Oceniono na 2 z 5

Meget fint koncept, men gav 365kr for chokolade som jeg kunne købe i Brugsen for 60kr. Hvis man endelig vil lave en “spiselig buket” så lav den selv i stedet for at bestille herfra.

Oceniono na 2 z 5

Selve buketten var flot, men mængden af slik var overraskende lille, taget prisen i betragtning synes jeg. I hvertflad sidste gang jeg køber fra denne hjemmeside. Levering kunne de heller ikke leve... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Flotte buketter med lækkert slik/chokolade/andet. Nemt at vælge på hjemmesiden og få leveret hos modtager. Mangler at der på ordre modtagelsen står hvilken dato der leveres, så man ved man ikke har... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Innas spiselige buketter er simpelthen en fryd for sanserne! Hvis du er træt af almindelige blomsterbuketter, vil du med garanti glæde modtageren med disse spiselige buketter. At modtage en af Innas b... Zobacz więcej

3,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Virkelig virkelig fine buketter og blev…

Virkelig virkelig fine buketter og blev leveret som aftalt.
Man skal være obs på at hvis man bestiller i weekenden bliver buketten først leveret om tirsdagen.

6 września 2022

Kære Mette

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med bestilling og levering.

Det betyder meget for os.

Genialt

Fantastisk. Kom selv med ideer, og buketten levede helt op til mine forventninger.

23 sierpnia 2022

Kære Rikke

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er vi glade for, at vi måtte have fornøjelsen af at levere en buket for dig og at buketten har levet helt op til dine forventninger.

Vi vil gøre vores allerbedste for, at du får samme gode service, hvis du bestiller hos os en anden gang.

Oceniono na 1 z 5

Da jeg bestilte buketten stod der…

Da jeg bestilte buketten stod der levering dagen efter. I mailen efter købet går igennem står der intet om forventet levering.
Buketten skulle være kommet til min venindens 40 års fødselsdag, men leveres først efter 1 uge.
Det er virkelig dårlig service!

9 sierpnia 2022

Odpowiedź od Spiselige Buketter

Kære Camila, tak for feedback...men du skulle være opmærksom på , at vi holdt ferielukket i sidste uge… det står faktisk på vores forside...buketten blev sendt ud samme dag, vi vendte tilbage på arbejde...
Beklage ulejlighed
Mvh Inna fra spiselige buketter

Meget lidt for pengene

Desværre startede det allerede ved levering, hvor der blot blev placeret en kasse ved hoveddøren - ikke den bedste overraskelse at skulle starte med at pakke den op, og bestemt ikke en levering, der er 85 kr. værd.
Desuden er der virkelig nærmest ingenting i. Det man ser på billederne, er alt det der er. På den buket som jeg havde købt, fremgår der ikke en gang vægt.
Slutteligt havde halvdelen af chokoladerne åbnet sig (formentligt) under transport, da de var klistret sammen med tape.

15 lipca 2022

Kære Christina

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er utrolig kede af at læse om din oplevelse med levering af buketterne til dig.

Det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker at give vores kunder.

Derudover fremgår indholdet af hver buket tydeligt på vores hjemmeside.

Vi har selvfølgelig refunderet beløbet for buketten og beklager endnu engang.

Oceniono na 4 z 5

Fin buket

Fin buket. Men syntes ikke det var meget slik kun det ene lag. men gav smil på læben og nu har vi prøvet det😊

14 lipca 2022

Kære Jannick

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med buketten - det er vi rigtig glade for!

Oceniono na 5 z 5

Rigtig fin buket og hurtig levering

Rigtig fin buket og hurtig levering. Var spændt på om den levede op til mine forventninger, det gjorde den absolut. Ikke sidste gang jeg køber noget der.

12 lipca 2022

Kære Jannie

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det bare fantastisk at høre, at leveringen og buketten levede op til dine forventninger.

Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at du i fremtiden vil få samme gode oplevelse, når du bestiller hos os.

Ikke pengene værd

Kan laves bedre, flottere og billigere selv. Mega skuffet.
"Buketten" blev bare sat i en kasse foran hoveddøren og lignede noget der var blevet smidt rundt med.

11 lipca 2022

Kære Karina

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre at vi ikke har levet op til forventningerne og utrolig kede af at læse om din oplevelse med levering af buketten til dig.

Jeg undskylder på vegne af Spiselige-buketter.dk og takker dig for dit skriv, da det kun er på denne måde, at vi kan blive det bedre.

Oceniono na 3 z 5

Meget mindre slik i end man forventer…

Meget mindre slik i end man forventer til prisen og en længere leveringstid end forventet.

9 lipca 2022

Kære Marianne

Vi er kede af at høre at vi ikke har levet op til forventningerne.

Du har muligvis haft bestilt på en helligdag eller weekend. Vi leverer på hverdage, dog ikke i weekender og helligdage.

Vores normale leveringstid er 2-4 hverdage og buketten bliver naturligvis leveret på den ønskede dato. Meget sjældent sker det at forsendelsen er forsinket.

Oceniono na 5 z 5

Altid flotte buketter og levering til…

Altid flotte buketter og levering til tiden

9 lipca 2022

Kære Anja

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det bare fantastisk at høre, at buketten levede op til dine forventninger.

Oceniono na 2 z 5

Alt for dyrt iht hvad man får

Det er super flotte billeder af spiselige buketter. Fik bestilt en til en student. Den var flot. Men blev MEGET skuffet da vi skulle åbne den. Til den pris er det ikke værd at købe. Dyr buket med MEGET lidt indehold. Der er ikke mere slik mm end det som ses på toppen. Flot men ikke pengene værd.

21 czerwca 2022

Kære Susanna

Derudover fremgår indholdet af hver buket tydeligt på vores hjemmeside.

Vi håber alligevel, at studenten trods alt blev glad for buketten.

Kære Louise

Vi stræber altid efter at tilfredsstille vores kunder med flotte buketter samt god og fleksibel service og sætter derfor stor pris på din anmeldelse.

Oceniono na 1 z 5

Billederne på hjemmesiden snyder meget…

Billederne på hjemmesiden snyder meget str. mæssigt. Alt for dyrt i forhold til hvad man får. Betalte over 400 kr for 20 stk lakrids og 3 chokolader som er sat fast med tandstikker i noget flamingo. Meget bedre selv at lave det.

15 czerwca 2022

Kære Camilla

Oceniono na 4 z 5

Syntes der er god behandling af…

Syntes der er god behandling af bestilling til levering

Kære Martin

Lang leveringstid

Lang leveringstid. Og ikke ret meget for pengene.

Kære Linette.

Helt faktisk oplevelse

Helt faktisk oplevelse - det skal jeg uden tvivl bruge igen og igen 👌🏼

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en skøn oplevelse - det er vi rigtig glade for!

Vi håber på at kunne levere flere buketter for dig i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

Fantastiske buketter som fuldt ud lever…

Fantastiske buketter som fuldt ud lever op til forventninger og som falder i rigtig god jord hos modtagerne.

Kære Solveig

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en skøn oplevelse og at buketten faldt i god jord hos modtageren.

Oceniono na 3 z 5

Lidt lille til prisen

Smukkeste buket

Smukkeste buket. Jeg hentede den selv, og den var klar dagen efter, jeg bestilte.

Kære Julie

Oceniono na 2 z 5

Min buket blev ikke leveret til…

Min buket blev ikke leveret til farsdag… det er nu en uge siden jeg bestilte den og den er stadig ikke blevet leveret. Kundeservice er ikke til at få fat på.

Kære Nadia

Vi er kede af at høre at vi ikke har levet op til forventningerne.

Buketten blev bestilt dagen før en helligdag hvilket resulterede i at den ikke blev leveret som ønsket. Vi leverer på hverdage, dog ikke i weekender og helligdage.

Vi håber alligevel, trods omstændighederne at buketten faldt i god jord hos modtageren.

Det er at snyde folk…

Mine børn havde købt en buket til deres far i fars dag i søndags. Godt nok var buketten pakket pænt ind - men det er at snyde folk, at tage 345 kr. + forsendelse for den smule slik. Måske vægten er på 380 gram, men så er det inkl emballage (hvilket også have været fint, hvis det præcist havde fremgået af hjemmesiden). Synes ellers at konceptet er en god ide - men så skal det præciseres på hjemmesiden, hvad man får.

Odpowiedź od Spiselige Buketter

Hej Ulla!-tak for din kommentar …
Men kan du sige hvordan vi har snydt dig???
alle oplysningerne er på siden og køberen se dem før køb!
du skrev selv at buketten var smuk og lige præcis som vises på hjemmesiden ... vil også sige at vægten af chokolade svarer til hvad der stå i beskrivelsen(uden emballage)
Mvh Inna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej