Nie POLECAM!!!!! OSZUŚCI, CZEKAM OD CZERWCA NA PRZESYŁKĘ DO DZIS JEJ NIE MA !!! MIMO TO, ŻE DOSTALAM POTWIERDZENIE PRZYJECIA ZLECENIA, PISALAM MEILE NA KTÓRE DO DZIS NIE MAM ODPOWIEDZI!!! A LOGUJĄC SI... Zobacz więcej
Nie polecem.To pseudo sprzedawca ktory oszukuje ludzi.Żałuję że nie zapoznałam się z opiniami przed zrobieniem zakupu.W połowie listopada kupiłam na ich stronie sukienkę,do chwili obecnej nie ma sukie... Zobacz więcej
Moja rada? - Lepiej dopłacić i zamówić z zaufanego źródła. Zamówiłam 4 sukienki 2.09. Liczyłam się z dostawą do 15 dni zgodnie z informacją na stronie. Minął ponad miesiąc a sukienek brak. Dodatkowo... Zobacz więcej
paulina91.wisniewska@gmail
Po za kupie towaru zero kontaktu!!! Brak zwrotu pieniędzy za zakupiony towar!!! NIE POLECAM !!!
Polecam. Nie mam uwag. Obsługa szybka. Sukienka dotarła następnego dnia po zamówieniu.
Brak dostawy i zwrotu pieniędzy
Zamówienie złożone 8 czerwca 2020, do tej pory nie otrzymałam ani zamówienia ani zwrotu pieniędzy. Pomimo licznych prób kontaktu mailowego i za pomocą facebooka - wciąż brak kontaktu ze strony tych naciągaczy.
Omijać szerokim łukiem!
Nie polecam zamawiać na tej stronie
Nie polecam zamawiać na tej stronie. Nie ma z nimi kontaktu jedynie na Facebooku i odpisują kiedy chcą lub wcale. Nie zwracają pieniędzy za zwrócony towar, kiedy próbujesz się z nimi ponownie skontaktować blokują Cię. Radzę omijać z daleka !!!
Moja rada - unikać!!!
Moja rada? - Lepiej dopłacić i zamówić z zaufanego źródła.
Zamówiłam 4 sukienki 2.09. Liczyłam się z dostawą do 15 dni zgodnie z informacją na stronie. Minął ponad miesiąc a sukienek brak. Dodatkowo wczoraj dostałam maila, że zamówienie zostało zrealizowane... Skandal. 700zl pewnie też już nie odzyskam.
Brak telefonu na stronie, zerowy kontakt przez maila.
Sukienkę zamówiłam tydzień temu a do…
Sukienkę zamówiłam tydzień temu a do tej pory nie otrzymałam przesyłki mimo że na stronie widniała informacja "Wysyłka w 24h". Wysłałam dwie wiadomości i nie otrzymałam żadnej odpowiedzi.
Sukienka dotarła do mnie bardzo szybko…
Sukienka dotarła do mnie bardzo szybko i jest śliczna. Dziękuję za miłą obsługę. Polecam bez żadnego wahania :)
Nie polecam. Brak dostawy i żadnej odpowiedzi na e-mail.
Niestety nic do mnie nie doszło!!! A dziś mamy 21.09.2020!!!
Zamowienie złożyłam 06.09.2020.
Napisałam kilka wiadomości (telefonu brak) i żadnej odpowiedzi. Jestem bardzo, bardzo rozczarowana.
Pewnie na zwrot pieniędzy jeszcze sobie poczekam.
Super Wszystko okej.
Zamówiłam sukienkę dla swojej córeczki
Zamówiłam sukienkę dla swojej córeczki. Sukienka przyszła ekspresowo. Dziękuję i polecam.
Uwaga lepiej nie zamawiaj
Zamówiłam sukienkę 22.08.2020 dzisiaj jest 15.09.2020 i do tej pory nie otrzymałam sukienki !!! a pieniądze wpłaciłam
Jestem zadowolona z zakupu
Jestem zadowolona z zakupu. Wkrótce wrócę po kolejna sukienkę.
Błędy w zamówieniach
Dobry kontakt z klientem, lecz osoba pakująca zamówienie niekompetentna. 2 razy dostałam nie tę sukienkę, którą zamawiałam. Dobra jakość produktów.
Ten sklep bardzo mnie zaskoczył
Ten sklep bardzo mnie zaskoczył. Zrobiłam u nich tylko 1 zamówienie a od razu sami bez uprzedzenia dodali do przesyłki przepiękne kryształowe kolczyki gratis. Jestem tak szczęśliwa jak dziecko bo dawno zamierzałam sobie podobne kupić :) Oczywiście z całych sił polecam. PS. Sukienka którą zamówiłam jest nieziemska a wydałam tylko 119,99 zł. plus kolczyki gratis. Bomba.
Ciekawe kolekcje sukienek na wesele w…
Ciekawe kolekcje sukienek na wesele w przystępnych cenach. Szybka wysyłka. Dobry kontakt z obsługą klienta.
Wszystko gra
Wszystko gra. Czytałam wcześniejsze opinie i nie wiem o co tym laskom chodzi. Odpisują szybciej na maile niż moja mama na moje esemesy. Sukienki ekstra lepsze niż w zarze. Więc o co kaman. Dla mnie bomba. Oczywiście są rewelacyjni i basta. A tym które są niby niezadowolone polecam lumpeksy hahaha
Szybka dostawa i ekspresowa obsługa
Szybka dostawa i ekspresowa obsługa. Sukienki pierwsza klasa.
Butik godny polecenia.