Opsiger mit trådløse net. Returnerer router d. 5/1 vha. deres drop-af-label. Telmore modtager den d. 9/1. D. 23-1 trækker Telmore 3000 kr. fordi de ikke har modtaget routeren. Bevisførelsen er ifø... Zobacz więcej
TELMORE
Anmeldelse d. 3.9.25 Jeg var i dag i jeres afdeling i Fils Center mellem kl. 11-12 for hjælp vedrørende min iPhone og forbrug. Oplevelsen var chokerende . Medarbejderen var fraværende, uinteresse... Zobacz więcej
Brug et andet firma. Jeg har været kunde i mange år ved Telmore, men er godt nok ved at være rigtig godt trætte af dem. Priser sættes løbende op og abonnementet bliver løbende dårligere. Henvendelse t... Zobacz więcej
Rod med rod på. Forbyttede sim kort, incasso sag uden forudgående varsel for et abonnement og telefonnummer jeg aldrig har haft, dobbelt betaling øjensynlig af en aftale jeg aldrig har indgået. Dertil... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Ingen kundeservice
Ingen kundeservice
Ingen kundeservice. Har prøvet flere ganga i sidste uge, og i dag ringede jeg fra morgenstunden (9.00) gentagende gange. Man bliver bare smidt af. Grunden til jeg ringede er et gammelt problem som de skulle have klaret, men det gav kun flere problemer... Nu skifter vi. Hvis de ikke har en aktiv kundeservice kan man ikke bruge dem til noget, eller en der kan klare de opgaver der kommer til dem. Lige meget,. Har skiftet til Cbb. God service der :) Har haft denne anmeldelse med en anden mail. Så måske i kan finde mig nu Telmore :)
Dårlige Kundeservice
Telmore påstår, at min netforbindelse er god,men det hjælper ikke noget, når forbindelsen mange står på E, som er den dårligste netforbindelse.
De siger så, at jeg skal nulstille min netforbindelse, men er forsøgt, men hjalp ikke en meter.
Det er også utroligt, når jeg andre steder, fungerer min netforbindelse ganske udmærket, så det er deres net, som ikke er godt, som de selv mener det.
Kunne jeg give nul stjerne havde jeg gjort det
Det er så træls at man bliver ringet op…
Det er så træls at man bliver ringet op af en sælger som er uprofessionel og griner til hver andet ord han selv siger
Hvilke medarbejdere er ansat i Telmore?
Hvilke medarbejdere er ansat i Telmore?
De trækker for abonnementer midt i måneden, selv om de er betalt start måned.
Når jeg beder om at få mine penge retur, og de lover at sætte dem ind på min konto igen.
Ja så trækker de bare pengene en gang mere.
Så nu er det slut med Telmore, og det kan ikke gå hurtigt nok.
Hold øje med hvad Telmore hæver på din konto
Jeg syntes ikke det er i orden !
Når man køber en ny telefon hos Telmore, så typisk stiger abonnementet i 6 måneder, når de 6 måneder er gået mener jeg så, at abonnementet skal retur til det forgangne !
DET MENER TELMORE SÅ IKKE, så hvis du ikke kigger på din bank udtog, kan du komme til at betale i årevis.,Du kan ikke få det for meget betalt retur.
Så man skal selv hold øje, ELLER BETALE OVERPRIS
Må sige har aldrig oplevet et så skod…
Må sige har aldrig oplevet et så skod firma inden man er kommet derover har de trukket for 1 hel måned plus ekstra 100 kr til at stå på ens konto sådan et firma ønsker jeg ikke at bruge godt jeg er kommet ud af det igen men hvis man har penge tilgode kan der gå op til 30 dage før du får dem en gang svineri de venter ihvertfald ikke med at hæve de penge de skal ha føj siger jeg bare
Bevidst forsøg på svindel
Mit abonnement opsagt pr. 3/1-25.
Jeg er hver måned blevet trukket for abonnement, selvom det er opsagt.
Har ringet og skrevet ufattelig mange gange og har nu fået tilbageført 107 kr, selvom jeg har lang over 1000 kr. tilgode.
Jeg klager til Forbrugerombudsmanden.
umuligt at komme i kontakt med en medarbejder
Jeg har været kunde i Telmore i mange år. Nu har jeg, grundet flytning, brug for at opsige mit internet abonnement. Jeg har forsøgt at komme igennem den sidste uge, både via telefon, hjemmeside og mail, uden held. Det er meget frustrerende og ikke særlig trygt. Havde jeg vist det var så svært at afmelde, havde jeg valgt et andet mobilselskab.
De sælger et abonnement som IKKE…
De sælger et abonnement som IKKE virker. (internet + streaming tjenster) Trods jeg tog en test før jeg købte. De stod som godkendt. Jeg ringede og medarb. kunne godt se jeg ikke havde dækning i mit område. Kunne derfor ikke se tv. Måtte købe hos yousee, men der var binding på ½ år hos Telmore, hvilket jeg jo ikke fik ad vide - så dobbelt betaling. ½ års automatisk trækning for noget som ikke virker! Nu er der gået ½ år. De har trukket 841,70 kr. fx bus- og togbilletter, foretaget opkald/sms til udlandet eller har haft forbrug udenfor de 36 EU-lande ??? Haar ALDRIG brugt noget af dette. Så frækt.
Hold øje med din konto
Ved opsigelse af medlemskab bliver der trukket 200kr fra min konto efterfølgende. Da jeg ringer omrking dette får jeg at vide det er pga abonnementet er bagudbetalt og ramte sammen med en helligdag. Men at jeg ville få pengene sat ind på min konto igen efter 20 dage. Jeg har nu ventet over 20 dage, kontaktet Telmore, som svare at jeg skal oplyse dem mine kontooplysninger og vente ydeliger 5 dage. Dette synes jeg er for dårligt når jeg i forvejen har ventet en hel måned og i har mine kontooplysninger. Hvorfor er det ikke muligt at stole på hvad i siger?
Asocial teleselskab
Asocial teleselskab, det må være et teleselskab som kun er for digitale hjerner, da man udelukker de få som ikke formår at have nem-id, for så kan man ikke forblive kunde, hvis man skifter bank eller mister sit dankort, for så kan man ikke komme ind og ændre sine betalingsstandsninger og så bliver man afvist hos Telmore kundeservice og bedt om at finde et andet teleselskab. Hold jer langt væk fra Telmore.
Virker ikke
Hej det er for dårligt at jeres e-sim til iwach ikke virker mvh David
Jeg vil gerne give jer 1000 minus…
Jeg vil gerne give jer 1000 minus stjerner jeg har aldrig nogensinde oplevet sådan en dårlig behandling 8-( til andre kunder vil jeg bare sige hold jer langt væk servicen kan man ikke klage over fordi der er ikke nogen 8-(
Dårlig oplevelse med Telmore…
Dårlig oplevelse med Telmore kundeservice
Mit eSIM kunne ikke aktiveres, og det har været en frustrerende omgang at få hjælp.
gang jeg ringer ind: Får at vide, at der skal laves et nyt eSIM, og at jeg bare skal scanne den nye QR-kode om 10 min. Det virker ikke.
gang jeg ringer: Får besked om, at jeg skal have tilsendt en ny QR-kode med posten – det tager 3 dage.
gang jeg ringer: Får at vide, at jeg har scannet forkert, og at jeg igen skal vente 3 dage på en ny QR-kode.
Det er helt ærligt for ringe. Hvorfor kan Telmore ikke – som f.eks. Telia – sende en ny QR-kode digitalt med det samme? I stedet ender jeg med at skulle vente op mod 6 dage på noget, der burde tage 5 minutter.
Sidste medarbejder skal dog have ros – han forsøgte i det mindste at hjælpe.
Men samlet set er det her under al kritik. Det kan og bør gøres bedre.
Jeg har stadig ikke fået mit eSIM aktiveret.
Helt igennem et plat firma der opkræver…
Helt igennem et plat firma der opkræver
29kr for en opringning - skal igennem en jungle for at opsige sit abonnent
Har ikke forståelse for at en internet virksomhed har behov for at være på nettet
Flyttede mit abonnement fra en anden stor udbyder tilbage til jer. Mit absolutte krav var, at være 100% på nette samme dag vi ville være fri af det tidligere selskab. Det lovede medarbejderen. Da dagen kom, var vi i løbende kontakt med jer i forbindelse installation m.m. men intet kom til at virke, hverken telefon simkort eller nette sim kort. Uden net og telefon var vi dagligt i kontakt med jer de næste tre dage desværre uden det lykkedes. På anden dag ville man sende nye simkort, som vi aldrig fik. Efter 4 dage meddelte jeg eftertrykkeligt, at nu var min tålmodighed udløbet, oplyste at vi på grund af brud på den lovede aftale, fra dags dato ophørte samarbejdet. Jeg har betalt for net og telefon på trods af, vi ikke har brugt jeres simkort. Jeg får stadig regninger med trusler om lukning på de ubrugelige sim kort. Det virker rigtig rodet og som om i ikke har styr på det.
Hold jer langt væk fra Telmore
Hold jer langt væk fra Telmore - især deres e-sim
Så ringe en kundeservice skal man lede…
Så ringe en kundeservice skal man lede længe efter.
Vores firma indgik en aftale med Telmore om at flytte vores telefoni til jer med løfte om 2 måneders gratis abonnement.
Trods adskillige rykkere via e-mail og telefon er en del af abonnementerne stadig ikke blevet flyttet til Telmore. Dette har medført ekstra omkostninger fra vores tidligere teleselskab. Selvom vi er blevet lovet 2 måneders gratis abonnement, modtager vi alligevel rykkere og trusler om spærring af vores telefonlinjer.
Vi har skrevet til vores kontaktperson i Telmore, som lovede at ringe tilbage – det skete ikke. Flere andre medarbejdere har også lovet at undersøge sagen og vende tilbage, men intet er sket.
Så amatøragtig og uprofessionel behandling af erhvervskunder har vi sjældent oplevet. Vi har fået nok og skifter til et andet teleselskab.
Svindel
Jeg er blevet vedvarende opfordret til at købe Telmores tjeneste via Pouwer for at modtage en GRATIS airfryer. Inden for to dage modtog jeg fakturaer for en service, som jeg aldrig har fået – ifølge aftalen skulle servicen starte i marts, men den begyndte allerede i januar. Efter at have tjekket onlinepriser viste det sig, at intet stemte, da Pouwer havde ekstra høje priser; vores forventning var at modtage airfryeren som en gave.
Jeg henvendte mig straks til Pouwer og annullerede alt inden for 14 dages fortrydelsesret, og airfryeren blev betalt separat. Men to måneder senere modtog jeg et truende brev fra Telmore, hvor jeg blev bedt om at betale 3000 kr for en router, som jeg aldrig har modtaget.
Derudover henviser Pouwer mig til både PostNord og Telmore, mens Telmore igen sender mig videre til Pouwer og PostNord. PostNord ved heller ikke, hvad de skal gøre, og sender mig tilbage til Telmore. Dette hele system minder om mafia-metoder og svindel.
Jeg vil derfor fraråde alle at indgå samarbejde med disse virksomheder, som lokker med gratis eller billigere produkter, men i virkeligheden opkræver alt dobbelt og forårsager store problemer.
eg har igennem en måned nu forsøgt at…
eg har igennem en måned nu forsøgt at få Telmore til at tilbagebetale for meget opkrævet i abonnement. Dette har været fællesnævneren i hele min tid som kunde hos Telmore, hvorfor jeg flyttede mit abonnement i starten af februar 2025. Hver gang jeg ringer til deres kundeservice får jeg en ny besked om hvornår jeg modtager mine penge, og ingen kan tage ansvar for at få tilbagebetalt mine penge. Forskellige tilbagemeldinger og "historier" om hvorfor penge endnu ikke er ført tilbage til mig... En gang fik jeg betalt deres regning med en dags forsinkelse, og mit abonnement blev spærret omgående. Desværre ingen sanktioner den anden vej når Telmore ikke tilbage betaler det de skylder.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.