TELMORE

Oceniono na 1 z 5

Opsiger mit trådløse net. Returnerer router d. 5/1 vha. deres drop-af-label. Telmore modtager den d. 9/1. D. 23-1 trækker Telmore 3000 kr. fordi de ikke har modtaget routeren. Bevisførelsen er ifø... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Anmeldelse d. 3.9.25 Jeg var i dag i jeres afdeling i Fils Center mellem kl. 11-12 for hjælp vedrørende min iPhone og forbrug. Oplevelsen var chokerende . Medarbejderen var fraværende, uinteresse... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Brug et andet firma. Jeg har været kunde i mange år ved Telmore, men er godt nok ved at være rigtig godt trætte af dem. Priser sættes løbende op og abonnementet bliver løbende dårligere. Henvendelse t... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Rod med rod på. Forbyttede sim kort, incasso sag uden forudgående varsel for et abonnement og telefonnummer jeg aldrig har haft, dobbelt betaling øjensynlig af en aftale jeg aldrig har indgået. Dertil... Zobacz więcej

Undskyld telmore

Undskyld mit sprog men telmore er noget verdens dårlig selskab er i udlandet så fik en mms åbne den der gik ikke engang 10 sek og de har trukket 108 kr. Jeg skal skrifte selskab når jeg kommer til Danmark. Dårligt service. Aldrig vælg telmore selvom de giver gode rabatter

9 września 2024

forfærdelig service

Jeg snakkede med Telmore d. 16 august da jeg gerne vil lave min mobilabonnement om til en billiger abonnement. Jeg fik kundeservice medarbejderens ord på at mit abonnement vil blive lavet om til en abonnement til 69 kr. om måneden fra d. 1. september. Derudover vil jeg få mit ekstra datakort lukket. Så kommer d. 1. september og de har i stedet ændret mit abonnement om til en dyrere abonnement. Jeg ringede inde til dem i går og fik at vide at de ikke kunne godkende at ændre regningen om så det passede med at jeg fik det lovede abonnement fra d. 1. september. Jeg bedte dem om at give mig et billigere abonnement uden et ekstra datakort. Så kom der en mail at jeg fik en ny abonnement til 99 kr om måneden plus 39 kr om måneden for et datakort fra d. 1. oktober. Nu ved jeg jo at de har optaget mit opkald så jeg tænker hvad sker der?

Jeg vil meget gerne blive kontaktet af Telmore så vi kan få mit abonnement rettet op på uden at det koster mig ekstra penge!!!

Virkelig utilfreds med jeres service!!!

3 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Ja så vender jeg tilbage

Ja så vender jeg tilbage, købte tlf med rabat i maj, m.binding 1/2 år til 149.
I skriver yderligere til mig at mit forbrug, vil blive sat ned til mindre beløb!!! Gud hjælpe mig om i såå ikke forhøjer det til 169.JEG GLÆDER MIG VILDT TIL AT SLIPPE VÆK FRA JERES BONDEFANGERI
J.HOPPE

2 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Nu har jeg I 2 dage fået mail og sms at…

Nu har jeg I 2 dage fået mail og sms at min konto er i minus, mit abonnement blev opsagt pr 15.8.24, så de har ikke styr på noget som helst,har sendt dem en mail, men den svares der ikke på. I dag den 5 september har jeg igen fået en mail, hvor de vil spærre min mobil, hvis ikke jeg tanker op.

2 września 2024

DÅRLIG SERVICE.

DÅRLIG SERVICE.

Min kæreste har idag haft samtale med en matilde og fik virkelig dårlig rådgivning og service!! han har aldrig oplevet noget lignende! og måtte bede om at snakke med en anden, da rådgivningen var så slem.

Dårlig kundeservice! Forsætter det, skifter vi begge.

20 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Aldrig reserver nr ved telmore.

For første gang må jeg sige at jeg er chokeret over behandlingen fra Telmore.
Jeg er privat kunde hos dem og har i forbindelse med at jeg starter enkeltmandsfirma op snart, valg at reservere et nummer hos dem, hvor jeg betaler 19 kr. Om måneden for denne reservation. Dette har jeg gjort siden maj måned i år.
Denne måned og sidste måned har de trukket penge fra min konto. Jeg har haft udgifter i alt for omkring 620,- i forbindelse med reservationen, selvom jeg ikke har aktiveret mit simkort endnu eller tager det i brug.

Sidste måned kontaktede jeg dem med de havde trukket penge, de vedkendte at fejlen var deres og jeg ville få pengene retur, når simkortet blev aktiveret. Ingen problemer der. De fortæller de har rettet fejlen.
Da de så trækker penge denne måned, kontakter jeg telmore igen.
Sagen er at min simkort ikke er aktiveret endnu. Jeg har sendt billeder af at mit simkort forsat er intakt og at inde på min telmore side, står der at simkortet ikke er aktiveret. Telmore siger at det sidder i en router og trækker data. Jeg har sendt billeder af vores router samt oplyst om vi er kunde hos fullrate. Vores router numre stemmer ikke overens.

Det nummer som jeg har reserveret til mit kommende firma, har jeg fået lavet flyers til, der er lavet visitkort, t-shirts med det reserveret nummer og alt i firmaoprettelse står til at dette nummer bliver taget i brug.

Jeg har adskillige gange bedt om at blive ringet op af den konsulent som har sagen og har også meddelt at jeg gerne vil snakke med en højer oppe i systemet.
Jeg får det samme svar hver gang og får ikke mit opkald som jeg har efterspurgt - BLOT SAMME SVAR AT DE IKKE GØR NOGET VED SAGEN.

Jeg tør næsten ikke aktiverer mit simkort, for hvilke ekstra gebyrer tillægger de så?

Telmore mener jeg skal betale de 620,- som et andet simkort er tilkoblet mit reserveret nummer. Selvom de har modtager billeder på at mit simkort forsat er i den konvolut og simkortholder som de har sendt til mig. Der er ligeledes sendt billede af at min konto med firmanummer ikke er aktiveret endnu, men alligevel mener de at jeg skal betale for et forbrug jeg ikke har brugt.

Hvis det ikke var fordi jeg havde fået lavet alle de tryksager, så havde jeg fundet et andet nummer hos et andet teleselskab. Jeg er målløs over hvor dårligt de behandler deres trofaste kunder gennem mange år.

Aldrig reserver et nummer fra telmore - De snyder dig for en masse udgifter som du ikke har og tillægger dig gebyrer de ikke burde.

15 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Væreste telefonselskab der findes i DK

Væreste telefonselskab der findes i DK! Så snart man er tilmeldt trække de penge flere gang selvom man har abonnement med undskyldning at der er fejl i deres system. Man venter på udbetaling af dem, men bagefter mener de at de kan ikke se det i deres system. Selvom det sket kun en måned siden. SÅ du får
aldrig de penge tilbage.

3 lipca 2024

Dårlig rådgivning

Jeg fik fin service, da jeg skulle oprette abonnement.
Da jeg så må rykke min opsigelse af nuværende bliver jeg ikke oplyst om, at der starter ny opsigelsesperiode på 30 dage. Dette betyder, at jeg har dobbelt abonnement i 14 dage. Min udgift 340kr. Godtgørelse fra Telmore 99kr. Så jeg ender med en udgift på 240kr for dårlig rådgivning.

1 sierpnia 2024

Pas på!

Pas på!
Jeg købe en telefon med binding. Dagen efter ændrer jeg mening og ønsker at købe en med flere GB. Den er desværre allerede afsendt. En flink ung mand hjælper mig med et midlertidigt nummer, så jeg kan købe den ønskede og returnere den eksisterende. Jeg har selvfølgelig betalt for begge og får fint pengene retur for den returnerede. Nu erkender de slet ikke, at det andet nummer var oprettet midlertidigt for at købe telefonen. Jeg bliver påtvunget at ændre over det det, uden de tjenester jeg ellers havde tilkøbt. Jeg har været i dialog med flere af medarbejderne. Ved hver eneste medarbejder starter man forfra. De aner simpelthen ingenting om, hvad der tidligere har været. Jeg er så vred! Pas på med deres "hjælp", når kollegaerne intet aner. De er slet ikke indstillet på undersøge sagen eller forsøge at finde en løsning. Jeg får samme latterlige svar.

22 lipca 2024

Vanvittig dårlig selskab

Vanvittig dårlig selskab, hold Jer fra det, de snyder og bedrager, de ved ikke selv hvad de har med at gøre.

Bestille den trådløse "smarte" router, fik den tilsendt, sener skulle simkort komme, meeeen det viste sig, de havde sendt et simkort en anden kunde har???? Så ville de have jeg skulle sende min router tilbage og de ville så sende en ny router samt simkort? Jeg spørger hvorfor jeg skal sende routeren tilbage?
Får svar de har et dårlig system så man skal starte forfra, den sender jeg så tilbage og oplyser dem om at jeg ikke kan vente da jeg har brug for net nu, de lukker og slukker hvad jeg skulle have haft og skylder intet "siger de"
Men får en regning på 65,83.kr hvorfor skal jeg betale penge for noget jeg ikke har brugt? Hver gang jeg ringer virker de mere forvirret og ender med at sige der ikke skyldes noget, men jeg vil så gerne snakke med en anden end en telefon sælger, det kan man ikke, der er ikke andre at tale med, nu har de smidt mig for en advokat, og vil nu have 866,31.kr de gemmer kun deres optagelser 1.måned smart af dem ik, godt tænkt.
Der ville de jo kunne have hørt adskillige samtaler hvor jeg fik af vide at det var i 0 og lukket.
De driver nu hvis du betaler åbner vi dit abonnement igen, og hvad så, nye regninger for ingenting.?

De svare jo heller ikke på trust, total lukket selskab, snyder og bedrager.

Har tænkt mig at gå videre i retten da jeg har en del beviser på mail, men det kan de nok ikke huske. Pas nu på.

10 lipca 2024

F0ck de stinker

F0ck de stinker - har købt 21 GB data til min ferie. Kommer ned på stranden og kan ikke komme på data, jeg kan kun komme på hver anden dag eller sådan noget. Der er vist rigtig mange problemer lige nu i udlandet. Kraftedme for dårligt

13 lipca 2024

Manglende tilbagebetaling af penge

Jeg har opsagt mit abonoment hos Telmore. I den forbindelse har de den 11/4-2024 trukket 400 kr. for meget Jeg har været i kontakt med dem 19/4- 27/5 og nu i dag 11/7.
De lover hver gang at sende pengene retur, det vil dog tage 10 bank dage. Der er en ny undskyldning hver gang jeg taler med dem.
Jeg mener ikke det er en anstændig opførsel.

11 lipca 2024

Telmore

Telmore, er lidt af en skuffelse, tror da nok jeg kan forstå at de har en ventetid på under 15 min. fordi når der er mere på linen end de kan svare på under 15 min. afbrydes forbindelsen automatisk.
Trække penge det kan det, endda mere end de skal, selv i weekenden, hvor der er lukket, også må man pænt vente til det bliver hverdag mellem 9.00 og 16.

Når man så frustreret endelig kommer igennem, lægger de de på efter kort tid, hvor de mener men har råbt, nu sidder jeg på et kontor hvor vi er mange ansatte, så råber de tror jeg så ikke jeg har gjort, men fakta er at de penge de trækker formeget er meget lang tid om at komme tilbage på kontoen.

Nå men nu sidder jeg i kø igen, men en anslået ventetid på under 15 min.

8 lipca 2024

JA DE FUPPER … se min anmeldelse af 12/6

JA DE FUPPER …
Jeg skrev en anmeldelse 12/6, at TELMORE FUPPER MED ABONNEMENTER …
Jeg har skrevet til dem 20 gange uden problemet er løst. Jeg fik ikke det abonnement, som jeg blev lovet, når de svarer på mine mails, er der nye tilbud. Intet af det, som jeg aftalte, har de overholdt. Jeg har ringet og forklaret og fik en i røret, som sagde et øjeblik og han vendte aldrig tilbage.
En ting kan de dog finde ud af … at trække penge fra ens konto. Jeg er også en kunde, der efter 1 måned i Telmore har opsagt mit abonnement. Mage til sjusk og uigennemsigtige handelsbetingelser, skal man lede længe efter. Jeg kan ikke anbefale dem. Telmore skal aldrig kontakte mig igen.

1 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Hold jer væk fra internet hos Telmore

Vi har erstattet vores fibernet med en 5G router fra Telmore.
Desværre viser det sig at der er begrænsning på mængden af data og det er i vores første måned allerede et problem - det bliver det jo nok også fremadrettet så.
Kundeservice vil kun opgradere til den dobbelte mængde data, mod at prisen stiger til næsten det dobbelte.
Jeg har ringet og spurgt til forskellen på dette internet og fibernet før jeg bestilte, og der blev på intet tidspunkt nævnt, at der var begrænsninger på datamængden. Det fremgår ligeledes ikke særlig tydeligt på annoncerne.
Så med andre ord - hold jer væk fra deres internet. Vores bliver opsagt så snart vi kan, men vi føler os ret bondefangede - vi kan købe 100 GB ekstra for 89 kr. pr. måned. Det er jo helt latterligt.

26 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Vi beslutter at en 5G router er fin…

Vi beslutter at en 5G router er en fin løsning for os,

Da den ankommer ser den meget anderledes ud en på billedet, det tænker vi ikke over.

Da vi så tænder den - er det kun 4G

Vi kan ikke se fodbold eller få fat i kundeservice.

Jeg er dælme ikke tilfreds, I må finde samtalen i jeres sytem og komme på en god erstatning.

16 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Verdens dårligste kundeservice !!!!!

Verdens dårligste kundeservice !!!!!
I har ikke opdateret jeres tabeller og derfor hænger mit nummer fast inde bag jeres system!!!!! Jeg ønskede ikke at være kunde hos jer mere men I slettede ikke mit nummer helt pga manglende opdatering af jeres tabeller ( noget meget teknisk)
Derfor kunne alle der ikke har Telmore, Telenor eller CBB IKKE ringe til mig!!!!! Og det er bl.a. min familie der af mange årsager SKAL kunne ringe til mig!!!!
Derfor gav I mig et midlertidig ekstra nummer som blev viderestilles til mit eget nummer hos CBB… dette skulle jeg naturligvis ikke betale for da fejlen var jeres!!!!
For det første er i stadig efter mere end en måned ikke kommet videre!!!????? Og jeg begynder nu at få fakturer fra jer?????????
Har I fjernet viderestillingen fra jeres nummer til
mit eget????? Blev ringet op af en kvinde i morges 8.30 der ville prøve at fjerne viderestillingen, men aner ik hvad der skete -man får ingenting af vide- verdens ringeste kundeservice 🙄🙄
Jeg vil igen gøre opmærksom på at jeg skal holdes 100% skadesfri!!!!! Jeg skylder jer intet!!!! Fejlen lå hos jer, - I skulle OPDATERE JERES TABELLER!!!!!!! så få dog fejlen rettet!!!!!!!!!!

8 maja 2024

Hej Telmore

Hej Telmore

Jeg valgte at skifte abonnement fe Oister til Telmore, da man kunne få et El-løbehjul med til 399 kr.
Da jeg opretter mig modtager jeg en mail, hvori der står, at el-løbehjulet bliver afsendt, når nummeret skifter (i mandags).

Jeg bliver med det samme trukket de 399 for El-løbehjulet samt penge for abonnement. So far. So good.

Da nummeret skifter om mandagen modtager jeg en velkomst-email, hvor der skrives at min vare afsendes og kan modtages om 2-5 hverdage. Jeg vil ligeledes modtage et track-nummer, så jeg kan følge pakken.
Mandag - Ingen mail.
Tirsdag - Ingen mail.
Onsdag - Ingen mail.
Torsdag - Ingen mail.

Og da jeg i dag ringer og spørger til status på afsendelse starter sælgeren med at sige: “Det tilbud kender jeg ikke noget til”….men slår så min “sag” op og kan godt se, at mit el-løbehjul ikke er afsendt. Han kan dog ikke fortælle, hvornår dette sker, da de ikke har flere på lager. “Men mandag burde vi have nogle igen. Og ellers må du ringe”….

….”og ellers må du ringe.”””
HOLD FAST en ringe kundeservice. Selvom jeg stadig håber på mit el-løbehjul(som jeg allerede HAR betalt for), så kan jeg ikke lade være med, at føle mig en smule dårlig behandlet.

Især fordi jeg kun skiftede abonnement pga el-løbehjulet, da jeg har brug for hjælp til at komme rundt grundet en hård knæoperation.

Håber på det bedste.

13 czerwca 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej