Opsiger mit trådløse net. Returnerer router d. 5/1 vha. deres drop-af-label. Telmore modtager den d. 9/1. D. 23-1 trækker Telmore 3000 kr. fordi de ikke har modtaget routeren. Bevisførelsen er ifø... Zobacz więcej
TELMORE
Anmeldelse d. 3.9.25 Jeg var i dag i jeres afdeling i Fils Center mellem kl. 11-12 for hjælp vedrørende min iPhone og forbrug. Oplevelsen var chokerende . Medarbejderen var fraværende, uinteresse... Zobacz więcej
Brug et andet firma. Jeg har været kunde i mange år ved Telmore, men er godt nok ved at være rigtig godt trætte af dem. Priser sættes løbende op og abonnementet bliver løbende dårligere. Henvendelse t... Zobacz więcej
Rod med rod på. Forbyttede sim kort, incasso sag uden forudgående varsel for et abonnement og telefonnummer jeg aldrig har haft, dobbelt betaling øjensynlig af en aftale jeg aldrig har indgået. Dertil... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Det man har tilgode sendes ikke “RETUR TIL JER”
TELMORE.
Husk når i opsiger ved Telmore eller andet mobilselskab,
De sender godt nok en mail at de vil overføre det man har tilgode “ men det gør de IKKE. HAR LIGE SELV RINGET TIL DEM FOR AT FÅ DET TILBAGE” Synes i bør stramme jeg lidt op TELMORE
ELLERS ER ALT DET ANDET GODT VED JER.
Inkompetence
Vi laver til en messe den 27. oktober, aftale om 2 mobil abonnementer samt 1 pakke bestående af 8 forskellige streaming tjenester, til vores store overraskelse får vi senere samme dag SMS besked fra Telmore at Telmore den 7. oktober har sendt os SIM-kort, 2 dage efter en søndag får vi igen en SMS hvori der står at vi skal huske at det er i morgen vores mobilnumre overflyttes til Telmore, aftalen gik på at vi skulle skifte ved udgangen af den efterfølgende måned på grund af binding og opsigelsesfrist. Den 31.oktober har vi ikke længere noget aktivt SIM-kort fra vores gamle udbyder og har ikke modtaget et nyt SIM-kort fra Telmore, vi får så tilsendt et E-sim kort som vi selv skal aktivere mendet kan ikke aktiveres da vores telefonnumre ikke er aktiverede, vi er i kontakt med Telmores support flere gange og lover at løse problemet og det ender med at de indrømmer at de ikke kan løse det før om en uges tid, jeg giver kraftigt udtryk for min utilfredshed og bliver så lovet at vi kan få 2 midlertidige telefonnumre senere samme dag men vi modtager ikke noget.
Jeg må konkludere at Telmore er uduelige, lover mere end de kan overholde og har bragt os i en meget prekær situation, det er svært at begå sig i byen uden adgang til samtale og data, det er ikke muligt at bruge MobilePay eller Maps samt andre databaserede tjenester
Nu har jeg brugt 1.64 Tb data
Nu har jeg brugt 1.64 Tb data. Lige pludselig .., som man er betaler man bare. Ekstra udgift på over 400 kr. på en månede foruden at vi betaler 279. For 1000/1000 har ringet ind flere gange.. nogle kan hjælpe til to dage efter .. så er det galt igen.
Telmore sender ikke nyt simkort
Telmore sender ikke nyt simkort - selvom det er aftalt i telefonen. Dvs at min mor ikke har haft mulighed for at ringe eller bruge sin mobil i 2 uger. Det er meget utilfredsstillende. De virker uinteresseret i at hjælpe, når vi kontakter kundeservice.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Har modtaget nyt simkort, som blev aktivitet og synes at skulle virker. Da jeg fortæller det ikke fungere, bliver der trukket 49kr på min konto og jeg fik sendt et nyt Esim som selvfølgelig heller ikke virker.
Telmore hæver ulovligt på mit…
Telmore hæver ulovligt på mit kreditkort i juni og juli for abonnementer jeg aldrig har haft,forventede selvfølgelig tilbagebetaling men nej der er ikke kommet en krone ,nu er vi i oktober🤬hold jer langt væk fra Danmarks største svindelfirma=telmore🤬
En stor rode butik den ene hånd ved…
En stor rode butik den ene hånd ved ikke hvad den anden laver ..forsøgte og flytte mit 2 abonnement fra cbb til telmore efter fler forsøgte måtte jeg opgive SIM-kort nr blev blandet sammen og bytte rundt mellem mine telefon nr.og alt blev kaos.det endte med at jeg opsige mit nr. Og fandt et nyt selskab .og meddeler telmor dette i en mail, men selv det fange man ikke på trods af mailen .nu 2 måneder sener sender man en ny mail at man ikke har flytte mit nr.da det nu er cbb der er problemet.det tror pokker mobilen er jo lukket ned slukket nummeret findes ikke mer.suk suk....
Bliver ringet op af en sælger der lover…
Bliver ringet op af en sælger der lover Dee samme priser på telefon og tv' som jeg havde ved cbb,sagde desværre ja', for priserne er steget fra dag 1 til det dobbelte. Sidste regning lød på 650' altså godt det dobbelte af hvad de havde lovet. De er opsagt. Fusker firma som er yousee' tdc også' aldrig mere.
Sådan skabes sure exkunder
Sådan skabes sure exkunder, som ellers har været en loyal kunde i næsten 15 år. Fortsæt med at sende rykkere for et opsagt abonnement og true med inkasso. Godt gået
Danmarks dårligste teleselskab hands…
Danmarks dårligste teleselskab hands Down 🙌 De spæret automatisk dit simkort men kan ikke åbne det igen👍🏽
Det værste
Det værste! Har aldrig fortrudt noget mere end det her, HOLD JER VÆK!!!!!!!!!
Er uheldigvis bindene i 6 måneder, ih hvor jeg hader dem.
Endnu en fejl
Jeg havde tydeligt bedt om udeladt nummer, som jeg efterhånden har haft i 10 år, men OGSÅ der fejler i.
Jeg er virkelig træt af jeres dårlige service, og dårlige måde at håndtere det på, så nu er det bare nok!!!!
Skod firma
Skiftede over til Telmore, fortrød dagen efter og ringede og afmeldte da bedre deal på daværende/nuværende abbonoment var meget bedre.
De blev ved at sende regninger og rykkere på trods af jeg intet havde brugt, har nu betalt 1000 kr til deres advokat de sendte.
Aldrig igen det skodfirma.
De lidt for glade for penge
Aldrig har jeg haft så ringe dækning
Aldrig har jeg haft så ringe dækning. Jeg bor på landet. Det har aldrig været et problem før nu. Jeg skal sidde oppe på taget af huset hvis jeg skal have mulighed for at tale i telefon med nogen. Det er så frustrerende at man så er bundet af sådan et abbonement i 6 måneder.
De bedste sælger og mest hjertevarme…
De bedste sælger og mest hjertevarme rådgiver, skal man lede længe efter, Camilla Niemann tak for en helt igennem professionel og hjertevarm rådgivning.
Flere rådgivere som dig! Tak er et fattigt ord, men du var helt igennem suveræn dygtig rådgiver.
Jeg kan klart anbefale telmore til andre.
5 stjerner herfra
Bedste hilsner Nana
Benyttelse af et maritimt netværk på en…
Benyttelse af et maritimt netværk på en færge udløste en ekstraregning. Telmore valgte at refundere halvdelen af beløbet, da jeg ikke var bekendt med at mit dataforbrug ikke var dækket til søs.
God service af Telmore
Jeg har været kunde hos jer i Ca 3 år
Jeg har været kunde hos jer i Ca 3 år, udover jeg blev lovet prisnedslag efter 1 år hos, har der ikke været noget som helst nedslag.
Idag bliver mit abonnement spærret pga 1kr. Og jeg havde kun 1 dags varsel fremfor de 7 dage som står i jeres regler og politik .
Jeg mistet min flyafgang til barcelona imorges da jeg ikke kunne bekræfte min billet med sms , fordi i havde spærret mit nummer.
Jeg har været i kontakt med jeres kundeservice som siger de intet kan stille op andet end at indsende en mail til jeres klageafdeling , den mail jeg fik af jeres kundeservice Viser at det ikke er en mail der eksistere, han må have fejlinformeret mig .
Jeg ønsker at der bliver rettet op på dette snarest og ellers har jeg al ret på min side og vil derfor tage kontakt til forbrugerstyrelsen/ombudsmanden.
forsøg på at sige Nej Tak til tilbud
Jeg fik et tilbud på en overflytning til Telmore, som jeg fik 30 dages betænkningstid til. Dette er også fint nok. Samtidig fik jeg et direkte nummer til senior supersælger Kristian - som han selv beskrev sig. Da jeg havde gennemset tilbuddet skrev jeg samme dag direkte til Kristian og takkede nej tak. Dette blev mødt med et opkald fra Kristian - hvor han prøvede at overtale mig til at sige ja alligevel. Jeg holdt fat i mit nej tak - hvorefter han smækkede røret på. Jeg skrev en sms til han og bad om en bekræftelse på mit Nej Tak. Denne sms blev aldrig besvaret. Jeg skrev flere gange samme dag og i dag, men intet skete. Jeg har nu ringet ind til Telmore og fik fat i Mikkel fra opsigelsesafdelingen. Han kunne godt forstå at jeg var træt af Telmore og men jeg talte med han i telefonen fik han annulleret aftalen om overflytning - som ikke var blevet stoppet af Kristian. Telmore er åbenbart et af de selskaber som når de har kapret kunder har man svært ved at slippe fra dem igen. Det er også sjovt som at man ikke kan få et tilbud uden at de sætter overflytningen i gang med det sammen. Som jeg sagde til Kristian i telefonen, så ønskede jeg ikke at sige ja, før jeg havde læst aftale og vilkår igennem. Men det fattede supersælgeren ikke et ord af. Den ene stjerne går til Mikkel for at hjælpe med at slippe ud af Telmores Klør - og tak for det.
Jeg har nu hele ugen ventet på en mail…
Jeg har nu hele ugen ventet på en mail hvor jeg kan opsige mit abonnement som telmore har oprettet uden jeg har bedt om det, og samtidig har telmore opsagt mit abonnement hos mit nuværende tele selskab. Og nu har jeg så ventet i ret mange dage på den mail hvor jeg jeg kunne se mit tilbud og hvor jeg skal afmelde det abonnement der er blevet tegnet, men mailen har jeg ikke modtaget trods jeg har henvendt mig til telmore hver dag i denne uge. Ikke tilfreds med jeres måde og drive forretning på men det er jeg jo ikke den eneste der synes kan jeg se på trustpilot.
Ferie
Får kort til router som skulle virke
Men nej
Der er på 3 dage brugt over 2 timer i ventetid
På at snakke med nogen og den der skal ringe tilbage gær det aldrig
Så kan man bare bruge sin mobil data
Sikken et firma
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.