Superprof SE Recenzje 370

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vidrig tjänst. Ett bolag som scammar användarna och gömmer sig bakom hederliga individer som vill bidra till utökad kunskap i samhället. Uppdatering* Tjänsten kommer inte nyttjas igen och helle... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Innan så vågade jag inte prata engelska framför folk men med hjälp av Anna har vi byggt upp min självförtroende. Nu kan jag prata framför folk eftersom jag är mer kunnig i själva språket. Under lektio... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Som matematiklärare har jag provat olika sätt att nå ut till elever och Superprof överträffar andra kanaler. Plattformen är lätt att använda, både för mig som lärare och för elever som söker stöd.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jag tycker att superprof är ett jätte bra plattform för lärare att nå elever över hela världen. Det kan vara lite jobbigt ibland med Pencilspaces, man blir "utkastad" ibland, och får logga in på nytt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Korepetytor
  2. Prywatny nauczyciel

Napisane przez firmę

Den största plattformen för passionerade lärare i över 1200 ämnen! Oavsett om det handlar om handledning, matematik, svenska, gitarr eller sport hjälper Superprof dig att hitta den perfekta läraren och upptäcka eller dela din passion!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Beware of the cost of 49 Euro per mont…

Beware of the cost of 49 Euro per mont only to contact a tutor, not to get an actual lesson.

28 czerwca 2024

Hi Åsa,

Thank you for taking the time to write a review. I would like to explain how the Student Pass works.

The money for the Student Pass covers all the administrative work required to keep our platform and services running. On many other platforms, a percentage of the tutors' fees is taken, which makes the hourly rate for lessons significantly higher and the tutors' share significantly lower.

As a gesture of thanks, most of our tutors offer a first lesson for free. This allows you to try as many tutors as you want before deciding who you would like to continue with.

With the Student Pass, you can contact as many tutors as you want in as many subjects as you wish, before deciding who or what you want to take lessons with.

The pass only needs to be active to contact new tutors and, for most users, it becomes a one-time cost. The monthly subscription is not mandatory to continue. You are only committing for one month and can cancel at any time.

Best regards,

Oceniono na 1 z 5

Dem ta betalt 400kr bara för att…

Dem ta betalt 400kr bara för att kontakta lärare och man får inte tillbaka dem pengarna.
Då är en abonnemang på 400kr i månaden för att ”kontakta” någon och innebär ingen lektion. Sen bor man betala läraren per timme.
Fusk!!!!!

1 maja 2024

Odpowiedź od Superprof SE

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi beklagar att du tycker att Elevpasset är för dyrt. Jag skulle vilja förklara hur Elevpasset fungerar.

Pengarna för Elevpasset täcker allt administrativt arbete som krävs för att hålla igång vår plattform och tjänsterna vi tillhandahåller. På många andra plattformar tar man ut en andel av lärarnas löner vilket gör att timpriset för lektionerna blir betydligt högre och lärarnas del betydligt mindre.

Som tack för detta erbjuder också de flesta av våra lärare en första kostnadsfri lektion. Det gör att du kan prova på så många lärare som du vill innan du bestämmer dig för vem du vill gå vidare med.

Med Elevpasset kan du kontakta så många lärare som du vill i så många ämnen som du önskar, innan du bestämmer dig för vem eller vad du vill ta lektioner med.

Passet behöver endast vara aktivt för att kontakta nya lärare och blir för de allra flesta en engångskostnad. Månadsabonnemanget är inte obligatoriskt att fortsätta prenumerera på. Du förbinder dig endast för en månad. Du kan avbryta när som helst.

Det behöver alltså inte kosta 499 kr/mån, utan endast första månaden med oss. Och detta för att göra det billigare i längden att anställa någon utav våra lärare.

Oceniono na 5 z 5

Sarah gav mig jättebra tips

Sarah gav mig tips som direkt förbättrade mitt fiolspel. Hon är närvarande och pedagogisk. Rekomenderas!

25 czerwca 2024

Hej Elizabeth,

Vad kul att höra att du hittat bra hjälp och att du redan märker skillnad i ditt fiolspel! Jag hoppas att du får fortsatt lärorika lektioner tillsammans med Sarah.

Oceniono na 2 z 5

Varning för automatisk debitering

Håller med om att det var dålig information om att Elevpasset kostar 499:- och att det fortsätter dra den summan varje månad! Jag uppfattade som att jag betalade 500kr för lektioner men fick sedan reda på att läraren inte fått något betalt.

Fick ett varningsmail om att 500kr skulle dras 5 dagar innan det drogs automatiskt. Såg detta för sent och insåg att jag nu betalat 1000kr för ingenting.

25 czerwca 2024

Hej Christian,

Vad tråkigt att höra att du missförstått villkoren kring Elevpasset och att detta inte var tydligt nog för dig innan du registrerade dig.

Vi beklagar att du inte har haft några lektioner än. Om det är läraren du kontaktat som nekat dig undervisning eller låtit bli att svara dig har du rätt att få pengarna tillbaka för Elevpasset.

Hör av dig till oss på hej@superprof.com för att få hjälp med detta.

Oceniono na 5 z 5

Bra lärare som ger resultat och smidigt system

Systemet hos Superprof att hitta lärare och därefter boka fungerade smidigt och det var också enkelt att avsluta prenumerationen. Men viktigast är att vi hittade väldigt bra lärare till våra barn, vilka verkligen kunnat bidra till fördjupade ämneskunskaper, motivation och i slutändan bättre betyg.

15 maja 2024

Hej Marie,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vad roligt att höra att era barn fick den hjälp de behövde. Det gläder oss!

Vi önskar dig och dina barn fortsatt lycka till!

Oceniono na 3 z 5

Lätt att hitta en bra lärare

Lätt att hitta en bra lärare. Svårt att förstå upplägget med någon sorts medlemskap som man tecknar automatiskt. Bra kundservice.

10 marca 2024

Hej Mikael,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse av Superprof!

Det gläder oss att höra att du kommit i kontakt med en bra lärare på hemsidan. Jag beklagar dock att du uppfattade upplägget som svårförståeligt.

Jag hoppas att du har fått svar på dina frågor, annars är du välkommen att höra av dig till oss igen på hej@superprof.com.

Tack igen!

Oceniono na 1 z 5

Premium, men inget svar på min annons.

Jag har en annons om privata lektioner och fick några elever och recensioner, jag var nöjd i början med sidan, men sedan jag betalade 500 kr för att bli Premium, fått jag inget svar på min annons, inga elever längre, bara de som jag fick när jag hade ett vanligt konto. Så jag slutat prenumerationen, jag vill inte förlora pengar igen nästa år. Tack.

19 czerwca 2024

Hej Julieta,

Vad tråkigt att höra att du inte sett fördelarna med premiumpasset än. Jag beklagar detta.

Som jag skrivit till dig på mejl så går efterfrågan på lärare lite i vågor och framförallt vissa ämnen är högst beroende av terminerna. Nu på sommaren är antalet elever betydligt färre i nästan alla ämnen förutom simning.

Jag är säker på att du kommer att börja se Premiumpassets fördelar när det gått ett tag. Om inte så kommer vi att kunna lösa det tillsammans. Du får gärna svara på mitt mejl så vi kan diskutera detta.

Tack för att du delar med dig av din åsikt till oss!

Oceniono na 4 z 5

Bra tjänst med användarbar information

Bra tjänst med användarbar information. Ibland är det svårt att veta vilka abonnemang eller annat elever behöver ha men det funkar ändå oftast smidigt om man kommunicerar väl.

3 czerwca 2024

Tack för ditt omdöme!

Kom ihåg att vi på kundtjänsten alltid finns tillgängliga om du eller dina elever har några frågor 😊

VARNING!

Sjukt dålig information om att Elevpasset kostar 499:- och att det sen fortsätter dra den summan varje månad!

Har kontaktat EN lärare via plattformen och har sedan blivit debiterad i fem månader innan jag upptäckte att det fortfarande drogs pengar. Mejlen som skickats från dom har hamnat i skräpposten, så har varken fått information om att det dras pengar varje månad eller påminnelser om att avsluta tjänst.

Varit i kontakt med deras kundtjänst som ger samma standardsvar till alla som gett dåliga betyg. Sämsta service jag varit med om!

29 maja 2024

Hej Annie,

Tack för att du delar dina tankar med oss.

All information om våra avgifter finns i vårt hjälpcenter, i våra villkor och på betalningssidan som du går igenom när du prenumererar på vår tjänst.

I vår e-postkorrespondens och på vår webbplats klargör vi att Elevpasset är en rullande prenumeration, och att behöver avsluta den för att undvika att debiteras i framtiden.

Utöver det mejlade vi dig en påminnelse 5 dagar innan passet förnyades.

Vi har tagit hänsyn till att du inte sett mejlen från oss. Som du känner till från vårt svar på dina mejl kan vi däremot inte återbetala dig mer än de två månader för Elevpasset vi redan har gjort.

Det beror på att du har använt tjänsten för att få kontakt med en handledare som erbjöd dig lektioner och för att informationen finns att läsa på fler platser än de mejl vi skickar ut. Detta har vi också redan förklarat i våra mejl till dig.

Vi uppskattar däremot din feedback om användarupplevelsen på vår webbplats, så tack för att du delade din åsikt med oss.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Med vänlig hälsning,

Oceniono na 1 z 5

Magstarkt att ta 499 kronor bara för…

Magstarkt att ta 499 kronor bara för att jag som elev ska kunna kontakta en lärare! Att det sen dessutom förnyas löpande har inte varit tillräckligt tydligt.

23 maja 2024

Hej Kristina,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi beklagar att du missat informationen om vårt Elevpass, och jag skulle gärna vilja förklara hur det fungerar.

Priset på Elevpasset, och information om att det är en månadsprenumeration framgår redan på betalsidan, innan du registrerar dig. Direkt efter registreringen skickas även ett mejl med information om villkoren, inklusive att abonnemanget förnyas efter 30 dagar om det inte avslutas.

För att underlätta för dig att komma ihåg att avsluta abonnemanget skickar vi också ett påminnelsemeddelande fem dagar innan förnyelsen. Eftersom du varken avslutade abonnemanget själv eller kontaktade oss för hjälp, förnyades det automatiskt.

Pengarna du betalat för Elevpasset går till att täcka de administrativa kostnaderna för att driva vår plattform och de tjänster vi erbjuder. Många andra plattformar tar en andel av lärarnas löner, vilket gör timpriset för lektionerna högre och lärarnas ersättning lägre.

Tack vare detta erbjuder de flesta av våra lärare en första kostnadsfri lektion, så att du kan prova flera lärare innan du bestämmer dig för vem du vill fortsätta med.

Med Elevpasset kan du kontakta så många lärare som du vill inom olika ämnen innan du bestämmer dig. Passet behöver endast vara aktivt när du söker nya lärare, vilket för de flesta innebär en engångskostnad. Månadsabonnemanget är inte obligatoriskt att fortsätta med; du förbinder dig endast för en månad och kan avsluta när som helst.

Det behöver alltså inte kosta 499 kr/mån, utan endast första månaden med oss, vilket gör det billigare i längden att anlita våra lärare.

Oceniono na 1 z 5

förnyade mitt medlemskap utan samtycke15…

Superprof förnyade mitt medlemskap 15 Mars 24 och drog 500 kr utan att jag lämnat godkännande och intresse för detta. SUPERPROF hänvisar till ett 2 år gammalt avtal och säger sig h sätt mig påminnelse om nytt abonnemang. Jag var förvisso i Spanien när detta skulle ha gjorts men jag har inte fått något Meddelande. Men även ifall detta skulle ha skett så har det gjort det ytterst otydligt att detta krav fanns på att jag skulle agera för att stoppa fler uttag från mitt konto.De drar pengar från mitt kort trots att jag protesterar mot detta när jag upptäckte detta i April 2 vid kontakt med dem. Superprof använder sig av samma svåråtkomliga metoder för att vara i besiktning av att kunna dra pengar utan mitt medgivande. Detta beteende är tyvärr bara ett sätt att få ut mesta möjliga pengar av de som gått in i deras medlemskap som vid den tidpunkten inte tydlig gjordes av superprof att abbonemanget med automatik förlängdes. Mycket osmaklig affärs taktik.

23 kwietnia 2024

Hej Rolf,

Vi beklagar att du inte förstått villkoren för den prenumeration du skrivit upp dig på. När du startade din prenumeration lämnade du ditt godkännande och skrev in dina uppgifter.

För att undvika risken att glömma bort att din prenumeration skulle förnyas skickade vi ett e-postmeddelande, 30 dagar innan prenumerationen förnyades, för att påminna dig om att du kan stänga av ditt premiumpass med bara två klick.

Detta gav dig gott om tid att antingen avsluta prenumerationen själv, eller be oss om hjälp.

Vi beklagar ifall du missat den information vi delgivit dig, men dessvärre är det alltid upp till prenumeranten att själv avsluta när de inte längre är i behov av abonnemanget.

Oceniono na 5 z 5

Trevligt att kunna hjälpa en person som…

Trevligt att kunna hjälpa en person som vill lära sig och hade inte detta forum funnits så hade jag ej kunnat göra just den personen som jag hjälpt, skillnad

10 kwietnia 2024

Hej Kathleen,

Vad kul att du har hittat en elev du kunnat hjälpa. Vi hoppas att du får kontakt med fler framöver!

Oceniono na 5 z 5

Lätt att hitta väldigt bra lärare i…

Lätt att hitta väldigt bra lärare i närområdet där man bor vilket har varit svårt förut innan jag kollade hos superprof

3 kwietnia 2024

Hej Tommy,

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du har hittat bra lärare genom oss, och att det var lättare att hitta i ditt område!

Lycka till med fortsatta lektioner

Med vänliga hälsningar

Toppen

Välfungerande tjänst som möjliggör mitt arbete.

2 kwietnia 2024

Hej Sonny,

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme!

Du är en av våra mest omtyckta lärare på hemsidan. Vi har bara hört gott om dig och din undervisning. Det gläder oss att höra att du får fortsatt jobb via hemsidan.

Med vänliga hälsningar

Oceniono na 5 z 5

Lätt att boka lektioner med elever

Lätt att boka lektioner med elever, smidig betalning. Inga klagomål

21 marca 2024

Hej Benjamin,

Tack för ditt fina omdöme!

Vi blir glada av att höra att det fungerar bra för dig att hitta elever och boka lektioner via Superprof.se. Lycka till med fortsatta lektioner!

Oceniono na 4 z 5

Hej Joakim,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension!

Vad kul att Olle har hittat en lärare som han trivs med. Det gläder oss att höra!

Drar pengar utan varning

Drar pengar utan varning. Hur avslutar man?

27 marca 2024

Hej Ingrid,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi beklagar att du missat informationen om vårt Elevpass. Jag skulle vilja förklara hur det fungerar.

Priset på Elevpasset och information om att det var en månadsprenumeration stod med redan på betalsidan redan innan du valde att registrera dig. Samma sekund som du registrerade dig fick du dessutom ett mejl som innehöll information om villkoren för detta. Bland annat att det skulle förnyas om 30 dagar om du inte avbröt det.

För att hjälpa dig att komma ihåg att avsluta abonnemanget skickade vi även ett påminnelsemeddelande för att informera dig om att passet skulle förnyas om 5 dagar. Eftersom att du varken avslutade det själv eller bad oss om hjälp förnyades passet.

Om du vill ha hjälp med att avsluta kan du höra av dig till oss på hej@superprof.com.

Det behöver alltså inte kosta 499kr/mån, utan endast första månaden med oss. Och detta för att göra det billigare i längden att anställa någon utav våra lärare.

Oceniono na 3 z 5

Kostnad 499 kr/år

Borde framgå tydligt direkt vid bokning att det är eleven som betalar 499 kr för att boka en lärare.

Eftersom lärare är de som annonserar på sida. kan man tro att det är dessa som betalar en del av timpriset för att få vara med på sidan, men det är alltså ett abonnemang som man som elev betalar.

Bara info att veta när ni bokar eftersom det inte framgår tydligt.

25 marca 2024

Hej Cecilia,

Priset på Elevpasset och information om att det var en månadsprenumeration stod med redan på betalsidan redan innan du valde att registrera dig. Samma sekund som du registrerade dig fick du dessutom ett mejl som innehöll information om villkoren för passet.

Förutom detta så finns information om Elevpasset med på vår hjälpsida och bland våra användarvillkor.

Vi beklagar att detta inte var tillräckligt tydligt för dig. För att få hjälp att lösa ärendet kan du höra av dig till oss på hej@superprof.com

Professionella App

Superprof är en professionella app na man kan hitta engagerade elever

15 marca 2024

Odpowiedź od Superprof SE

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme!

Vad kul att höra att du hittat engagerade elever via Superprof.

Engelska

Rojina är lungan o har förstående av mina misstag på Engelska ord
Bernt

6 marca 2024

Hej Bert,

Tack för det!

Det känns kul för oss att höra att du är nöjd med läraren du hittat via hemsidan.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej