Meget fint koncept, men gav 365kr for chokolade som jeg kunne købe i Brugsen for 60kr. Hvis man endelig vil lave en “spiselig buket” så lav den selv i stedet for at bestille herfra.
Selve buketten var flot, men mængden af slik var overraskende lille, taget prisen i betragtning synes jeg. I hvertflad sidste gang jeg køber fra denne hjemmeside. Levering kunne de heller ikke leve... Zobacz więcej
Flotte buketter med lækkert slik/chokolade/andet. Nemt at vælge på hjemmesiden og få leveret hos modtager. Mangler at der på ordre modtagelsen står hvilken dato der leveres, så man ved man ikke har... Zobacz więcej
Innas spiselige buketter er simpelthen en fryd for sanserne! Hvis du er træt af almindelige blomsterbuketter, vil du med garanti glæde modtageren med disse spiselige buketter. At modtage en af Innas b... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
I burde skamme jer
Bestilte til min mand ifbm. Fars dag…
Jeg har givet næsten 400 kr. for svarende til en lille plade med chokolade! Derudover så 89kr i levering, så næsten 500 kr. for 100g chokolade*! De burde simpelthen skamme sig.
Den er fint pakket ind og ser flot ud, men sikke en tam fornemmelse når den så bliver pakket ud!!
Synes også det latterligt at jeg kan tilvælge et kort til yderligere 10kr og der så kommer et “Tillykke” kort med…
Absolut ikke pengene værd!
*Det åbenbart 360g. Men for 500kr er det stadigvæk en joke! Og dejligt at det eneste de kan gå op i, er vægten på deres buket 👍🏻
Fantastisk service

Odpowiedź od Spiselige Buketter
Hurtig levering, mangel på hvad varene indeholder
Hurtig levering,godt pakket ind, pæn buket.
Alt for meget tape sat rundt om. Det var næsten umuligt at få skilt fra hinanden.
I forhold til allergi, er det rigtig øv det ikke står på produkterne hvad de indeholder.
Fx marsbar - der henvises der til den originale indpakning da den er en del af flere i en pakke. Øv øv øv.

Syns godt nok det er en luset buket
Syns godt nok det er en luset buket
Fik en i års dag af min kone, men da jeg så skuffelsen I hendes øjne, skulle jeg ind og kigge hvordan de ser ud, hvad de koster osv
De ser flotte ud, også når de kommer, men så heller ikke mere
Der er vel sat for maks halvtreds kroner chokolade på, købt i Rema velsagtens, og så bare sat på en papmache med tandstikker
Syns det er fusk og ikke pengene værd

Odpowiedź od Spiselige Buketter
Flot men ikke prisen værd
Jeg fik rigtig fin vejledning af Inna og modtog også en rigtig flot buket, som visuelt levede op til forventningen.
Desværre blev buketten afsendt adskillige dage senere end aftalt, så der var ingen mulighed for at tage imod den. Heldigvis ville det flinke fragtfirma levere til en anden adresse.
Derudover var en del af produkterne umulige at pakke op uden at enten ødelægge produkterne eller deres indpakning, så det skulle spises med det samme. Flere af produkterne smagte også af den tape, som deres indpakning var fastgjort til træpindene med.
Så alt i alt et visuelt flot produkt, men så absolut heller ikke mere end det og bestemt ikke pengene værd.

Odpowiedź od Spiselige Buketter
Jeg vil gerne takke for et godt…
Jeg vil gerne takke for et godt samarbejde! Fantastiske ideer og god kvalitet!

Odpowiedź od Spiselige Buketter
Jeg er meget tilfreds med service
Jeg er meget tilfreds med service, har leveret næste dag efter bestilling. Meget smuk og læker buket.

Odpowiedź od Spiselige Buketter
I have ordered a birthday present for…
I have ordered a birthday present for my friends. She had her birthday on 27th June. And when I make my order the company approved and will deliver it on 27th June. But the birthday present did not delivered on 27th June instead were delivered today 28th June. On top of that, the packing was not up to my satisfaction, it does not look nice and it does not look like the picture they show. I wrote to The company why didn’t they send it on 27th June, and their comments is ‘ oh we don’t do delivery on weekends’ and I don’t know a outcome it, and the company even did not send me emails or call said that they don’t delivered weekends. And more over they approved the date when I make the booking 😡. I am so unhappy with this unprofessional service. And will never book anything from them anymore. Amateur . I show them the pictures of the product I ordered to them, and till now no reply at all. 😡😡😡😡
Rigtig fin produkt og rigtig god…
Rigtig fin produkt og rigtig god service. Desværre alt for mange problemer med et inkompetent fragtfirma (xpressen).

Odpowiedź od Spiselige Buketter
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.