Synes abonnementet er dyrt som det er og fikk beskjed på synstest at det ble dyrere pga nye glass. Når jeg var innom igjen for å bestille de nye glassene får jeg beskjed at jeg allerede har dyreste... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Anbefaler ikke abbonement. Er umulig å komme seg ut av det om en ikke er fornøyd. Fikk som førsteinntrykk at det er nedbetaling av briller. Heller ikke info om at det MÅ være 3 briller. Når jeg da ikk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg synes opplevelsen var for det meste veldig fin. Optiker var veldig flink og grundig, hun forklarte alt før hun gjorde det. Når det kom til hjelpen etterpå til å finne briller var hun veldig grun... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ble møtt av proffe fagfolk, gikk kjempe fort og flott., fra kontakt første gang til timen. Fikk hjelp til valg av briller og solbriller som passer meg og min ansikts form . Anbefales, dem ser deg
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Norges største optikerkjede med stor kunnskap og fokus på kvalitet. Kjøp dine briller, solbriller og linser hos oss i Synsam!
Dane kontaktowe
Karl Johans gate 6B, 0154, Oslo, Szwecja
- synsam.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
God forklaring underveis
God forklaring underveis, god ivaretakelse.

Odpowiedź od Synsam Norge AS
optiker tar seg god tid og er veldig…
optiker tar seg god tid og er veldig oppmerksom. Føler meg godt ivaretatt

Odpowiedź od Synsam Norge AS
At det er veldig bra at dere sender meldig ang synsundersøkelse
Kjempe bra at dere sender en mel om synsundersøkelse, for det hadde ikke jeg bestilt etter et år,regnet med at alt var bra med syne, men der tik jeg feil, endret seg mye på et år gitt

Egen klasse elendig service
Har hatt abo for brille og linse for ungdom. Synsam Sørlandssenteret er i en egen klasse for elendig kundeservice. De endrer konsekvent alle timeavtaler rett før. Du må alltid vente. Prisene de oppgir for innfatning og brille er ren bingo. Når avtaler er inngått, muntlig og skriftlig så brytes de non-stop. Endelig ble avtalen brutt og de skulle dekke resterende forpliktelser- men neida - regningene kommer fremdeles og purringer tross utallige telefoner til kundeservice.. STYR UNNA de som kan. Specsavers anbefales stort!
Glemte å dele at Synsam Sørlandssenteret ga nye linser, «spesial-type» til barnet vårt med beskjed om at disse må brukes, tross ubehag. Barnet ble veldig svimmel og kvalm og presset seg gjennom bruk over tid. Viste seg at Synssm hadde levert feil linse og det var det…!

Odpowiedź od Synsam Norge AS
Hun som undersøkte meg var dyktig og…
Hun som undersøkte meg var dyktig og hyggelig

Odpowiedź od Synsam Norge AS
Dårlig erfaring med to butikker i Oslo
Har vært hos to ulike butikker i Oslo sentrum. Synsundersøkelsen første gang gikk greit, men jeg ble tilbudt nye test linser med oppfølging, og servicen der fungerte ikke så veldig bra. Fikk linser som jeg så dobbelt med og måtte få nye og det tok ukevis og jeg måtte innom tre ganger.
Valgte en annen butikk andre gang, og gav alle opplysninger og fikk ny undersøkelse som var såpass ulik den jeg hadde året før, og det var en del uklarheter som jeg forsøkte å få klarhet i, samt prøve linser som også ikke fungerte, og prøvde å si i fra om det, og havnet i en dialog som avslørte mange svakheter i kundeservice og oppfølging og totalt sett, svært misfornøyd med optikers evne til å formidle og forklare og gi hjelp. Synsam vil ikke ikke få min anbefaling i fremtiden. Rimelig undersøkelse ja, men servicen svikter og fremstår begrenset for kunder som har ekstra spørsmål og som faktisk selv har kompetanse.
For fremtiden vil jeg anbefale erfarne linsebrukere å ikke gå til kjeder med unge optikere som dette.

Feil i leveringer
Feil i leveringer, forsøkt rettet i kontakt med kundeservice, fungerte bare ennå dårligere. Språkproblemer og manglende kunnskap ble min erfaring. Styr unna, jeg vil komme til å velge et alternativ.

Odpowiedź od Synsam Norge AS
Ble godt tatt i mot og godt informert…
Ble godt tatt i mot og godt informert under og etter undersøkelsen

Ugyldig gavekort
Jeg fikk et gavekort til Jul i fjor, og oppdaget med liten skrift at det gjelder bare ett år. Tok nå kontakt for å undersøke om de kan forlenge. DET KAN DE IKKE. Jeg tenkte å bruke ganske mye penger på solbriller med styrke. Men når de er så kjipe på datoen er det fullstendig utelukket. Skygg unna SYNSAM.

Ikke kundeorienterte
Etter timen ba vedkommende som utførte undersøkelsen meg om å bruke brillene jeg opprinnelig hadde selvom hun målte styrker som var -1 dårligere enn jeg opprinnelig hadde og hadde heller ikke truffet i nærheten av styrken på skjeve hornhinner. Hun målte ikke styrken fra brillen jeg opprinnelig hadde før etter timen. Hun ville egentlig ikke gi meg oversikt over resultatet fra målingene fordi hun mente jeg skulle bruke de gamle styrkene. Endte opp med å dra der fra mer forvirret og litt blakkere. Det ble ikke gjort noe forsøk på å måle ytterligere etter at hun selv så hvor mye hun hadde bommet. Anbefaler ikke, skulle heller dratt til noen mer seriøse som virkelig ønsker å hjelpe kunden.

God fagkunnskap og serviceinnstilt
Mye informasjon.
Fremsto som faglig dyktig.
Tok seg god tid.
God hjelp ved brillevalg.
Serviceinnstilt.

Fin kundebehandling
Fin kundebehandling, fin ordning med brilleabonnement og veldig god service.Jeg er kjempefornøyd med Synsam Stjørdal.

EN DÅRLIG OPPLEVELSE
De var høflige da jeg kom inn i butikken.
Fikk synstest utført av optikerassistent. Valgte meg et par briller og fikk ikke noe valg eller opplysninger angående hvilken type glass eller kvalitet jeg ønsket. Ble bare opplyst den totale prisen . Det var ingen valg, opplyste hun.
Da jeg hentet brillene fikk jeg de bare i et etui og jeg måtte selv spørre om de skulle tilpasses meg. Hvis de ikke er bra så kan vi godt gjøre det, var svaret fra ekspeditrisen.
Jeg måtte selv dra tilbake til butikken for å få svaret på synsprøven som måtte tolkes av optiker og få brilleseddel.
Sitter igjen med en dårlig opplevelse og dyre briller. Innfatningen var på 70 % og kostet kr 495 og samlet pris ble 6500 kr. Da var det ikke mulig å velge glass selv.
Dette var første og siste kjøp hos Synsam.

God informasjon
God informasjon, hyggelig optiker, gode undersøkelser

Odpowiedź od Synsam Norge AS
Rotete brille abonnement som som tar…
Rotete brille abonnement som som tar aldri slutt.
Sluttet abonnement og leverte brillene innen fristen som personellet har sagt på butikken i Gjøvik.
Men får igjen faktura faktura faktura for sent leverte briller .
Anbefaler ikke brille abonnement for Gratis øyesjekk, uansett om du trenger optieker du må ikke bestille på nett . Du må selv gå butikken bestille. De skulle bestille prøve linser som skulle komme etter første besøk men kom aldri etter 2 år.
Eneste jeg var fornøyd med var optikeren var super dyktig.

Odpowiedź od Synsam Norge AS
Veldig dårlig erfaring.Helt forferdelig…
Veldig dårlig erfaring.Helt forferdelig service i Bergen (butikk i sentrum)Klarte ikke å finne riktig synsstyrke for meg,gikk der flere ganger.Til slutt gikk jeg på et helt annet sted for å gjøre synstest og for å kjøpe briller.Skal aldri kjøpe noe der igjen eller anbefale de til noen.

Odpowiedź od Synsam Norge AS
Hun var veldig flink optiker
Hun var veldig flink optiker, hyggelig og kunne jobben sin . Fikk den hjelpen jeg trengte.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.