Heb een geweldige ervaring met dit bedrijf. Via ap gecommuniceerd, volgende dag in huis met een leuke verpakking en kaartje. Aanrader
Reakcja na opinię
Ut waas gewoën aaf! Unne nieje verjeurdaags klender besteld, un pen d'r beej, en un blökske um alles op te sjrieve wat ich angers vergaet. Alles xwant verpak, un extra kaertje d'r been, leuke sticker... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij bestellen hier altijd kadootjes voor het personeel. De kadootjes zijn altijd erg leuk ingepakt en worden netjes op tijd bezorgd. Heel blij met dit bedrijf!
Reakcja na opinię
Ik was blij verrast door de zorgvuldige en originele manier waarop mijn bestellingen waren ingepakt en verzonden! Er zaten geheel onverwacht en zo attent, zelfs leuke extraatjes bij! Waar vind je dit... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hey, wat leuk dat je er bent! Ik ontwerp met Studio Thoés de leukste kaartjes, invulboeken, papierwaren en houten items helemaal zelf. Een feestje in jouw brievenbus, daar ga ik persoonlijk voor zorgen! Wil je een brievenbusfeestje bij iemand anders laten bezorgen? Dat kan!
5981 TX, Panningen, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Gedenkplankje snel geleverd. Nog mooier dan verwacht en was bijzonder verzorgd ingepakt met een persoonlijke noot. Top studio Thoes!

Odpowiedź od Studio Thoés
Ik heb recent een bestelling gedaan bij Studio Thoes.
Met aandacht was mijn bestelling verpakt met een leuk extraatje! Daar word ik echt heel blij van (-:
Ook de levering was zeer snel.

Odpowiedź od Studio Thoés
Snelle verzending, en zeer mooi ingepakt! Ben zo blij met het gedenkplankje!

Odpowiedź od Studio Thoés
Super leuk en gezellig ingepakt, snel geleverd en ook nog keurig een mail dat het op de eerste dag niet gelukt was om te versturen wegens storing.

Odpowiedź od Studio Thoés
Fijn contact met de eigenaresse, snelle verzending, zeer net ingepakt en een prachtig mooi gepersonaliseerd kistje.

Odpowiedź od Studio Thoés
Wederom geweldige service, altijd mooi ingepakt en met zorg en aandacyt maakt Kimmy haar producten. Had 2 gepersonaliseerde
regenboog stickers besteld en wat zijn ze gaaf geworden. Helaas nog weinig zon gehad en eigenlijk is het nu te koud om op het balkon te zitten waar de regenboog sticker plakt. Thanks Kimmy ook voor je extraatjes.💙

Odpowiedź od Studio Thoés
Snelle bezorging en alle bestelde producten zijn altijd feestelijk en mooi ingepakt

Odpowiedź od Studio Thoés
Alleen al hoe de bestelling ingepakt was was een kado om te krijgen. Super persoonlijk en mooi

Odpowiedź od Studio Thoés
Prachtig product, snelle levering én heel erg mooi verpakt. Dikke aanrader!!

Odpowiedź od Studio Thoés
Een echte aanrader! Snelle levering, persoonlijk contact en met zorg ingepakte cadeaus!

Odpowiedź od Studio Thoés
Alle stationery is van top kwaliteit papier gemaakt en mijn bestelling was zo mooi ingepakt.

Odpowiedź od Studio Thoés
Hartstikke leuk pakket met mooie spullen ontvangen. Mooi ingepakt en snel verstuurd. Ik zou zo weer bestellen. Echt een aanrader :)

Odpowiedź od Studio Thoés
Kimmy maakt prachtige dingen waarbij in mijn geval personalisatie mogelijk was, ze houdt tussendoor contact, pakt alles zo mooi in en levert snel. Zeker een aanrader!

Odpowiedź od Studio Thoés
Fijne producten, levering zoals afgesproken, altijd mooi ingepakt

Odpowiedź od Studio Thoés
Ik heb bij Studio Thoés cadeautjes voor mijn klanten besteld. Na een mailtjen of Kimmy deze cadeautjes apart kon verpakken, zodat ik ze alleen nog hoef in te pakken. Maakte zij mijn bestelling ik korte tijd klaar. Toen ik het kwam ophalen zat het in een leuke persoonlijk tas, waardoor het een feestje wordt om je bestelling op te halen.
Goede service met een persoonlijke touch. Ik hou hiervan.

Odpowiedź od Studio Thoés
Super leuke verpakking, met zorg en aandacht ingepakt en dat zie je! En ik kreeg nog een persoonlijk presentje.🥰 Kan niet beter!

Odpowiedź od Studio Thoés
Snelle levering. Een heel leuk pakketje om uit te pakken met een persoonlijke kaartje, zo mooi!

Odpowiedź od Studio Thoés
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden wanneer het pakje bezorgd zou worden. Heel mooi verpakt, echt een cadeautje om te krijgen!!

Odpowiedź od Studio Thoés
Gemakkelijk te bestellen. En snel thuis bezorgd met een heel lief geschreven berichtje en nog een mooie kaart om te versturen.
Groet, Gea