram, komt er geen reactie.
Vertraging kan er altijd zijn, maar breng de klanten dan op de hoogte.
Ik had liever een positieve feedback achter gelaten, met een pakketje waar m'n dochtertje mega blij mee is maar helaas waarschuw ik nu liever anderen.
Hopelijk bewijzen jullie toch nog het tegendeel @oliveandmint.

2 connetix magneetsets besteld en niet ontvangen
2 connetix magneetsets besteld, order is nog steeds niet verstuurd en krijg geen reactie op mijn mail en instagram bericht.
ORD00601 Ik wil heel graag of m’n geld terug, of de bestelling ontvangen. Ik ben een alleenstaande moeder en dit is veel geld voor mij.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.