Wij zijn zojuist terug gekomen van villa Alicia voor de 3e keer en het was wederom geweldig. Onze airco lekte en werd binnen 2 uurtjes gelijk gemaakt. Patricia en Michiel staan altijd gelijk v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Net terug van een heerlijke vakantie in Moraira, geboekt bij SpaanseZon.NL We waren hier nu voor de 6e keer, steeds weer in een andere Casa, dit keer verbleven we in EL NIDO, een heerlijk ruime lux... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ook dit jaar weer heerlijk genoten in Moraira. Nu drie jaar geboekt via Spaanse Zon. Allereerst een uitstekende prijs prestatie verhouding. Daarnaast een organisatie zonder poespas, optimaal klantgeri... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij, echtpaar, komen al jaren in mei en oktober in Moraira suites. Een heerlijk ruim, licht en schoon appartement met alle faciliteiten. Prachtig uitzicht op de zee, strand en park. Fijn om direct he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Spaanse Zon Vakantievilla´s is sinds 2004 gevestigd in Moraira aan de Costa Blanca met als doel luxe vakantieaccommodaties te verhuren aan, met name de Nederlandse toerist. Door de vakantievilla’s en appartementen in eigen beheer te houden en het team klein te houden, is het ons gelukt om uit te groeien tot een echte accommodatie-specialist in Moraira. Het team Michiel en Patricia zijn de personen van Spaanse Zon Vakantievilla´s waar u kennis mee zal gaan maken. Bij uw aankomst in Moraira spreken we bij de villa af zodat we deze kunnen laten zien en alle ins en outs kunnen toelichten. Op deze manier voelt u zich gelijk thuis in uw vakantiehuis. Dit is ook het moment om vragen te stellen over leuke restaurantjes of lokale bezienswaardigheden; stel ze allemaal, we kennen de omgeving goed en helpen u graag om alle hot spots te ontdekken. Stel, dat u tijdens uw verblijf nog vragen heeft, ook dan kunt u deze ter plekke stellen middels een telefoontje of een berichtje, we antwoorden altijd zo snel mogelijk. Mocht het zo zijn dat er ineens een storing optreed, laat het ons dan direct weten, we zullen onze uiterste best doen om deze zo snel mogelijk te verhelpen. De service Wij staan dag en nacht voor u klaar en we doen er alles aan om u een zorgeloze vakantie te bieden. Omdat we alles voornamelijk zelf doen, zijn wij in staat om uw vakantie van begin tot eind in goede banen te leiden. Wij verwelkomen u met een glimlach en de kans is groot dat u een traan laat als u de villa of appartement weer moet verlaten aan het einde van uw vakantie. Maar, wees niet getreurd, u kunt altijd contact met ons opnemen om weer een boeking te maken. Wij hopen u snel te mogen zien bij een van onze vakantieaccommodaties!
Calle Amman 20, 03720, Moraira, Hiszpania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Alles was tiptop in orde: goede support van Patricia en het team, vlotte communicatie, altijd behulpzaam en zeer snelle respons bij vragen. Villa was in orde en proper. Alles was aanwezig. Bij aankomst kregen we een hartelijke ontvangst en een welkomstcadeautje. Ook bij vertrek was het afscheid heel hartelijk.

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Wij komen al een aantal jaren naar Moraira en verblijven in villa’s van de spaanse zon. Dat wij elk jaar graag terug komen zegt al genoeg. Het voelt als thuis komen. Via Spaanse zon huren wij een auto die op het vliegveld klaar staat en kan de vakantie beginnen. Bij de villa wordt je hartelijke ontvangen door het team van spaanse zon en zijn zij tijdens je verblijf bereikbaar voor vragen en geven je graag tips over van alles in de omgeving.Alle villa’s zijn van alle gemakken voorzien. Hoe fijn is het als je je eigen zwembad hebt! Dit jaar zaten wij in villa Zara. Zeer ruime villa. Dicht bij het centrum en strand El Portet. Zo zitten wij elk jaar in een andere wijk erg leuk!
Wij komen weer graag terug. De tijd vliegt als je daar bent

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Wij hebben een prachtige vakantieweek gehad in huis Patricia in Moraira. Mooie omgeving en top restaurants. Wij komen graag weer, bedankt.
Familie Temmink

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Villa Terramar. Ruime, nette villa met zeer veel buitenruimte, vele zitjes in zon en schaduw. Fijn uitzicht op zee en rustig gelegen. Spaanse zon is een aanrader! Goede service, vriendelijke mensen, behulpzaam en meedenkend.

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Vriendelijke ontvangst bij aankomst waarbij we duidelijke uitleg kregen.
Vlotte communicatie vooraf en snelle antwoorden op vragen tijdens ons verblijf.
Zeer nette villa! We genoten van ons verblijf.

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
De ligging van villa Patricia is echt perfect. Je loopt zo naar beneden en staat direct op het strand. Vanuit meerdere plekken in het huis heb je prachtig uitzicht op zee, wat elk moment van de dag bijzonder maakt.
Het privézwembad was heerlijk. Rustig, schoon en helemaal voor onszelf, ideaal om echt tot rust te komen. In de buurt zijn er verschillende supermarkten, dus boodschappen doen was heel makkelijk. Wij waren met de auto en hebben ook wat grotere steden in de omgeving bezocht, wat de vakantie extra afwisselend maakte.
Het contact met Patricia was uitstekend. Ze reageerde snel, vriendelijk en duidelijk.
Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar rust, comfort en een mooie omgeving.

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Al meerdere jaren bezoeken wij Moraira en huren bij de Spaanse Zon. Vriendelijk, snelle antwoorden en betaalbare (zeer) luxe villa's die ze aanbieden. Het schort aan werkelijk niets. En mocht er al een stroomprobleem of anders zijn, is dat binnen no-time opgelost. Zeer professionele organisatie. Een absolute aanrader! een 10+

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Voor de 2de x in Villa Maia gezeten van Spaansezon. Het was erg aangenaam. Vooral de communicatie is erg prettig. Op de site en in het huis veel info aanwezig (in het nederlands) over wat er in omgeving te doen is. "Inchecken" en "uitchecken" ging snel en fijn.
Centrum van moraira dichtbij, met erg leuke eettentjes.
Het huis heeft alles wat je nodig hebt , om eventueel in het huis te koken. Wasmachine/droger en strijkbout en plank aanwezig.

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Heerlijke verblijf gehad, schone en aangename villa. Patricia is altijd bereikbaar voor vragen en problemen. Bedankt voor alles 😉

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Fantastisch verblijf gehad in Casa Naranja.
Het ontbreekt aan niets en de ligging is top.
De website van Spaanse zon is erg uitgebreid en geeft veel info over de villa, maar ook over restaurants, waar is de dokter, wat is er te doen etc.
De support van Patricia en Michiel is geweldig, ze zijn altijd dicht in de buurt en behulpzaam als er iets is. Verder is er altijd flexibiliteit bij inchecken en uitchecken, je wordt goed geïnformeerd via de mail.
Bij Spaanse zon kun je veilig en probleemloos een villa huren, zeker erg handig voor Nederlanders. Wij zijn al jaren klant en komen steeds weer terug.

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Ook afgelopen juni weer genoten van een heerlijke vakantie in een huis van SpaanseZon, dit keer 2 weken in El Paraiso, wat een prachtig huis waar je geniet van een prachtige buitenruimte, rustige omgeving, veel luxe, alle comfort, een heerlijk privé zwembad en een heerlijk bed. Kortom, een aanrader!
Dank jullie wel Patricia en Michiel voor alle goede zorgen en zeker tot een volgende keer!

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Spaanse Zon Vakantievilla’s heeft ons een fantastische vakantie bezorgd in Moraira Suites. Alles is heel goed en correct verlopen. Patricia stond steeds voor ons klaar. We hebben alleen maar lovende woorden over hen en ons verblijf. Wij bevelen ze ten zeerste aan! Hopelijk kunnen we volgend jaar terugkomen.
Groetjes Familie Op de Beeck

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Na 14 jaar weer een vakantiehuis geboekt bij de Spaanse Zon. Het werd Casa Patricia voor 7 personen. Van 21/5-21/6/2025. We begonnen de eerste dagen met z’n twee en kozen ervoor om beneden te slapen een soort grotkamertje met aansluitend badkamer en als je de deur ‘s morgens opende kwamen de zonnestralen en geschitter van het zwembad je tegemoet! Natuurlijk is het wat gedateerd maar wél authentiek. Alles is bij aankomst schoon en fris. Al het hoognodige is aanwezig en voor etenswaar of aanvulling zijn er supermarkten in de buurt. Later kwamen de kinderen met aanhang en kozen boven hun slaapkamer allemaal tot hun tevredenheid! Zwembad was heerlijk werd steeds warmer door het mooie weer. Eén heeft voor ons gebarbecued in de buitenkeuken( wel veel roet..) Heel dichtbij lopend te doen zitten fijne restaurantjes en buitenbar aan zee ( er is ook een parkeergarage) strand is dichtbij heerlijk. Leuke uitstapjes in de buurt. Ik werd 60 (vandaar dit alles) en we hadden als verrassing DinnerShow in Benidorm. Echt ook heel leuk! Kortom waar we allemaal zo naar hadden uitgekeken is een geweldige tijd geworden mede door Casa Patricia!

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
5x gehuurd bij Spaanse Zon, villa Annamar en villa Bahia el Portet. Mooie huizen. Alles super schoon, communicatie verloopt snel, vriendelijk en persoonlijk. Servicegericht. Ik kan Spaanse Zon 100 % aanraden. Zeer betrouwbaar.

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
We hebben net drie heerlijke weken in de villa Alicia gehad. Voor ons de derde keer in Alicia en twee maal in Villa Patricia.
Patricia en Michiel zijn enorm gastvrij en behulpzaam, probleempjes worden direct opgelost en de communicatie verloopt enorm snel.
Al met al is de "Spaanse zon" een aanrader.
Groetjes,
Desiree en Gerard

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Twee weken fijn verbleven in Villa Naranja van Spaanse Zon. Contact met Patricia was makkelijk en snel, zowel via mail als WhatsApp. Het enige contact wat overigens nodig was, was om snel de boeking voor volgend jaar vast te leggen! En goede instructies v.w.b. uitchecken. Ook werd de borg (minus gas/water/licht) al 1 dag na vetrek al teruggestort! Villa Naranja is heerlijk, enkel zouden de badkamers wel wat gemoderniseerd mogen worden.

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Na jaren villa’s huren aan de Costa Blanca en Costa del Sol bij gerenommeerde aanbieders, boekten wij deze keer bij Spaanse Zon. Hun klantbehandeling, communicatie en service overtrof onze verwachtingen. Boeking voor 7 weken van twee verschillende villa’s verliep vlekkeloos. Beide villa’s waren bij aankomst schoon en comfortabel ingericht. Een huurauto m.b.v. Spaanse Zon was eenvoudig en probleemloos. Bij “verhuizen” naar de andere villa konden die meteen schoongemaakt betrekken. Surfen op internet was alleen nodig als je gewenste informatie niet op de website van Spaanse Zon aantrof. Twee hulpvragen werden vrijwel direct en adequaat opgelost. Tijdens DE stroomstoring kwam Michiel einde eerste dag persoonlijk langs om ons op de hoogte te brengen van de situatie en de verwachte duur. Vragen via app met Patricia werden binnen korte tijd beantwoord. Met onze jarenlange ervaring v.w.b. boeken van villa’s wist Spaanse Zon onze verwachtingen toch nog te overtreffen. Boeken aan de Costa Blanca begin bij Spaanse Zon, Patricia en Michiel.

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Ons verblijf in Villa Olivera, afgelopen winter, van februari tot half april, was andermaal zeer plezierig en zorgeloos, mede dank zij Patricia van Spaanse Zon en Alex de sleutelbeheerder.
Ook in 2023 was dat trouwens het geval, toen we dit fijne huis voor de eerste keer huurden.
Het contact verliep altijd prettig en snel. We voelden ons in goede handen.

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Wij hebben van 14/5 t/m 24/5 2025 mogen genieten van het mooie plekje ‘villa El Paraiso’! Contact met Spaanse zon was erg goed! Reageren ook erg snel. Aankomst eerder geen probleem en voor vertrek konden onze kinderen iets langer in het huis verblijven ivm terugvlucht later die dag! Constant goed contact gehad en zijn daarom ook erg tevreden over Spaanse zon. We hebben genoten van het huis, met name het buitenverblijf was schitterend! Wij boeken een volgende keer zeker weer bij Spaanse zon, hopelijk ook hetzelfde huis! Tot een volgende keer!

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Deze keer hebben wij een weekje doorgebracht in Casa Naranja. Naranja heeft een ruime kamer, keuken en tuin met een mooi uitzicht op de golfbaan. Een leuke buitenkeuken en het staat op een fijne locatie. De slaap- en badkamers kunnen wel iets gemoderniseerd worden, maar wij vonden het er zo fijn dat we voor volgend jaar het huis voor 7 weken hebben geboekt. De communicatie met Patricia was snel en oplossingsgericht.

Odpowiedź od Spaanse Zon Vakantievilla´s
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.