Bestilte min sofa, 2 nakkepudder, sækkestolefyld 100L og 1 x rensespray søndag aften ved 21-tiden. Tirsdag formiddag omkring kl.10, ankom det hele. Det er virkelig effektiv levering 😃 Eneste min... Zobacz więcej
Pæne og smarte møbler (puff og tilhørende bakke), men da puffen er langt mere “rund” i det, end det fremgår på billederne, står bakken og vakler meget på puffen.
Købte 6 puf 2 bordplader og noget snor Hurtig levering Ved en fejl glemte de at sende snor blev sendt med det samme jeg opdagede fejlen Fragtfirmaet stillede pakken i tørvejr da det pissede n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
The products are like described. Seems like good quality, nice design. The delivery process made me rate 4 instead of 5 stars. The SACKit support told me it'll take 6-8 working days for delivery to... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Sklep meblowy
- Dostawca stołków barowych
- Sklep z meblami ogrodowymi
- Sklep z oświetleniem
- Sklep z meblami do salonu
- Sklep z meblami zewnętrznymi
Informacje o SACKit
Napisane przez firmę
Vision
Hos SACKit arbejder vi ud fra den ultimative kvalitetstest. Vi sælger kun produkter, som vi gerne selv vil eje! Derfor kan vi altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.
Levering
1-4 hverdage
Fragt
Gratis fragt på ordrer over 699.- på www.sackit.dk til alle adresser i Danmark.
Returnering
30 dage returret
Lyngvej 1, 9000, Aalborg, Dania
- info@sackit.dk
- sackit.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Synes at Sackit har de fedeste designs…
Synes at Sackit har de fedeste designs på deres ting..
Glæder mig meget over mine højtalere og skønne opladelige lamper 🤗🙏

Odpowiedź od SACKit
Ser ud til at værre et godt produkt
Ser ud til at værre et godt produkt, mere ved jeg ikke. Hurtigt levering.

Odpowiedź od SACKit
Venlig betjening og hurtig svar på min…
Venlig betjening og hurtig svar på min spørsmål om lev.

Zweite Bestellung bei sackit
Zweite Bestellung bei sackit, Ware wie erwartet, alles in ausgezeichnetem Zustand und in Ordnung. Lieferung mit Spedition klappte problemlos.

Odpowiedź od SACKit
Lader eksisterende kunder i stikken
Har købt WiFi Moveit højttalere til både hus og sommerhus.
Sackit har sidenhen valgt at lade deres app udgå fra AppStore, så deres support siger nu at man bare kan prøve to andre apps….. som ikke genkender Moveit højttalerne.
Til det er kommentaren fra Sackit support: Så må du prøve at rode lidt med det.
Én ting er sikker:
Jeg køber IKKE flere produkter af nogen art fra Sackit.
Nogensinde.

Fantastisk hængekøje
Fantastisk hængekøje i super lækker kvalitet.
Nemt at bestille på hjemmesiden og hurtig levering.

Fedt produkt👌🏼
Fik varerne hjem som planlagt og er bare mega glad for dem (voksen og Junior sækkestole m. Puff) De er bare super fede og fantastiske at sidde i🤗👍🏼

God kundeservice
God kundeservice, da jeg havde lavet en fejl ved bestilling, og produktet var som forventet.

Odpowiedź od SACKit
Utrolige flotte varer i super kvalitet.
Utrolige flotte varer i super kvalitet.
Hurtig levering og god kundeservice.
Alt er godt.

Odpowiedź od SACKit
Jeg har købt nogle earpots
Jeg har købt nogle earpots. De er fantastiske. God kvalitet.

Hurtigt forsendelse
Hurtigt forsendelse. Alt var som det skulle håber jeg da produktet ikke er taget i brug endnu

Super tilfreds
Super tilfreds! Helt fantastisk - kan kun anbefales 🎉fungere perfekt

Odpowiedź od SACKit
Love the cooacabana’s and their made…
Love the cooacabana’s and their made perfectly…gonna order more soon

Move 150 højtalere - Smukt produkt, spiller bare
Hurtig levering af 2 stk. Move 150 højtalere. Smukke produkter, solid kvalitet. SACKit.... det hele spiller bare. Tak for jer.

Flot hjemmeside
Flot hjemmeside - nemt at finde rundt på.. pris og kvalitet hænger sammen..

Odpowiedź od SACKit
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.