Opsiger mit trådløse net. Returnerer router d. 5/1 vha. deres drop-af-label. Telmore modtager den d. 9/1. D. 23-1 trækker Telmore 3000 kr. fordi de ikke har modtaget routeren. Bevisførelsen er ifø... Zobacz więcej
TELMORE
Anmeldelse d. 3.9.25 Jeg var i dag i jeres afdeling i Fils Center mellem kl. 11-12 for hjælp vedrørende min iPhone og forbrug. Oplevelsen var chokerende . Medarbejderen var fraværende, uinteresse... Zobacz więcej
Brug et andet firma. Jeg har været kunde i mange år ved Telmore, men er godt nok ved at være rigtig godt trætte af dem. Priser sættes løbende op og abonnementet bliver løbende dårligere. Henvendelse t... Zobacz więcej
Rod med rod på. Forbyttede sim kort, incasso sag uden forudgående varsel for et abonnement og telefonnummer jeg aldrig har haft, dobbelt betaling øjensynlig af en aftale jeg aldrig har indgået. Dertil... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Gid jeg kunne gå under den stjerne
Gid jeg kunne gå under den stjerne
Jeg ringede til jer idag, netop fordi at mig og sambo betaler uden vejledende GOD forbindelse. Alle samtaler er optaget! Og i dag fortæller en ung mand at den dækning vi har ikke er god, hvormed vi bevæger os i omkreds!
Vi bliver smidt af og betaler mange penge for internet og MBB gang på gang. Selv udenfor 30 km afstand. Virkelig skamfuld reklame og behandling. Er socialdemokrater?
Høster penge ud af folk
Høster penge ud af folk!
Vi har et abonnement der hedder 1000GB bredbånd. De sidste måneder har vi gang på gang skulle tilkøbe ekstra, 1-3 gange for at det kunne strække, og ikke engang det er nok… nu står vi og har brugt omkring 750kr på bredbånd på 1 måned, og de sidste 3 dage har vi ikke internet alligevel..:
Vi har taget nogle tiltag for at teste om det ændrede noget, fx. Er 3 ud af 5 i husstanden kun koblet på mobil netværket. (Den mindste er baby, og bruger ikke net)
Derudover har vi begrænset roblox for den mellemste, som er på bredbåndet, - og vi har hver gang et spil er afsluttet lukket appen helt ned, - men intet har ændret sig, nettet ryger fortsat lige så hurtigt ud!
Det skal siges at det er meget pludselig at nettet bare er begyndt at fosse ud, sådan har det ikke været før, og vi er underligt nok begyndt at spare mere?
En mand fra deres kundeservice, lovede os at ringe tilbage dagen efter kl.10:00 når han havde undersøgt sagen, han vendte aldrig tilbage, og da vi forsøgte at ringe flere gange var han ikke til at træffe…
Vi prøver om vi kan lave en bedre aftale et andet sted, da det her på ingen måde er holdbart for vores familie.. det er desværre hele 3 telefoner og bredbånd det drejer sig om, øv…..:
Men der er ingen god anmeldelse herfra, heller ikke med folk jeg snakker med i byen desværre…
Jeg kan ikke anbefale TELMORE til nogen…
Jeg kan ikke anbefale TELMORE til nogen. Deres manglende loyalitet over for kunderne er skuffende, og deres praksis med at øge priserne årligt selv for kunder med faste abonnementer er svindelagtigt. I deres kontrakt tillader de sig at svindle for et bestemt pris en gang hver 12. måned, men nu gør de det en gang hver 11. måned med deres kunder, jeg kan ikke forestille mig hvor mange ældre danskere de har snydt ude i landet på den her måde. Det er ærgerligt, at jeg ikke opdagede dette tidligere. Kundeservicen var også forfærdelig, jeg følte mig ikke hørt eller forstået, da jeg prøvede at klage over mine oplevelser. Jeg vil ikke længere være kunde hos TELMORE, og jeg vil fraråde andre at blive det.
Telmore er det værste fusker firma
Telmore er det værste fusker firma, selvom jeg har købt 1000 MB data, skriver de efter få dage, at jeg har brugt al min data, men kan bare klikke her for at købe mere.
Det eneste jeg bruger data til er at streame film og serier, og der var ikke noget problem, da jeg var ved Hiper, så er glad for at bytte tilbage igen.
Inkompetent kundeservice
I 2 mdr har jeg ventet på en ny mobil sendt fra Telmore. Efter 7 opkald og en måned senere sendte de mig en ny mobil. Den er heller ikke dukket op. Det er nu 3 uger siden. Jeg har rykket en million gange og fortsat er jeg uden telefon. Deres ligegyldighed og inkompetance i kundeservice er slående. Jeg kan ikke annullere købet, men får at vide at der vil gå op til 30 dage hver gang jeg ringer. De burde sende ny mobil med det samme! Det er kunden der bliver gidsel ml Telmore og POSTNORD!
Tænk at det er okay at man som kunde skal vente i mere en 2 mdr på en bestilling
Enormt dårlig oplevelse i forbindelse…
Enormt dårlig oplevelse i forbindelse med overflytning af hele familiens abonnementer. En inkompetent sælger, der giver mig et skriv om, hvad han sælger mig, og hans direkte mail, så man ved behov kan skrive for at holde en god personlig kontakt mellem firma og kunde. Der er bare det men, at det produkt jeg får, er ikke det jeg blev lovet, manden svarer ikke på mine henvendelser, de lavede rod i streamingstjenesterne, og deres dækning på mobilsignal, er direkte ringe.
Og så er det i øvrigt temmelig ringe, at man skal være i kø på telefonen i mere end 15 min ved hver henvendelse, når de kun har åbent, mens man selv er på arbejde.
Dårlig start
Har valgt at få overflyttet mit abonnement til Telmore “hurtigst muligt”. Telmore har også været hurtige til at få opsagt mit abonnement hos tidligere udbyder. Det er sket dags dato. Problemet er bare, de ikke har magtet at få sendt mit nye sim-kort endnu. Så nu står jeg med en telefon, der ikke virker. Virkelig ringe service.
Jeg har lige snakket med en medarbejder…
Jeg har lige snakket med en medarbejder om køb af en ny telefon. Jeg tror jeg brugte 10 min. På at finde ud af hvad jeg skulle betale om måneden. Han talte hele tiden uden om og fik det hele tiden til at lyde som om at jeg nærmest ikke skulle betale mere end jeg gør i forvejen. Til sidst lykkedes det dog at få ud af ham hvad det kostede om måneden med den nye telefon. Syntes det er meget kedeligt at bruge så meget tid på et klart svar. Jeg får den fornemmelse at det bare drejer sig om at sælge folk et produkt mere end at vejlede os. Som sagt MEGET kedeligt. Oven i det var jeg inde og svare på hvordan det havde været og tale med medarbejderen og efter 3 svar lukkede de ned, selvom de lige havde skrevet at jeg fik mulighed for at skrive hvad det var jeg mente. 😂 God jul
Er stadig rødglødende
Jeg har haft TELMORE i en menneskealder og har altid været så tilfreds med deres produkter og altid søde, rare og kompetente medarbejdere hvis vi havde brug for hjælp eller andet.
MEN det slutter så også her.
Slut oktober, start november, ringer jeg ind til TELMORE idet vores netværk kørte dårligt. Fik en ung mand i røret, som var sød og rar, han spurgte om hvilken router jeg havde, dette oplyste jeg og han var meget hurtig til at fortælle at den var meget gammel og fra 2019 og at det helt sikkert var den der var skyld i det dårlige netværk . Han ville sende en ny til mig, jeg blev faktisk blæst lidt bagover idet den egentlig fungerede ok men ville blot høre om der var knas med netværket. Men ok tænkte jeg, jeg fortæller ham x mange, at det kun er routeren der skal byttes og at det er samme pakke jeg skal køre videre med og vores 2 mobiler og regning som vanligt kører over PBS, dette gentager jeg flere gange, og han oplyser mig at jeg kan være ganske rolig alt er som det plejer, og når jeg får den nye router returnerer jeg den gamle. Jeg vil dog få et nyt simkort, det forbandt jeg bare med den nye router på daværende tidspunkt. MEEEN dette skulle vise sig ikke at være tilfældet.
For kort tid efter modtager jeg et nyt simkort med en længere skrivelse. Kunne ikke rigtig forstå det, idet det virkede ud fra brevet som noget nyt jeg havde tegnet, hvilket jo ikke var tilfældet.
Ringer derind, og fortæller som det er og bliver bekræftiget i at det nok bare er en formalitet i forhold til routeren.
Ligger brevet fra mig i nogle dage, men kan simpelthen ikke forliges med den skrivelse, idet jeg mener det står som et andet abonnement. Ringer igen og her får jeg en medarbejder i røret som godt kan se at her er der noget galt og beder mig vente idet han lige skal tale med en kollega. Han vender tilbage og fortæller at det er et nyt han har tegnet på mine vegne:……….WHAT, jamen det har jeg ikke bedt om så den unge mand har vist været en anelse for kreativ. Jeg bliver naturligvis meget vred, idet jeg mener han har gjordt noget han ikke har tilladelse til, hvilket medarbejderen bekræftiger mig i. Han forvisser mig om at han vil sørge for at jeg kommer til at betale det samme.
Nu sidder jeg så mit nye Simkort i, men intet virker som det skal, der er ikke net. Ringer igen, og bliver oplyst om at det først er gældende dagen efter, og at den tidligere medarbejder havde opsagt mit abonnement og bedt dem lukke ned før min oprindelige opsigelse 🥵🥵🥵 jamen for filan, har ikke opsagt noget overhovedet, skulle jo bare have en ny router . Det bliver så endnu værre, for da jeg så får net 24 timer efter, må jeg konstatere at jeg hverken kan se TV2play eller Viaplay , når jeg forsøger at logge ind står der at jeg ikke har adgang.
Ringer så igen og får at vide at de pakker er ikke med i det den medarbejder har tegnet på mine vegne, men at han vil sørge for at disse streamingstjenester vil blive lagt i min nye pakke.🤔 Der er dog lige den lille hage ved det, at det først kommer til at gælde fra den 1.1.2023🥵🥵 da det er lidt besværligt at få.de streamingstjenester rykket over da det er en anden afdeling og de skal priotere , jamen for dælen da det da ikke mit problem, jeg har ikke bedt om al den besværlighed. Det startede med en ny router og er endt i kaos. Han forvisser mig om at han har vendt det på højere plan😂😂😂😂 gud fri mig vel siger jeg bare.
Men som et lille plaster på såret, vil jeg få gratis internet i denne månede og dobbelt op på data😂😂😂😂😂 ja det må sku da være en vittighed, for hvad skal jeg bruge de data til……….kan jo for dælen ikke se mine kanaler. Det bliver en hyggelig juleferie, så tak for det👎
Jeg er så rystet over denne oplevelse at jeg næsten damper af galskab ud af ørene endnu, og derfor dette lange skriv. Håber der er et overhovede ved TELMORE der læser ovenstående, for den unge medarbejder har gjordt er vist ikke helt efter reglerne.🤯
Så jeg skrev en anmeldelse på Trustpilot😉 og gør det igen😉 og straks svarede de på anmeldelsen, med deres standart svar🥵 om at sende en beskrivelse af forløbet😂😂 jamen det fremgår da tydeligt af ovenstående skriv, så det blev kopieret og sendt til den mail de oplyste, men det kniber for dem at behandle sagen tror jeg……der er jo også nok at tage fat på,når jeg læser om andres dårlige oplevelser.
I kompetent kundeservice
Aldrig har jeg oplevet en så inkompetent og amatøragtigt kundeservice. Hsr takt med Telmore 4 gange da min mobil endnu ikke er dukket op efter 4 uger. 4 gange med forskellige beskeder og alle gange har jeg skulle vente da de lige skulle tale med en kollega da vedkommende jeg talte med ikke anede en pind! Jeg er rystet over at en teleselskab af den kaliber tydeligvis ikke uddanner deres personale eller bare henter folk ind fra gaden. Kunden bliver taberen i dette spil!
Jeg fik i slutningen af september…
Jeg fik i slutningen af september TelmorePlay. Jeg fin aktiveret alle streamingtjenester pånær SkyShowtime. Det kunne ikke aktiveres. Jeg kontaktede Telmore mange gange og fik det samme svar hver gang. Desværre er der en del af vores kunder det oplever samme problem men man skal bare blive ved med at prøve og så lykkes det til sidst…. Nu er vi sidst i november og det virker stadig ikke.. Telmore er stoppet med at svare på mine henvendelser.. jeg har aldrig oplevet dårligere service og så snart jeg er fri af min binding på fibernet skifter jeg til en anden udbyder…. Kan absolut ikke anbefale TelmorePlay.
Dårlig forretningsmoral
D. 31/10 2022 kom jeg endelig ud af et dyr abonnement. Man havde endda sendt en mail om, at mit abonnement var overflyttet til en anden udbyder. Alligevel blev der trukket via automatisk betaling, d. 1/11 2022, 169 kr, selvom abonnementet var flyttet. Dette opdagede jeg først d. 14/11 og ringede til kundeservice, og bad om at få mit tilgodehavende tilbage, og samtidig oplyste, at min konto ikke var "et ta` selvbord". Efter en noget rodet samtale lovede medarbejderen at sende penge tilbage, snarest muligt. 5 min efter ringede medarbejderen tilbage, at hun glemte at få oplyst, hvilken konto jeg havde og oplyste dette.
D.d. har jeg stadig intet set, og ringede igen til kundeservice, og efterlyste tilbagebetalingen. Denne gang noget knotten. Nu oplyste en Ali at der sagtens kunne gå 20 til 30 dage før jeg fik mit tilgodehavende tilbage. Dette var jeg ikke tilfreds med, og bad om at tale med en overordnet. En ny medarbejder, Ami, lovede at der blev ringet tilbage til mig, men at den overordnede lige nu sad i møde, men ville ringe efterfølgende.
Der blev aldrig ringet tilbage. Dette vidner om, at Telmor har en rigtig dårlig
20 timers lydbog?????
Man lokker med en lydbogs tjeneste, og så får man kun 20 timer? Som at tegne et abonnement på smagsprøver i Bilka. Hør her! 20 har man jo brugt på under én uge når man kører til og fra arbejde. Det er en piv-ringe deal man indgår her.
Vedr chapter IGEN. SVAR UDBEDES!
Nu er der rigtig mange, der har spurgt vedr 20 timers grænsen for lydbogs appen chapter, som følger med nogle abonnementer.
Jeg melder mig lige i koret!
20 timer er INGENTING, når man hører lydbog dagligt.
Er det noget, I vil gøre noget for at ændre??
Intet kan overraske mig mere med der…
Intet kan overraske mig mere med der her firma! Idag får jeg en sms fra det system min fysioterapeut sender fra. Jeg svarer tilbage og får så lige en regning på 100 kr fra telmore fordi jeg har sendt sms til udlandet. Nu er det jo nemt at være ansat ved telmore når man bare læner sig tilbage og siger “ jamen det har du “. Der er ikke et nummer tilknyttet det system og SMS’en er derfor ikke leveret. Det var den eneste sms jeg havde sendt idag på det tidspunkt. Nå ja, jeg er tilmeldt udland men det betyder heller intet for telmore. De tager da bare 100 kr.
Forfærdelig dækning hos Telmore.
Forfærdelig dækning hos Telmore.
Jeg har i flere dage haft problemer med dækningen, når jeg har skulle på nettet, streame eller læse lydbøger. Jeg har tidligere haft wifi i hjemmet, så jeg har ikke opdaget dette, i de 3 mdr jeg har haft Telmore.
Da jeg ringer ind til kundeservice i dag og fortæller mit problem med dækningen, får jeg at vide, at der er fejl i masterne omkring min bopæl, og der intet er at gøre ved det. Jeg får at vide at, “jeg bare kan skifte til et andet selskab”.
Hvis dækningen ikke snart bliver bedre, så er jeg den der er Strøget! At skulle betale 499kr om måneden, for noget man ikke altid kan bruge, på baggrund af dårlig dækning, det er fanme at snyde sine kunder!!!!
Bad IT - and no real service
Signed up on waiting list for new phone. Bought the new phone and changed subscription. Telmore lost the order on the phone but did change the subscription. Now phone is sold out - and it takes forever to get the old subscription back. Really lack of client focus.
Manglende simkort grundet tidligere kunde ved telmore
Har tidligere været kunde ved Telmore, og er efter mange år (5+) vendt tilbage pga. streaming tjenester. Hvad jeg ikke forventede var at mangle mit sim kort i 14 dage, da jeg sidenhen har skiftet navn og har adressebeskyttelse, og Telmore kun har mine gamle oplysninger. Jeg har talt og skrevet med flere medarbejder fra Telmore, alle ganske flinke til at ville hjælpe. Dog virker det som om at den ene medarbejder ikke ved hvad en anden laver. Jeg er blevet bedt om at overdrage mit nummer, fra mit tidligere navn og adresse til mit nuværende navn og adresse (altså fra mig selv til mig selv). Jeg har bedt om at komme til at tale med en leder, men medarbejderen kunne ikke få sin leder til telefonen. Jeg har bedt om en skriftelig bekræftelse på at jeg har måtte underskrive en erklæring på tro og love i mit tidligere navn, dette har jeg ikke modtaget.
Tror Telmore er et ok selskab, når det "bare" er simple udfordringer kunderne har. I mit tilfælde er det dumpekarakter. Håber at Telmore lever op til mine forventninger fremover..
Jeg bestiller abonnement på en kampagne…
Jeg bestiller abonnement på en kampagne med AirPods der køre til 14/8.
Jeg bestiller det dyreste abonnement og får 1-2 senere en mail om at jeg ikke kan rykke til telmore.
Jeg ringer for at høre hvad det drejer sig om, da jeg ikke er bundet hos andre teleselskaber. De fortæller at jeg ikke kan få de AirPods på det dyreste abonnement, selvom det står på deres kampagne.
Jeg får talt med kundeservice og han fortæller at der er sket en systemfejl, og at de desværre ikke kan sende mine AirPods men jeg er velkommen som kunde og at han kan fratrække AirPods værdien i mit abonnement de første 2 mdr, hvilket var en ok deal. Jeg tænker måske det mere har handlet om at de ikke havde flere AirPods på lager og derfor kommer med den løsning.
Men blot en uge senere, ser jeg de atter køre en kampagne med AirPods igen, altså, køb et abonoment og få AirPods generation 3 til 499.
Jeg ringer igen for at høre om jeg så ikke bare kan få dem og de kan fratrække mig beløbet på min telmore konto. Jeg er trodsalt ny kunde, har bestilt det dyreste abonoment og fik ikke mine AirPods i første omgang. Efter en lang snak frem og tilbage kan de heller ikke tilbyde mig dette.
Jeg synes det er ganske forkasteligt at tillokke sig kunder på den måde. Man får jo reelt ikke hvad man bestiller og det bliver lappeløsninger. Kundeservice har ingen magt i systemet. Er simpelthen så ked af at være skiftet fra Telia til telmore og jeg skifter tilbage igen så snart jeg får muligheden.
Dårligste anbefaling herfra.
Er lige skiftet til Telmore
Er lige skiftet til Telmore. Efter fire dage virker min telefon stadig ikke.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.