Aan twee DRU gaskachels onderhoudsbeurt gegeven en CO keuring in 2024 en 2025. Kosten dru Art4 (circa 500 euro) en Dru ART3 (circa 300 euro). Voor bij elkaar 2 uur werk en circa 50 euro mate... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Enorm slecht bedrijf. Ik heb hier voor bijna 10000,- een houtkachel inclusief installatie gekocht. Vanaf de 1e dag dat de monteurs hier zijn begonnen met het werk heeft het bijna een half jaar geduur... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na lang zoeken, om iemand te vinden die de ruit van onze houtkachel kon maken, bij 't Stokertje terechtgekomen. Wat een goede vakmensen, erg klantvriendelijk en er wordt meegedacht met de klant. Uit... Zobacz więcej
Fijne uitleg en aandacht in de zaak zelf in Orvelte. Gedegen onderzoek thuis met keurige offerte met de uiteindelijke prijs (iets lager dan in zaak, omdat daar eerlijk werd gezegd de hoogste prijs voo... Zobacz więcej
Wij zijn de beste en leukste in- en outdoor warmtespecialist van Nederland en België. Bij 't Stokertje vind je niet alleen de beste adviseurs en installateurs, maar ook de beste merken. Onze duurzame, professionele en betrouwbare keuzes zorgen ervoor dat je altijd de perfecte oplossing vindt voor jouw warmtebehoeften. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche, bieden we een eerlijke prijs en uitstekende kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een houtkachel, elektrische kachel, pelletkachel of een andere warmtebron, wij staan voor je klaar met deskundig advies en professionele installatie. Bij 't Stokertje ben je verzekerd van een ervaren keuze die je huis of tuin perfect verwarmt. Bezoek onze twee showrooms in Orvelte en Joure, waar je een uitgebreid assortiment aan kachels en haarden vindt. Kom langs en ontdek onze ruime collectie in een sfeervolle omgeving. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.
Dorpsstraat 12, 9441 PD, Orvelte, Holandia
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Odpowiedź od 't Stokertje
Ik ben naar de stookcursus in Orvelte geweest, daar heb ik veel nieuwe informatie gekregen! Het was heel gezellig en ze nemen alle tijd voor vragen en/of opmerkingen! Zeer de moeite waard om heen te gaan!

Odpowiedź od 't Stokertje
In Orvelte een kachel en een schouw uitgezocht, besteld, en twee week geleden geleverd en geplaatst.
Twee monteurs, Dennis en Klaas hebben topwerk geleverd, alles moest nog gebeuren, ook het beton boren, en op het dak de doorvoer e.d. gereed maken.
ook bij het naderen van de vijf uur op de klok, werd er niet snel alles in elkaar geflanst, maar er was humor en rust, goed stook advies, en de kachel brandde bij vertrek.
nu elke dag plezier van de aankoop.
Dus, blij met de aankoop en afhandeling, en wacht nu op advies voor onderhoud en veegservice, maar dat zal ook vast goed komen.
R Zuidema

Odpowiedź od 't Stokertje
Op 25-2 de nieuwe kachel gekregen welke gekocht is bij 't stokertje uit Joure. De monteur was er al om 9 uur en was in de loop van de middag klaar. Helaas bij het uitpakken van de kachel bleek dat er 1 scharnier pen van het deurtje ontbrak. Dit zou besteld worden.
Dit heeft best lang geduurd omdat het stokertje zei dat Dit scharnier bij de leverancier uit Zweden moest komen.
Op 9 mei zijn er 2 monteurs langsgekomen om het ontbrekende onderdeel te plaatsen. Ook hebben ze nog enkele beschadigingen bijgewerkt. Het heeft even geduurd maar uiteindelijk zijn wij dik tevreden met het resultaat.
Fijne winkel en goed advies gekregen. We zijn blij dat we daardoor toch voor een andere kachel gekozen hebben en we gebruiken 'm elke dag met veel plezier.
Wij zijn uitstekend geholpen bij de aanschaf van onze kachel, tevens is op basis van onze wensen een prima behuizing van de kachel gecreerd die dienst doet als room-divider. Ook voor de zeldzame klacht was de aftersales klantgericht en werd de situatie snel opgelost.
Advies op maat gekregen, goed afgestemd op wensen.
Monteur was zeer correct en ervaren, gaf veel informatie. Zeer tevreden!
Wij kregen heel goed en fijn advies in de winkel in Uffelte. De monteur die zorgde voor de plaatsing van de kachel werkte snel en heel netjes. Hij gaf ons stookadvies en was zeer professioneel. Een aanrader!
Een kijkafspraak gemaakt in oktober. Deze zou 75 euro kosten. Was bevestigd per e-mail. Er zou pas gepland kunnen worden in december. Uiteindelijk een kijkafspraak gekregen voor januari 2022. Dus bijna 4 maanden verder. Plotseling kost deze kijkafspraak echter 150,— euro. Bij navraag was er een vergissing gemaakt,maar geen excuus. Dit komt op ons onprofessioneel over. Afspraak hebben we geannuleerd.
(Update: Inmiddels heeft de klachtenafdeling van 't Stokertje naar aanleiding van deze review excuses aangeboden en is het met ons eens dat e.e.a. niet bij ons had moeten worden neergelegd). Maar wij hebben wel een ander bedrijf in de arm genomen.

Odpowiedź od 't Stokertje
Pas op voor dit bedrijf. We kochten hier eerder dit jaar een haard. De haard was voor ons onderdeel van een grotere verbouwing, dus het was belangrijk dat hij tijdig geleverd zou worden. Bij bestelling werd 100% gegarandeerd dat de haard op tijd geleverd zou worden.
Op de dag van levering (!) kwamen ze met de mededeling dat ze de haard toch niet konden leveren. Hier moesten we nota bene achter komen door zelf contact op te nemen om te vragen waar de haard bleef.
In reactie op onze klacht namen ze geen verantwoordelijkheid en gaven de leverancier de schuld. Wees gewaarschuwd voor ‘t Stokertje. Zeer zwakke communicatie en komen afspraken niet na. Waardeloos bedrijf.

Odpowiedź od 't Stokertje
Behulpzaam & goed advies in de winkel (Orvelte), prima en eerlijke communicatie tijdens de besteltijd, vakwerk door vriendelijke medewerkers bij de montage & een gezellige eindoplevering!
Wij hebben bij ‘t Stokertje (Orvelte) een PdH schouw type Couperin recht crema marfill met Jotul F100 houtkachel gekocht.

Odpowiedź od 't Stokertje
De gaskachel werd geleverd en aangesloten door Manfred en dat deed hij fantastisch. We zijn er erg blij mee. Na een houtkachel is dit wel een verademing. Geen rommel meer en geen omkijken naar.

Odpowiedź od 't Stokertje
Een speksteen kachel gekocht van Alltech bij ‘t Stokertje in Joure. Vandaag is deze afgeleverd maar niet achter de drempel maar ervoor! Toen ik telefonisch contact zocht werd mij verteld dat dit klopte. Terwijl mij toch echt beloofd was dat deze binnen gezet zou worden. Nu staat de kachel buiten in de regen. Alleen krijg ik 145 kg kachel echt niet naar binnen (vrouw 58 jaar).
Als ik dit had geweten had ik liever meer geld uitgegeven aan een verkoper die wel de kachel binnen afleverde.
Mijn advies is om dit heel goed door te spreken bij aankoop. Kennelijk houdt het meedenken op zodra het geld binnen is.

Odpowiedź od 't Stokertje
Foutieve informatie verstrekking gekregen bij bezoek aan Stokertje joure. Op basis hiervan bouwplannen geannuleerd bij aannemer en bestelling dakkapel geannuleerd.
Vlot bleek dat het advies onjuist was, dus boel weer in gang moeten zetten, 3 week vertraging op de dakkapel, 4 op de aannemer. Werk waar met zekerheid niemand blij van wordt
Na contact met vestiging orvelte was de reactie meer verbaasd dan begripvol en leek de medewerker aan te sturen op een afspraak op locatie en bestellen van de kachel zonder op de klacht in te gaan.
Na de medewerker hiermee geconfronteerd te hebben werd het wat vervelend. Een goede oplossing is aldus deze firma te vragen: "wat wilt u." Zonder offerte of kennis van zaken is dit dé vraag om de klant met een kluitje in het riet te sturen omdat er domweg geen reële wens kan worden uitgesproken. Ik ben onbekend met materiaalkosten, marges, etc. Na de verkoper dit als antwoord te hebben gegeven werd dit beantwoord met een luide zucht. Op dat moment is het klaar.
Ter duidelijkheid. Ik heb geen twijfel over de inzet, kennis of mindset maar een korte training in hoe om te gaan met klachten zou niet onverstandig zijn.
In het kort, veel tijd en energie, nul resultaat

Odpowiedź od 't Stokertje
Top service vanuit 't Stokertje !
Mijn haard kreeg ik niet meer aan de praat. Het team van 't Stokertje heeft op afstand super goed geholpen, reageerde snel en vriendelijke op vragen met als resultaat dat de haard het weer doet.
Fijne mensen en goed bedrijf !

Odpowiedź od 't Stokertje
We zijn erg tevreden over 't Stokertje. Goede adviezen bij aanschaf. De monteur die de gaskachel kwam instaleren was een echte vakman. Hij was flexibel, dacht mee en kwam met goede oplossingen om de kachel zo mooi en goed mogelijk te plaatsen.
Al enige tijd geleden een offerte aangevraagd voor een haard. Daar werd gevraagd om de afmetingen van het rookkanaal en om foto's, om te kunnen zien hoeveel de montagekosten zouden zijn. Dit netjes opgestuurd en doorgegeven, ook nog telefonisch contact gehad over de situatie en heb ik ook aangegeven dat er koppelstukken met bochten nodig zouden zijn. Dat was geen probleem, er werd me een offerte gegeven van €2495,-. Daarvoor schriftelijk en telefonisch akkoord gegeven, op basis daarvan is een kijkafspraak gemaakt. Puur om te kijken welke koppelstukken ze exact nodig hadden.
Nu plots na die kijkafspraak krijg ik een nieuwe offerte?! Alleen is die offerte ineens €500 duurder! Na wat heen en weer gemail blijven ze erbij dat het die €2995 gaat kosten, terwijl ik met hun eerste offerte gewoon akkoord ben gegaan. Bij de eerste offerte is nooit gemeld dat het een voorlopige offerte was die na de kijkafspraak nog kon wijzigen.
Totaal niet netjes en erg slechte gang van zaken, zou het dan ook niet adviseren om daar een aanvraag te doen, want ze halen je binnen met lokkertjes van zogeheten "aanbiedingen" wat eigenlijk gewoon standaard prijzen zijn gezien dat er al maanden staat. En vervolgens plakken ze er aan t eind gewoon nog een paar honderd euro aan!

Odpowiedź od 't Stokertje
Goed advies bij het uitzoeken van onze gaskachel en uitstekend vakmanschap bij de plaatsing ervan. Ondanks dat er een stuk stooksteen uit de schouw moest worden gebikt, werd de woonkamer weer helemaal schoon opgeleverd. Prachtige gashaard in de kamer! 't Stokertje is een aanrader.

Odpowiedź od 't Stokertje
We hebben de gashaard verplaatst binnen de woonkamer. Goede tips ontvangen tijdens het eerste intake bezoek. Alle afspraken zijn prima nagekomen en de monteur was vriendelijk en zeer professioneel. Alles vlot en strak afgewerkt. .... en alles heel netjes en schoon achtergelaten. Zeker aan te bevelen.

Odpowiedź od 't Stokertje
95,00 Euro voor een kijkafspraak is absurd. Graag een vrijblijvend offerte en anders kijken we liever ergens anders!

Odpowiedź od 't Stokertje
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.