TELMORE

Oceniono na 1 z 5

Opsiger mit trådløse net. Returnerer router d. 5/1 vha. deres drop-af-label. Telmore modtager den d. 9/1. D. 23-1 trækker Telmore 3000 kr. fordi de ikke har modtaget routeren. Bevisførelsen er ifø... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Anmeldelse d. 3.9.25 Jeg var i dag i jeres afdeling i Fils Center mellem kl. 11-12 for hjælp vedrørende min iPhone og forbrug. Oplevelsen var chokerende . Medarbejderen var fraværende, uinteresse... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Brug et andet firma. Jeg har været kunde i mange år ved Telmore, men er godt nok ved at være rigtig godt trætte af dem. Priser sættes løbende op og abonnementet bliver løbende dårligere. Henvendelse t... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Rod med rod på. Forbyttede sim kort, incasso sag uden forudgående varsel for et abonnement og telefonnummer jeg aldrig har haft, dobbelt betaling øjensynlig af en aftale jeg aldrig har indgået. Dertil... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg skiftede tilbage til Telmore for et…

Jeg skiftede tilbage til Telmore for et par uger siden, da de kan levere eSim til Apple Watch og samme tid give mig et abonnement til en god pris. Men på to uger, har jeg kontaktet dem utallige gange, da jeg betaler for hvert opkald osv. Jeg kan derfor heller ikke koble mit Watch til mit abonnement, da jeg jo åbenbart ikke har et abonnement. Hver gang jeg har ringet til dem, har de enten lagt på har jeg fået samme besked om, at de fejlmelder det til deres serviceteknikere og at der vil gå 24-48 timer før det dur. Men intet er der sket! Nu har jeg prøvet at flytte mit nr til YouSee. Men det lader heller ikke til at gå igennem, da jeg endnu ikke har fået en bekræftelse på nummerflytningen… Kan det virkelig passe, at man skal til at skifte nummer?! Og hvad så med de penge de bliver ved med at trække for mit “forbrug”?! Det er under al kritik!!!

7 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Kanon sød, effektiv og serviceminded sælger

Vi har lige skiftet til Telmore og jeg må bare give min varmeste anbefaling - jeg har sjældent oplevet så hurtig og kompetent kundeservice som vi har fået ved sælgeren Mikaeal. Det lover godt og vi glædes over at vores førstehånds indtryk er så godt!

5 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Under al kritik at de ringer om man vil…

Under al kritik at de ringer om man vil flytte over til dem. Det eneste er bare at de sender ingen reminder på, at det sker den og den dato.. Så vælger de at lukke ens gamle abbonoment på en fredag, hvor man så kan leve uden sin mobil, medmindre man er på wifi, hele weekenden.. fordi de er så mega sløve med at sende simkort ud til en. Så man skal møde op på deres kontor i Roskilde for at hente et simkort.
Der ser vi så at der er flere, der havde samme problem. Total fusk. Og vi skrev med deres kundeservice fredag eftermiddag, hvor de sagde vi kunne snakke med kundeservice mandag, når der var åbent igen.. ja goddag, fra hvilken mobil? 😂😂 svindel af værste skuffe.

30 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Hold kæft hvor er det et elendigt…

Hold kæft hvor er det et elendigt teleselskab vil på ingen måder anbefale det til nogen der er aldrig net også mht. Deres betalingsmåde er jo helt henne i vejret hold jer fra det....

11 czerwca 2023

Dårlig kundeservice

Have sendt 2 mail, først for 2 en halv måned siden, og så igen for en månede siden, og har stadig ikke fået svar på spørgsmålet.
Sikke en dårlig service

3 kwietnia 2023

Hva så Niel C?

Hva så Niel C?

Du har ikke svaret mig tilbage, hvilke ikke kommer bag på mig, så jeg tænker vi fortsætter dialogen på Trustpilot i dag. Det er åbenbart kun på Trustpilot i vil snakke med mig?

Jeg har STADIG følgende problemer:

1. Jeg har ikke fået de penge som i har overtrukket Beløbene er 573,14 kr. og 636,00 kr.
2. I har spæret min Telmore konto så jeg ikke kan komme id og se beløbet mere.
3. Når jeg ringer til Telmore Support, kan de ikke se min sag eller telefon nummer.
4. Telmore Support kan ikke løse problemet og siger sagen er flyttet til System afdelingen.
5. Når jeg ringer ind i dag kan Support intet se, på mit telefonnummer.

Telmore har hele vejen i dette forløb været ikke ville samarbejde her. Jeg har derfor spæret mit kort, så i ikke kan hæve penge for denne måned, for dem har i jo allerede hævet og faktisk over beløb.

Jeg kan forstå at min kones konto af en eller anden grund er gået i – 99 kr. Det kan jeg ikke forstå da hun jo har fri tale og masser af data og betaler fast a konto beløb hver måned. Hvis i skal have 99 kr. her må du lige give mig en forklaring?

Dette her er dokumentation for at jeg har gjort hvad jeg kan for at rette op på mine fejl og jeg vil ikke betale flere penge til Telmore, da jeg har fast beløb, som jeg allerede har betalt for mange penge til, da jeg nåde at ændre mit abb. Til et billigere abb.

Med Venlig Hilsen
Kenneth Nørregaard

Sendt mail: 25. april 2023 11:38
Til: telmore
Emne: ATT Neil C.

Hej Neil C,

Det er ikke kun det at i hæver pengene, men at i ikke fortæller det og jeg selv skal opdage i har hævet de 489 kr. er utilgiveligt.
Ud over det er jeres support ringe. Kan det virkelig passe i ikke kan se historikken på de tidligere sager man har ringet ind med, eller er det fordi det er flaskedrenge i ansætter? Han ville ikke give mig sit navn, eller stille mig vider til en overordnet.

Med Venlig Hilsen
Kenneth Nørregaard

Telmore kan tydeligvis ikke finde ud af…

Telmore kan tydeligvis ikke finde ud af at administrere min kontokort og hæver over beløb, Telmore har hævet 489 kr over beløbet. Jeg har ringet for 10 dage siden og bedt om at få mine 489 kr. ført tilbage til min konto. Der er selvfølgelig ikke sket en skid og jeg spærre nu mit kort.
Dato for oplevelse: 24. april 2023

Besvarelse fra Telmore
For 1 dag siden
Hej Kenneth

Mange tak for din anmeldelse, trods den kedelige baggrund.

Jeg er rigtig ked af at læse, at du sidder med den følelse. Det er naturligvis ikke vores hensigt eller ønske.

Vi gør altid vores allerbedste for at tilbyde vores kunder det bedste indenfor kvalitet og service. Derfor gør det mig rigtig ærgerlig at læse, at det er noget helt andet, som du har en oplevelse af. Det er bestemt ikke vores hensigt, eller sådan det skal være.

Jeg vil utrolig gerne undersøge den pågældende betaling nærmere, derfor håber jeg, at du vil skrive til mig på telmore.dk med din anmeldelse samt det pågældende telefonnummer, så vil jeg straks hjælpe dig.

Jeg ønsker dig, trods alt, en rigtig god dag.

De bedste hilsner
Neil C.

2 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Er for nylig skiftedag fra Yousee til…

Er for nylig skiftedag fra Yousee til Telmore, hvilket jeg bitterligt fortryder nu. Især har deres applikation “mit telmore” været til stor ærgrelse - at få e-sim til et Applewatch er ikke lykkedes på trods af gentagne opringninger til kundeservice. Har også forsøgt at overdrage et af mine mobilnumre til min kone, hvilket heller ikke er lykkedes.
Kan ikke vente til bindingsperioder slutter, så jeg kan skifte igen.
Ingen anbefalinger fra os😡

1 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

!!!!PAS PÅ PAS PÅ !!!!!!!!

!!!!PAS PÅ PAS PÅ !!!!!!!!
DK største svindler firma er på spil, de lover Airpods til nye kunder, men man ser aldrig skyggen af en AirPods.

Deres uduelige telefon sælger Nicolai Scoppa er total inkompetent og han burde henvises som flaskedreng igen.

Jeg har ringet og skrevet flere gange og får den ene søforklaring efter den anden.

Har desuden skrevet ud til samtlige medier.!!!

Svindler firma, pas på derude!!!!!!

18 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte nåede mobil bredbånd hos…

Jeg bestilte nåede mobil bredbånd hos jer d 9 februar som skulle begynde at virke fra d 1 April og nu er vi ved d.11 april og det virker stadig ikke det er ikke okay har gået snart 2 uger uden internet og sidste gang jeg køber nåede hos jer i holder ikke hvad i lover 😠

1 kwietnia 2023

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice - lang ventetid, kom endelig igennem, blev sat på hold da jeg havde forklaret mit problem. Blev smidt af, og blev ikke ringet op igen! Blev en anden gang kontaktet og spurgt om jeg var tilfreds med mit abonnement. To dage efter blev prisen sat op!

30 marca 2023

Endnu engang rod hos Telmore.
Jeg kender ikke Telmores kundepolitik eller etik. medarbejderne er som søde og venlige - men jeg tænker hvad har ledelsen pålagt dem for at styrke salg og omsætning.
Min historie er at jeg på et tidspunkt opsagde alt hos Telmore fordi jeg uden varsel blev blev pålagt at betalte meget mere for den service jeg havde bestilt. Valgte omgående et andet selvskab - og opsagde mit abonnement. Efter 6 måneder blev jeg kontaktet af telmore . En flink medarbejder sagde at de gerne ville have mig tilbage...en gammel trofast kunde. jeg sagde ja hvis jeg kunne overflytte vilkår fra mit nye selskab - bestemt ja - med glæde sagde han.
Nu er den gal igen - jeg har fri tale og fri data - og er i påsken blevet bombaderet med mails og SMS'er. Du har brugt dit data - du har brugt dit data. På Mit Telmore står mit abonnement til fri data og fri tale.
Ingen kontakt i påsken til Telmore - nu har jeg med hjælp tanket op med 100 kr. Som jeg omgående forventer at få tilbage betalt - som i omgående.
Desuden bedes i ringe mig op på tlf 26842244 tirsdag inden 12.00 d 11. april 2023 for at bekræfte at jeg har fri tale og fri data som aftalt. Og det bliver reetableret omgående.
Jeg har købt ny mobil på afbetaling - er det ikke på plads senest 11. april nægter jeg at betalte afdrag.
Hilsen Maya

10 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Kunne jeg gi 0 stjerner havde jeg gjort…

Kunne jeg gi 0 stjerner havde jeg gjort det. Jeg har lige skiftet til telmore og har ikke haft andet en problemer siden. Intet fungerer og hvis man kigger under “ mit telmore” er det en stor reklamesøjle udelukkende med henblik på mersalg men men men reklamen virker ikke efter jeres hensigt når ikke engang et helt simpelt telefonabonnement virker - så roder folk sig sgu da ikke ind i mere bøvl
Og hvis nogen er i tvivl er det helt fantastisk at sidde i påsken uden en tlf. at ringe fra og som der heller ikke kan ringes til……god påske Telmore 😡

9 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Jeg ville gerne give telmore o…

Jeg ville gerne give telmore o stjerner. Jeg startede på bredbånds aftale 1 marts, og har været i røret hos den dagligt, sælger i vores center i slagelse, har solgt os 1000gb med deling til vores sommerhus, det har jeg så fået af vide i dag næsten en måned efter at det gør man ikke i telmore, det er det rene bundfangeri, så nu må vi ud og finde en anden udbyder, jeg har brugt ca. 15 timer i telefon med telmore på 14 dage, det er ikke ok, et godt råd, hold jer langt væk fra telmore, de er så utroværdige, og fortjener ikke kunder hos dem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 marca 2023

Internetforbindelse

Har d.d talt med jer angående min forbindelse herhjemme i huset er blevet stærkt forringet de sidste 2 uger.
Jeg har ringet ind og I skulle fikse nogle ting og ville det ikke virke, så skulle jeg ringe igen. Det gjorde jeg så idag.
Vi kan intet med forbindelsen uden den hakker i det. Har ikke været et problem før. Lige pludselig skal jeg opgradere til 5g før det bliver bedre. Altså penge ud af min lomme. Det har fungeret godt indtil i sommer hvor vi pludselig også skulle opgradere abonnement. Det var også penge ud af lommen igen, men det virkede da igen.
Nu er den gal igen og sørme om rooteren ikke virker nu men jeg skal betale for en ny.
Stop jer selv. Fanme dårlig service.
Det stopper jo ikke med at virke fra den ene dag til den anden.

Jeg har været kunde i mange år over 10 år, det sluttede så her. 4 teleabonnementer samt internet bliver hermed opsagt i en helvedes fart.

22 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Ulovlige bindingsperioder og trækker penge uden at oplyse for hvad

Telmore er nok det værste teleselskab der findes i Danmark.

Jeg er fuldstændig lamslået over den behandling man får hos dem.

Jeg starter med i november at blive ringet op af en sælger fra Telmore, som er super flink, og han tilbyder mig faktisk et rigtig fint abonnement til 139,-. Da jeg så en måned efter starter hos Telmore begynder det allerede at gå galt… da den første måned er omme får jeg en SMS om at min TELMORE saldo er i minus, men er automatisk blevet genoptanket. Jeg tjekker derfor inde i min bank, og ser at de først har trukket for abonnementet over min Telmore saldo og ikke mit kort, og derefter har de genoptanket automatisk hvilket jeg ikke har bedt om. Så kort sagt de trak min Telmore konto i minus, og da jeg så betalte mit abonnement manuelt, trak de yderligere 100 kr. for at tanke min konto op.

Jeg tænkte pyt, det er nok bare en dum fejl de har lavet…

Jeg ringede senere derind for at få samme abonnement som jeg havde til min kæreste. Jeg snakker med en sød medarbejder som hurtigt får lavet et nyt abonnement til mig med lidt mindre data til 119,- og så giver han min kæreste samme abonnement som jeg havde før til 139,- og efter første måned ville det blive ændret til 119,-.

Min kæreste bliver lovet de første 2 måneder gratis, men bliver allerede faktureret efter første måned, og hun ringer derind for at klage, men får bare at vide det er hendes fejl, fordi hun skulle ikke havde lagt sine kontooplysninger ind i systemet, men alt i alt er det jo Telmores fejl…

En dag sidder vi sofaen og jeg kan ikke forstå hvorfor jeg konstant kun har 4G, fordi mit abonnent skulle gerne indeholde 5G.. Det viser sig at da medarbejderen fra Telmore har sænket mit abonnement til 119,- så har han oven i købet ikke fortalt mig at jeg fik frataget mit 5G.

Vi ringer så Telia for at se om vi kan få et godt tilbud hos dem, da min kæreste har gode oplevelser hos dem.
Vi beslutter hos for at takke ja.

Da vi modtager bekræftelsen af overflytningen, dukker der en mail op hvor der står jeg først vil blive flyttet om 3 måneder pga en bindingsperiode…

JEG HAR ALDRIG NOGENSINDE MODTAGET NOGET SOM HELST PÅ AT JEG SKULLE HAVE EN BINDINGSPERIODE!

Konklusionen ligger på, lad være med at oprette jer som kunde hos Telmore - de snyder jer og undlader vigtige detaljer.

7 marca 2023

Dårlig service

Medarbejder knaldede røret på da jeg bad om hans navn grundet dårlig opførsel og stil da jeg ville indsende klage over både ham og til telmore

27 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Har ringet til Telmore kundeservice i…

Har ringet til Telmore kundeservice i dag.
Hvis man kunne give 0 til kundeservicen var det hvad de kunne få fra mig...
Har haft en bredbånds aftale i to år og synes at kvaliteten kun er blevet dårligere med tiden og vil derfor gerne opsige mit abonnement i håb om jeg kan få noget der er bedre.
Ringer ind til kundeservice kl. 14.40 og der går ca. 5 min. Kommer igennem til en medarbejder der siger jeg bliver viderestillet til en opsigelse medarbejder, Efter 4 min er jeg igennem men forbindelsen røg efter 10 sekunder.
Ringer op igen og er hurtig nummer 4, efter ca. 15 min nr. 3, så nr. 2 og til sidst den næste i køen efter ca. en halv time. (Har regnet ud at det er andre folk der er i kø, der opgiver at komme igennem)
Efter 1 time og 34 vælger jeg at lægge på da de jo lukker kl. 16.00
Er det en fejl.... nej jeg ringet op fra en anden telefon kl. 15.10 og kom heller aldrig igen og lage på samme tid så 1 time og 10 minutter..... meget mærkeligt....
Forsætter i morgen og jeg tror tonen bliver lidt anspændt herfra.
Så hvis i læser dette så er anbefalingen herfra at i skal finde et andet selskab..

26 lutego 2023

Når man rejser

Når man rejser, får man en besked for world internt betaling. Den virker ikke og bi har betalt 3 gange mere en den service. Har aldrig oplevet så besværligheder med at få kontakt i et tel- selskab

18 lutego 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej