Vidrig tjänst. Ett bolag som scammar användarna och gömmer sig bakom hederliga individer som vill bidra till utökad kunskap i samhället. Uppdatering* Tjänsten kommer inte nyttjas igen och helle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Innan så vågade jag inte prata engelska framför folk men med hjälp av Anna har vi byggt upp min självförtroende. Nu kan jag prata framför folk eftersom jag är mer kunnig i själva språket. Under lektio... Zobacz więcej
Som matematiklärare har jag provat olika sätt att nå ut till elever och Superprof överträffar andra kanaler. Plattformen är lätt att använda, både för mig som lärare och för elever som söker stöd.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag tycker att superprof är ett jätte bra plattform för lärare att nå elever över hela världen. Det kan vara lite jobbigt ibland med Pencilspaces, man blir "utkastad" ibland, och får logga in på nytt... Zobacz więcej
Den största plattformen för passionerade lärare i över 1200 ämnen! Oavsett om det handlar om handledning, matematik, svenska, gitarr eller sport hjälper Superprof dig att hitta den perfekta läraren och upptäcka eller dela din passion!
42-44 Rue Alexandre Dumas, 75011, Paris, Francja
Önskar att jag kollat här innan vi använde tjänsten och som nån kommenterat, det är lite konstigt när nästan alla omdömen är från lärare.
På plussidan så hittade vi en bra lärare till ena barnet men det är också det enda positiva.
Stort minus är att man luras på ett abonnemang för 500 kr/månad som man har noll användning av och sen blir man väldigt nedlåtande bemött när man kontaktar kundtjänst och frågar vad det är man debiteras för och att man inte förstått att man tecknat ett löpande abonnemang. Jag skulle rekommendera alla att hitta privatlärare på annan väg.

Odpowiedź od Superprof SE
Det är superbra att vara en del av ert team vilket ger mig möjlighet att träffa goda och motiverade elever som letar efter extra stöd och hjälp som saknas ofta i klassrummen.

Odpowiedź od Superprof SE
This company has withdrawn nearly 9000 SEK from my account without justification. Instead of apologizing and promptly returning the money, they insist on their right to charge me—even though they can see I only accessed their site once. This is unacceptable and highly untrustworthy behavior. Avoid at all costs!

Odpowiedź od Superprof SE
Otroligt bra initiativ. Jag är en skicklig schackspelare och älskar att bredda detta ädla spel. På gränsen att jag gjort det gratis! ❤️

Odpowiedź od Superprof SE
Tydlig och bra webbsida att jobba med.

Odpowiedź od Superprof SE
Helt omöjligt att sluta få dem att sms:a. Jag får reklam-sms på reklam-sms, det går inte att svara på dem, numret är dolt och det går inte att blockera. Jag vet att jag kan maila, men aldrig att ni får min mailadress efter hur ni beter er med mitt telefonnummer. Hur, utan att maila, får jag er att sluta?

Odpowiedź od Superprof SE
Jag kom i kontakt med min lärare Joseph Saouk som undervisar i arabiska på Superprof. Joseph är en otroligt skicklig lärare som ger mig de allra bästa förutsättningarna för att lära mig det underbara men svåra arabiska språket.
Utan Superprof hade detta inte varit möjligt helt enkelt.

Odpowiedź od Superprof SE
Jag är freelance lärare på Superprof, och jag är väldigt glad med det! Det funkar jättebra och det känner tryggt. Jag rekommenderar det!

Odpowiedź od Superprof SE
Att samarbeta med Superprof är ett nöje! Ni förmedlar kontakten mellan mig och mina klienter på ett smidigt, enkelt och snabbt sätt.
Ni gör verkligen skäl för namnet Superprof: ni är superprofessionella!
Jag hoppas på ett fortsatt fantastiskt samarbete med er länge framöver.
Rosie Nordstrand, Nordstrand Education

Odpowiedź od Superprof SE
Skickade ut två förfrågningar med direkta frågor till två olika lärare. Blev ombedd att lämna kortuppgifter vilket jag givetvis inte gjorde. Vem gör det om man inte ens har tillräckligt med info för att ta ett beslut om man ens vill prova på? Det slog mig aldrig att det kunde vara det avsiktligt tänkta flödet, så påminde jag företaget att jag fortfarande inte hade fått något svar på frågorna så givetvis vet jag inte om jag är intresserad. För att få svar på absolut fundamentala frågor som 1) var lektionerna kunde vara (stockholm är stort..) och vilka tider som fanns tillgängliga måste man betala 500 kr. Helt fel affärsmodell till annars bra idé som hade behövts på marknaden.

Odpowiedź od Superprof SE
Ytterst märklig tjänst där man som kund betalar för att få kontakt med utövare/lärare som säljer sina tjänster via en annonsplattform. Tips är att låta lärarna betala för att få annonsera på plattformen istället - det är liksom mer logiskt att den som säljer tjänster får betala för sin egen annonsering än att kunden ska betala för säljarens/lärarens marknadsföring.
Det är som att be folk betala för att besöka webb-butiker, resebyråer och mäklare :D

Odpowiedź od Superprof SE
Sämsta kontakten, lurendrejare och AI genererad konversation, totalt slöseri med tid. AI styrd osammanhängade scam sida.

Odpowiedź od Superprof SE
"Jag har varit lärare på Superprof i flera år och är så tacksam för att jag har hittat denna plattform. Den är enkel att använda, och teamet stöttar dig alltid när du har frågor. Det känns som att Superprof inte bara är en onlineplattform – när du arbetar här, är du verkligen en del av ett team! Tack igen för allt!"
I use Superprof for my violin teaching lessons. Very good platform to find my audience and arrange everything. Highly suggest!

Odpowiedź od Superprof SE
Elever hittar mig lätt som lärare och det kommer kursförfrågningar med jämna mellanrum. Själva plattformen för själva kursen kanske skulle kunna förbättras så man kan dela filer.

Odpowiedź od Superprof SE
Gränssnittet fungerar mycket bra under lektionerna online. Det är lätt att hålla kontakt med kursdeltagare och boka in lektionstillfällen.

Odpowiedź od Superprof SE
Oklar beskrivning av betalningsramverk. Det måste framgå tydligare hur man betalar och för vad. Har precis gått med men ännu ingen respons från tränare jag kontaktade (har gått 24 tim). Väl medveten om semestertider mm.

Odpowiedź od Superprof SE
Skulle gett minusstjärnor om det gick. Dem sa att man skulle få tillbaka pengarna om man inte gick på en lektion. Jag gick aldrig på nåt och dem drar då ytterligare 499 kr från mig. ”Läraren” svarade liksom inte ens. Så när ja la in allt för den första ”betalningen” som skulle återbetalas om jag inte fick svar (vilket jag inte fick) så lade dem in ett fitt abonnemang o har nu alltså dragit 1000 kr från mig för ABSOLUT INGENTING. Aså använd inte denna sida den e sämst o dem vill ba scama för pengar.

Odpowiedź od Superprof SE
Positivt: Enkelt att kontakta lärare, haft abonnemang vid två olika tillfällen och sammanlagt haft fyra lärare i olika ämnen. Kvalitén på undervisningen har varit bra. Toppen att man lämnar recension på lärare. Många olika ämnen/områden erbjuds.
Negativt: Dyrt abonnemang men de påminner några dagar innan den ska förlängas så man kan avsluta när man kontaktat den/de lärare man behöver.
Support endast via mail och kan ta 24h innan man får svar, lite för länge tycker jag.

Odpowiedź od Superprof SE
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.