Vidrig tjänst. Ett bolag som scammar användarna och gömmer sig bakom hederliga individer som vill bidra till utökad kunskap i samhället. Uppdatering* Tjänsten kommer inte nyttjas igen och helle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Innan så vågade jag inte prata engelska framför folk men med hjälp av Anna har vi byggt upp min självförtroende. Nu kan jag prata framför folk eftersom jag är mer kunnig i själva språket. Under lektio... Zobacz więcej
Som matematiklärare har jag provat olika sätt att nå ut till elever och Superprof överträffar andra kanaler. Plattformen är lätt att använda, både för mig som lärare och för elever som söker stöd.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag tycker att superprof är ett jätte bra plattform för lärare att nå elever över hela världen. Det kan vara lite jobbigt ibland med Pencilspaces, man blir "utkastad" ibland, och får logga in på nytt... Zobacz więcej
Den största plattformen för passionerade lärare i över 1200 ämnen! Oavsett om det handlar om handledning, matematik, svenska, gitarr eller sport hjälper Superprof dig att hitta den perfekta läraren och upptäcka eller dela din passion!
42-44 Rue Alexandre Dumas, 75011, Paris, Francja
Jag sökte efter en sminkös till en 30-årsfest, och var tvungen att skapa konto för att ens söka. Jag hittade ingen. Dessvärre har Superprof dragit 499 kronor från mitt kort utan att någon tjänst utnyttjats. Tyvärr upptäckte jag det först nu. 11 månader a 499 kronor. Utan att köp har gjorts. Ej heller något kvitto eller meddelande om att pengar dras. Helt oacceptabelt.

Odpowiedź od Superprof SE
Funkar ganska bra. Ett problem är att det ibland tar lång tid innan plattformen skickar notifikationer om nya meddelanden. Gränssnittet är långt ifrån perfekt, men det är helt ok för en smal vertikal plattform som denna.

Odpowiedź od Superprof SE
Jag gick med i Superprof för att hitta en bra svensk lärare för jag har skrivit en barnbok. Korrekturläsning behövde jag få lite extra hjälp med. Jag hittade en tjej men hon avböjde. Sen var det en yngre kille som jag kände att han inte kunde hjälpa mig. Tillslut fick jag tag på en lite äldre kille som sa att han kunde hjälpa mig och jag är glad att jag hittade honom. Han hjälpte mig mycket! Jag är nöjd med er tjänst och det var bra också att istället för normal pris 499 kr för elevpasset just då var sänkt till 299 kr.

Odpowiedź od Superprof SE
Superprof har berett många bra tillfällen till möten mellan elev och lärare

Odpowiedź od Superprof SE
Anledningen är att jag fick mina två första elever genom Superprof.
Bra med reklam på media!

Odpowiedź od Superprof SE
Först en liten detalj: "Upplevelse" är något helt annat än det som man "tycker" om det ena eller det andra, vilket säkert är vad som avses. (Jo, jag vet att det är ett nytt modeord, men det hindrar mig inte att protestera)
Nåja, det var inte det viktiga.
Mina elever och jag undrar hur registrering, betalning, uppföljning mm sker. Det enklaste är ju att de betalar direkt till mig, men samtidigt vill jag komma in i ert system för att omfattningen skall synas. Dessutom vill jag gärna betala skatt för inkomsten, gillar inte svarta pengar, och det är enklare om det går via er.
Jag letar på er hemsida, men hittar inget om det. En av kunderna har hittat något om att de skall ha ett "Elevpass", men sedan verkade det ganska rörigt.

Odpowiedź od Superprof SE
Ett skitdåligt upplägg för dig som privatperson och köpare av kursen. För att få tillgång till den ledare du önskar åker du på ett månadsabonnemang som är orimligt dyrt. Det är svårt att förstå att detta händer. Använd inte tjänsten.

Odpowiedź od Superprof SE
Efter att jag hade hittat Superprof på nätet (kände ej till det innan) hittade jag snabbt det jag sökte. Det var bra beskrivningar på möjliga lärare och jag hittade en som jag valde. Efter första mötet kändes det som ett bra val för mig.

Odpowiedź od Superprof SE
Skrev ett dåligt omdöme förra månaden. Det visar sig att jag inte fått kvitto för att jag använt en annan email. Själva iden att man betalar för att få tillgång till en hel databas med bra lärare är ok men det är väldigt oklart hur det fungerar innan man betalt medlemsavgiftenJag skrev och klagade och har fått snabba och bra svar. Höjer till en 3:a men kritiken finns kvar.
Torsten Ehrner

Odpowiedź od Superprof SE
Det är en bra plattform både att erbjuda kurser och söka lärare inom olika områden.
Dock är sidan lite seg, och man behöver ofta logga in två ggr innan man kommer in. Som lärare är funktionerna inte helt lättnavigerade. Men sidan känns säker och seriös.

Odpowiedź od Superprof SE
Superprof är smidigt och trovärdigt. Det är enkelt att hitta lärare och att själv bli marknadsförd via sina meriter.

Odpowiedź od Superprof SE
De förmedlar kontakter till bl.a. sångpedagoger som man lika gärna kan hitta själv på nätet. För den ”tjänsten” vill de ha 500 kr… VARJE MÅNAD! Rent bondfångeri. Pengarna dras löpande från ditt bankkort. Tjänsten kan när som helst sägas upp, vilket för min del är lätt att glömma.
Om du läser hemsidan står det ingenting om någon kostnad. Sen ska du registrera dig, men fortfarande finns inga uppgifter om att det kostar massa pengar. Efter registreringen måste du ange dina kreditkortsuppgifter. Det innebär att du tecknar ett löpande abonnemang på ingenting, och att 500 kr dras från ditt konto varje månad tills man säger upp ”tjänsten”. Jo förresten, du kan skicka meddelanden till din lärare via superprof genom att logga in hos dem 🤣. Det kanske är bra för den som inte hört talas om mail, FB, sms etc?
Jag hittade samma sångpedagoger direkt på nätet och fick en första lektion gratis trots att jag bokade direkt, utan inblandning av superprof. Fick dessutom extra rabatt och lite bättre pris på det sättet. Pengarna jag sparar på att INTE anlita superprof ger mig 1-2 extra sånglektioner i månaden!
Om man söker på ”superprof legit or scam” hittar man en hel del intressant information. Det tycks vara så att lärarna som kan använda superprof gratis gärna ger ett högt betyg, men motsatsen gäller för eleverna som ganska ofta tycks bli förbannade på höga kostnader som inte framgår tydligt.
Det finns en drös med ärenden mot superprof hos Konsumentverket. Samtliga tycks handla om vilseledande och otydliga villkor kring kostnaden för ”tjänsten”.
———
Några timmar efter publiceringen av detta omdöme har superprof begärt att Trustpilot lämnar ut mina personuppgifter till superprof ”för att de ska kunna avgöra om det är ett äkta omdöme”. Det känns hotfullt och mycket otrevligt. Man måste svara annars tas omdömet bort. Kanske är det förklaringen till att det inte finns så många negativa omdömen?
———
Jag ser att Superprof missförstått min recension. Jag registrerade mig och fick bekräftelse. Därefter upptäckte jag att man måste betala massa pengar för att komma vidare. Självklart gjorde jag inte det eftersom exakt samma sångpedagoger finns på nätet, billigare dessutom! Därför bad jag Superprof avregistrera mig vilket enligt dem har skett.
Allt i min recession är alltså sant och självupplevt. Hur ofta pedagogerna svarar, att vem som helst kan bli ”lärare” och att superprof inte har någon koll på deras utbildning/kunskaper samt praktiska detaljer har jag inte recenserat. Men det finns gott om sådan info på nätet.
Jag utgår från att Superprofs egen beskrivning av tjänsten är korrekt. Alltså att man genom tjänsten kan skicka meddelanden till sin pedagog och söka fler pedagoger när man känner för det. Dvs; exakt samma sak som jag gör gratis på nätet!

Odpowiedź od Superprof SE
Denna tjänst har genererat elever till mig. Det är ovanligt att det faktiskt blir resultat. Och snabb och bra hjälp utav Sandra! :)

Odpowiedź od Superprof SE
Supertrevlig lärare som dottern direkt gillade. Lätt att använda plattformen.

Odpowiedź od Superprof SE
Det är enkelt och smidigt för sångelever att kontakta mig som lärare via Superprof. Det är en fantastisk tillgång att dom finns! 😊🎼🌟

Odpowiedź od Superprof SE
i stort set bra men jag hade föredragit stt själv skriva första bekräftelsen till en ny elev. Den text som fabriceras av superprof bli ibland inte inte adekvat.

Odpowiedź od Superprof SE
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.