Meget fint koncept, men gav 365kr for chokolade som jeg kunne købe i Brugsen for 60kr. Hvis man endelig vil lave en “spiselig buket” så lav den selv i stedet for at bestille herfra.
Selve buketten var flot, men mængden af slik var overraskende lille, taget prisen i betragtning synes jeg. I hvertflad sidste gang jeg køber fra denne hjemmeside. Levering kunne de heller ikke leve... Zobacz więcej
Flotte buketter med lækkert slik/chokolade/andet. Nemt at vælge på hjemmesiden og få leveret hos modtager. Mangler at der på ordre modtagelsen står hvilken dato der leveres, så man ved man ikke har... Zobacz więcej
Innas spiselige buketter er simpelthen en fryd for sanserne! Hvis du er træt af almindelige blomsterbuketter, vil du med garanti glæde modtageren med disse spiselige buketter. At modtage en af Innas b... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Ligner den på billedet
Ligner den på billedet. Super personlig service, og buketten, med øl og nødder, lignede på en prik og kom oveni købet, dagen efter.
Ikke sidste gang jeg bruger sådan en værts/værtindegave.
Personlig betjening i top og hurtig…
Personlig betjening i top og hurtig levering! Modtager blev vældig glad:-)
Super flotte buketter har handler der 2…
Super flotte buketter har handler der 2 gange, begge gange har de lever op til det viste produkt på deres hjemmeside. Eneste minus er at der går lang tid før de trække betaling, jeg har det bedst med at betaling er overstået når bestilling er modtaget. Når nogen skriver at de ikke får nok slik/ chokolade i forhold til hvad den koster, glemme de at emballage, strøm, leje af lokale og løn mm og skal betales.
Leveringen var hel fin bortset fra at begge gange har chaufføren bare sat kassen foran døren unden at ringe på, begge gang har modtager været hjemme, den sidste buket var til et guldbryllupspar, de havde ikke observeret at der var kommer en sms, hvilken betød at de ikke viste der stod en pakke ude foran posten til deres gårdhave, kun fordi en venlig nabo så pakken fik de den indenfor, synes godt at chaufføren kunne benytte ringklokken når man tænker på at man betaler en pæn pris for levering i levningsmiddel bil.
En sjov ide
En sjov ide, men det er simpelthen for dårlig kvalitet, og for lidt value for money. Fik en buket til 575.- DKK og der var ikke chokolade for 100.- og det var middelmådig kvalitet.

Odpowiedź od Spiselige Buketter
Min mand blev super glad og overrasket…
Min mand blev super glad og overrasket for hans buket fra Jer, den var virkelig gennemført. Ikke sidste jeg handler hos Jer🤩😍
Flot og godt lavet 👍😋😋
Flot buket
Bestilte et Kinder hjerte og det levede mere end op til mine forventninger. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller ved spiselige buketter og levering kom på ønsket dato
Smilende personale i butikken og…
Smilende personale i butikken og veludført buket med chokolade 🤩
Det er ikke sidste gang, jeg bestiller en spiselig buket❤️
Fantastik flot buket
Fantastik flot buket , som modtageren var mega imponeret over. Hun havde aldrig oplevet noget så sjov og flot før.
Hurtig og god levering. (Godt indpakket)
Mængden af slik i den valgte buket
Mængden af slik i den valgte buket - til den nætte sum af 425kr så er der jo ikke noget/nok slik i den buket.
Min søster og jeg havde valgt at overraske vores mor med sådan en buket på hendes fødselsdag og vi er virkelig skuffet over mængden af slik når det er så dyrt.
Det var så alle gode gange tre vi købte noget hos Spiselige Buketter - første - eneste OG sidste gang.
Og anbefaler det ikke videre.

Odpowiedź od Spiselige Buketter
Modtageren blev mega glad for den…
Modtageren blev mega glad for den spiselige buket og den kom på den dag den skulle komme.
En rigtig god oplevelse :) 😀

Odpowiedź od Spiselige Buketter
Det hele spillede bare godt 🤗…
Det hele spillede bare godt 🤗 Anderledes buket og modtagerne blev super begejstret 😊

Buketten kom til tiden ✅
Buketten kom til tiden ✅
Buddet ringede på døren så man kunne modtage buketten personligt ✅
Alt i alt en god oplevelse 😁

Bondefangeri
At betale næsten 300kr. For 40 stykker slik der er sat på en pind og viklet ind i cellofan er sku bondefangeri. Første og sidste gang jeg køber sådanne en gave.

Odpowiedź od Spiselige Buketter
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.