RUN4ALLRecenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Købte et par løbesko til min søn i fødselsdagsgave. Desværre blev skoene forsinket, men blev ringet op og varskoet af Lars som beklagede meget. Meget fin service som blev løst og jeg blev kompenser... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den bedste butik hvor Produkter, service, Brands, værdien i at handle et rigtig positivt og skønt sted hos Lars i Køge. Jeg har altid modtaget flot service og jeg anbefaler fuldt ud at handle her hos... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

The simple website with no fancy buttons and eye candies makes you really feel like there's a physical shop behind the scene, owned by somebody that likes to run :-) Personalized note, small sweet g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Var nede for at udskifte mine slidte løbesko Fik en super kompetent behandling, priser der uden problemer kan hamle op med websider, men her får man den gode personlige behandling Købte lidt e... Zobacz więcej

1. Sklep dla biegaczy

Napisane przez firmę

RUN4ALL, Køge har eksisteret siden 2007 og er en Specialbutik for løbere på ALLE nivauer. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe både vores kunder i den fysiske butik, men også i vores Webshop, hvor vi har kunder fra hele landet. Jeg glæder mig til at byde dig og din familie Velkommen. Mange løbehilsener Lars H. Bjerregaard RUN4ALL

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

208 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Handler her gerne igen.

Fri fragt, gode priser, flot service og chokolade. Hva mere kan man ønske sig.

21 grudnia 2020

Hej Mie

Tusind Tak for din rigtig gode anmeldelse, samt de 5 stjerner som vi sætter rigtig stor pris på.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen og ønsker dig og din familie en rigtig glædelig Jul

Som sædvanligt super service....👍

20 grudnia 2020

Hej Claus

Tusind Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. De sætter vi meget stor pris på.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig Jul

Oceniono na 5 z 5

Super service, og effektiv!

20 grudnia 2020

Hej Niels

Tusind Tak for din gode anmeldelse, samt de 5 stjerner. Dem sætter vi rigtig stor pris på.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen og ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul

Oceniono na 5 z 5

Super god service og gode priser!

Super god service og gode priser!
Lars er meget snaksaglig og sørger for at hjælpe alle rigtig godt, man får ikke lov til at gå uden de helt perfekte løbesko, som bliver testet på løbebånd, så man er sikker på at komme hjem med det rigtige.

13 sierpnia 2020

Hej Nikoline

Tusind Tak for din rigtig fine anmeldelse og de super flot ord du giver os med på vejen ifht. din oplevelse. De 5 stjerner sætter vi rigtig stor pris på.

Rigtig god fornøjelse med dine nye sko i det dejlige sommer-vejr

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen og ønsker dig samtidig en rigtig god løbetur.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service og billige priser!

Jeg var dernede og få et par løbesko, løbetights og t shirt til billige penge.

9 lipca 2020

Hej Mads

Tusind Tak for din gode anmeldelse og de 5 stjerner du givet os. Det sætter vi meget stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Super service og skarpe priser

Super service og skarpe priser, kan helt klart anbefales.

22 maja 2020

Hej Lennart

Tusind Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner du har honoreret os med. Det sætter vi utrolig stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Helt nye modeller til lave priser

Helt nye modeller til lave priser, hurtig levering.

18 maja 2020

Hej Søren

Tusind Tak for din gode anmeldelse og de 5 stjerner du har belønnet os med. Det sætter vi rigtig stor pris på.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen og ønsker dig samtidig en rigtig god løbetur med dine nye løbesko.

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig og effektiv levering 👍…

Super hurtig og effektiv levering 👍 Kan helt klart anbefales 😃👍

16 maja 2020

Hej Mogens

Tusind Tak for din fine anmeldelse og og de 5 stjerner, samt dine varmeste anbefalinger.

Bedste service i branchen

Super god service! Personlig, venlig og professionel.

9 maja 2020

Hej Saao

Tusind Tak for din super gode anmeldelse, samt de 5 stjerner du har givet os.

Perfekt

Tip top service

28 kwietnia 2020

Hej Runi

Tusind Tak for din gode anmeldelse og og de 5 stjerner

Service i top

Altid hurtig levering og god service. Denne gang et par strømper med som gave og som altid en hilsen. Kan kun varmt anbefale Run4all 👍😁

26 kwietnia 2020

Hej Charlotte

Tusind Tak for din super flotte anmeldelse og og de 5 stjerner du har belønnet os med.
Dette og dine varmeste anbefalinger sætter vi Utrolig stor pris på.

Det er ALTID en fornøjelse og Ære, at få lov til at hjælpe dig.

Altid hurtig forsendelse

Altid hurtig forsendelse, og en personlig hilsen med varen. Sidst var der endda en marsbar med.
Kan kun anbefale Run4all 😊

25 kwietnia 2020

Hej Tommy

Tusind Tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner du har givet os
Dette og dine gode anbefalinger sætter vi Utrolig stor pris på.

Det er ALTID med glæde og Ære, at få lov til at hjælpe dig.

Rigtig god fornøjelse med produktet på de forhåbentlig snart varme dage med løb.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god opfølgning på ordren fra…

Rigtig god opfølgning på ordren fra RUN4ALL.

4 marca 2020

Hej Lotte

Tusind Tak for din rigtig gode anmeldelse og og de 5 stjerner du har belønnet os med.
Det sætter vi Rigtig stor pris på.

Rigtig god fornøjelse med produkterne.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen og ønsker dig en dejlig jul.

Magen til god service

Magen til god service, skal man lede længe efter :) Jeg har brugt Run4All en del gange og hvergang med upåklagelig service. Om det er tøj, sko eller tilbehør, står Lars altid klar med gode råd og behagelig vejledning. Om det er i butikken eller jeg har haft brug for at få det sendt, finder Lars altid en løsning. Jeg har forsøgt at købe løbesko andre steder, men havner tilbage hos Run4All hvergang.
Jeg har ikke fortrudt et eneste køb herfra.

20 grudnia 2019

Hej Heidi

Tusind Tak for din super flotte anmeldelse og og de 5 stjerner du givet belønnet os.
Det sætter vi Utrolig stor pris på.

Det er ALTID en fornøjelse og Ære, at få lov til at hjælpe dig og vores øvrige kunder til en god løbeoplevelse uanset niveau og mål.

Du og familien ønskes en rigtig dejlig dag, samt en Glædelig Jul og Godt Nytår

Kan absolut anbefales.

Fin behandling, hurtig levering, en positiv oplevelse

19 grudnia 2019

Hej Hans-Jørgen

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen og ønsker dig samtidig en rigtig Glædelig Jul

professionel betjening.

professionel betjening.
man oplever at der tages tid til dig og du bliver behandlet godt.
der er et bredt vare sortiment og løbebånd du kan afprøve sko.
ekspedienten har en fortid i løb og er meget vidende omkring løbeskader og andet omkring løb.

16 grudnia 2019

Hej John

Det sætter vi Ekstrem stor pris på.

Du ønskes rigtig god dag og pøj pøj med løbetræningen mod NYE mål

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen og ønsker dig en dejlig jul.

Hej Steffen

Tusind Tak for din gode anmeldelse og de 5 stjerner du har givet os. Det sætter vi meget stor pris på.

Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet på løbeturen.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen og ønsker dig en dejlig dag.

super service 😊

Altid en super fornøjelse at handle hos run4all👍👍👍👍

12 grudnia 2019

Hej Pernille

Rigtig god fornøjelse med produktet

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen og fornøjelsen er ABSOLUT OGSÅ på vores side.

God Weekend

Super service!

Bestilte søndag aften over sms/mobilepay. Fik svar tilbage indenfor en time og pakken var fremme tirsdag! Super service!
Dog kunne i arbejde på at forbedre hjemmesiden 😅

11 grudnia 2019

Hej Louise

Tusind Tak for din gode anmeldelse og de 5 stjerner du har givet os.

Det sætter vi rigtig stor pris på.

Tak for konstruktiv "Kritik" :-), MEN der er jo en der SKAL være klassens "grimmeste" dreng eller sagt med andre ord: "H.C Andersens Eventyr Om Den Grimme Ælling ER DET VI HUSKER ;-)

Rigtig god fornøjelse med produkterne i træningen

Rigtig god dag.

Bedste anbefalinger

Gode priser, hurtig levering - Absolut kun positive og bedste anbefalinger herfra :-)

10 grudnia 2019

Hej Mads

Tusind Tak for din flotte anmeldelse med 5 stjerner til følge. Det sætter vi rigtig stor pris på, Tak.

Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet og rigtig dejlig dag.

#larshenninginmove/INSTAGRAM

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej