Mega lækkert at modtage selv eller give…
Mega lækkert at modtage selv eller give væk🤩✌️ kan klart anbefales!
Hos Slikbuketter.dk skaber vi glæde med håndlavede slikbuketter, der passer til enhver anledning – fødselsdage, studenterfester, valentinsdag eller bare som en sød overraskelse til én, du holder af. Vi udvælger nøje det lækreste slik og sammensætter det til flotte og farverige buketter, pakket med kærlighed og sans for detaljen. ✔️ Hurtig levering ✔️ Unikke og kreative designs ✔️ Perfekte som gave – eller selvforkælelse Følg os på rejsen, og lad os sprede søde smil én buket ad gangen 🍭💐
Koglevej 4, 2680, Solrød Strand, Dania
Mega lækkert at modtage selv eller give væk🤩✌️ kan klart anbefales!
Hurtig henvendelse på spørgsmål og meget imødekommende på samtale. Modtagelig for ønsker.
De er virkelige flotte deres buketter og nemt at bestille over nettet og ligner det på billedet
Bestilte 2 buketter til 700 pr. stk. Modtager pakken og den er helt knust af Gls, kontanter virksomheden som leverer 2 nye uden nogle udfordringer. Så flot service, jeg imponeret.
Dog er jeg lidt skuffet over størrelsen, havde troet der var lidt mere indhold til den pris.
Jeg fik selv en mega flot chokolade buket. Var dybt rørt over hvor flot den var
Vi skal til en bryllupsdag og syntes at det var den helt rigtige anledning til at berige værterne med sådan en smuk slik buket
Nyt og smukt
Mvh. Vivi
Holbæk
Jeg blev nysgerrig da jeg så produktet på nettet det måtte jeg se i virkeligheden og jeg blev ikke skuffet. Også hurtig levering og omhyggelig indpakning. Det er ikke sidste gang jeg køber herfra. Nykøbing Sjælland

Odpowiedź od Slikbuketter

Odpowiedź od Slikbuketter
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.