Nie POLECAM!!!!! OSZUŚCI, CZEKAM OD CZERWCA NA PRZESYŁKĘ DO DZIS JEJ NIE MA !!! MIMO TO, ŻE DOSTALAM POTWIERDZENIE PRZYJECIA ZLECENIA, PISALAM MEILE NA KTÓRE DO DZIS NIE MAM ODPOWIEDZI!!! A LOGUJĄC SI... Zobacz więcej
Nie polecem.To pseudo sprzedawca ktory oszukuje ludzi.Żałuję że nie zapoznałam się z opiniami przed zrobieniem zakupu.W połowie listopada kupiłam na ich stronie sukienkę,do chwili obecnej nie ma sukie... Zobacz więcej
Ten sklep bardzo mnie zaskoczył. Zrobiłam u nich tylko 1 zamówienie a od razu sami bez uprzedzenia dodali do przesyłki przepiękne kryształowe kolczyki gratis. Jestem tak szczęśliwa jak dziecko bo dawn... Zobacz więcej
Moja rada? - Lepiej dopłacić i zamówić z zaufanego źródła. Zamówiłam 4 sukienki 2.09. Liczyłam się z dostawą do 15 dni zgodnie z informacją na stronie. Minął ponad miesiąc a sukienek brak. Dodatkowo... Zobacz więcej
Kupiłam śliczną sukieneczkę dla…
Kupiłam śliczną sukieneczkę dla córeczki. Fioletowa z tiulowymi falbankami. Mam nadzieję że rozmiar będzie dobry.
Jestem zadowolona z sukienki choć czas…
Jestem zadowolona z sukienki choć czas oczekiwania na nią był dość długi. Przyszła w 2 tygodnie tak jak mówili w sklepie. Zapłaciłam tylko 119,99 zł. z wysyłką gdzie podobna kosztowała 159,99 zł. Wypróbowałam i na pewno wrócę.
Nic dodać nic ująć
Nic dodać nic ująć. Mają tanie ale dobrej jakości sukienki. Odpisują na maile niemalże natychmiast. Żadnych uwag. Polecam.
Profesjonalna firma
Profesjonalna firma. Sympatyczna obsługa. Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka.
Sukienka okazała się śliczna
Sukienka okazała się śliczna. Paczka przyszła szybko. Wrócę na pewno po kolejną sukienkę.
Złożyłam zamówienie na białą koronkową…
Złożyłam zamówienie na białą koronkową sukienkę. Nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie. Kontakt ze sklepem sprawny i szybki. Na razie nie mam zastrzeżeń.
Zamówiłem 3 sukienki dla żony
Zamówiłem 3 sukienki dla żony. 2 musiała zwrócić bo nie pasowały. Sklep szybko zwrócił pieniądze. Najważniejsze że żona jest zadowolona 😁 Dzięki.
To mój ulubiony sklep
To mój ulubiony sklep. Kupuję u nich sukienki już kolejny raz. Jestem zadowolona. Szczerze polecam.
Miła obsługa
Miła obsługa. Szybko odpisują na wszystkie pytania. Zamówienie zgodne z opisem. Szybka wysyłka. Wszystko ok.
Szybka dostawa już następnego dnia…
Szybka dostawa już następnego dnia sukienka była u mnie. Sukienka ładna zgodna z opisem. Polecam.
Pieniadze nie zostaly zwrocone za…
Pieniadze nie zostaly zwrocone za oddane produkty.
Niestety zostałam oszukana zamówiłam…
Niestety zostałam oszukana zamówiłam jedna taka sama sukienkę w dwóch rozmiarach. Przyszły w wyznaczonym terminie niestety jakoś materiału koronki, z której została uszyta wyglądała jak bazarowa firanka. Rządna z sukienek, nie leżała tak jak chciałam. Ponieważ zamawiałam sukienki dzien po dniu, dwa razy zapłaciłam za przesyłkę, a sukienki i tak przyszły dwie w jednej paczce. W ten sam sposób je odesłałam wypełniłam zwrot, odesłałam za potwierdzeniem odbioru (25 czerwca 2020r) do tej pory brak pieniędzy, brak podpisanej zwrotki oraz brak kontaktu. Odpisano na jednego maila, że otrzymali ode mnie jedną sukienkę, proszą o cierpliwość w rpzwoazniu sprawy. Dziś mamy 26 sierpień, piszę wiadomości mailowe i cisza nikt nie odpowiada. Czekam jeszcze trochę i sprawa trafi na policję sukienki kosztowały ponad 300zł
Złodzieje i oszuści
Złodzieje i oszuści. Nie warto ryzykować. Zamówiłam sukienkę i nie ma ani sukienki ani pieniędzy Nie podają nigdzie nr telefonu Pisałam emaila mnóstwo wiadomości na Messengera i zero odpowiedzi.
Jest nawet grupa na fb, którzy zostali oszukani przez ten lipny sklep.
Sukienka to jakaś tandeta
Sukienka to jakaś tandeta. W ten sam dzień co otrzymałam sukienkę, odesłałam. 17.07. Cały czas czekam na zwrot pieniędzy, a dzisiaj jest 07.08. Pisałam 3 emaile i zero odzewu. Wielkie rozczarowanie!
Jak ze zdjęcia
Sukienka jak na zdjęciu. Rozmiar również zgodny z podaną tabelą.
Realizacja zamówiona w podanym czasie, a nawet troszkę szybciej. Jak najbardziej polecam.

Odpowiedź od Secret Wish Boutique
Bardzo dobry kontakt z klientem, błyskawiczna realizacja, wszystko w najlepszym porządku. Polecam szczerze.

Szczerze polecam butik
Szczerze polecam butik, sukienka świetna,kontakt z butikiem błyskawiczny i bez problemów; wszystko sprawnie i miło.
Polecam :)

Odpowiedź od Secret Wish Boutique
Sukienka nie wygląda jak na zdjęciu
Sukienka nie wygląda jak na zdjęciu, została uszyta z słabej jakości prześwitującego materiału, który brzydko się układa

bardzo szybka dostawa
bardzo szybka dostawa. zamówiony towar dobrej jakości..wart seojej ceny

Odpowiedź od Secret Wish Boutique
Jestem bardzo zadowolona z obsługi
Jestem bardzo zadowolona z obsługi, zamówiona sukienka przyszła w następnym dniu, towar zgodny z opisem. POLECAM!!!