Spaanse Zon Vakantievilla´s Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn zojuist terug gekomen van villa Alicia voor de 3e keer en het was wederom geweldig. Onze airco lekte en werd binnen 2 uurtjes gelijk gemaakt. Patricia en Michiel staan altijd gelijk v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Net terug van een heerlijke vakantie in Moraira, geboekt bij SpaanseZon.NL We waren hier nu voor de 6e keer, steeds weer in een andere Casa, dit keer verbleven we in EL NIDO, een heerlijk ruime lux... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ook dit jaar weer heerlijk genoten in Moraira. Nu drie jaar geboekt via Spaanse Zon. Allereerst een uitstekende prijs prestatie verhouding. Daarnaast een organisatie zonder poespas, optimaal klantgeri... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Wij, echtpaar, komen al jaren in mei en oktober in Moraira suites. Een heerlijk ruim, licht en schoon appartement met alle faciliteiten. Prachtig uitzicht op de zee, strand en park. Fijn om direct he... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja wynajmu domów wakacyjnych
  2. Wynajem domków letniskowych
  3. Wynajem domków
  4. Obsługa noclegów
  5. Wynajem apartamentów wakacyjnych
  6. Wynajem wakacyjny

Napisane przez firmę

Spaanse Zon Vakantievilla´s is sinds 2004 gevestigd in Moraira aan de Costa Blanca met als doel luxe vakantieaccommodaties te verhuren aan, met name de Nederlandse toerist. Door de vakantievilla’s en appartementen in eigen beheer te houden en het team klein te houden, is het ons gelukt om uit te groeien tot een echte accommodatie-specialist in Moraira. Het team Michiel en Patricia zijn de personen van Spaanse Zon Vakantievilla´s waar u kennis mee zal gaan maken. Bij uw aankomst in Moraira spreken we bij de villa af zodat we deze kunnen laten zien en alle ins en outs kunnen toelichten. Op deze manier voelt u zich gelijk thuis in uw vakantiehuis. Dit is ook het moment om vragen te stellen over leuke restaurantjes of lokale bezienswaardigheden; stel ze allemaal, we kennen de omgeving goed en helpen u graag om alle hot spots te ontdekken. Stel, dat u tijdens uw verblijf nog vragen heeft, ook dan kunt u deze ter plekke stellen middels een telefoontje of een berichtje, we antwoorden altijd zo snel mogelijk. Mocht het zo zijn dat er ineens een storing optreed, laat het ons dan direct weten, we zullen onze uiterste best doen om deze zo snel mogelijk te verhelpen. De service Wij staan dag en nacht voor u klaar en we doen er alles aan om u een zorgeloze vakantie te bieden. Omdat we alles voornamelijk zelf doen, zijn wij in staat om uw vakantie van begin tot eind in goede banen te leiden. Wij verwelkomen u met een glimlach en de kans is groot dat u een traan laat als u de villa of appartement weer moet verlaten aan het einde van uw vakantie. Maar, wees niet getreurd, u kunt altijd contact met ons opnemen om weer een boeking te maken. Wij hopen u snel te mogen zien bij een van onze vakantieaccommodaties!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 70

Napisz recenzję

Annamar 5*

Zoals ieder jaar is alles weer goed georganiseerd! Annamar is een heerlijke plek om te verblijven. Het uitzicht is werkelijk prachtig! Contacten lopen altijd snel en soepel. Spaanse Zon is een aanrader.

27 września 2025

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

🤩 hartelijk dank voor de mooie woorden en tot volgend jaar! 👋🏻

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben weer genoten van 6/27…

Wij hebben weer genoten van 6/27 September 2025 van jullie Villa Alicia.
Wij komen elk jaar weer bij jullie terug voor vakantie omdat Michel en Patricia alles Top verzorgen!
Heerlijk schoon huis bij aankomst, zo fijn je vakantie begint al bij binnenkomst.
Deze woning heeft ook heerlijk zwembad , wat elke dag gebruikt is.
Wij komen volgend jaar weer naar deze fijne woning terug.
Michel en Patricia, dankjewel voor ons fijne verblijf in jullie woning!
Groet Gert en Marga Hollander

27 września 2025

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

😎 Goed om te lezen dat jullie wederom hebben genoten van Moraira en de Spaanse Zon! Jullie boeking voor 2026 staat, wij gaan ervoor zorgen dat vakantie dan ook bij binnenkomst begint 👋🏻

Goede communicatie

Goede communicatie, snelle reactie, top villa

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

🤩 Dank! Wie weet tot volgend jaar!

Voor de 3de keer achtereen weer top

Voor de 3de keer achtereen een villa gehuurd via Spaanse zon, telkens een andere villa. Het enige wat we deze keer minder vonden, was dat er geen strandbedjes e.d aanwezig waren die we mee konden nemen naar het strand. Dat vonden we vorig jaar zo fijn.
Communicatie voor, tijdens en na de vakantie is altijd helder, snel en altijd goed. Ook het terugstorten van de borg laat nooit lang op zich wachten. Je word altijd netjes ontvangen bij aankomst en er staat altijd wel een drankje klaar in de koelkast.
Voor ons bestaat er geen ander bedrijf om een villa te huren, volgend jaar boeken we weer via Spaanse zo’n vakantievilla’s.

6 września 2025

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

😎 Top dat jullie wederom een lekkere vakantie hebben gehad! De strandbedjes & strandstoeltjes zijn altijd lastig om onder controle te houden bij de verschillende villa´s. Ze worden helaas niet altijd met dezelfde liefde behandeld. Tot volgend jaar! 👋🏻

Oceniono na 5 z 5

We hebben weer een heerlijke tijd gehad…

We hebben weer een heerlijke tijd gehad in Spanje, mede dankzij de service en betrokkenheid van de Spaanse zon.
We hebben zelfs al weer voor volgend jaar geboekt.

22 września 2025

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

Top dat jullie hebben genoten. Volgend jaar andere accommodatie, zelfde plaats 😉

Et is hier fantastisch

Afgelopen 2 weken in villa Maira gezeten ( eerste 2 weken sept) . Het weer was fantastisch.
De villa schoon ruim en voor ons met een perfecte ligging . De service van de spaanse zon vakanties was weer perfect. We komen volgend jaar zeker weer terug bij jullie. Nogmaals dank voor onze top vakantie Erik en Joke

15 września 2025

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

👍🏻 hartelijk dank voor de mooie review! We verwelkomen jullie volgend jaar weer graag in Moraira! Tot volgend jaar 👋🏻

Villa Juntos voelt als thuiskomen ❤️

Villa Juntos voelde als thuiskomen na een lange tijd er niet te zijn geweest, alles klopte, de loop door het huis, de ruimte, het ruime zwembad, het huis is met gemak voor 8 personen. Wij waren met z'n 6en en soms voelde het alsof je er alleen was, wonderbaarlijk. Werkelijk alles is aanwezig. Onze zoon was jarig daar, we hebben slingers gekocht en die hebben we achtergelaten want dat was het enige wat er niet was (grapje). We hebben ook een verrekijker gekocht want wat kijk je mooi uit over het dal, waanzinnig uitzicht. Als cadeautje voor het huis hebben we deze achtergelaten in de hoop dat iedereen hem gebruikt en niet meeneemt. Mocht je niet willen of durven rijden op wat steilere stukjes berg dan is dit huis misschien ietsje minder geschikt gelegen maar na 2 x ben je dit gewent. Met een goede auto liefst een automaat is het helemaal geen probleem en ohhh als je er eenmaal zit.... 100% genieten!!!

30 sierpnia 2025

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

Hoe ging de gezegde ook alweer? Iets met feest en slingers, toch? 🥳 Dank voor de mooie review over Villa Juntos en goed om te lezen dat de vakantie genieten was! De verrekijker gaan we koesteren...

Supervakantie

Net terug van alweer een leuke vakantie in Villa Bahia Del Portet. Een superhuis met een uitzonderlijk mooi zicht op de zee. Ook dank aan Spaanse Zon vakantievilla’s en Alex voor de steeds wederkerende goede zorgen. Spaanse Zon vakantievilla’s is een echte aanrader voor mensen die zonder zorgen willen genieten van een overheerlijke vakantie in een supermooie omgeving.

13 września 2025

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

😎 Jullie hebben wederom genoten van een zorgeloze vakantie in Moraira en zo hoort het ook! Top dat jullie genoten hebben en dank voor de mooie woorden! Tot de volgende keer👋🏻

Oceniono na 5 z 5

Spaanse Zon, voor een vakantie die vakantie is zoals je van te voren hoopt

Wij huren inmiddels al 15 jaar een villa via Spaanse Zon, want dan is vakantie ook echt vakantie zoals je van te voren hoopt en bedoeld is.

Het contact is altijd heel prettig, ze zijn professioneel, zeer klantvriendelijk èn klantgericht.
Inmiddels hebben we al heel wat verschillende villa's tijdelijk bewoond en dit jaar Villa Olivera.

Ook nu weer een zeer compleet huis, fijn zwembad, vaatwasser, Nespresso apparaat, wasmachine, droger, föhn, moderne inrichting, stille (erg belangrijk!) airo's, goede bedden die, net als thuis, 2.10m lang zijn.
Erg fijn voor ons met lichaamslengtes tussen 1.80 en 2.00 meter!
Dank voor alles weer, we hebben meteen al weer geboekt voor volgend jaar.
Tot dan!

30 sierpnia 2025

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

😍 Wat geweldig om te lezen, 15 jaar Spaanse Zon, jullie horen inmiddels bijna bij het interieur 😉. Fijn dat ook dit jaar alles weer naar wens was (en de lange bedden jullie goed bevallen!). We kijken ernaar uit jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen, jullie weten de weg inmiddels te vinden!

Oceniono na 5 z 5

Weer genoten van onze vakantie in…

Weer genoten van onze vakantie in Moraira suites voor de tweede keer! Fantastische locatie en alles om de hoek. Supermarkt, terrasjes en restaurantjes. Alles heel gezellig en kleinschalig!
Zeer prettig, goed en altijd snel contact met spaanse zon villa's. Bedankt Patricia!
We horen elkaar binnenkort om de volgende boeking vast te leggen.
Met vriendelijke groet Ilse & Ernst.

8 września 2025

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

🤩 Goed om te lezen dat jullie wederom genoten van Moraira Suites en Moraira zelf. We helpen via jullie graag met de volgende vakantie en kijken ernaar uit. 👋🏻

Heerlijke vakantie in Moraira

Voor de tweede keer in Villa Annamar geweest. Wat een heerlijk huis met een geweldig uitzicht. Top geregeld dat de huurauto klaar staat op het vliegveld en je gelijk kunt vertrekken. Verder makkelijk contact met Patricia via Whatsapp. Geweldige sfeer in Moraira en leuke restaurantjes. Het was weer genieten deze vakantie!

16 sierpnia 2025

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

😎 Top dat jullie wederom hebben genoten van Villa Annamar & Moraira! Wie weet tot volgend jaar. 👋🏻

Heel enthousiast

We hebben in augustus 2 villa's gehuurd en we werden heel erg goed ontvangen.
Contact ging op lokatie per app en je kreeg meteen reactie. De huizen waren geweldig en heel erg schoon.
Alles was heel goed geregeld. De volgende keer boeken wij weer via Spaanse zon!

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

👍🏻 Goed om te lezen! Dank voor de mooie waren en tot de volgende keer!

Villa Terramar

Net terug van 2 weken in Villa Terramar. Wat een prachtig huisje, met mooi zwembad en fantastisch uitzicht op de berg/zee. Alle voorzieningen waren aanwezig en als er een vraag was, kregen we snel antwoord op onze vraag. Vooral genoten van de volledig uitgeruste buitenkeuken. Zeker voor herhaling vatbaar in deze prachtige regio. Alles perfect geregeld door spaanse zon.

16 sierpnia 2025

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

🥳 dank voor de review, Kris! Zijn we erg blij mee. Goed om te lezen dat jullie hebben genoten van de Spaanse Zon en de buitenkeuken! Tot de volgende keer👋🏻

Genoten!

Net terug van 2 heerlijke weken in de villa El Paraiso. En een paradijs is het zeker, we hebben genoten van het fijne huis met heerlijk zwembad, de buitenkeuken en veel verschillende hoekjes in de tuin om lekker te zitten.

De communicatie met Patricia verliep heel goed, snel en duidelijk en met leuke tips. Ook het in en uitchecken met Sylvie ging perfect.

Bedankt voor alle goede zorgen en een volgende keer zullen wij zeker weer via Spaanse Zon de Spaanse zon opzoeken.

23 sierpnia 2025

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

🤩 Top dat jullie hebben genoten van Villa Paraíso en dank voor de mooie woorden! Tot de volgende week👋🏻

Review Villa Annamar

We hebben de 2de week ontzettend genoten van Villa Annamar. Prachtige locatie, mooie luxe villa en fantastisch zwembad. We hebben echt genoten met het gezin!! Spaansezon (Patricia) ontzettend bedankt weer voor de gastvrijheid.

23 sierpnia 2025

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

Goed om te lezen dat jullie ook van Villa Annamar hebben genoten. Jullie hadden een leuke combinatie van een weekje levendig centrum Moraira en weekje rust in Villa Annamar. Als jullie weer toe zijn aan vakantie....je weet Spaanse Zon te vinden😎

Top vakantie gehad!

Top vakantie gehad! Van boeking tot eind-afrekening alles top geregeld. Patricia is een fijne gast-vrouw en bekommerd zich om de mens!
El Nido is een geweldig huis waar helemaal niks op aan te merken valt! Een aanrader1

25 sierpnia 2025

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

Dank voor de mooie woorden, Richard. Goed om te lezen dat jullie een goede vakantie hebben gehad!

Wat een topweek

Wat een week! 😎☀️

We zijn nét terug van een weekje Moraira in Casa Andrago en eerlijk is eerlijk… we willen eigenlijk gewoon weer terug. Serieus. Morgen al. Deze villa was zó fijn, we begonnen bijna spontaan Spaans te praten.

Bij aankomst werden we warm onthaald door Michiel, die ons een rondleiding gaf alsof we VIP-gasten waren. Alles spik en span, bedjes strak opgemaakt en een fantastische tuin met grasveld, terras, keuken en heerlijk zwembad. Toen wisten we: dit wordt een topvakantie.

De villa is gigantisch. We zijn met een grote familie, maar zelfs dan moesten we elkaar soms zoeken: “Waar is je tante?” – “Waarschijnlijk op het dakterras.” – “Of in de buitenkeuken?” – “Of misschien toch in het zwembad?” Kortom: ruimte zat!

De woonkeuken is ideaal voor gezamenlijke chaos tijdens het ontbijt, de woonkamer is chill-proof, en de terrassen boven én beneden zijn perfect om uitgebreid niks te doen.

En dan het privé zwembad… Daar hebben we gezeten, gelegen, gespetterd en gezonken als dolfijnen in hun natuurlijke habitat. Met genoeg ligbedden voor iedereen, dus niemand hoefde ruzie te maken of handdoekje te leggen.

Speciale dank aan Patricia, onze redder in organisatorische nood. Altijd snel antwoord, op al onze vragen en ook de autohuur was strak geregeld.

Kortom: Casa Andrago is een aanrader met een hoofdletter A. We hebben nog lang niet alles gezien van Moraira, dus wij komen zeker terug. Misschien zelfs met nog meer familieleden.

Hasta la próxima! 🌞🍷🏖️

Wendy, Richard, Bianca, Isa, Roos, Eva, Anne-Fee & Niels

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

Wat een heerlijke review om te lezen! Bijna kregen wij zelf zin om onze koffers te pakken en in Casa Andrago te logeren. 😉 Wat fijn dat jullie de villa, het zwembad én de VIP-rondleiding zo hebben gewaardeerd. We zijn blij dat de dolfijn-imitaties in het zwembad geslaagd zijn, en dat niemand een handdoekje hoefde te leggen om een ligbed te ¨reserveren¨. ¡Hasta 2026!

Oceniono na 5 z 5

We verbleven van 2 t/m 16 augustus 2025…

We verbleven van 2 t/m 16 augustus 2025 in Villa Bahia del Portet en hebben een fantastische vakantie gehad. Het uitzicht vanaf de berg was werkelijk schitterend – een vrij panorama over het hele dal en de zee. Het huis zelf was zeer luxe en van alle gemakken voorzien.

Het ontvangst was prettig geregeld, zowel bij het in- als uitchecken. Ook het contact met Patricia verliep heel fijn; ze stond altijd klaar en gaf bovendien waardevolle tips die we met plezier hebben opgevolgd.

Dit was inmiddels onze 3e super ervaring met Spaansezon.nl en wederom een vakantie om niet te vergeten. Echt een aanrader – bedankt voor deze prachtige beleving!

Familie Gassman

17 sierpnia 2025

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

🤩 Top dat jullie wederom hebben genoten van Moraira en de Spaanse Zon! Het uitzicht van Bahia del Portet is een dagelijks wisselt plaatje. Ik zou zeggen; op naar de 4e ervaring😁

Spanje 2025

In juli/augustus 3 weken verbleven in Villa Terramar.
Heel aangenaam huis met alle voorzieningen en mooi zeezicht.
De communicatie met Patricia van Spaanse zon vakantievilla’s was altijd even vriendelijk en heel correct, een aanrader!
Wij komen zeker terug naar Benissa/Moraira en kiezen dan zeker en vast weer voor Spaanse zon vakantievilla’s.

8 sierpnia 2025

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s

Dank voor de mooie woorden, Kim! Goed om te lezen dat jullie hebben genoten van de vakantie en wie weet kunnen we in 2026 ook weer iets voor jullie betekenen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej