Heb een geweldige ervaring met dit bedrijf. Via ap gecommuniceerd, volgende dag in huis met een leuke verpakking en kaartje. Aanrader
Reakcja na opinię
Ut waas gewoën aaf! Unne nieje verjeurdaags klender besteld, un pen d'r beej, en un blökske um alles op te sjrieve wat ich angers vergaet. Alles xwant verpak, un extra kaertje d'r been, leuke sticker... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij bestellen hier altijd kadootjes voor het personeel. De kadootjes zijn altijd erg leuk ingepakt en worden netjes op tijd bezorgd. Heel blij met dit bedrijf!
Reakcja na opinię
Ik was blij verrast door de zorgvuldige en originele manier waarop mijn bestellingen waren ingepakt en verzonden! Er zaten geheel onverwacht en zo attent, zelfs leuke extraatjes bij! Waar vind je dit... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hey, wat leuk dat je er bent! Ik ontwerp met Studio Thoés de leukste kaartjes, invulboeken, papierwaren en houten items helemaal zelf. Een feestje in jouw brievenbus, daar ga ik persoonlijk voor zorgen! Wil je een brievenbusfeestje bij iemand anders laten bezorgen? Dat kan!
5981 TX, Panningen, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snelle verzending en ik was geraakt hoe leuk en lief alles met aandacht verpakt was, een feestje om zo een bestelling te mogen ontvangen met al dat extra's en persoonlijke creatieve aandacht! Ik werd er blij van en door geraakt!🥰

Odpowiedź od Studio Thoés
Snel verzonden en heek leuk ingepakt. Ook nog een leuk handgeschreven kaartje toegevoegd. Het product is ook erg mooi

Fijne communicatie.
Mooi en met zorg ingepakt.
Leuk kaartje cadeau bij de aankoop.

Odpowiedź od Studio Thoés
Ik heb prachtige paperclips besteld. Ze zijn van goede kwaliteit en het uitpakken van het pakketje was werkelijk een feestje! Een lief kaartje en nog een cadeautje erbij. Ik zou hier zo weer bestellen!

Odpowiedź od Studio Thoés
Ik heb een gedenk doos besteld ivm het medisch moeten afbreken van de zwangerschap van mijn dochter. We wilde graag iets persoonlijks geven waar ze alle spulletjes in kan doen.

Odpowiedź od Studio Thoés
Snelle levering, pakketje heel leuk ingepakt, feestje om uit te pakken.

Odpowiedź od Studio Thoés
Leuke verjaardagskalender, snel geleverd en erg leuk ingepakt.

Odpowiedź od Studio Thoés
Het was mooi verpakt, echt een cadeautje.
Heel persoonlijk, heel blij van geworden.

Odpowiedź od Studio Thoés
Snelle verzending, leuk ingepakt met leuke verrassingen. Een feestje om open te maken!

Odpowiedź od Studio Thoés
Heel leuk ingepakt! Mooie kaarten! Er zat een glans op die je online niet kan zien, daardoor is de kaart extra mooi. Het is een cadeautje om zelf te krijgen. De tekst op de kaart is precies wat ik zocht, veel mensen blij mee gemaakt.

Odpowiedź od Studio Thoés
Een cadeautje om hier wat te bestellen. Te leuk om uit te pakken! Snelle levering.

Odpowiedź od Studio Thoés
Prijs kwaliteit top! Op tijd geleverd.
En fijne attentie van de leverancier.
Zeker een aanrader.
Ik ga hier meer bestellen!

Zag er heel goed uit.
Goede kwaliteit en een extra touch door mijn naam op het zakje!
Ik ga zeker opnieuw jullie site opnieuw bezoeken. Dankjewel!

Odpowiedź od Studio Thoés
De dag na bestelling mocht ik mijn brievenbuspakketje al ontvangen. Alles heel mooi ingepakt en een leuk extraatje erbij. Het schoonheidsfoutje van onze kalender kunnen we niet ontdekken. Hier ga ik zeker vaker bestellen! Top!