Zeer slechte kwaliteit scheerapparaat. Na nauwelijks 2 jaar batterij helemaal op. Laadt niet meer op. Gebeld met de klantenservice. Garantie net 1,5 week voorbij. Mancraft weigert keihard et... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Enige tijd geleden n neusharentrimmer besteld die niet bezorgd werd. Na n review van mij werd meteen contact opgenomen door de klantenservice. Communicatie per mail was eerlijk en duidelijk. Vandaag m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Er was een pinnetje afgebroken tijdens het schoonmaken van de scheerkop waardoor de 3 scheermessen niet gefixeerd konden worden. Het apparaat was een half jaar oud. Dit probleem aangegeven bij de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn scheerapparaat dat ik in februari gekocht had maakte een raar geluid met het scheren ! Hiervan hebben we melding gemaakt waarna gevraagd werdt hiervan een filmpje te sturen . Na het beoordelen v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mancraft geeft jouw body de upgrade die het verdient. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de moderne man, met oog op kwaliteit en comfort. Ons doel: Onze klanten met trots en een fris gevoel voor de spiegel te laten staan.
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Zeer slechte kwaliteit scheerapparaat.
Na nauwelijks 2 jaar batterij helemaal op. Laadt niet meer op.
Gebeld met de klantenservice.
Garantie net 1,5 week voorbij.
Mancraft weigert keihard ets te doen.
Een goed scheerapparaat dient 5 tot 10 jaar mee te gaan.
Raad het niemand aan.
Zonde van je geld.
Ondanks het feit dat ze zeggen dat ze je feedback serieus nemen en nog iets voor je willen betekenen doen ze verder absoluut helemaal niets meer. Niet intrappen.

Odpowiedź od Mancraft
Stelletje oplichters. DHL de schuld geven, er is nooit een pakketje ter verzending aangeboden.

Odpowiedź od Mancraft
Snel geleverd alleen jammer dat de doos meer dan 10 keer groter is dan het product wat er in zit.

Odpowiedź od Mancraft
Best sevice. Good and helpfull. Quick reactions that matter. Many thanks.

Odpowiedź od Mancraft
Geweldig apparaat. Doet wat hij moet doen, maar dan perfect en subtiel. Fijne ervaring en netjes op tijd bezorgd. Geen negatieve ervaring. Chapo

Odpowiedź od Mancraft
Goede service. Filmpje van een defecte kop gestuurd en de volgende werkdag een nieuwe in huis.

Odpowiedź od Mancraft
Ik heb de drie in een scheerapparaat, top ding vooral de batterij is top gaat heel lang mee. Heel fijn contact gehad met de klantenservice. Zou het zeker aanraden.

Odpowiedź od Mancraft
We hadden een defect, maar na contact met de klantenservice zijn wij perfect geholpen en hebben wij een nieuw artikel ontvangen. Heel tevreden dus!

Odpowiedź od Mancraft
Product ontvangen waar helaas de batterij niet goed van functioneerde. (Kan gebeuren) maar perfect geholpen door de klantenservice en zonder enig probleem of moeite tot een snelle oplossing gekomen!

Odpowiedź od Mancraft
Toen bleek dat de neustrimmer die ik besteld had, niet werkte is eerst geprobeerd mij te helpen met het verhelpen van het probleem via tips en raadgevingen en toen dat geen resultaat opleverde heb ik zonder enog probleem een nieuwe ontvangen, die uitstekend blijkt te werken. Ik werd vooral aangenaam getroffen door de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers.

Geachte heer, mevrouw,
Ik heb een scheerapparaat Mancraft type RoHS in bezit en werkte eerst naar behoren. Echter het apparaat werkt nu niet meer. Hij laat niet op. Zowel niet via de houder als rechtstreeks via het snoer. Ik denk dat ik een defect apparaat heb en kan ik er helaas niets mee. Ik hoor graag van u hoe dit op te lossen.
M.vr.gr.,
M. Slingerland

Odpowiedź od Mancraft
snelle levering, goed product zeer aantrekkelijke prijs

Odpowiedź od Mancraft
Device stopt working, new one was sent within a few days, free of charge.