SACKit Recenzje 2453

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Oceniono na 5 z 5

Bestilte min sofa, 2 nakkepudder, sækkestolefyld 100L og 1 x rensespray søndag aften ved 21-tiden. Tirsdag formiddag omkring kl.10, ankom det hele. Det er virkelig effektiv levering 😃 Eneste min... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Pæne og smarte møbler (puff og tilhørende bakke), men da puffen er langt mere “rund” i det, end det fremgår på billederne, står bakken og vakler meget på puffen.

Oceniono na 5 z 5

Købte 6 puf 2 bordplader og noget snor Hurtig levering Ved en fejl glemte de at sende snor blev sendt med det samme jeg opdagede fejlen Fragtfirmaet stillede pakken i tørvejr da det pissede n... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

The products are like described. Seems like good quality, nice design. The delivery process made me rate 4 instead of 5 stars. The SACKit support told me it'll take 6-8 working days for delivery to... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

6. Sklep z meblami zewnętrznymi

Informacje o SACKit

Napisane przez firmę

Vision

Hos SACKit arbejder vi ud fra den ultimative kvalitetstest. Vi sælger kun produkter, som vi gerne selv vil eje! Derfor kan vi altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Levering

1-4 hverdage

Fragt

Gratis fragt på ordrer over 699.- på www.sackit.dk til alle adresser i Danmark.

Returnering

16 grudnia 2024

Kære BM,

Team SACKit

Oceniono na 5 z 5

God personlig service og modtagelse i…

God personlig service og modtagelse i showroom samt på telefonisk kontakt.
Levering til døren lige efter bogen.
Stol/puf/bakke klar til julegave til ungerne.

7 grudnia 2024
Opinia niezależna

Kære Claus,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at gavemodtageren blev glad og tilfreds med jeres valg af sækkestol;)

Jeg ønsker jer alle en dejlig dag samt et godt nytår!🎉️

Oceniono na 5 z 5

Mega go service og fedt stole puf…

Mega go service og fedt stole puf produkt og hurtig levering 👌🏼🎄

13 grudnia 2024

Kære Erika,

Tak for den fantastiske anmeldelse! Vi sætter virkelig pris på din støtte og feedback. Håber du nyder dine møbler. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med os!😊️🌟️

Jeg ønsker dig et rigtig godt nytår

Fin og helt ok

11 grudnia 2024

Kære Birgitte,

Hej Inger

Tusind tak for anmeldelsen, den sætter vi stor pris på! 😃

En multifunktionel puf er altid en sikker vinder i hjemmet, håber du nyder den de næste mange år

Ønsker dig en dejlig dag og jul 😊

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, god kvalitet ganske som forventet.

Hej Daniela

Tusind tak for anmeldelsen, den er værdsat! 😃

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse på vores webshop
Håber at se dig snart igen 😊

De bedste julehilsner

Jeg købte SackIt light 150

Jeg købte SackIt light 150, som er en smart, lille lampe, og jeg købte adapteren, som kan bruges til opladning af batteriet, men det er lidt uklart, om at man kan klare dig uden den. Jeg handlede 2 gange, så der kom fragt på adapteren

6 grudnia 2024

Kære Johnnie,

Mange tak for din ordre og for den positive anmeldelse! Håber du nyder din lampe længe endnu😊️. Vi sætter stor pris på din anmeldelse!

Angående adapteren er det ikke en nødvendighed at købe denne med. Vi anbefaler det blot for at få den helt optimale opladning med rigtig output (USB-adapter med følgende output: 5V / 2A).

Jeg ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår🎄️🎉️

Hej,

Oceniono na 5 z 5

Fin og okay leverings tid

Fin og okay leverings tid. Sikkert indpakket. Manglede kun dato for hvornår levering kunne forventes.

Hej Pia

Tusind tak for anmeldelsen, den betyder meget 😃

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse da du handlede ved os!
Håber at ses snart igen på hjemmesiden 😊

De bedste julehilsner

Bakkebord

Fantastisk hurtig levering - lækkert bakkebord - glæder mig til at bruge det

10 grudnia 2024

Kære Anja,

Vi sætter virkelig pris på din positive anmeldelse! Håber du nyder bakkebordet i lang tid fremover. Tak fordi du valgte os. 😊👏

Det gik som smurt

Det gik som smurt. Hurtig levering af varen så jeg er tilfreds, nu håber jeg bare min datter bliver glad for gaven

Hej Freddy,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds. Vi sætter pris på din feedback og håber din datter bliver glad for gaven! 🌟

Hurtig levering og fint produkt

Hurtig levering og fint produkt

Kære Astrid,

Vi sætter virkelig pris på din positive anmeldelse! Tak fordi du valgte os.😊👏

Oceniono na 5 z 5

Nemt at bestille og hurtig levering.

Nemt at bestille og hurtig levering.

Det kunne være rart, hvis man kunne vælge at få sin pakke (mindre) sendt til en pakke shop, så man ikke skal være hjemme, når pakken kommer.

Kære Hanne,

Wow, tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at vores service levede op til dine forventninger. Vi arbejder konstant på at give den bedste oplevelse til vores kunder.  Tak fordi du valgte os og tak for den konstruktive kritik, det sætter vi stor pris på! 🌟

Hav en rigtig god dag!

Super Kundeservice...

Super kundeservice, have glent af hakke et flueben af, men det rettede de hurtigt selv om det var på Black Friday ;-), Hurtig levering og fede produkter, kommer nok til at investere i nogle flere i fremtiden... 😉👍

2 grudnia 2024

Kære Sebastian,

Wow, tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at vores service levede op til dine forventninger. Vi arbejder konstant på at give den bedste oplevelse til vores kunder. Tak fordi du valgte os! 🌟

Oceniono na 5 z 5

Super snygga och välgjorda produkter

Super snygga och välgjorda produkter. Snabb leverans till Sverige. Allt har fungerat super. Väldigt nöjd

Opinia niezależna

Kära Jenny,

Tack så mycket för din positiva recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med dina nya möbler. Vi hoppas att du kommer att njuta av dem under en lång tid framöver! 🛋️😊

Med vänliga hälsningar,

God oplevelse

En god hjemmeside, nemt at bestille og hurtig levering

28 listopada 2024

Kære Tove,

Vi sætter virkelig pris på din positive anmeldelse! Tak fordi du valgte os. 😊👏

Ønsker dig en rigtig god dag!

Virkelig god produkter

Virkelig god produkter. Lever fuldt op til mine forventninger.
God service, nemt og hurtigt bestilling og levering.
Hvis jeg skal sige en ting som jeg syntes godt kunne blive anderledes, så skulle det være leverings mulighed. For man kan kun, ved forsendelse vælge hjemme levering. Det kunne også være rart, at kunne vælge levering til pakke shop.

29 listopada 2024

Kære Carina,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds. Vi sætter pris på din feedback og konstruktive kritik. Vi tager selvfølgelig dine ord ind til evaluering!🌟

Jeg ønsker dig en dejlig dag

Venlig og hjælpsom kundeservice

Jeg købte en Sackit sækkestol med fodskammel, pga designet Da jeg fik den leveret viste det sig, fordi jeg har dårlig lænd, ikke kunne sidde i stolen. Jeg kontaktede Sackit og beklagede min nød. De var herefter meget behjælpelige med at få refunderet mit fejlkøb, selv om der ikke var defekter på stolen, men kun på min lænd. De hjalp også med at få afhentet stolen på min adresse. En meget venlig og servicevenlig kundeservice. Tak for jer. Venligst Jan Larsen

29 listopada 2024

Kære Jan,

Tak for din støtte! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med vores service. 🙏

Vi ønsker dig en rigtig god dag og god jul🎄️

god rådgivning om varen

1 listopada 2024

Kære Lene,

Ønsker dig en rigtig god weekend!

Julius // Team SACKit

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej