Superprof SE Recenzje 370

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vidrig tjänst. Ett bolag som scammar användarna och gömmer sig bakom hederliga individer som vill bidra till utökad kunskap i samhället. Uppdatering* Tjänsten kommer inte nyttjas igen och helle... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Innan så vågade jag inte prata engelska framför folk men med hjälp av Anna har vi byggt upp min självförtroende. Nu kan jag prata framför folk eftersom jag är mer kunnig i själva språket. Under lektio... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Som matematiklärare har jag provat olika sätt att nå ut till elever och Superprof överträffar andra kanaler. Plattformen är lätt att använda, både för mig som lärare och för elever som söker stöd.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jag tycker att superprof är ett jätte bra plattform för lärare att nå elever över hela världen. Det kan vara lite jobbigt ibland med Pencilspaces, man blir "utkastad" ibland, och får logga in på nytt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Korepetytor
  2. Prywatny nauczyciel

Napisane przez firmę

Den största plattformen för passionerade lärare i över 1200 ämnen! Oavsett om det handlar om handledning, matematik, svenska, gitarr eller sport hjälper Superprof dig att hitta den perfekta läraren och upptäcka eller dela din passion!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Önskar att jag kollat här innan vi…

Önskar att jag kollat här innan vi använde tjänsten och som nån kommenterat, det är lite konstigt när nästan alla omdömen är från lärare.

På plussidan så hittade vi en bra lärare till ena barnet men det är också det enda positiva.

Stort minus är att man luras på ett abonnemang för 500 kr/månad som man har noll användning av och sen blir man väldigt nedlåtande bemött när man kontaktar kundtjänst och frågar vad det är man debiteras för och att man inte förstått att man tecknat ett löpande abonnemang. Jag skulle rekommendera alla att hitta privatlärare på annan väg.

5 grudnia 2024

Hej Wanja,

Tack för att du delar din upplevelse, och vi beklagar att du känner dig missnöjd med vårt erbjudande och bemötande från kundtjänst. Vi uppskattar din feedback då den hjälper oss att ständigt förbättra vår tjänst.

För att förtydliga, Elevpasset är en medlemskapstjänst som ger tillgång till ett brett utbud av lärare och gör det möjligt att kontakta dem för att boka lektioner. Många av våra användare ser detta som en startavgift, och när man väl har hittat en lärare och bokat lektioner, behöver man inte fortsätta prenumerera om man inte vill. Vi försöker alltid vara transparenta med att det är en månatlig avgift som förnyas automatiskt, men vi förstår att det kan vara förvirrande ibland och kommer att se över hur vi kan förtydliga detta ännu bättre i framtiden.

Vi är glada att höra att du hittade en bra lärare till ditt barn, och vi hoppas att det kommer att fortsätta vara en positiv upplevelse.

Angående bemötandet från kundtjänst ber vi om ursäkt om du kände att det inte var tillfredsställande. Vi strävar alltid efter att ge hjälpsam och vänlig service, och vi kommer att se över ärendet för att säkerställa att vår kundtjänst fortsätter att erbjuda bästa möjliga upplevelse.

Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss igen.

Oceniono na 5 z 5

Det är superbra att vara en del av ert…

Det är superbra att vara en del av ert team vilket ger mig möjlighet att träffa goda och motiverade elever som letar efter extra stöd och hjälp som saknas ofta i klassrummen.

6 listopada 2024

Odpowiedź od Superprof SE

Tack så mycket för din fina kommentar!

Vi är glada att du trivs som en del av vårt team och att du har möjlighet att arbeta med så engagerade och motiverade elever. Det är precis det vi strävar efter – att skapa en plats där både elever och lärare kan växa och få det stöd som behövs. Vi ser fram emot fortsatt samarbeten!

Oceniono na 1 z 5

Unauthorized Charges – Stay Away!

This company has withdrawn nearly 9000 SEK from my account without justification. Instead of apologizing and promptly returning the money, they insist on their right to charge me—even though they can see I only accessed their site once. This is unacceptable and highly untrustworthy behavior. Avoid at all costs!

28 października 2024

Hello Helena,

We are truly sorry to hear about your experience and for any misunderstanding regarding your subscription with us. Our intent has always been to offer our users flexibility and transparency, and we sincerely apologize if the terms were not as clear as they should have been.

As you know from our conversations, we have already refunded a substantial portion of the amount and are actively working with you to reach a fair resolution. While our subscription is designed to auto-renew for convenience, we understand that this wasn’t your expectation and are sorry for any distress this may have caused.

Our commitment remains to provide excellent support, and we will continue to work closely with you to resolve this matter as best as possible. We value every customer and hope we can resolve this to your satisfaction.

Best regards,

Otroligt bra initiativ

Otroligt bra initiativ. Jag är en skicklig schackspelare och älskar att bredda detta ädla spel. På gränsen att jag gjort det gratis! ❤️

21 października 2024

Hej Thomas,

Tack så mycket för din fina feedback! 🌟

Vi älskar att höra hur passionerade och skickliga spelare som du använder Superprof för att sprida kunskap och inspirera fler att upptäcka schackens värld. Att dela sin expertis med glädje är verkligen något speciellt – vi är så glada att ha dig med oss i vårt nätverk av engagerade lärare. Tack för att du bidrar till att föra detta ädla spel vidare! ❤️

Team Superprof

Oceniono na 4 z 5

Enkel plattform att undervisa på

Tydlig och bra webbsida att jobba med.

22 października 2024

Hej Pontus,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Vi är verkligen glada att höra att du tycker att vår plattform är tydlig och lätt att arbeta med. Din feedback uppmuntrar oss att fortsätta förbättra våra tjänster.

Tack för att du är en del av Superprof!

Oceniono na 1 z 5

Omöjligt få dem sluta sms:a

Helt omöjligt att sluta få dem att sms:a. Jag får reklam-sms på reklam-sms, det går inte att svara på dem, numret är dolt och det går inte att blockera. Jag vet att jag kan maila, men aldrig att ni får min mailadress efter hur ni beter er med mitt telefonnummer. Hur, utan att maila, får jag er att sluta?

6 października 2024

Hej Ebba,

Tack för att du kontaktar oss!

Vi beklagar att du finner våra meddelanden påträngande. Vi skulle behöva av-prenumerera dig på våra mejl- och sms-utskick eller helt avsluta ditt konto för att du inte längre ska få några meddelanden. Om du har ett konto hos oss så har du antagligen redan registrerat en mejl, men jag kan hitta ditt konto antingen via för och efternamn eller telefonnummer också.

Vi tar inte emot några samtal via telefonnumret utan sköter all kommunikation via vår mejl. Men efter ditt konto blivit raderat så kommer du inte längre att behöva motta några fler meddelanden. Det enklaste är fortfarande om du mejlar oss till hej@superprof.com så kan vi ta hand om det direkt.

Du kan även ändra inställningarna för detta, eller radera ditt egna konto genom att logga in på kontot du skapat och gå till "Mini profil" sedan "Mitt konto" och scrolla längst ner. Där hittar du både inställningar gällande våra nyhetsbrev och hur du avslutar ditt konto. Om du behöver hjälp så är du som sagt välkommen att höra av dig till oss.

Fantastisk lärare

Jag kom i kontakt med min lärare Joseph Saouk som undervisar i arabiska på Superprof. Joseph är en otroligt skicklig lärare som ger mig de allra bästa förutsättningarna för att lära mig det underbara men svåra arabiska språket.

Utan Superprof hade detta inte varit möjligt helt enkelt.

1 sierpnia 2024

Vad kul att höra Kalle!

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension utav Joseph och Superprof. Det gläder oss att höra att du är så nöjd.

Lycka till med arabiskan!

Freelance lärare på Superprof

Jag är freelance lärare på Superprof, och jag är väldigt glad med det! Det funkar jättebra och det känner tryggt. Jag rekommenderar det!

9 września 2024

Odpowiedź od Superprof SE

Det gläder oss att höra att du är nöjd med hemsidan och att det fungerar bra.

Det är även viktigt för oss att det känns tryggt för både lärare och elever, så det kändes extra kul att höra.

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension!

Superprof är bäst!

Att samarbeta med Superprof är ett nöje! Ni förmedlar kontakten mellan mig och mina klienter på ett smidigt, enkelt och snabbt sätt.
Ni gör verkligen skäl för namnet Superprof: ni är superprofessionella!
Jag hoppas på ett fortsatt fantastiskt samarbete med er länge framöver.
Rosie Nordstrand, Nordstrand Education

7 września 2024

Hej Rosie,

Tack för det fina omdömet! Vad kul att höra :)

Vi är glada över att ha dig som lärare hos oss.

Omöjlig affärsmodell

Skickade ut två förfrågningar med direkta frågor till två olika lärare. Blev ombedd att lämna kortuppgifter vilket jag givetvis inte gjorde. Vem gör det om man inte ens har tillräckligt med info för att ta ett beslut om man ens vill prova på? Det slog mig aldrig att det kunde vara det avsiktligt tänkta flödet, så påminde jag företaget att jag fortfarande inte hade fått något svar på frågorna så givetvis vet jag inte om jag är intresserad. För att få svar på absolut fundamentala frågor som 1) var lektionerna kunde vara (stockholm är stort..) och vilka tider som fanns tillgängliga måste man betala 500 kr. Helt fel affärsmodell till annars bra idé som hade behövts på marknaden.

26 sierpnia 2024

Hej Fredrika,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension.

Jag ska försöka förklara lite mer ingående hur det fungerar när man vill kontakta en lärare på Superprof och varför du ombeds betala 499 kr. Notera att man inte behöver fortsätta att betala för Elevpasset efter första månaden med oss om man inte har behov att kontakta fler lärare.

Elevpasset, som vi ber dig betala för är istället för hög provision på lärarnas löner. Tanken är att det ska bli billigare i längden att anställa en lärare via oss, eftersom att timpriserna blir lägre.

Med Elevpasset kan man kontakta hur många lärare man vill. Även om man skickar kursförfrågningar till flera lärare förblir priset för Elevpasset detsamma. De flesta lärare erbjuder dessutom den första lektionstimmen kostnadsfritt vilket innebär att ni har möjlighet att först diskutera och sedan genomföra en lektion innan ni bestämmer er för om ni vill fortsätta med undervisningen eller ej.

Hittar man en lärare som passar kan man avsluta abonnemanget men ändå göra klart kursen oavsett hur lång den är. Elevpasset behövs alltså endast om man vill kontakta nya lärare.

Om du däremot inte hittar en lärare som kan erbjuda dig den undervisning du är ute efter kommer du att få pengarna för Elevpasset återbetalda.

Säg till om du har fler frågor, eller skriv dem till oss på hej@superprof.com

Bakvänd tjänst

Ytterst märklig tjänst där man som kund betalar för att få kontakt med utövare/lärare som säljer sina tjänster via en annonsplattform. Tips är att låta lärarna betala för att få annonsera på plattformen istället - det är liksom mer logiskt att den som säljer tjänster får betala för sin egen annonsering än att kunden ska betala för säljarens/lärarens marknadsföring.

Det är som att be folk betala för att besöka webb-butiker, resebyråer och mäklare :D

1 lipca 2024

Odpowiedź od Superprof SE

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Jag förstår att det kan låta konstigt med en startavgift för denna typ utav tjänst. Anledningen till att vi har detta är för att det ska bli billigare för er elever i längden att anlita någon av lärarna på våran sida.

Avgiften kan betalas en gång istället för att lärarna betalar kontinuerligt och därför behöver höja sina timpriser. Timpriserna hålls nere och för den som behöver lektioner under flera tillfällen tjänar på att inte behöva betala en avgift vid varje lektionstillfälle.

Ni som är kunder betalar inte för lärarnas marknadsföring utan för att kunna ha tillgång till en fungerande sida, säkra betalningar, kundsupport och för att få tillgång till alla lärare samt de kostnadsfria första lektionerna som en stor andel av dem erbjuder.

Om du har frågor gällande sidan eller Elevpasset är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Dålig AI respons

Sämsta kontakten, lurendrejare och AI genererad konversation, totalt slöseri med tid. AI styrd osammanhängade scam sida.

19 sierpnia 2024

Hej Peter,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Jag försöker hitta vår konversation för att läsa vad i mina svar som uppfattas som AI genererat. Du hade skrivit ett mejl och frågat varför du behövde betala 499 kr, mitt svar till dig var en redogörelse för vårt upplägg och vår tjänst samt varför du ombeds betala för att använda vår tjänst.

Jag kan medge att svaret var grundläggande och gav svar på fler frågor än du ställde men jag kan garantera att det inte är skrivet av AI.

Samma sak gäller sidan Superprof. Vi är endast några hundra anställda på hela företaget men hemsidan och lärarnas annonser är skrivna av riktiga människor som brinner för undervisning.

Om du vill svara på mitt mejl så ska vi nog kunna reda ut alla missförstånd gällande detta.

Lärare på Superprof

"Jag har varit lärare på Superprof i flera år och är så tacksam för att jag har hittat denna plattform. Den är enkel att använda, och teamet stöttar dig alltid när du har frågor. Det känns som att Superprof inte bara är en onlineplattform – när du arbetar här, är du verkligen en del av ett team! Tack igen för allt!"

16 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

I use Superprof for my violin teaching…

I use Superprof for my violin teaching lessons. Very good platform to find my audience and arrange everything. Highly suggest!

31 lipca 2024

Hi Madara,

Thank you for taking the time to share your experience with Superprof!

We're glad to hear that you've connected with students through our site and hope that you'll have more of them in the future.

Kind regards,

Oceniono na 4 z 5

Elever hittar mig lätt som lärare och…

Elever hittar mig lätt som lärare och det kommer kursförfrågningar med jämna mellanrum. Själva plattformen för själva kursen kanske skulle kunna förbättras så man kan dela filer.

25 lipca 2024

Hej Örjan,

Tack för att du tagit dig tid att skriva till oss!

Vi tar till oss din kritik om att kunna dela filer med varandra i våran chatt. Vi kan absolut se fördelarna med detta.

Vi önskar dig fortsatt lycka till med din undervisning och dina elever.

Mycket bra för undervisning

Gränssnittet fungerar mycket bra under lektionerna online. Det är lätt att hålla kontakt med kursdeltagare och boka in lektionstillfällen.

15 lipca 2024

Hej Christina,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din erfarenhet av vår hemsida. Vi är glada över att höra att det fungerar bra.

Vi önskar dig fortsatt lycka till med dina lektioner.

Oceniono na 2 z 5

Oklar beskrivning av betalningsramverk

Oklar beskrivning av betalningsramverk. Det måste framgå tydligare hur man betalar och för vad. Har precis gått med men ännu ingen respons från tränare jag kontaktade (har gått 24 tim). Väl medveten om semestertider mm.

2 lipca 2024

Hej Johan,

Tack för ditt meddelande!

Om du kontaktar oss på hej@superprof.com istället så ska vi kunna lösa detta. Trustpilot är inget bra medium för att lösa enskilda ärenden.

Oceniono na 1 z 5

Skulle gett minusstjärnor om det gick

Skulle gett minusstjärnor om det gick. Dem sa att man skulle få tillbaka pengarna om man inte gick på en lektion. Jag gick aldrig på nåt och dem drar då ytterligare 499 kr från mig. ”Läraren” svarade liksom inte ens. Så när ja la in allt för den första ”betalningen” som skulle återbetalas om jag inte fick svar (vilket jag inte fick) så lade dem in ett fitt abonnemang o har nu alltså dragit 1000 kr från mig för ABSOLUT INGENTING. Aså använd inte denna sida den e sämst o dem vill ba scama för pengar.

2 lipca 2024

Hej Emser,

Tack för att du delar dina tankar med oss.

All information om våra avgifter finns i vårt hjälpcenter, i våra villkor och på betalningssidan som du går igenom när du prenumererar på vår tjänst.

I vår e-postkorrespondens och på vår webbplats klargör vi att Elevpasset är en rullande prenumeration, och att behöver avsluta den för att undvika att debiteras i framtiden.

Utöver det mejlade vi dig en påminnelse 5 dagar innan passet förnyades.

Om läraren inte svarat dig och lektionerna inte har blivit av kan du höra av dig till oss på hej@superprof.com så kan vi titta närmare på ärendet.

Vi uppskattar din feedback om användarupplevelsen på vår webbplats, så tack för att du delade din åsikt med oss.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Med vänlig hälsning,

Enkelt att kontakta lärare

Positivt: Enkelt att kontakta lärare, haft abonnemang vid två olika tillfällen och sammanlagt haft fyra lärare i olika ämnen. Kvalitén på undervisningen har varit bra. Toppen att man lämnar recension på lärare. Många olika ämnen/områden erbjuds.

Negativt: Dyrt abonnemang men de påminner några dagar innan den ska förlängas så man kan avsluta när man kontaktat den/de lärare man behöver.
Support endast via mail och kan ta 24h innan man får svar, lite för länge tycker jag.

11 czerwca 2024

Odpowiedź od Superprof SE

Tack för din recension! Det hjälper oss att bli bättre.

Vi är glada att höra att du överlag tycker att hemsidan är bra och att du kommit i kontakt med duktiga lärare.

Vi har full förståelse för att det kan kännas länge med 24 h de gånger man behöver mer akut hjälp. Vi ber om ursäkt för detta men kan försäkra dig om att vi alltid svarar så snabbt vi kan mellan 9-17 då supporten är öppen.

Tack igen!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej