Ik gebruik Beauté nu al een paar maanden op mijn psoriasis plekken. Een hele fijne en goede afwisseling met de gebruikelijke (hormoon) zalf. Aanwijsbaar minder vurig en herstellend. Echt heel tevrede... Zobacz więcej
Spedizione semplice! Senza costi aggiuntivi. Prodotto di altissima qualità completamente naturale e lascia la pelle levigata!!!! Complimenti ne avevo fatto esperienza con un regalo che mi avevano fatt... Zobacz więcej
Ambachtelijke zeepziederij uit Groningen. Alle producten zijn 100% natuurlijk, handgemaakt en plantaardig. Neem eens een kijkje op onze website voor de fijne producten en het verhaal achter Azur.
Kerklaan 30, 9751NN, Haren, Holandia
- info@azurnaturalbodycare.nl
- azurnaturalbodycare.nl
Ik gebruik het nog maar net maar voor…
Ik gebruik het nog maar net maar voor nu bevalt het me prima
Geweldig product met fantastische…
Geweldig product met fantastische eigenschappen en een snelle verzending.
Mooi bedrijf en filosofie
Mooi bedrijf en filosofie. Geweldig product wat de huid voedt. Fijne mensen.
Heerlijke zeep
Heerlijke zeep, rijkt fijn en schuimt ook heerlijk ! De scrubzeep is ook echt Fantastich
I love all the products I have tried
I love all the products I have tried, natural and healthy and makes impact..
De lippen balsem van Azur
Een poosje geleden een set van Azur producten verkregen als prijs bij een loterij. Meeste ervan niet relevant voor mij, maar de lippen balsem vond ik erg goed. Ik gebruik het vooral voor mijn nagelriemen, het helpt mijn nagels beter te groeien.
Superproduct
Ik gebruik Beauté nu al een paar maanden op mijn psoriasis plekken. Een hele fijne en goede afwisseling met de gebruikelijke (hormoon) zalf. Aanwijsbaar minder vurig en herstellend. Echt heel tevreden.
Mooi op tijd,netjes verpakt.heb het nog…
Mooi op tijd,netjes verpakt.heb het nog niet gebruikt.maar ziet er goed uit,en ruikt brscheiden
Top service
Bij opening van mijn bestelling bleek helaas het pompje van de fles kapot (en dat kan altijd gebeuren). Na mijn mail, met foto, werd er vrijwel direkt gereageert en kreeg ik een nieuw en gratis pompje opgestuurd. De produkten (zeep en body oil) bevallen ook super. Dus alleen maar tevredenheid hier!
Heelijke Olie gelijk in gebruik!
Prachtige zepen, die heerlijk ruiken!
Ik ben heel blij met de zepen! Ze worden met zorg verpakt. De zepen zien er mooi uit en ruiken heerlijk, heel natuurlijk! Het zeepzakje is zeer handig in gebruik en neemt niet veel plek in. Kortom zeer blij mee!