TELMORE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Opsiger mit trådløse net. Returnerer router d. 5/1 vha. deres drop-af-label. Telmore modtager den d. 9/1. D. 23-1 trækker Telmore 3000 kr. fordi de ikke har modtaget routeren. Bevisførelsen er ifø... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Anmeldelse d. 3.9.25 Jeg var i dag i jeres afdeling i Fils Center mellem kl. 11-12 for hjælp vedrørende min iPhone og forbrug. Oplevelsen var chokerende . Medarbejderen var fraværende, uinteresse... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Rod med rod på. Forbyttede sim kort, incasso sag uden forudgående varsel for et abonnement og telefonnummer jeg aldrig har haft, dobbelt betaling øjensynlig af en aftale jeg aldrig har indgået. Dertil... Zobacz więcej

Tid til at skifte

Det virker som om prisen bliver højere jo længere man har været loyal.

Samtidigt blev jeg lidt overrasket da jeg mindes jeg havde flere tjenester da jeg oprettede mit abonnement i sin tid end de to der er der nu.

Da jeg desuden har ringe signal i min bolig er det på tide at skifte da deres konkurrenter kan levere langt flere streamingtjenester hvor jeg samtidigt sparer 30-40%.

25 stycznia 2026

Få aldrig Telmore

D. 23-1 trækker Telmore 3000 kr. fordi de ikke har modtaget routeren. Bevisførelsen er ifølge dem hos mig, trods det er deres afsendelse. Da det ikke er mit første rodeo med dem, så kan jeg bevise det. Men jeg har ikke modtaget mail, som bekræfter det eller mine penge.

BRUG DEM ALDRIG!!!!!!!!!

23 stycznia 2026

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice

Efter at have været trofast kunde ved telmore igennem 30 år
Skal man finde sig i at vente 30 min og sfå lagt røret på når man har et forslag til deres pris Jeg burde have haft en medalje for at find sig i sådan em behandling bare fordi man kommer med et forslag og spørger om der ikke er en voksen tilstede her
Jeg har vist været kunde ved dem alt for længe så mon ikke det kan gøres langt billigere!!!

19 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Telmore er et pengeslugende kaos

Telmore er et pengeslugende kaos – og deres “fejl” er ikke tilfældige

Telmore er uden sammenligning den mest uprofessionelle operatør, jeg nogensinde har været i nærheden af. Jeg har et kreditkort registreret på min konto, men alligevel skal jeg hver måned logge ind og spilde tid på manuel betaling. Undskyld mig, men det er svært ikke at se det som et gennemført trick for at malke kunder for gebyrer. Når en “automatisk betaling” konsekvent ikke virker, er det ikke længere en fejl. Det er en forretning.

Jeg opsagde tre wifi-abonnementer. Telmore fik kun lukket ét. De andre to har de fortsat med at opkræve betaling for, som om intet var sket. Nu står jeg med krav på tusindvis af kroner for abonnementer, der burde have været døde og begravede for længe siden. Det er absurd, og det er virkeligt svært at kalde det for andet end total inkompetence.

Vi holdt os væk fra Telmore i mange år — og det var klogt. Men vi blev lokket tilbage af en sælger, der lovede himmel og jord. Det var en gigantisk fejltagelse. Siden vi skiftede til Telmore, har min virksomhed haft problemer næsten hver eneste måned. Det føles, som om man betaler for at blive modarbejdet.

HOLD JER LANGT VÆK FRA TELMORE.
Hvis du værdsætter din tid, dine penge og dit blodtryk, så styr udenom. Jeg ville ønske, jeg aldrig havde ladet mig snyde af deres salgssnak.

10 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Hvor skal jeg begynde… jeg skiftede til…

Hvor skal jeg begynde… jeg skiftede til dem for 6 dage siden. Jeg overførte 600,- 20 dage før så jeg ikke skulle tænke på udgifter op til, men hov de er så forsvundet og ingen steder at se på saldo historikken på siden! Nå det bliver bedre.. jeg har bestil fri tale og fri data MEN! Jeg betaler sjovt nok for “opkald i Danmark”… og sammenlagt har de anmodet om omkostninger for næsten 1200,- på under en måned?? Hvad i alverden sker der 😂

6 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Slutter mig til de dårlige anmeldelser

Slutter mig til de dårlige anmeldelser. Fortryder mig skift og har opsagt mit abonnement allerede efter at have været kunde i 2 dage. eSIM til smartwatch fejler og svaret er det måske vil virke “inden for et par uger”. Der er jeg sku ikke kunde mere. Spild af tid, penge og energi.

Jeg har valgt et abonnement med fri tale/sms og er netop blevet opkrævet over 100 kr dagen efter jeg har betalt for abonnement. Beløbet er trukket for de sms’er og opkald jeg har lavet i går og i dag. Hvad sker der?
I øvrigt er jeg startet på at blive opkrævet for eSIM. Selvom de ikke har en service der fungere. Wow er råddent firma.

Jeg fik en mail fra opsigelsesafdelingen den 4/11 hvor de truer med at tage mit telefon nummer fra mig den 30/11 hvis jeg ikke når at flytte til et andet selskab og ikke svarer på mailen de har sendt. Den har jeg svaret på men jeg har intet hørt siden. Kundeservice siger mit abonnement ikke er opsagt og 3 kan på ingen måde få dem til at flytte nummeret. 14 dage hos dem har været så rædselsfulde. Og det er åbenbart langt fra slut.

31 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Jeg er lige skiftet til Telmore i dag

Jeg er lige skiftet til Telmore i dag. Telmore har ved en fejl ikke oprettet mig korrekt så følgende er sket :
Kan ikke ringe eller modtage opkald. Så mit firma må droppe nye kunder indtil da, og familien bliver der da lidt ro for :-)
Kundeservice ikke eksisterende som var ligeglad/eller bare havde en dårlig dag
Løsningen : Der kan gå en uge fra sagen er oprettet til den er fixet… EN UGE…
Må nok bare indrømme at før det rigtig er startet er det allerede slut (kun ærgeligt at jeg ikke kan opsige det før om 1/2 år) for det kunne jeg så heller ikke.

31 października 2025

Brug et andet firma

Brug et andet firma. Jeg har været kunde i mange år ved Telmore, men er godt nok ved at være rigtig godt trætte af dem. Priser sættes løbende op og abonnementet bliver løbende dårligere. Henvendelse telefonisk mødes af ualmindelig dårlig digital telefonbetjening/og stemme. Har købt telefon gennem firmaet for nylig. Jeg blev lovet, at mit abonnement kunne fortsætte som hidtil. Efter fortrydelsesfristen på telefonkøbet viser det sig så, at det kan det ikke alligevel. Jeg mister nu flere goder og prisen stiger. Skifter nu til andet selskab.

24 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Har intet mod telmore,men vil brokke…

Har intet mod telmore,men vil brokke mig over det skod firma til Apple,,,smider 9870 kontant på en iPhone 17!pro Max jeg ikke rig så det gjorde ondt 🤤🤒 bestilte d18 oktober ,og ringer i dag telmore siger forventet levering d9/12!
Det helt til grin når der er 1,42 milliarder kinesere og de starter med arbejde når de 9 år ,ærligt så burde de ku levere hurtigere de bor og sover jo på de fabrikker 24/7
Vil lige understrege jeg ikke støtter børnearbejde eller at folk kaster sig ud af af vinduer og i døden fordi de ikke kan klare de arbejdsvilkår,men sådan har det været i Kina i 2 t år og det kan vi ikke lave om på så var det sket

22 października 2025

Dårlig oplevelse

Hej.

Jeg har været loyale kunde ved Telmore så længe jeg kan huske.
Jeg har for en måned siden fået ny rooter, efter at ventet i 2 næsten 3 uger. Jeg har måtte ringe 4 gange før den blev sendt og ankom, på grund af fejl, i jeres ende.
Ved første opkald oplyser jeg at jeg skal skifte adresse, og spørger om der er dækning på den nye adresse. Det er der, oplyser en med arbejder.

Nu står jeg så en måned senere og er flyttet til ny adresse. Mit helt nye 5g net virker ikke. Jeg ringer ind. Og venter i kø i 20 min. For at få besked om at der IKKE er dækning der hvor jeg bor. Og at den eneste mulighed jeg har er at opsige...

Jeg får opsigelsen efter yderligere 10 min i kø og bliver her oplyst om at jeg skal betale frem til 5 nov. Da der er 30 dages opsigelse. For net jeg ikke har. Net jeg er oplyst om skulle være der og nu er det der ikke.

Jeg synes simpelthen det er den mest ringe oplevelse jeg har haft hos jer i alt den tid jeg har været kunde. Hele det her 5g har været en joke.
Og overvejer voldsomt at flytte mit nr også. Er så skuffet og vred over den mangel på service.

Det er ikke i orden at jeg er tvunget til at betale for noget jeg ikke får.

Hilsen

Mette

6 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Jeg er så træt af telmore

Jeg er så træt af telmore. Jeg overflyter min hjem internet d. 01.09.2025. Derfor har jeg nogen penge til god hos telmore. De sagde de vil overfør penge til min konto og det snart en måned siden
og jeg har ikke set nogen overførelse.

Jeg snakkede også med telmore konsulenten. Hun lovede jeg vil får penge men der ikke kommet noget.

Jeg har også flyttet alle min abonnementer fordi jeg var træt af telemor. Der har jeg også nogen penge til gode som jeg mangler. Telmore spærre bare abonnementer hvis man skylder dem penge og de satter også gebyr på.Jeg vil aldrig nogensinde vælge telmore igen.

28 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Stjæler dine penge via Mobile pay

Titel: Telmore stjæler dine penge!

Jeg returnerede en router til Telmore den 16/8 med deres egen returlabel – præcis efter deres anvisninger. Alligevel vælger Telmore at hæve 2.999 kr. fra min konto uden nogen form for advarsel eller dialog.

Da jeg kontakter kundeservice, får jeg blot at vide, at “de ikke har modtaget pakken”.
Men jeg har kvittering fra PostNord, der beviser, at jeg har afleveret pakken med Telmores label. Pakken er altså blevet væk i PostNords system – og da det er Telmores fragtlabel, er det Telmores ansvar at håndtere sagen med PostNord, ikke mit.

Jeg har nu talt og skrevet med omkring otte forskellige medarbejdere. Ingen tager ansvar:
Én siger, at pakken er efterlyst hos PostNord.
En anden siger, at det ikke kan lade sig gøre.
En tredje påstår ligefrem, at jeg ikke har brugt deres label – på trods af min dokumentation.

I stedet for at hjælpe, vælger Telmore altså at hæve et stort beløb direkte fra min konto og placere hele ansvaret hos mig.

Det hele lugter af, de bare vil syde penge ud af deres kunder.

Vil aldrig anbefale Telmore til nogen.

21 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

"Hold jer væk fra Telmore" Nedladende , arrogance!

Anmeldelse d. 3.9.25
Jeg var i dag i jeres afdeling i Fils Center mellem kl. 11-12 for hjælp vedrørende min iPhone og forbrug. Oplevelsen var chokerende . Medarbejderen var fraværende, uinteresseret og afviste at hjælpe mig.
En sådan arrogance og mangel på respekt for kunder er helt uacceptabel. Det er os som jeres kunder som betaler og forventer at få jeres hjælp når behovet viser sig.
Jeg kan på ingen måde anbefale jeres butik og vælger fremover et andet selskab.Hold jer væk fra "Telmore "
Vh Maria Hansen

3 września 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej