Nie POLECAM!!!!! OSZUŚCI, CZEKAM OD CZERWCA NA PRZESYŁKĘ DO DZIS JEJ NIE MA !!! MIMO TO, ŻE DOSTALAM POTWIERDZENIE PRZYJECIA ZLECENIA, PISALAM MEILE NA KTÓRE DO DZIS NIE MAM ODPOWIEDZI!!! A LOGUJĄC SI... Zobacz więcej

Nie polecem.To pseudo sprzedawca ktory oszukuje ludzi.Żałuję że nie zapoznałam się z opiniami przed zrobieniem zakupu.W połowie listopada kupiłam na ich stronie sukienkę,do chwili obecnej nie ma sukie... Zobacz więcej

Ten sklep bardzo mnie zaskoczył. Zrobiłam u nich tylko 1 zamówienie a od razu sami bez uprzedzenia dodali do przesyłki przepiękne kryształowe kolczyki gratis. Jestem tak szczęśliwa jak dziecko bo dawn... Zobacz więcej

Moja rada? - Lepiej dopłacić i zamówić z zaufanego źródła. Zamówiłam 4 sukienki 2.09. Liczyłam się z dostawą do 15 dni zgodnie z informacją na stronie. Minął ponad miesiąc a sukienek brak. Dodatkowo... Zobacz więcej

1,9

Słaba

NIE POLECAM

Sukienka zamówiona 13 czerwca, do tej pory ani sukienki ani zwrotu środków. Brak kontaktu całkowitego. Nie odpisują na e-mail ani na Facebooku. NIE POLECAM !

28 czerwca 2019

Policja

Czy zgłosił ktoś sprawę na policję odnośnie tych oszustów?

28 czerwca 2019

Jestem zachwycona zamówioną …

Jestem zachwycona zamówioną sukienką. Otrzymała ją następnego dnia po złożonym zamówieniu. Świetnie na mnie leży. Długośßçć odpowiednia choć jestm bardzo wysoką osobą. Materiał delikatny i miły w dotyku. Polecam.

27 czerwca 2019

JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!

Oszukują ludzi, 10 maja zamówiłam sukienkę, 20 maja w mailu zwrotnym dostałam informację, że z przyczyn niezależnych od nich nie wyślą mi towaru, ale otrzymam zwrot pieniędzy w ciągu 10 dni roboczych. dziś jest 19 czerwca, do tej pory nie mam pieniędzy, jakby tego było mało, nie ma z nimi żadnego kontaktu, na maile nie odpowiadają.
NIE POLECAM, OMIJAJCIE ICH STRONĘ!!!
KRADNĄ PIENIĄDZE!!!

19 czerwca 2019

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM WRĘCZ ODRADZAM…

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM WRĘCZ ODRADZAM !!!
Zakupiłam sukienkę i opłaciłam 16.05.2019 i do dnia dzisiejszego ani sukienki , ani pieniędzy . Owszem nadano nr zamówienia , ale do przewoźnika nie trafiła przesyłka do tej pory .
Mało tego brak informacji zwrotnej na maile , które w tej sprawie napisałam , brak kontaktu .
Według mnie to zwykłe oszustwo , a nie sklep . ŻENADA

18 czerwca 2019

Nie kupujcie nic z tej strony

Porażka. Żałuję że nie przeczytałam komentarzy wcześniej. Bo mam to samo co inne kupujące.Nie odpisują na mejle ani na fc. Pisałam kilka razy i nic. Zamówiłam suknie 3 tygodnie temu do tej pory nie doszła. Podejrzewam że już mi sukni nie przyślą i 229zł przepadło. Nie kupujcie z tej strony nic!!!

13 czerwca 2019

zakupiłam sukienke w czwartek miała…

zakupiłam sukienke w czwartek miała przyjsc do wtorku. Na początku super kontakt odpowiedz po 30 minut. Jednak zapłaciłam za sukienki, ktore nie dosżły, brak numeru przesyłki, czekam na odpowiedz na maile już półtora dnia a zero dezwu czy na messengerze czy na formularzu kontaktowy, zupełnie przeciwnie zanim ją kupiłam. Brak numeru telefonu jest tym bardziej kłopotliwy. czy miała ktoras z was podobnie ?

12 czerwca 2019

Brak słów.

Brak słów.
Właśnie zastanawiam się skąd się biorą pozytywne opinie. Jakiś czas temu zamówiłam w tym sklepie sukienkę, towaru nie otrzymała, odpowiedzi na maile również. Po 3 tygodniach okazało się, że zamówienie z niewiadomych przyczyn zostało anulowane, na szczęście otrzymałam długo oczekiwany zwrot pieniędzy. Ponowiłam zamówienie, ale tym razem za pobraniem, żeby przynajmniej nie stracić pieniędzy, niestety znowu błoga cisza od 2 tygodni, zero kontaktu. To chyba cud jeśli komuś udaje się coś w tym sklepie kupić. Czy nie ma kogoś z Łodzi, kto mógłby sprawdzić czy ta firma w ogóle funkcjonuje? A może ktoś wie, jak dochodzić swoich praw w związku z niezrealizowanymi zakupami w internecie? Ktoś powinien wreszcie ruszyć ten pseudosklep!!!

3 czerwca 2019

JAK SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z TYM SKLEPEM??

JAK SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z TYM SKLEPEM??? NIE ODPISUJĄ NA WIADOMOŚCI, NIE MA PODANEGO NR TELEFONU, TOWARU JUŻ NIE MA OD 3 TYGODNI !!!

CZY KTOŚ ZAKŁADAŁ IM SPRAWĘ NA POLICJI/ ROZMAWIAŁ Z RZECZNIKIEM PRAW KONSUMENTA??

28 maja 2019

Z czystym sumieniem polecam zakupy w…

Z czystym sumieniem polecam zakupy w tym butiku.
Wszystko zgodne z opisem.
Przesyłka ekspresowa.
Jakość rewelacyjna, produkt polski.
Sukienka warta swojej ceny.
Sedeczne podziękowania za pomoc w złożeniu zamówienia 🙂
Jeszcze raz dziękuję.

22 maja 2019

Brak słów

Brak słów. Blokują jak odda się produkt. Nie oddają pieniędzy mimo oddania nienaruszonego towaru-w terminie! Nie polecam!

26 marca 2019

Polecam!

Sukienka bardzo dobrze dopasowana, w idealnym stanie, obsługa z przyjaznym nastawieniem, czas realizacji bez zastrzeżeń. Zdecydowanie polecam! 😄

25 marca 2019