ToyAcademy.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mooi product ontvangen en goede klantenservice. Mijn pakket was zoek geraakt bij de post. De klantenservice pakte het direct op, reageerden snel en stuurde direct een nieuwe op zodat ik het nog op tij... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Vlotte levering. Mooie site met groot aanbod. Regelmatig laat ik iets weg uit mijn bestelling omdat ik volledig hetzelfde artikel elders beterkoop kan vinden aan hun originele prijs dan bij jullie... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Artikel was niet op voorraad, zij plaatste mij als eerste op lijst om het artikel te kopen toen het weer op voorraad was?

Oceniono na 5 z 5

De bezorgdienst had het in een verkeerde afhaalkluis gestopt. Dat was vervelend want het pakket was een cadeau wat nu niet op tijd gegeven kon worden. De bezorgdienst was moeilijk te gebruiken. Uitein... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zabawkami

Napisane przez firmę

ToyAcademy is een online speelgoedwinkel met een breed assortiment aan uniek speelgoed voor het lichaam en brein.

ToyAcademy | Speelgoed voor lichaam en brein

Napisane przez firmę

Wat wij zelf leuk vinden...
Wij willen zelf ook graag goed behandeld worden, snel antwoord krijgen van een klantenservice en dat een winkel ons waardeert als een klant. En dit willen wij zelf ook bieden aan onze klanten. Wij proberen altijd z.s.m. een berichtje te sturen als er iets is of niet klopt, vriendelijke service te verlenen en te zorgen voor een supersnelle levering van jouw bestelling.

Snelle levering en geen verzendkosten vanaf €35,-

Jouw bestelling snel in huis en mocht je een vraag hebben neem dan contact op met onze klantenservice.

2 - 3 dagen levertijd, Gratis verzending bij een bestelling vanaf €35, 30 dagen retourrecht

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 235

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Toyacademy ne se soucie pas du temps de…

Toyacademy ne se soucie pas du temps de livraison qu'ils promettent sur leur site. Face au retard ils vous répondent "dommage pour vous" et ce sont les enfants qui n'ont ni leurs cadeaux ni leurs lunettes pour regarder l éclipse.

11 sierpnia 2026

Bonjour,

Nous sommes désolés que les enfants n'aient pas reçu leurs lunettes à temps pour cette éclipse si particulière.

Notre délai de livraison habituel est de 2 à 4 jours ouvrables. Lorsqu'il est dépassé, cela signifie généralement qu'un problème est survenu pendant l'acheminement. Comme votre avis ne contient pas de numéro de commande, je ne peux malheureusement pas vérifier ce qui s'est passé dans votre cas.

Nous prenons nos délais de livraison très au sérieux et je suis désolé d'apprendre que vous avez eu le sentiment de ne pas avoir été pris au sérieux.

Nous serions reconnaissants de savoir ce que nous aurions pu faire pour améliorer votre expérience. N'hésitez pas à nous contacter afin que nous puissions en discuter avec vous.

Cordialement,
ToyAcademy

Oceniono na 3 z 5

Product niet geleverd. Bijna lege doos.

Eclipspakket gekocht voor het hele gezin. 2 grote brillen, 2 kleine en een paar filters voor de telefoon. Pakket werd na 4 werkdagen geleverd, blijkbaar uit Denemarken (wat niet duidelijk is op de site).

Helaas zaten de brillen er niet in(!).
Enkel de filters. Op een mail werd alleen geantwoord (vanuit Denemarken) met dat ik iets beter moest kijken in het pakket. Wat een grap.

Het bedrijf suggereert in Nederland te zitten, maar ook het telefoonnummer van klantenservice laat een Deens bandje horen.

Geld weg, geen brillen.

Edit: inmiddels mail gehad met oprechte excuses. Geld krijgen we terug. Met de camerafilters morgen de eclips bekijken, want brillen zijn niet meer te koop.

10 sierpnia 2026

Beste klant,

Wat ontzettend vervelend dat de brillen ontbraken. Het spijt ons oprecht dat het pakket op deze manier bij u is aangekomen, zeker omdat een zonsverduistering een bijzonder moment is dat zich niet zomaar laat overdoen.

Helaas was het niet meer mogelijk om op tijd een vervangende set naar u op te sturen. Daarom hebben wij het volledige aankoopbedrag inmiddels aan u teruggestort.

U noemt ook onze locatie. Ons magazijn bevindt zich inderdaad in Denemarken, daarom vermelden wij op onze website een levertijd van 2 tot 4 werkdagen. Vanuit dat magazijn verzenden wij dagelijks bestellingen naar Nederland.

Nogmaals onze excuses voor deze teleurstellende ervaring. We hopen dat u met de camerafilters toch nog iets van dit bijzondere moment heeft kunnen meebeleven.

Eind goed al goed

Ondanks de slechte start, doordat het pakket niet werd geleverd is er toch een tweede zending aangemaakt en verzonden. Deze is wel aangekomen en we zijn er blij mee.
Prima service.

3 sierpnia 2026

Nummer niet toegekend - OPGELOST

Nummer niet toegekend - OPGELOST

Ik probeer telefonisch contact op te nemen met het nummer uit de mail en het nummer waar ze bij antwoorden op revieuws hier naar verwijzen. “Dit nummer is niet toegekend”. Heel vreemd, klein paniekske hier.
Pakketje zou tenlaatste woensdag moeten toekomen (4e werkdag), hopelijk. Is de eclips set van Buki, later heb ik het niet meer nodig.

UPDATE:
Pakket kwam op tijd toe. Ik kreeg snel/vriendelijk antwoord via mail. Helemaal in orde dus! Nummer bleef echter “niet toegekend” ook met de +31 voor. Maar was uiteindelijk niet nodig! Helemaal betrouwbaar!

10 sierpnia 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Omdat er geen bestelnummer in uw review staat, kan ik helaas niet nagaan of uw pakket uiteindelijk op tijd is aangekomen.

Het spijt me te horen dat u problemen heeft gehad met het bereiken van onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen normaal telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 15:00 uur via +31 10 808 07 50. Wanneer u vanuit België belt, is het belangrijk om het nummer met +31 te kiezen, omdat dit een Nederlands telefoonnummer is.

Tijdens vakantieperiodes kan het voorkomen dat wij op sommige dagen de telefonische bereikbaarheid beperken, zodat we ons volledig kunnen richten op het beantwoorden van e-mails. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk klanten zo snel mogelijk helpen.

Mocht uw bestelling niet op tijd zijn aangekomen of als we nog ergens mee kunnen helpen, stuur dan gerust een e-mail naar info@toyacademy.nl of bel ons op +31 10 808 07 50. Dan kijken we graag samen met u verder.

Oceniono na 2 z 5

3 kleine items in een veel te grote doos

pakket kwam ,als aangegeven, op een pakketpunt aan in een belachelijk grote doos voor de 3 kleine items die ik had besteld. niet alleen zonde van al het karton wat zo weer weggegooid wordt , de doos was volgestouwd met plastic kussentjes. ik sta bij pakketpunt met een onnodige grote doos en kan het zo niet vervoeren. Bovendien neemt zo n te grote doos teveel plek in bij het pakketpunt. geheel onnodig.

31 lipca 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Wat jammer om te horen dat de verpakking zoveel groter was dan nodig leek voor de artikelen die u had besteld.

We begrijpen goed dat het niet prettig is om met een grote doos bij een pakketpunt te staan, zeker als de inhoud relatief klein is. Ook het gebruik van onnodig veel verpakkingsmateriaal vinden wij belangrijk om kritisch naar te kijken.

Soms kiezen we voor een grotere doos om ervoor te zorgen dat producten tijdens het transport goed beschermd blijven, maar in dit geval klinkt het alsof dat niet in verhouding was. Bedankt dat u ons hierop attent maakt. We nemen deze feedback mee richting ons magazijn.

Ik hoop dat de bestelde artikelen verder wel naar wens zijn en veel plezier opleveren.

Oceniono na 4 z 5

Toyacademy had de bestelling snel…

Toyacademy had de bestelling snel verzonden (woensdagavond besteld en donderdagochtend al verzonden). Ik snap alleen niet waarom dpd er zo gigantisch lang over moet doen om een pakketje te verwerken en te bezorgen. (Ik kreeg het dinsdagmiddag pas binnen).

29 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Leveren niet tegen aangeboden prijs /opgelost

Heb een spel; swingball proberen te bestellen. Staat op de website als uitverkoop; € 34,97. Geeft bij het verzenden van de bestelling aan dat er een probleem is en probeert u het later nogmaals. Bij opnieuw inloggen op een andere dag is de prijs in het boodschappenkarretje aangepast naar 49,95. Wat het spel elders ook kost. Maar staat nog steeds op de website als € 34,97. Voelt als lokkertje/oplichting.

Toyacademy heeft naar aanleiding van mijn review contact opgenomen. Aangegeven dat de wijziging kwam omdat ze de website aan het updaten waren en dat ik de bestelling opnieuw kon invullen met eerst genoemde prijs en ze hebben de spullen 27-08-2026 netjes geleverd.

3 sierpnia 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review. De prijs die op onze website staat vermeld, is natuurlijk de prijs die hoort te gelden. Hier is helaas iets misgegaan in onze webshop, en daarvoor bieden we onze excuses aan.

We hebben onlangs een nieuwe webshop gekregen en komen daarbij af en toe nog een technische fout tegen. Bedankt dat u ons hierop attent maakt. We hebben dit direct doorgegeven aan ons webteam, zodat zij kunnen uitzoeken wat er is misgegaan en dit kunnen corrigeren.

Wilt u contact met ons opnemen via info@toyacademy.nl of 010 80 80 750? Dan kijken we graag samen met u naar een passende oplossing.

Oceniono na 1 z 5

Niet bestellen troep moet helemaal uit…

Niet bestellen troep moet helemaal uit Denemarken komen!! Disdag besteld vandaag maar vertrokken op vakantie zonder pakket!!

1 sierpnia 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat u zonder pakket op vakantie bent vertrokken.

Ons magazijn bevindt zich inderdaad in Denemarken, daarom vermelden wij op onze website een levertijd van 2 tot 4 werkdagen. Omdat uw review geen bestelnummer bevat, kan ik helaas niet zien om welke bestelling het gaat en daardoor ook niet nagaan wat de status is of of de verwachte levertijd is overschreden.

Wilt u contact met ons opnemen via info@toyacademy.nl of 010 80 80 750? Dan zoeken we graag voor u uit wat er met uw bestelling is gebeurd en kijken we samen met u naar een passende oplossing.

Mooi aanbod

Vlotte levering. Mooie site met groot aanbod.
Regelmatig laat ik iets weg uit mijn bestelling omdat ik volledig hetzelfde artikel elders beterkoop kan vinden aan hun originele prijs dan bij jullie aan de verminderde prijs. Vreemd, hoe kan dit?

21 lipca 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review en uw vriendelijke woorden over onze levering en ons assortiment. Dat waarderen we enorm! 😊

Ook bedankt dat u dit punt aanhaalt. We begrijpen dat het vreemd kan overkomen wanneer een artikel bij ons als aanbieding wordt getoond, terwijl het elders tegen een lagere reguliere prijs verkrijgbaar is.

Prijzen kunnen verschillen van webshop tot webshop. Iedere winkel bepaalt zijn eigen prijzen op basis van onder andere inkoopprijzen, voorraadniveaus, acties en overige kosten. Onze aanbiedingsprijzen zijn gebaseerd op onze eigen reguliere verkoopprijs. Dat betekent niet automatisch dat een artikel bij ons goedkoper is dan bij alle andere aanbieders.

We proberen onze prijzen zo eerlijk mogelijk te houden, maar begrijpen natuurlijk ook dat u graag de beste deal zoekt. Daarom waarderen we het dat u ons hierop attent maakt.

Hopelijk mogen we u binnenkort weer inspireren met speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej