Bestilte min sofa, 2 nakkepudder, sækkestolefyld 100L og 1 x rensespray søndag aften ved 21-tiden. Tirsdag formiddag omkring kl.10, ankom det hele. Det er virkelig effektiv levering 😃 Eneste min... Zobacz więcej
Pæne og smarte møbler (puff og tilhørende bakke), men da puffen er langt mere “rund” i det, end det fremgår på billederne, står bakken og vakler meget på puffen.
Købte 6 puf 2 bordplader og noget snor Hurtig levering Ved en fejl glemte de at sende snor blev sendt med det samme jeg opdagede fejlen Fragtfirmaet stillede pakken i tørvejr da det pissede n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
The products are like described. Seems like good quality, nice design. The delivery process made me rate 4 instead of 5 stars. The SACKit support told me it'll take 6-8 working days for delivery to... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Sklep meblowy
- Dostawca stołków barowych
- Sklep z meblami ogrodowymi
- Sklep z oświetleniem
- Sklep z meblami do salonu
- Sklep z meblami zewnętrznymi
Informacje o SACKit
Napisane przez firmę
Vision
Hos SACKit arbejder vi ud fra den ultimative kvalitetstest. Vi sælger kun produkter, som vi gerne selv vil eje! Derfor kan vi altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.
Levering
1-4 hverdage
Fragt
Gratis fragt på ordrer over 699.- på www.sackit.dk til alle adresser i Danmark.
Returnering
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Fine produkter
Fine produkter
Men leverancen var det op i flere forsendelser, noget kom Fredag, noget mandag og resten torsdag
Det kunne være fint at få en leverings plan

Odpowiedź od SACKit
Super flot farve og stol
Super flot farve og stol.
Min ældste søn har også en, den flader ud ift. den nye, som er helt kompakt hård, men tænker de “ris/korn” indeni bliver løse med tiden. Husker nok bare ikke den var sådan som ny, eller måske de er blevet mere faste! Det ser hvert fald bedre ud, når de står og ikke er i brug, at de ikke flader ud.

SACKit rock 100 cannot find each other
I have the SACKit rock 100 headphones and the earpieces cannot find each other. They suggest resetting them which worked the first time but the next time I wanted to use them they couldn't find each other again.
This time I spent 30 min trying to reset them without success
Not good enough

Odpowiedź od SACKit
Hold jer langt fra SACKIT ROCK 100…
Hold jer langt fra SACKIT ROCK 100 earbuds.
Det kan tælles på under 10 fingre hvor mange gange begge earbuds har virket samtidig i de snart 2 år jeg har haft dem!
Reset fungere heller ikke, for de gør det bare igen!
Enormt skuffende, og rigtig ærgerlig gave at have fået og spild af penge for vedkommende som gav mig dem.

Noget billigt bras
Har købt en SackIT Move 100, som efter 20 minutters brug, ikke vil tænde. Der er forsøgt reset og hvad der ellers kunne gøres - noget billigt bras der ikke kan anbefales.

Odpowiedź od SACKit
Vi er vilde med vores nye SACK IT…
Vi er vilde med vores nye SACK IT sækkestol. Den bliver bedre for hver dag.
Børnebørnene vil alle sidde i den, så vi må nok have en mere :)

Odpowiedź od SACKit
5 stjerner, hvis jeg kunne ville jeg give dem 10 stjerner.
Jeg har handlen med mange forskellige firmaer i Danmark, SACKit er simpelthen SUPER, alt klapper bare, også ros til deres transport firma, alt er også SUPER her.
Jeg giver dem begge 5 stjerner, men hvis jeg kunde ville de få 5 mere.
1000 TAK - Jan Roskilde.

Dårlig lyd på Wave soundbar
SackIt beskriver deres Wave soundbar med ‘krystalklar lyd med imponerende dybde‘ og jeg må indrømme at jeg aldrig har oplevet så dårlig en højtaler som denne. Jeg fik den endda sendt den ind til SackIt da jeg troede at højtalerne deri var i stykker, men jeg fik svar på at de havde testet den og den lød præcist som den skulle.
Jeg håber inderligt at de trækker den fra markedet og får sat ordentlige højtalere i dem eller sætter prisen markant ned, for med den lyd er den ikke meget mere end kr. 50 værd. Det kommer virkeligt bag på mig at de accepterer og lægger navn til så dårligt et produkt.

Fuldstændigt ligegyldige højtalere
Fuldstændigt ligegyldige højtalere. Mit fjernsyns indbyggede højtalere har mere bas, fylde og detaljer. Hvis man vil have en højtaler der koster en tredjedel, som kan være i lommen og spiller langt, langt bedre, så vælg en JBL clip 4. Sackit lyder desideret forfærdelig og de har sandsynligvis fået dem fra Temu og re-brand'et dem for at sælge dem videre til overpris.

Odpowiedź od SACKit
Super fin service og hurtig levering
Super fin service og hurtig levering, så lækre varer

Odpowiedź od SACKit
Mine varer kom som lovet
Mine varer kom som lovet, det er absolut troværdig webshop.

Dårlig lyd
Min kone har fået en SACKit Wave Soundbar i firmagave. Det kan stort set være ligegyldigt om vi tilslutter den tv’et- det gør ikke den store forskel, meget flad lyd.

Odpowiedź od SACKit
Dårlig lyd ift. lignende produkter
Har fået en Sackit Bluetooth afspiller i firmagave. Lyden er flad og kommer kun fra den ene side. Har hørt lignende afspillere der er en 1/3 i størrelse spille meget bedre både i bassen og diskanten.
2 stjerner for den er nem at koble op til

Odpowiedź od SACKit
Virker ikke, flot design men made in China
Fået en bluetooth højtaler der ikke kan oplades. Made in China.

Odpowiedź od SACKit
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.