Aan twee DRU gaskachels onderhoudsbeurt gegeven en CO keuring in 2024 en 2025. Kosten dru Art4 (circa 500 euro) en Dru ART3 (circa 300 euro). Voor bij elkaar 2 uur werk en circa 50 euro mate... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Enorm slecht bedrijf. Ik heb hier voor bijna 10000,- een houtkachel inclusief installatie gekocht. Vanaf de 1e dag dat de monteurs hier zijn begonnen met het werk heeft het bijna een half jaar geduur... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij zijn de beste en leukste in- en outdoor warmtespecialist van Nederland en België. Bij 't Stokertje vind je niet alleen de beste adviseurs en installateurs, maar ook de beste merken. Onze duurzame, professionele en betrouwbare keuzes zorgen ervoor dat je altijd de perfecte oplossing vindt voor jouw warmtebehoeften. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche, bieden we een eerlijke prijs en uitstekende kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een houtkachel, elektrische kachel, pelletkachel of een andere warmtebron, wij staan voor je klaar met deskundig advies en professionele installatie. Bij 't Stokertje ben je verzekerd van een ervaren keuze die je huis of tuin perfect verwarmt. Bezoek onze twee showrooms in Orvelte en Joure, waar je een uitgebreid assortiment aan kachels en haarden vindt. Kom langs en ontdek onze ruime collectie in een sfeervolle omgeving. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.
Dorpsstraat 12, 9441 PD, Orvelte, Holandia
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Voor onze nieuwbouwwonng zochten we een houtkachel. Daar waar andere leveranciers met reguliere modellen aankwamen , stelde ‘t Stokertje direct een Room Sealed (RS) model voor, vanwege de warmte terugwin-installatie . Het geleverde Dick Geurts model overtreft onze verwachtingen en is gewoon een fijne kachel. Ook prijstechnisch deed ‘t Stokertje een nette aanbieding. Zeer tevreden over deze club en de kachel.
Wij waren al een tijdje opzoek naar een mooie houtkachel. Tijdens ons bezoek in vestiging Epe waren wij er meteen over uit. Wij zijn er goed geholpen. Helaas duurde de levering wat langer, maar dat was het wachten zeker waard. Wij zijn super blij met ons kachel. Van bestelling tot plaatsing van de kachel, de heren hebben ons goed geholpen.
04-03-'21 Onze houtkachel was aan vervanging toe. Een ons bekend adres (vorige kachel) was 't Stokertje. In Sept.'20 daar een bezoek gebracht om de kachel die we in gedachten hadden te bestellen. Te woord gestaan door een vriendelijke verkoper, er is een prijs afgesproken. De levertijd van de kachel (word gemaakt op bestelling) zou normaal ongeveer 6 weken duren maar er zou eerst een kijkafspraak gemaakt moeten worden om e.e.a. in te meten, deze kijkafspraak zou niet eerder dan over een maand kunnen, dit omdat men zo'n 1 x per maand bij ons in de buurt zou zijn (gebundeld werken), alle begrip, daar kon ik inkomen (totaal tijd dus zo'n 2 1/2 maand), mijn verwachting was dan ook dat we in December lekker voor onze nieuwe kachel zouden zitten. . We zouden t.z.t gebeld worden. Een week voor bewuste "kijkafspraak" werden we geinformeerd, de afspraak is iets verzet naar ruim een maand later (de monteur was op een andere klus nodig). Dat was flink balen. De monteur (deskundig) heeft de "kijkafspraak" gehouden. Vervolgens is de eind offerte aangeboden. Deze is geaccepteerd. Daarna zijn we geinformeerd over de datum van komen plaatsen. Dat werd 3e week Januari , heb nog verzocht om dit naar voren te halen maar helaas. De monteur die de kachel kwam plaatsen was ook zeer kundig en heeft een goede uitleg gegeven. Inmiddels stoken we nu twee weken naar tevredenheid met de kachel....Voor klanten uit het westen van het land die 't Stokertje een kachel willen laten leveren /plaatsen bestel dit uiterlijk begin v.d zomer, dan heb je op tijd een warme kamer.
Op advies tijdens de kijkafspraak afgestapt van het idee een speksteenkachel te nemen (combinatie van de grootte en de indeling van de te verwarmen ruimte) en overgestapt naar het idee voor een kachel met meer convectie.
Tijdens bezoek aan de showroom in Orvelte goed geadviseerd en een keuze gemaakt voor een kachel die binnen 5 weken geplaatst is.
Tijdens de dag van installatie door 2 vakmensen, zeer uitgebreid voorzien van relevante informatie.
Het hele proces was en is een feestje, net als het genieten van de kachel en de warmte.
Na lang zoeken, om iemand te vinden die de ruit van onze houtkachel kon maken, bij 't Stokertje terechtgekomen. Wat een goede vakmensen, erg klantvriendelijk en er wordt meegedacht met de klant. Uiteindelijk via de post alles kunnen regelen en onze kachel draait sindsdien op volle toeren. Echt een aanrader! Mochten we weer iets aan onze kachel moeten laten maken dan komen we hier zeker weer terug.
Groeten Jurgen
Fijne uitleg en aandacht in de zaak zelf in Orvelte. Gedegen onderzoek thuis met keurige offerte met de uiteindelijke prijs (iets lager dan in zaak, omdat daar eerlijk werd gezegd de hoogste prijs voor nu te berekenen). Montage verliep prima, werd betrokken bij vragen rond plaatsing, etc. Goede uitleg voor gebruik. Al met al: top service! Ben zeer tevreden!
Uitstekende service, uitleg en montage. In afwachting van onze tweede kachel gaan we uit van dezelfde ervaring.
We hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Onze gashaard is echt een verrijking voor de woning.
In december onze kachel in Epe uitgezocht. Mooie collectie en super voorlichting. Na een inspectie is de kachel geplaatst. Vriendelijke monteur en professionele plaatsing. Hij brandt als een tierelier. En alles Corona Proof. Dikke Pluim.
René
We zijn superblij met onze kachel. De service vooraf was erg prettig en ook de installatie is perfect verlopen. Bedankt, we gaan een gezellige kerst tegemoet
Erg tevreden, goede service. De monteurs zijn ervaren en denken goed mee! Super tevreden met het eindresultaat.
Zeer slechte aftersales. Eerst 10 minuten in de wacht bij de afdeling service en vervolgens ipv adequaat te reageren de verwijzing naar de website vervolgens blijkt een onderdeel ( niet onbelangrijk) t brander potje voor de pelletkachel pas na t 9 week ( na t stookseizoen) leverbaar T zelfde product is voor 56 euro rechtstreeks te bestellen in Italië met een levertijd van een dag of vier. Geen aanrader voor herhaal aankoop
Ondanks de meerdere verzoeken vh stokertje ga ik de recente zeker niet aanpassen sterker. de firma Hiemstra in menaldum ( menaam) heeft de artikelen te weten branderpotje met vlamkeerder en ontsteking geleverd binnen drie dagen en voor de prijs die het moet kosten dus niks moeilijk en overpriced

Odpowiedź od 't Stokertje
Zeer tevreden met onze houtkachel die door een echte vakman is geplaatst. Prima service van 't Stokertje!
Ik ben zeer teleurgesteld in de handelswijze van dit bedrijf.
Men biedt op de website een kachel aan die achteraf (nota bene na eigen achterhalen) niet leverbaar is, vervolgens is er geen communicatie, heb ik diverse malen gebeld en mail gestuurd maar kreeg daar geen antwoord op. Men komt pas weken later na aandringen over de brug met het terugstorten van de betaling.
Zeer onprettige ervaring. Helaas genoodzaakt deze recensie te schrijven.
't Stokertje biedt de kachel overigens nog steeds op de website aan. Na al dit gedoe had ik gehoopt de kachel daar niet meer aan te treffen.

Odpowiedź od 't Stokertje
Onlangs hadden we flinke narigheid met onze pelletkachel. We hebben 't Stokertje gemaild en al de volgende dag kregen we een reactie: "We komen morgen". We hebben wel eens langer gewacht op hulp (personeelsgebrek).
Sander kwam, en was voorlopig nog niet weg. Een groot deel van de ochtend heeft hij besteed aan het uit elkaar halen van de kachel. Ieder onderdeeltje werd schoongemaakt, de pakkingen vervangen. De pijpen, binnen en buiten zijn schoongemaakt. Beter kon niet.
Wij zijn erg blij met Sander. Hij is onze favoriet!!!
Goed gedegen advies gekregen om de juiste kachel uit te kiezen, en zeer prettig geholpen. installatie vlot verlopen.
Deur van kachel gaat na 1 jaar kapot. Na foto opgestuurd te hebben, krijg ik een mail waarin gevraagd wordt 70 euro te betalen voor het kapotte onderdeel. Ik heb dit betaald, om snel het gewenste onderdeel geleverd te krijgen. Wel aangegeven dat ik het nog onder de garantie vindt vallen.
Dit alles voor de kerst betaald, op 2 januari gebeld waar het onderdeel bleef. De onderhoudsafdeling was onderbezet, maar ze zouden me terugbellen. Vandaag 10 januari weer gebeld. De medewerkers belt met het bedrijf dat het onderdeel moet leveren en geeft aan dat hij begin februari wordt. Dit is onacceptabel lang. Dit heb ik de medewerker aangegeven. Hij zei dat hij niets kon doen. Ik gaf aan dat dit niet acceptabel was. Hij kwam niet met een oplossing. uiteindelijk heeft hij me doorverbonden met Dik Geurts. Hier namen ze niet op. Hij zou het nogmaals proberen en me dan terugbellen. Wederom niet vernomen. Waardeloze service, zeker voor iets dat nog in de garantie valt.
Waardeloze service. Stokertje neemt geen verantwoordelijkheid voor haar product. Kachel is bij onze nieuwbouw woning afgeleverd aan de weg. Vervolgens is installateur/ monteur van Stokertje rechtsomkeerd vertrokken omdat sparingen in vloer en van rookkanaal verkeerd zouden zitten cq niet aanwezig waren. Volgens Stokertje hadden we die zelf moeten boren??. Met als gevolg dat kachel (125kg) weken buiten heeft gestaan. Uiteindelijk met 6 week vertraging (de installateur/monteur was niet eerder beschikbaar) is de kachel geïnstalleerd. Volledige nieuwbouw hierdoor vertraagd. Stokertje was structureel onbereikbaar, reageert niet op mail en komt afspraken niet na. Het ligt nooit aan het Stokertje maar altijd aan de klant, de aannemer, de installateur etc. Advies: Hier nooit een kachel kopen!! Bespaar u het gedoe, er zijn voldoende professionele zaken die het vast veel beter doen.
Mvgr Gerben
Na ruim twee maanden na levering eindelijk onze kachel compleet.
14-9-2017 een kachel besteld en betaald bij `t Stokertje,de levertijd zou zo`n 4 tot 5 weken bedragen.Dit werd echter iets langer (twee maanden).
16-11-2017 werd de kachel geleverd echter de tegen meerprijs betaalde Wifi-module ontbrak.Ook de zijpanelen van de kachel foutief geleverd.
Heb hier meerdere mailtjes aan over gestuurd maar de fout zou bij mij liggen.De panelen zouden niet correct door mij gemonteerd zijn.Na een X-aantal foto`s kunnen aanduiden dat de panelen daadwerkelijk foutief geleverd zijn eindelijk 23-01-2018 de juiste onderdelen ontvangen.
Kachel niet kompleet geleverd, ontbrekende aansluitkraag zelf afgehaald, bleek een verkeerde te zijn. Uiteindelijk na 6 weken de juiste aansluitkraag opgestuurd gekregen. Ik moest zelf voortdurend achter ze aanbellen en steeds opnieuw de hele zaak uitleggen.
Verkopen doen ze graag in Orvelte maar de service verlening na eigen fouten is puur slecht.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.