Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik had zelf een spellingsfoutje gemaakt in mijn mailadres waardoor ik geen bevestiging had ontvangen. Via Instagram snel reactie gekregen en de mail is naar mijn juiste mailadres gestuurd. Product hee... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Pakket besteld, bevestiging van betaling en bestelling gekregen. Ook een track en trace ontvangen, maar pakket nooit door Post.nl ontvangen. Op geen enkele manier contact met olive & mint te krij... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Met black friday een bestelling gedaan, tot op heden nog niets ontvangen. Zelfs geen verzendbevestiging. Als ik hen mail of een berichtje stuur via Instagram, komt er geen reactie. Vertraging kan... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen, na meerdere mails eindelijk een annulering. Ik zou mijn geld terug krijgen maar we zijn maanden verder en hoor niets meer en heb uiteraard niets ontvangen. Zeer... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Odpowiada na 11% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Prachtig aanbod van producten

Prachtig aanbod van producten, snelle levering en precies zoals verwacht 👍🏻

14 lutego 2024

Odpowiedź od Olive & Mint

Bedankt voor je tijd om een review te schrijven Carlijn! Heel veel plezier met je bestelling ★

Hier niks kopen!

Ik heb een camping bedje gekocht,
Deze is op een ander adres geleverd..
Daar langs gegaan helemaal niks!

Meerdere malen mails gestuurd ik moest het afwachten.
We zijn nu weken veder €150 weg en ik krijg geen contact meer met ze! Niet via de mail niet via de telefoon!

Ik vind dit ronduit schandalig!!

Het is opgelost, ik heb mijn geld terug.
Ik ben niet gebeld.. en ik heb pas een mail gekregen meteen na mijn slechte review.

18 stycznia 2024

Hi Samantha,

Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt mogen ontvangen! Mijn collega heeft al meerdere malen geprobeerd te bellen, maar krijgt geen gehoor. Het telefoonnummer lijkt buiten gebruik te zijn.

Ik zie ook dat mijn collega's steeds binnen 48 uur reageren op je mailtjes, dus we zouden graag met je in contact komen over een oplossing.

Liefs,

Oceniono na 1 z 5

Denk goed naar als je hier wat gaat kopen!

Denk goed naar als je hier wat gaat kopen!
Babyboek 7 jan. (pre-order 2 weken levertijd) besteld voor een vriendin. Blijkt dat ze die al heeft... dag erna 8 jan. gemaild om te annuleren. Meerdere malen geprobeerd contact te krijgen mail/telefonisch/facebook. Uiteindelijk een bericht terug gekregen met als antwoord dat het niet kan via een geautomatiseerd systeem... mail gestuurd dat het een beetje raar is dat ik nu eerst moet wachten op het product om deze weer terug te sturen ok dan weer te wachten op mijn geld.... maar goed, product gisteren ontvangen (mocht deze niet weigeren vanwege extra kosten) nu wil ik deze terug sturen blijkt dat ik €5.25 moet betalen om terug te sturen waar ik totaal niet mee eens ben want ze hadden het pakket niet eens hoeven te versturen. Ik denk dat jullie met jullie concept moeten schamen en een andere oplossing voor dit soort dingen moeten zorgen!

7 stycznia 2024

Hi Chantalle,

Bedankt voor het schrijven van je review! Zoals ook vermeld bij het artikel is er een levertijd op de boeken van 1-2 weken. Er staat duidelijk vermeld dat bestellingen helaas niet achteraf geannuleerd kunnen worden, dit is inderdaad in verband met ons geautomatiseerde systeem. Alles wordt direct doorgeschoten en voorbereid in het magazijn, het is voor ons dan ook niet mogelijk dit proces te onderbreken.

We snappen dat het vervelend is dat je vervolgens retourkosten moet betalen, maar alle informatie wordt duidelijk vóór het bestellen al vermeld, om dit soort situaties te voorkomen.

Jammer dat we hierdoor een slechte review ontvangen, in onze ogen niet helemaal terecht!

Oceniono na 1 z 5

Klantenservice telefonisch onbereikbaar & geen prettig retourproces

Leuke webshop met mooie producten maar wanneer er wat met je bestelling is, verwacht dan geen klantvriendelijke en behulpzame klantenservice.

Door een miscommunicatie bij ons thuis hadden mijn man en ik hetzelfde kerstcadeau voor ons dochtertje besteld. Vlak na het plaatsen van de bestelling probeerde ik mijn pre-order bestelling te annuleren. Hoewel er op de website stond dat ze op dinsdagen en donderdagen bereikbaar zijn, kreeg ik op deze dagen alleen een voicemail (heb beide dagen zeker minimaal 10 keer geprobeerd).

Uiteindelijk na 3 dagen wel een reactie per mail ontvangen. En hoewel ik de bestelling op 3 dec had geplaatst en per mail werd aangegeven dat de pre-order pas 18 dagen later (21 december) verstuurd zou worden, kon deze niet meer geannuleerd worden. Olive & Mint hield vast aan hun geautomatiseerde processen waar niet van afgeweken kan worden. Ook niet in het geval van een pre-order die nog niet in het magazijn is aangekomen.

Uiteraard kon ik de pre-order achteraf terug sturen, maar in dat geval kost het je als klant wel 2x verzendkosten (de gratis verzending van het heen sturen worden namelijk ook ingehouden. Totaal ben je dus sowieso 11,90 euro kwijt voor een retour).

Gezien de toon van de mailcommunicatie en de reviews over retouren, durfde ik het niet aan om het pakket terug te sturen. Persoonlijk heb ik het contact met de klantenservice als zeer onprettig en niet klantvriendelijk ervaren.

Als je bij Olive & Mint besteld, denk dan vooraf goed na voordat je op de bestel knop drukt. Er zijn genoeg andere leuke kleinschalige ondernemers die dezelfde producten verkopen en waarbij je niet als nummer, maar echt nog als persoon wordt behandeld

Aanvulling op mijn review na reactie Olive & Mint:

het zou fijn geweest zijn als het mogelijk was geweest om kort telefonisch contact te hebben. Ik merk dat jullie geïrriteerd zijn dat er 4 mails heen en weer gestuurd zijn. In dat geval waren er zeer waarschijnlijk geen 4 mails nodig geweest en had ik een andere keuze kunnen maken wat betreft het retouren. Jammer dat jullie telefonisch zo onbereikbaar zijn. De toon of voice van de mails waren vrij bot en telefonisch was het wellicht anders over gekomen. Persoonlijk heb ik het contact in ieder geval als zeer onprettig ervaren en zal hierdoor niet snel een nieuwe bestelling plaatsen.

14 grudnia 2023

Hi Jolanda,

Bedankt voor het nemen van de tijd om een uitgebreide review te schrijven! En deze ook continu aan te passen. Als je graag nog meerdere reacties wil kan dit, maar wel per mail. Dat vinden we net wat professioneler en kunnen we gerichtere service bieden.

Allereerst is het inderdaad niet mogelijk om een bestelling, die al in het verwerkingsproces zit, te annuleren. We hebben je dit in 4(!) ontzettend uitgebreide mailtjes geprobeerd uit te leggen, maar aangezien we niet de gewenste oplossing konden bieden, was uiteindelijk ieder bericht en/of telefoontje niet goed vanuit ons. We helpen klanten dolgraag, al moeten we 25 mailtjes sturen, maar als we aangeven dat het technisch gezien NIET kan, kunnen we daar niets voor je aan veranderen. Tijdens het bestellen staat er duidelijk in rood dikgedrukte letters de levertijd bij, om dit soort dingen dus te voorkomen. Ook wordt er overal vermeld dat bestellingen die eenmaal geplaatst zijn, niet geannuleerd of gewijzigd kunnen worden.

We kunnen met duizenden(!) CONNETIX pre-orders, naast de reguliere drukte, geen bestellingen annuleren, we werken met een volledig geautomatiseerd systeem en de orders zitten dan al in een proces, wat niet ongedaan gemaakt kan worden.

Daarnaast zijn we telefonisch inderdaad minder goed bereikbaar geweest, door de drukte met de feestdagen staat ons gehele (klantenservice)team van 10 toppers beneden in het magazijn mee te werken, zodat iedereen zijn/haar cadeautjes op tijd in huis heeft. Op werkdagen wordt er tussendoor wel ook nog de mail beantwoord, hier heb je altijd vlot antwoord op gehad.

Als laatste wat je schrijft over het eventueel retour zenden is onjuist, wanneer je een hele bestelling retourneert betaal je enkel de retourkosten van €5,25. Dus helaas is het ook onjuiste informatie die je hierboven deelt en dit hebben we ook geprobeerd uit te leggen.

We hopen dat je toch veel plezier hebt van de CONNETIX en willen je fijne feestdagen wensen.

Retouren worden niet verwerkt

Levering was prima. Retour zending daar in tegen verschrikkelijk.. na 1,5 maand nog niets ontvangen. Telefonisch geen gehoor en per mail krijg ik alleen standaard berichten terug, en na een poosje helemaal geen antwoord meer.

NIETS BESTELLEN HIER!!

8 grudnia 2023

Hi Lisa,

Bedankt voor je mailtje! Helaas kunnen wij geen gegevens van je vinden in ons systeem. Uiteraard mag je ons altijd een mailtje sturen, je krijgt hier altijd persoonlijk antwoord op op werkdagen binnen 48 uur.

De retouren worden ook wekelijks verwerkt, dus het kan zijn dat we die van jou niet hebben ontvangen, ook dan kijken we graag met je mee!

Telefonisch zijn we inderdaad minder goed bereikbaar, zoals ook in de voicemail te horen is, is al het personeel momenteel aanwezig in het magazijn door de december drukte! De mail wordt, zoals hierboven ook aangegeven, wel gewoon dagelijks verwerkt.

We hopen dat we snel tot een oplossing kunnen komen met je!

Veel liefs,

Mooie online shop

Mooie online shop. Wij zijn heel blij met de geheele ankoop, besonders met de zwangerschap invulboekje.

15 sierpnia 2023

Helemaal super!

Helemaal super!

Erg fijn contact met de klantenservice. Maat is perfect en snel verzonden. Aanrader!

7 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Fijne webwinkel met een groot aanbod, meestal snel geleverd! Bij vragen of een probleem krijg je netjes persoonlijk antwoord van een medewerker en worden je vragen beantwoord, dus geen standaard mail waar je niks aan hebt.

8 sierpnia 2023

Top!

Iedere keer wanneer ik op de website kom, word ik vrolijk. Zo ontzettend veel en vooral een mooi aanbod, je hoeft echt niet naar een andere website te gaan om iets te kopen - je kunt er alles vinden. Snel en goede service, ik ben tevreden.

1 sierpnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej