Nie polecem.To pseudo sprzedawca ktory oszukuje ludzi.Żałuję że nie zapoznałam się z opiniami przed zrobieniem zakupu.W połowie listopada kupiłam na ich stronie sukienkę,do chwili obecnej nie ma sukie... Zobacz więcej

Ten sklep bardzo mnie zaskoczył. Zrobiłam u nich tylko 1 zamówienie a od razu sami bez uprzedzenia dodali do przesyłki przepiękne kryształowe kolczyki gratis. Jestem tak szczęśliwa jak dziecko bo dawn... Zobacz więcej

Moja rada? - Lepiej dopłacić i zamówić z zaufanego źródła. Zamówiłam 4 sukienki 2.09. Liczyłam się z dostawą do 15 dni zgodnie z informacją na stronie. Minął ponad miesiąc a sukienek brak. Dodatkowo... Zobacz więcej

1,9

Słaba

Nie POLECAM!!!!

Nie POLECAM!!!!! OSZUŚCI, CZEKAM OD CZERWCA NA PRZESYŁKĘ DO DZIS JEJ NIE MA !!! MIMO TO, ŻE DOSTALAM POTWIERDZENIE PRZYJECIA ZLECENIA, PISALAM MEILE NA KTÓRE DO DZIS NIE MAM ODPOWIEDZI!!! A LOGUJĄC SIĘ NA STRONE CALY CZAS WYSWIETLA SIE W REALIZACJI!!!

9 września 2023

ODRADZAM!!

ODRADZAM!!! OSZUŚCI I Złodzieje!. Sukience zamówiłam kilka miesięcy temu. Ani sukienki ani zwrotu pieniędzy.brak kontaktu przez Messenger,emaila. Dramat! Adres firmy oszukany. Nie polecam z całego serca!!!!

20 czerwca 2022

Ostrzegam

Ostrzegam, 10.01 co prawda kilka dni temu, zrobiłam zakupy, nawet nie otrzymałam maila z potwierdzeniem zakupu, nr zamówienie itd... na fb nie odpowiadają na maile też nie odpisuje, łudzę się że może jednak zamówienie dotrze 🙈.
odradzam !!!

10 stycznia 2023

Oszuści

Oszuści, zero kontaktu, sukienka zamówiona z rok temu, nigdy nie doszła, nie odpisuja. Nie kupujcie nic!!!!!

25 listopada 2022

Oszuści i złodzieje!!!

Oszuści i złodzieje!!!
Sukienka kupiona rok temu do dzisiaj nie przyszła o zwrocie pieniędzy też można zapomnieć. Strona założona tylko po to żeby wyłudzać pieniądze, a wszystkie pozytywne komentarze pisane przez nich samych. Omijać szerokim łukiem złodziei!!!

11 listopada 2022

Absolutnie odradzam

Absolutnie odradzam. OSZUSCI. pol roku i nie mam zamowienia ani zwrotu pieniedzy. Nie ma nr tel. Adres z czapy wziety. Nie odpisują na maile i messengera. Firma nie istnieje. Zalozona na slupa. UNIKAJCIE!!!!!!!!!

18 marca 2022

Tak się cieszę

Tak się cieszę, że znalazłam tę sukienkę w internecie. Szukałem czegoś eleganckiego do 100 zł. Kiedy zobaczyłam tę sukienkę, wiedziałam, że będzie idealna. Krój jest taki jak moja sylwetka czyli w kształcie litery A. I ukrywa co nieco. Dotarła w samą porę. Polecam.

2 października 2022

Oszuści

Oszuści, towar opłacony nie ma odzewu brak sukienki i pieniędzy

23 czerwca 2022

oszuści

Nie polecam, od kwietnia brak przesyłki a na wiadomości email z prośbą o informacje na temat zamówienia nikt nie odpowiada.

21 czerwca 2022

Oszustwo

Oszustwo! Nie otrzymałam towaru, pieniądze odzyskałam po jakimś pół roku (prawdopodobnie policja zainteresowała się sprawą z powodu wielu zgłoszeń)

12 maja 2022

Nie polecam !!!

Nie polecam, po miesiącu od zamówienia nadal brak przesyłki a wiadomości z prośbą o informacje na temat zamówienia są ignorowane przez sprzedawcę.

10 marca 2022