Wij zijn zojuist terug gekomen van villa Alicia voor de 3e keer en het was wederom geweldig. Onze airco lekte en werd binnen 2 uurtjes gelijk gemaakt. Patricia en Michiel staan altijd gelijk v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Net terug van een heerlijke vakantie in Moraira, geboekt bij SpaanseZon.NL We waren hier nu voor de 6e keer, steeds weer in een andere Casa, dit keer verbleven we in EL NIDO, een heerlijk ruime lux... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ook dit jaar weer heerlijk genoten in Moraira. Nu drie jaar geboekt via Spaanse Zon. Allereerst een uitstekende prijs prestatie verhouding. Daarnaast een organisatie zonder poespas, optimaal klantgeri... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij, echtpaar, komen al jaren in mei en oktober in Moraira suites. Een heerlijk ruim, licht en schoon appartement met alle faciliteiten. Prachtig uitzicht op de zee, strand en park. Fijn om direct he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Spaanse Zon Vakantievilla´s is sinds 2004 gevestigd in Moraira aan de Costa Blanca met als doel luxe vakantieaccommodaties te verhuren aan, met name de Nederlandse toerist. Door de vakantievilla’s en appartementen in eigen beheer te houden en het team klein te houden, is het ons gelukt om uit te groeien tot een echte accommodatie-specialist in Moraira. Het team Michiel en Patricia zijn de personen van Spaanse Zon Vakantievilla´s waar u kennis mee zal gaan maken. Bij uw aankomst in Moraira spreken we bij de villa af zodat we deze kunnen laten zien en alle ins en outs kunnen toelichten. Op deze manier voelt u zich gelijk thuis in uw vakantiehuis. Dit is ook het moment om vragen te stellen over leuke restaurantjes of lokale bezienswaardigheden; stel ze allemaal, we kennen de omgeving goed en helpen u graag om alle hot spots te ontdekken. Stel, dat u tijdens uw verblijf nog vragen heeft, ook dan kunt u deze ter plekke stellen middels een telefoontje of een berichtje, we antwoorden altijd zo snel mogelijk. Mocht het zo zijn dat er ineens een storing optreed, laat het ons dan direct weten, we zullen onze uiterste best doen om deze zo snel mogelijk te verhelpen. De service Wij staan dag en nacht voor u klaar en we doen er alles aan om u een zorgeloze vakantie te bieden. Omdat we alles voornamelijk zelf doen, zijn wij in staat om uw vakantie van begin tot eind in goede banen te leiden. Wij verwelkomen u met een glimlach en de kans is groot dat u een traan laat als u de villa of appartement weer moet verlaten aan het einde van uw vakantie. Maar, wees niet getreurd, u kunt altijd contact met ons opnemen om weer een boeking te maken. Wij hopen u snel te mogen zien bij een van onze vakantieaccommodaties!
Calle Amman 20, 03720, Moraira, Hiszpania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Onze woning "Villa Alicia" in Moraira was perfect - Zij boodt alle comfort en was voor ons perfect gelegen. Inchecken en uitchecken verliep vlekkeloos en ook konden wij voor verdere vragen steeds terecht bij het team van de Spaanse Zon.

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Villa Annamar is een heerlijk huis om in te verblijven, zwembad net te koud eind april/begin mei, maar verder van alle gemakken voorzien.
Bedankt voor de hulp tijdens de stroomstoring met het op handbediening zetten van schuifhek en garagedeur.

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Fijn verblijf gehad in villa El Nido. Aanrader. Communicatie verliep vlot en transparant. Wij komen nog een keer terug

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Spaanse Zon levert een prima service. Casa Lara waarin wij verbleven voldeed aan alle normen van een comfortabel, compleet en met smaak ingericht verblijf en met een prachtig zeezicht.
Zowel Spaanse Zon als deze casa bevelen we iedereen zeer aan

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Voor de 2e keer in Casa Alicia voelde meteen weer als thuiskomen.
Het is een heel fijn huis met een heerlijk zwembad en terras waar je al snel qua temperatuur van kunt genieten.
Alles is aanwezig en op loopafstand van supermarkt en restaurants!
Kortom weer genoten.
Ron en Sandra

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Afgelopen 2,5 week genoten van de omgeving Moraira. Vakantiehuis Casa Naranja biedt heel veel privacy en super stille ligging. Autohuur via het contact van Spaanse Zon was heel zorgeloos en gemakkelijk, ideaal. Patrica, dank voor de goede service en communicatie en vlotte afhandeling van de borg. Tot de volgende keer!

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Wij hadden een prachtige villa in Moraira met een mooi aangelegde tuin en een heerlijke veranda. De service van Patricia van Spaanse Zon is fantastisch, Patricia geeft veel tips en staat altijd voor je klaar.

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
De communicatie met Patricia en Jacqueline verliep probleemloos. Op een enkele keer na was de reactie snel en accuraat. De villa die wij voor een periode van 8 weken gehuurd hebben (La Serena) was ok. De tuin met het zwembad was voortreffelijk en alhoewel we het zwembad zelf niet gebruikt hebben geeft de aanwezigheid wel iets 'extra's'.
Je merkt wel de de villa voornamelijk is ingesteld op 'zomers gebruik': zoals al aangegeven zijn de tuin en het zwembad perfect! Binnen is het wel wat minder: voornamelijk het zitcomfort is hier minder, zeker als je met veel personen gebruikt maakt van de villa. Gaande weg ons verblijf gingen toch wel een aantal zaken kapot (diepvries, zonne-/windscherm, elektra viel regelmatig uit en wat meer kleine dingen). De wifi is matig. Het gebruik van gas (in deze vila gebruikt met nog gasflessen is niet transparant omdat je niet kunt controleren hoeveel je daadwerkelijk hebt gebruikt: ik vond de energiekosten vrij hoog (680 euro voor een periode van 8 weken terwijl het buiten toch prettige temperaturen waren in Moraira (overdag tussen de 15 en 20 graden)). De keuken is uitstekend uitgerust!
Maar samengevat: voor ons een mooie winterbreak en inmiddels hebben we ook alweer geboekt (op een andere locatie) voor de komende winter (voor een periode van 10 weken)

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Geweldig fijne wintervakantie gehad. Prachtige locatie en de veranda van ons huis lag de hele dag in de zon.
Service van Patrica en Michiel was geweldig, hartelijke ontvangst en geduldige uitleg toen we de aircoverwarming niet begrepen:)
Veel mogelijkheden voor fietsen wandelen en golfen in de omgeving van Moraira. Voor herhaling vatbaar!

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Prima verblijf gehad De woning waa schoon en van alle gemakken voorzien
Zowel voor , tijdens en na ons verblijf goed contact gehad met Patricia !
Kortom , kan het iedereen aanraden !

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
De Spaanse zon schijnt inderdaad niet altijd. Nemen we over van een andere review. Slechts 1 negatieve review te vinden over deze organisatie. Mooi dachten we, en inderdaad te mooi om waar te zijn. Deze mensen slagen er in om ons vertrouwen te laten verdwijnen. Net zoals ons voorschot, want daar gaat dit over! Zeven maand voor de datum van aankomst willen we graag annuleren met wat voor ons een geldige reden is. Onmogelijk het voorschot teruggestort te krijgen volgens Patricia en Michiel, zelfs als de villa anderhalve maand na aanvraag van terugstorting van ons voorschot al opnieuw werd verhuurd. Vriendelijk blijven ze wel maar je voelt dat hier oneerlijke praktijken gebeuren en alle excuses zijn goed genoeg om te gebruiken. Geen enkele vorm van begrip of enige commerciele tussenkomst .Heel erg spijt dat we bij dit koppel beland zijn, bij nader inzien zouden we er nog geen auto durven van huren. Denk goed na vooraleer hierbij te boeken. In 10 jaar vakantiehuizen huren hebben we dergelijke oneerlijke behandeling nog nooit mee gemaakt. We blijven genieten van Spanje maar deze organisatie raden we niemand aan!

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Terug van 8 weken Moraira in Casa Mitalomo, geboekt via Patricia van Spaanse Zon. Het bleek de beste keuze van het jaar te zijn geweest. Het support/klantenservice staat hoog in het vaandel. Van de boeking, tips, welkom en support tijdens verblijf en tevens de checkout, plus nazorg. Iedereen aan te raden. Ik heb alleen gereisd met hond en een ieder die dit ook graag wilt doen maar het spannend vind…? Boek via Spaanse Zon!

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Na wederom 8 heerlijke weken in een prima verblijf en na een warme ontvangst van Michiel en Patricia hebben wij ook voor volgend jaar weer geboekt. Wij zijn net terug en kijken er nu alweer naar uit!

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Wij waren, net als voorgaande jaren, twee weken in een prachtige villa in Moraira via Spaanse Zon. Bij aankomst werden we verwelkomt door Patricia, die weinig hoefde uit te leggen omdat we villa inmiddels goed kennen. Alles keurig schoon, zowel binnen als ook het terras en zwembad. De bedden zijn standaard bij aankomst al opgemaakt en een fles witte wijn staat al koud in de koelkast. Patricia en Michiel hebben gastvrijheid en service in hun DNA en reageren direct bij vragen.

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Patricia en Michiel staan voor goede service en de verzorging van uitstekende accommodaties. Ons laatste verblijf was in Casa Rosana. Een enorme villa met een echte Spaanse ronde toren met een fenomenaal uitzicht op de zee en de rots Ifach. De casa is van alle gemakken voorzien en ligt in de wijk San Jaime. Er zijn alleen pluspunten. Wij hebben 3 heerlijke weken gehad in oktober met prachtig weer.

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.