Købte et par løbesko til min søn i fødselsdagsgave. Desværre blev skoene forsinket, men blev ringet op og varskoet af Lars som beklagede meget. Meget fin service som blev løst og jeg blev kompenser... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Den bedste butik hvor Produkter, service, Brands, værdien i at handle et rigtig positivt og skønt sted hos Lars i Køge. Jeg har altid modtaget flot service og jeg anbefaler fuldt ud at handle her hos... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
The simple website with no fancy buttons and eye candies makes you really feel like there's a physical shop behind the scene, owned by somebody that likes to run :-) Personalized note, small sweet g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Var nede for at udskifte mine slidte løbesko Fik en super kompetent behandling, priser der uden problemer kan hamle op med websider, men her får man den gode personlige behandling Købte lidt e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
RUN4ALL, Køge har eksisteret siden 2007 og er en Specialbutik for løbere på ALLE nivauer. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe både vores kunder i den fysiske butik, men også i vores Webshop, hvor vi har kunder fra hele landet. Jeg glæder mig til at byde dig og din familie Velkommen. Mange løbehilsener Lars H. Bjerregaard RUN4ALL
Kirkestræde 19b, 4600, Køge, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Fantastisk service. Næste par løbesko skal helt sikkert også bestilles hos RUN4ALL.

Odpowiedź od RUN4ALL
God vejledning og hurtig ekspedition fedt

Odpowiedź od RUN4ALL
Endelig nogen der har forstået hvordan man bygger en god forretning.
Bedste pris i markedet på premium løbesko.
Og enormt personlig betjening(personligt brev samt chockolade) der får en til at føle sig værdsat som kunde.
Mvh Kristian

Odpowiedź od RUN4ALL
Virkelig god oplevelse, dejligt med opkald da emnet blev forsinket.
Hurtig levering og dejligt med håndskreven kvittering.😊👍

Odpowiedź od RUN4ALL
Gode priser, hurtig levering og god service ved henvendelse :-)

Odpowiedź od RUN4ALL
Ingen problemer og hurtig levering. Og så bliver jeg så glad når varen er fulgt af en hyggelig lille håndskreven besked og et stk chokolade! :D

Odpowiedź od RUN4ALL
Super hurtig levering, blev ringet op samme dag som jeg bestilte, da den farve jeg bestilte ville blive forsinket en dag. De kunne sende samme dag i en anden farve.
Rigtig god service.

Odpowiedź od RUN4ALL
Ikke en automatisk webshop, der er en person i den anden ende (der til mig ringede og checkede at detaljerne var i orden). Og trods den manglende automatik, gik det alligevel hurtigt.

Odpowiedź od RUN4ALL
Super hurtig service - leveret dagen efter bestilling. God pris på produktet også. Og med ekstra lille gave med i pakken. Handler sikkert hos dem igen.

Odpowiedź od RUN4ALL
Nem og sikker bestilling.
Blev kontaktet dagen efter på tlf for verificering af vare. Virkelig god service, der vidner om at den der modtager ordren og pakker den, tænker over modtagerens forventninger til varen.
Derudover god pris og gratis forsendelse.
Kan kun anbefales!

Odpowiedź od RUN4ALL
Fede billige sko, som hurtigt blev sendt afsted. Bestilte dem lørdag og fik dem tirsdag. Super god oplevelse

Odpowiedź od RUN4ALL
Super service, info og rigtig gode priser. Kan varmt anbefales og handler der gerne igen.

Odpowiedź od RUN4ALL
Super hurtig respons på forespørgsel, super hurtig levering af den bestilte vare. Var umiddelbart betænkelig ved den lidt "primitive webshop" (ingen betalingskort, kun Paypal, m.v.). Men det virkede ganske fint - og dagen efter havde jeg mine løbesko.

Odpowiedź od RUN4ALL
Run4all sætter standarden for hvordan en sportsbutik skal fungere. Klasse service til særdeles konkurrencedygtige priser.

Odpowiedź od RUN4ALL
Købt NewBalance løbesko til en god pris. Var i tvivl om skoens bredde, men fik kompetent hjælp ved en telefonopringning.
Hurtig levering.
Vender tilbage når jeg får brug for andet løbeudstyr.

Odpowiedź od RUN4ALL
SUPER service. Lars svarer lynhurtig tilbage når man kontakter dem.
Lækker vare - leveret dagen efter bestilling. Der var ekstra lille gave med i pakken. Bedre bliver det hvis ikke, så her handler jeg gerne igen.

Odpowiedź od RUN4ALL
Super god service. Hurtig levering. En ny hjemmeside og så ville jeg give den samlede handelsoplevelse 5Stjerner

Odpowiedź od RUN4ALL
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.