Opsiger mit trådløse net. Returnerer router d. 5/1 vha. deres drop-af-label. Telmore modtager den d. 9/1. D. 23-1 trækker Telmore 3000 kr. fordi de ikke har modtaget routeren. Bevisførelsen er ifø... Zobacz więcej
TELMORE
Anmeldelse d. 3.9.25 Jeg var i dag i jeres afdeling i Fils Center mellem kl. 11-12 for hjælp vedrørende min iPhone og forbrug. Oplevelsen var chokerende . Medarbejderen var fraværende, uinteresse... Zobacz więcej
Brug et andet firma. Jeg har været kunde i mange år ved Telmore, men er godt nok ved at være rigtig godt trætte af dem. Priser sættes løbende op og abonnementet bliver løbende dårligere. Henvendelse t... Zobacz więcej
Rod med rod på. Forbyttede sim kort, incasso sag uden forudgående varsel for et abonnement og telefonnummer jeg aldrig har haft, dobbelt betaling øjensynlig af en aftale jeg aldrig har indgået. Dertil... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk god service af en ung mand…
Fantastisk god service af en ung mand fra TELMORE🌺dato den 11.06.2024.
Mellem klokken 15.30 og 16.30.
Da vi skulle have opsat min kones telefon med esimkort. Hvad vi åbentbart ikke kunne selv. Han havde verdens største tålmodighed med os der ikke kunne finde ud af det. Kæmpe stor ros til ham.🌹🌹Fra os Peter og Sofie de Nully😊
Telmore medarbejder har ringet mange…
Telmore medarbejder har ringet mange gange til mig og plaget mig med at flytte mit abonnement hos dem. Han tilbød mig to første måneder gratis abonnement og jeg sagde ja tak. På dagen, hvor mit nummer blev overflytte til dem, trak de pengene fra min konto i to omgange, svarende til lidt over to måneders abonnement. Jeg har kontaktet dem med det samme, men sket er der ingenting.
Hverken godt eller serviceminded…
Jeg skulle flytte mit simkort til ny telf. Blev af Telmore bedt om at anskaffe et nyt, da det var over 10 år. Valgte E-sim, det går hurtigt, og straks blokerede de det gamle nr. MEN - været kunde i over 20 år uden permanent adresse i Danmark, med al anden identifikation i orden. Talte over 2 dage med 5 forskellige. Den sidste bad mig komme til kontoret i Roskilde, så med personlig og forevisning af pas at få et alm. simkort. En køretur på 2 x 45 min!!! trapper til 3. sal uden elevator, (jeg er 77) og ventede i en 1 time og fik at vide, at det kunne ikke lade sig gøre alligevel. Heller ikke at lukke det gamle sim-kort op! (Havde jeg dog bare ignoreret anmodningen!). Det er en besynderlig måde at behandle kunder på. Jeg opsagde mit abonnement til receptionisten, men det ville hun ikke godtage, jskulle skrive det på min profil. Ha!- Den er blokeret, og nu kun kan åbnes med cpr.nummer, der afvises!!! Jeg har skrevet 3 emails til forskellige adresser, og intet hørt, og mit nummers telefonsvarer kører stadig!!!! Nu er betalingsservice standset og så hører det vel op. - Fup og humbug, undgå dem...
PS - fandt hurtigt et både billigere og bedre abonnement med godt nr, så Telmore kan nu "rende og hoppe".
Dårlig service
Jeg tror ikke, at der er dårligere service, og mere inkompetente medarbejdere. Efter at have forsøgt at købe ny telefon gennem Telmore på mit abonnement, og få installeret simkort og e-simkort, må jeg nu konstatere 2 døde telefoner, jeg skifter helt klart udbyder.
De har den dårligste kundeservice
De har den dårligste kundeservice, jeg nogen sinde har talt med.
De lover at de kan klare alt og når de så klokker i det, vil de ikke hjælpe, eller jeg bliver kaldt for løgner.
Hold jer væk
Forsøgte at oprette tlf
Forsøgte at oprette tlf. abonnement til mobil. Det lykkedes aldrig. Vi var igennem 3 tlf. numre og 5 salgsmedarbejdere. Undskyldninger om tlf. nr. der var blevet solgt til anden kunde og så var der tekniske problemer. Efter en uges tid, valgte jeg at fortryde oprettelse hos Telmore. Jeg får fortsat opkrævning tilsendt, efter at være blevet lovet, at dette ikke sker.
Scan af esim virker ikke i mobilchef
Scan af esim virker ikke i mobilchef - den tid man har sparret via mobilchef, er spildt på ting der ikke virker. Har prøvet både mac og PC samt forskellige browsere.
Telmore stjæler penge
Lige godt det værste selvskab jeg nogen sinde har set, de stjæler penge fra en hele tiden. Første dag stjæler de 10 kr hen over dagen 1 kr hele tiden som om man ikke opdager det. Ringer til dem 2 gange blir der lagt på. Så endelige når man skifter trækker de lige 180 kr mere. Beskidte dyr det er hvad de er. Kan love for jeg ringer til dem når jeg kommer hjem fra ferien. Så må vi høre hvad deres ny undskyldning er. Aldrig støt dem
Intet lever op til forventningerne
Intet lever op til forventningerne! Lang telefontid! Ingen forståelse, Elendig service!
Og bestilt telefon og abonnement hos Telmore! Jeg krydser af jeg skal have et fysisk simkort det får jeg ikke.
Der kommer kun et Esim på min Telmore profil! Det understøtter min nuværende telefon ikke og det kan ikke lade sig gøre at få den nye telefon før om 3-5 dage så er nu uden telefon i 3-5dage!
Jeg snakker med en som hvis eneste løsning er at jeg henter et fysisk simkort. Det kan man Kun i Roskilde, det skal være undertegnede (ingen mulighed for fuldmagter eller andet) og det skal være inden 16 hvilket Ikke er muligt for mig!
Latterligt
umuligt at komme igennem til…
umuligt at komme igennem til kundeservice ventetiden er lang og medarbejderne man taler med kan ikke finde ud af at løse problemet. har gentagende gang været i kontakt med dem via chat mail og telefonisk uden problemet bliver løst.
Kom hurtigt igennem til Telmore
Kom hurtigt igennem til Telmore. Talte med Rico
Ville give 10 point for rigtig god (og tålmodig) rådgivning og problemløsning af mit issue
Linket i smsen, jeg modtog virker, imidlertid, ikke?
Tidligere beskeder med link virker - men så er det ikke vedhæftet denne medarbejder, tænker jeg
Derfor - 10 point/stjerner til Rico, Telmore, for super allround kundebetjening!
Hanni Bruhn Grann
Havde problemer med mit abonnement og…
Havde problemer med mit abonnement og ville løse det ,så jeg ringede til kundeservice ventede 25 minutter på svar.. personen jeg snakkede med endte med at fortælle mig at det var en systemfejl,men hun hun ville undersøge det nærmere jeg skulle bare lade være med at lægge på..der gik 20 min uden jeg hørte noget,så jeg lagde på ...fed service,så Telmore f..k jer😀
snakkede med Asger
snakkede med Asger. Flink, rar ung mand som fik mig til at se det praktiske i mobilt net.. vi bliver enige om en pris osv osv.. Nu ligger router- dimmer- hvad dem end hedder på posthuset. Jeghar læst det med småt og ser at;; der er BEKRÆNSET up og download. det kan jeg som gamer ikke bruge til noget, og jeg ringer ind for at spørge; hvis jeg ikke henter pakken, ryger den så automatisk retur? (det direkte nummer jeg fik til Asger går til energi+?) øøøhm.. ham jeg i dag fik fat i sagde du skal hente, du skal sætte retur label på, du skal, du skal. øøøh nej jeg skal ikke.. Jeg har ihvertfald ikke tænkt mig at gøre det. På forhånd tak for jeres "hjælp"
Kære Telmore
Kære Telmore
Aldrig som i ALDRIG har jeg oplevet SÅ dårlig en kundeservice, som ved jer i forbindelse med, at jeg har bestilt en nyere router.
Fordi I har lavet en fejl, en fejl jeg har påtalt i telefonen med jer flere gange siden 15.03.2024 er jeg nu i dén situation, den 29.03.2024 Langfredag at I har lukket for min internetforbindelse i nat!!!
I sender "truende" mails om at jeg skal sende den lånte router retur for ellers bl.a bl.a bl.a men I har jo som lovet siden den 15.03.2024 stadig IKKE fremsendt den nye til 5G ???
Jeg har forsøgt at ringe til jer, men må konstatere, at I har lukket fordi det er helligdag - men også i morgen lørdag???
Summasumarum - jeg har INGEN INTERNETFORBINDELSE og kan IKKE FÅ DET FØR I åbner biksen igen pga. EN FEJL I HAR LAVET... ... ...
Så sent som tirsdag den 26.03.2024 LOVEDE I, at ændringen var sat til at træde i kraft fredag den 05.04.2024 så det netop IKKE ville ske her i påsken???
Jeg forventer I kontakter mig ASAP.
Ulla Rowedder
5G koster kassen!
Jeg bor alene og har GUDSKELOV ingen børn, for så havde mit 5G internet ruineret mig.
De udbydere der bruger TDC.NET bruger dette som undskyldning for at sætte loft over forbruget, således at de kunder med et højt forbrug, konstant bliver kontaktet i slutningen af måneden, fordi de snart overskrider grænsen for de 1000 GB, og det tjener de fedt på. Det er rigtigt, at TDC.NET har en bedre dækning, men læg lige mærke til ordet “dækning”, for der er områder i landet, hvor udbydere der tilbyder 5G internet, UDEN LOFT har en ligeså høj hastighed. Alt afhænger af, hvor tæt du bor på en antenne og hvor i landet du befinder dig. Det vil således være tåbeligt at anvende udbydere som TELMORE, Oister, Telenor og andre der tilbyder 5G med loft. Jeg har fundet ud af at en hvis udbyder, hvis navn er et tal tilbyder uden loft og det vil være klogt at undersøge deres dækning, hvis i ser mange film og hører meget musik. Ellers risikerer du, konstant at skulle betale ved kasse et i slutningen af måneden. Da jeg bor midt i KBH, med et hav af antenner omkring mig, har lige opsagt min aftale med TELMORE af samme grund.
Jeg er rigtig godt træt af alle deres mails som kommer i slutningen af måneden, der fortæller at jeg har opbrugt mine GB’s og skal betale ekstra for at få ekstra løbetid.
Ellers nedsættes hastigheden så meget, at det næsten er ubrugeligt. Så tænk jer om venner, der er mange penge at spare her, også selvom de lokker med billig streamingtjenester, for det gør omtalte udbyder også.
Som kunde de sidste 15år
Som kunde de sidste 15år
Vil jeg anbefale telmore, god dækning og god service generelt. Man kan møde sælgere der er mere fokuseret på salg end at give det man faktisk har behov for. Men som alt andet, kend dit behov og hvad andre tilbyder før du ringer:)
Jeg blev ringet op af Telmore salg
Jeg blev ringet op af Telmore salg, der tilbød mig et mobil og streaming abonnement. Efter snak frem og tilbage om mit behov og en pris for dette accepterer jeg at skifte til Telmore. Jeg har i samtalen flere x bedt sælgeren gentage det vi aftaler, og har ligeledes min æf på medhør.
Da jeg efterfølgende modtager skriftlig ordrebekræftelse, passer prisen langt fra med det aftalte. Der er i tilbuddet INTET som gør det fordelagtigt for mig at skifte til Telmore, tværtimod.
Jeg kontakter selvfølgelig kundeservice, og oplever flere dage i træk at få besked om at man vil tage kontakt til deres eksterne salgsafdeling, for det er jo ikke lige Telmore selv som står for salget. Jeg har jo den pågældende sælgers navn, og opfordrer til at man finder samtalen frem ( den må jo være optaget som alt andet ved Telmore), men det er ikke lige en mulighed.
Efter 6 dage vender kundeservice tilbage med besked om at jeg jo må have misforstået tilbuddet. NEJ det har jeg ihvertfald ikke, var netop bare rigtig godt forberedt på opkald, da Telmore jo jævnlig ringer. Jeg stillede spørgsmål, og fik sælgeren til at gentage aftalen.
DET ER SVINDEL OG RIGTIG DÅRLIG STIL, tænk at man i Telmore vil være bekendt at hverve sine kunder på denne måde, i håb om at kunderne ikke læser det man modtager efterfølgende.
Kan kun opfordre til at man hvis Telmore ringer og tilbyder noget, så fortæl at du ønsker at optage samtale, til brug hvis nu de mener at DU har misforstået🤮🤮🤮🤮
Utrolig dårlig kommunikation
Allerførst er det ærgerligt at der ikke er minus stjerner. , for det har Telmore fortjent .
Man kan ikke komme i kontakt med kommunikationsafdeling pr. tlf. (kun mail)
Telmore har lavet en fejl ved en overdragelse af vores tlf.(den ene tlf. er oprettet med forkert person) og jeg har nu prøvet i utallige mail at få Telmore til at rette dette forhold. Jeg har sendt en nr.overdragelse ( selv om det er Telmore der har lavet fejlen) .
Nu har Telmore så bedt om en ny nr. overdragelse .
Jeg er utrolig træt af dette selskab, da der nu er 3 forskellige konsulenter der har skrevet det samme til mig.
Svindel
Svindel. Trækker beløb for mange gange , spærre kort trods betaling . Aldrig vælg denne forfærdelige butik
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.