Mancraft Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte kwaliteit scheerapparaat. Na nauwelijks 2 jaar batterij helemaal op. Laadt niet meer op. Gebeld met de klantenservice. Garantie net 1,5 week voorbij. Mancraft weigert keihard et... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Er was een pinnetje afgebroken tijdens het schoonmaken van de scheerkop waardoor de 3 scheermessen niet gefixeerd konden worden. Het apparaat was een half jaar oud. Dit probleem aangegeven bij de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn scheerapparaat dat ik in februari gekocht had maakte een raar geluid met het scheren ! Hiervan hebben we melding gemaakt waarna gevraagd werdt hiervan een filmpje te sturen . Na het beoordelen v... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Artykuły elektryczne

Napisane przez firmę

Mancraft geeft jouw body de upgrade die het verdient. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de moderne man, met oog op kwaliteit en comfort. Ons doel: Onze klanten met trots en een fris gevoel voor de spiegel te laten staan.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 47

Napisz recenzję

Goed levering

Goed levering . Op Tijd en ook goede kwaliteid voor de prijs. Kan een complète verzorging.

18 lutego 2026

Odpowiedź od Mancraft

Fijn om te horen dat alles op tijd geleverd werd! 🙂 Top dat de kwaliteit goed is en het product compleet in de verzorging voorziet.

Oceniono na 4 z 5

Wauw... Top klantenservice

Ik heb een bodygroomer besteld bij Mancraft. Het bestelproces verloopt duidelijk en snel. Helaas is de bestelling erg laat binnengekomen bij mij. Dat heeft niet te maken met Mancraft maar met de koerier (die van de gele busjes met rode letters). Ik heb contact gezocht met de klantenservice. Op een snelle en professionele wijze hebben we samen mijn klacht tot tevredenheid afgehandeld. Top gedaan Mancraft!!!!

29 stycznia 2026

Odpowiedź od Mancraft

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen! 🙂 Jammer dat de koerier vertraagd was, maar goed om te horen dat je bestelling en je klacht uiteindelijk naar tevredenheid zijn afgehandeld. Bedankt voor je review!

Tevreden

Product werkt naar behoren! Bovenal erg onder de indruk van de service. Na een issue met de bezorgende partij, werd er snel en adequaat gehandeld door Mancraft. Erg fijn, dank!

25 stycznia 2026

Odpowiedź od Mancraft

Bedankt voor de complimenten! Fijn dat de service naar wens was en dat je weer snel aan de slag kunt met je nieuwe Mangroove. Daar doen we het voor!

Goede service van Mancraft

Goede service van Mancraft! Mijn Mangroove apparaat waar ik erg tevreden mee was, was na een half jaar kapot gegaan. Na gemaild te hebben werd er door Mancraft snel gehandeld en had ik binnen twee dagen kosteloos een nieuw apparaat op de mat. Heel blij met deze service!

7 stycznia 2026

Odpowiedź od Mancraft

Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze service, ik hoop dat je weer helemaal van de nieuwe scheerapparaat voor een lange tijd kunt genieten!

Het apparaat werkt niet

Het apparaat werkt niet. Hij laat niet op. Hij was toen die binnen kwam ook 80% vol en is en loopt super snel leeg. Ik hoop dat ik een defecte heb anders kan ik er niets mee. Ik hoor graag hoe dit op te lossen.

M.vr.gr.,
V. P.

7 stycznia 2026

Hoi V. P.

Vervelend om te horen dat deze niet meer oplaadt, dat lijkt inderdaad om een defect te gaan, ik help je graag verder dit op te lossen.

Stuur een mail naar info@mancraft.nl

Oceniono na 5 z 5

Mijn vorige apparaat was stuk gegaan…

Mijn vorige apparaat was stuk gegaan (door mijn eigen schuld). Maar beviel prima. Gezien de prijs van een nieuw scheerapparaat is reparatie geen optie. Nieuw besteld en de volgende morgen al binnen!

5 stycznia 2026

Odpowiedź od Mancraft

Vervelend dat hij stuk was gegaan! Maar heel fijn om te horen dat het apparaat zo snel weer ontvangen had en kon gebruiken, ik wens je er heel veel gebruiksplezier weer mee!

Valt heel erg tegen

Valt heel erg tegen. Zit geen stekker bij om op te laden. Kan alleen via usb. Maar ik heb geen usb in mijn badkamer.
opzetstukjes kunnen niet vastgeklikt worden.
Ik ga hem terug sturen

1 stycznia 2026

Odpowiedź od Mancraft

Vervelend om te horen dat het zo tegen viel, we helpen je graag aan een oplossing!

Je kunt een mail sturen naar info@mancraft.nl

Scherpe prijs

Scherpe prijs, vlotte aankoop en levering

29 grudnia 2025

Odpowiedź od Mancraft

Fijn dat je tevreden bent over de prijs en dat de aankoop vlot verliep! 🙂 Goed om te horen dat de levering ook soepel was. Bedankt voor je review!

Trimmer

Ik kreeg de trimmer mooi op tijd maar toen bleek dat deze niet wou laden,contact gehad met klanten service keurig een nieuwe opgestuurd gekregen geen gedoe gewoon excuses en een nieuwe gekregen top service en fijne vriendelijke klantenservice

29 grudnia 2025

Odpowiedź od Mancraft

Wat fijn dat we dit snel voor je konden oplossen! 🙂 Goed om te horen dat je een nieuwe trimmer hebt ontvangen en dat je tevreden bent over onze klantenservice. Bedankt voor je review!

Oceniono na 5 z 5

Kwalitatief zeer goed en t maakt waar waarmee wordt geadverteerd

Enige tijd geleden n neusharentrimmer besteld die niet bezorgd werd. Na n review van mij werd meteen contact opgenomen door de klantenservice. Communicatie per mail was eerlijk en duidelijk. Vandaag m’n trimmer ontvangen. De scheerartikelen zijn van zeer goede kwaliteit en pijnloos ontdoen van mn neusharen is erg prettig.

17 grudnia 2025

Odpowiedź od Mancraft

HI Francien, dank je wel voor je mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is opgelost en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de neustrimmer. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen en wensen je veel plezier met je neustrimmer. Groetjes!

Oceniono na 5 z 5

Na 6 maanden kreeg ik een probleem met…

Na 6 maanden kreeg ik een probleem met de baardtrimmer, maar ik ben uitstekend geholpen. Zeer tevreden over de garantie. Echt een aanrader als je een nieuwe nodig hebt.

11 grudnia 2025

Odpowiedź od Mancraft

Bedankt voor je vertrouwen! 🙏 Fijn om te horen dat onze service en garantie je zo goed hebben geholpen. Veel plezier met je nieuwe baardtrimmer!

Oceniono na 5 z 5

Ben zeer tevreden met de Baardtrimmer…

Ben zeer tevreden met de Baardtrimmer Premium - 5 in 1, had niet verwacht dat het voor die prijs zo degelijk zou zijn. Is echt super goed materiaal voor de prijs. Helemaal top.

9 grudnia 2025

Odpowiedź od Mancraft

Bedankt voor je positieve feedback! 🙌 Geweldig om te horen dat de Baardtrimmer Premium zo goed bevalt.

Oceniono na 2 z 5

Klantenservice kon beter

Klantenservice kon beter. Wilde het retour sturen ivm dat het product niet voldeed aan de eisen beloftes van het bedrijf. Kennelijk moet je dan schoonmaakkosten betalen als je het retour wil sturen.
Kwaliteit van het product is niet heel bijzonder. Plastic fantastic. Bespaar de moeite en koop een Remington steel b4 of b5. Tussen haakjes. Martijn was goed. Kees niet. Update: fijn dat er nu niks aan gedaan wordt. En bij anderen wel. Jammer dat ik met een na maak apparaat zit. volgens internet zijn er verschillende kopieën van dit product in omloop met allen een andere naam. Voel me zwaar bedonderd en niet gehoord.

9 grudnia 2025

Odpowiedź od Mancraft

Bedankt voor je review. Jammer dat het product en onze service niet aan je verwachtingen voldeden. Je opmerkingen over de retourvoorwaarden en kwaliteit nemen we mee om te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren.

Super service

Product werd aanvankelijk niet geleverd, door beschadiging tijdens transport. Goed opgepakt door Mancraft (Kees en Martijn) Binnen no-time een nieuw apparaat toegezonden gekregen. Dank daarvoor.

5 grudnia 2025

Odpowiedź od Mancraft

Fijn om te horen Marcel dat je weer een nieuwe apparaat hebt en kunt gebruiken dankzij de service. Geniet ervan!

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering van de bestelling

Snelle levering van de bestelling. Netjes verpakt en geleverd. Product al meteen gebruikt, voldoet aan al mijn eisen en wensen.

8 grudnia 2025

Odpowiedź od Mancraft

Fijn dat alles snel en netjes geleverd werd! 🙂 Geweldig dat het product meteen gebruikt kon worden en aan al je wensen voldoet. Bedankt voor je review!

Oceniono na 5 z 5

Prima vervangende scheerkop en vlotte…

Prima vervangende scheerkop en vlotte levering.

14 listopada 2025

Odpowiedź od Mancraft

Bedankt voor de 5 sterren review, fijn dat de levering snel was en dat de scheerkop goed vervangen kan worden. Wens je er heel veel plezier mee!

Oceniono na 5 z 5

Zeer goede service van Mancraft Kees.

Hadden een technisch probleem met de groomer. Gemailed met de klantenservice en zeer snel en professioneel geholpen naar volle tevredenheid. Komt niet vaak meer voor zo een uitstekende en klantvriendelijke service.
Groet
Arne Belinfante

12 listopada 2025

Odpowiedź od Mancraft

Wat fijn om te horen dat we je zo snel konden helpen! 🙂 Goed dat het probleem met de groomer naar tevredenheid is opgelost. Bedankt voor je mooie woorden en je review, Arne!

Oceniono na 5 z 5

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service. Na een 11 tal maanden deed ons scheerapparaat het niet meer. Ik heb dit gemeld en foto’s van getrokken. Ik kreeg onmiddellijk antwoord dat dat niet de bedoeling mag zijn en dat ze per direct een nieuw apparaat zouden opsturen. De volgende dag was het al bij ons. Zelden zo’n goede en vriendelijke service meegemaakt.

6 listopada 2025

Hi Hanne,
Wat een prachtige review! Heel erg bedankt dat je dit met ons deelt!
Wat fijn om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen en dat je tevreden bent over onze service. We vinden het belangrijk om problemen direct goed op te lossen, dus het is geweldig om te lezen dat je dat zo hebt ervaren.
Dank je wel voor je vertrouwen in ons en veel plezier met je nieuwe apparaat!

Oceniono na 5 z 5

Werd ingelicht dat het adres niet goed…

Werd ingelicht dat het adres niet goed was ze zijn zeer attent!!

7 listopada 2025

Odpowiedź od Mancraft

Wat fijn dat we je konden helpen en je op tijd hebben geïnformeerd! 🙂 Goed om te horen dat je onze attentheid waardeert. Bedankt voor je review!

Oceniono na 4 z 5

Super snel geleverd en keurig verpakt

Super snel geleverd en keurig verpakt. Heb m al gebruikt en werkt prettig met handige en fijne hulpstukken.

16 października 2025

Odpowiedź od Mancraft

Fijn dat je bestelling zo snel geleverd en netjes verpakt was! 🙂 Top dat het product prettig werkt en dat de hulpstukken goed van pas komen. Bedankt voor je review!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej