Nie POLECAM!!!!! OSZUŚCI, CZEKAM OD CZERWCA NA PRZESYŁKĘ DO DZIS JEJ NIE MA !!! MIMO TO, ŻE DOSTALAM POTWIERDZENIE PRZYJECIA ZLECENIA, PISALAM MEILE NA KTÓRE DO DZIS NIE MAM ODPOWIEDZI!!! A LOGUJĄC SI... Zobacz więcej
Nie polecem.To pseudo sprzedawca ktory oszukuje ludzi.Żałuję że nie zapoznałam się z opiniami przed zrobieniem zakupu.W połowie listopada kupiłam na ich stronie sukienkę,do chwili obecnej nie ma sukie... Zobacz więcej
Ten sklep bardzo mnie zaskoczył. Zrobiłam u nich tylko 1 zamówienie a od razu sami bez uprzedzenia dodali do przesyłki przepiękne kryształowe kolczyki gratis. Jestem tak szczęśliwa jak dziecko bo dawn... Zobacz więcej
Moja rada? - Lepiej dopłacić i zamówić z zaufanego źródła. Zamówiłam 4 sukienki 2.09. Liczyłam się z dostawą do 15 dni zgodnie z informacją na stronie. Minął ponad miesiąc a sukienek brak. Dodatkowo... Zobacz więcej
Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka, dobry kontakt ze sklepem, sukienka śliczna, dobrze uszyta, rozmiar pasuje idealnie. Polecam

Odpowiedź od Secret Wish Boutique
REWELACYJNIE POLECAM
Zakochałam się w jednej sukience
Zakochałam się w jednej sukience, ale po przeczytaniu komentarzy o firmie bałam się ją zamówić... w sobotę postanowiłam napisać, dlaczego nie mają wysyłki za pobraniem. Prowadziłam miłą i długą konwersacje, podczas której opisałam swoje obawy i poprosiłam o wysyłkę za pobraniem. Firma spełniła moją prośbę, dzisiaj jest wtorek i kurier dostarczył już sukienkę. Jest cudowna, dokładnie taka jak na zdjęciu. Mogę gorąco polecić firmę i na pewno wrócę do nich po sukienki na inne okazje 😊
Minęło około 1.5 m-ca od zamówienia…
Minęło około 1.5 m-ca od zamówienia sukienki. Udało mi się około tydzień temu skontaktować przez Messengera. Obiecano mi tam, że wysyłka będzie gotowa do wysłania na drugi dzień. Do dziś nie mam informacji. Zaznaczam, że za sukienkę zapłaciłam z góry. Oszuści, złodzieje. Nie zostawię tak tej sprawy. Zwłaszcza, że widać, że nie ja jedna zostałam oszukana. Co za ludzie. Masakra!
Słuchajcie.
Słuchajcie.
Ciąg dalszy do pierwszej recenzji.
Zgłosiłam sprawę na policję.
Było prowadzone śledztwo.
Firma wypierała się, nie chciała współpracować.
Sprawę zamknięto.
Za zapłaconą kwotę 520 zł 03.12.18 za zamówienie.
Dostałam zwrot na konto 30.04.19 kwotę tylko 270 zł.
I firma w styczniu 2020 roku odzywa się na recenzję wystawioną 08.01.19, żebym im przedstawiła dane zamowienia. Bo oni nic nie widzą takiego u siebie w systemie.
Było wszczęte postepowanie.
I mało to dało.
Dobry sklep
Sklep nie ma numeru telefonu, jednak dobry kontakt z obsluga jest przez Facebook. Brakowalo mi informacji o planowanej dacie wysylki oraz dokladnych wymiarach sukienki. Obawialam sie sukienka zostanie wyslana po maksymalnym mozliwym czasie (15 dni) i po namysle zrezygnowalam z zamowienia. Zwrot otrzymalam 2 dni pozniej. Zadnych problemow - szybko i sprawnie :)
Kupiłam sukienkę polskiej produkcji
Kupiłam sukienkę polskiej produkcji. Jestem bardzo zadowolona. Dobry kontakt ze sklepem. Ekspresowa wysyłka. 5 gwiazdek za miłą obsługę.
OSZUŚCI
OSZUŚCI
zamówiłam sukienkę zapłaciłam za nia w listopadzie a towaru ani odpowiedzi nie ma!!!!!
Zamowilam sukienke do Angli dla mojej…
Zamowilam sukienke do Angli dla mojej corki na urodziny. Przyszla bardzo szybko. Koszt przesylki bardzo maly w stosunku do innych sklepow internetowych z Polski. Polecam.
Oszuści!
Oszuści! Ani sukienki, ani pieniędzy, zero odzewu na e-maile i Messenger.
Polecam sukienki plus size
Polecam sukienki plus size. Duży wybór i niezaniżona rozmiarówka. Kupiłam już sobie jedną na Andrzejki i jestem zadowolona.
Czekam od czerwca na zwrot pieniędzy za…
Czekam od czerwca na zwrot pieniędzy za sukienkę....pisze do nich....nie ma odpowiedzi....nie mam ani sukienki,ani pieniędzy ani żadnej odpowiedzi od firmy.....
Sklep na 5*
Sklep na 5*. Dobra obsługa, szybka wysyłka, ładne sukienki.
Od ostatniego zakupu to mój ulubiony…
Od ostatniego zakupu to mój ulubiony sklep :)
Polecam. Sukienka dobrze leży, dobre wykonanie, szybka wysyłka. Na pewno wrócę po kolejną :)
Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona. Sukienka lezy idealnie. Ekspresowa dostawa. Polecam.
Mila i pomocna obsluga
Mila i pomocna obsluga. Dobre jakosciowo sukienki. Bez zastrzezen.
Totalna olewka klienta, zwrotów brak
Nie zasługują na żadną gwiazdkę. Sukienki doszły ale niestety rozmiarówka nie taka jak trzeba. Po dwóch tygodniach próby zwrotu sukienek dałam sobie spokój. zero jakiejkolwiek odpowiedzi ze sklepu mimo że zapewniają odpowiedź w ciągu 24 godzin. Na meile nie odpisują mimo zapewnienia na stronie, że w celu zwrotów kontaktować się meilem.
Nie polecam nikomu!!!!
Nie polecam.
Zamowilam sukienke na szybko nie czytając opinii. Nie dotarła do mnie ani sukienka ani nie zwrócono mi kosztów. Zero odpowiedzi na wiadomości na messenger ani email. Transakcja nie mogła zostać anulowana ponieważ została juz przekazana. Kontaktując się z DotPay usłyszałam że jedyny kontakt jaki mają z tym odbiorca to mail. Sklep działa pod nazwą,, sukienki celebrytek" oraz,,secret wish butique". W regulaminie nie ma żadnych danych kontaktowych. Odradzam.
OSZUŚCI Brak sukienki
OSZUŚCI Brak sukienki, sprzedawca nie odpisuje na maile, brak numeru telefonu. Pieniądze przelałam z góry niestety.
Nie zostawię tak tej sprawy!