RUN4ALLRecenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Købte et par løbesko til min søn i fødselsdagsgave. Desværre blev skoene forsinket, men blev ringet op og varskoet af Lars som beklagede meget. Meget fin service som blev løst og jeg blev kompenser... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den bedste butik hvor Produkter, service, Brands, værdien i at handle et rigtig positivt og skønt sted hos Lars i Køge. Jeg har altid modtaget flot service og jeg anbefaler fuldt ud at handle her hos... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

The simple website with no fancy buttons and eye candies makes you really feel like there's a physical shop behind the scene, owned by somebody that likes to run :-) Personalized note, small sweet g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Var nede for at udskifte mine slidte løbesko Fik en super kompetent behandling, priser der uden problemer kan hamle op med websider, men her får man den gode personlige behandling Købte lidt e... Zobacz więcej

1. Sklep dla biegaczy

Napisane przez firmę

RUN4ALL, Køge har eksisteret siden 2007 og er en Specialbutik for løbere på ALLE nivauer. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe både vores kunder i den fysiske butik, men også i vores Webshop, hvor vi har kunder fra hele landet. Jeg glæder mig til at byde dig og din familie Velkommen. Mange løbehilsener Lars H. Bjerregaard RUN4ALL

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

208 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Bestilte mandag og varen kom allerede…

Bestilte mandag og varen kom allerede dagen efter.
Jeg var i tvivl om det var sikkert at handle der, da hjemmesiden stod som ikke sikker. Jeg ringede dertil og blev beroliget og fik en Super service, hvorfor jeg kan varmt anbefale andre at handle hos Run4all.

2 lipca 2019

Hej Ditte

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner du har belønnet os med. Af hjertet tak!

Ja, ifht. din oplevelse med "ikke sikker" så må og er jeg dig et svar skyldig, da vi har prøvet at følge op på det i den "store" Internet verden, uden helt at blive klogere :-)

Gudskelov har vi dine og ALLE vores øvrige kunders ord og varme anbefalinger for, at man TRYGT og roligt kan handle hos os og få en rigtig god oplevelse ud af det :-)

Rigtig god fornøjelse med produktet og rigtig dejlig dag og løbetur til dig.

Super god service

Super god service, hurtig levering og ekstra lækkerier med i pakken. Vil helt sikkert gerne handle der igen 👍🏼

7 czerwca 2019

Hej Line

Tusind tak for din flotte anmeldelse, samt de 5 stjerner du har givet os. Dem sætter vi rigtig stor pris på.

Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet, samt en rigtig god løbetur og weekend.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og super service

Hurtig levering og super service. Kan helt klart anbefales

13 kwietnia 2019

Hej Kristine

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner du har givet os. Det værdsætter vi højt.

Rigtig god fornøjelse med varen, samt god løbetur og Påske.

Oceniono na 5 z 5

God service, og hurtig levering. Til UG.

12 kwietnia 2019

Hej Anders

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner du har belønnet os med. Det sætter vi rigtig stor pris på.

Personlig og professionel betjening

Meget behagelig, personlig og professionel betjening. Det er tydeligt at mærke, at Lars ved, hvad han taler om, når han vejleder til det rigtige udstyr. Og når priserne samtidig er yderst rimelige er der ingen grund til ikke at vælge Run4all, når løbeudstyret skal fornyes. Har selv lige købt løbejakke og sko og er yderst særdeles godt med det.

1 kwietnia 2019

Hej Ruben

Tusind tak for din super flotte anmeldelse og de flotte ord, samt de 5 stjerner du har belønnet os med.

Alt dette sætter vi utrolig stor pris på.

Du ønskes forsat god fornøjelse med udstyret.

Rigtig god dag og løbetur i det skønne vejr.

Oceniono na 5 z 5

Særdeles god kundeservice og hertil…

Særdeles god kundeservice og hertil gode priser!

8 lutego 2019

Hej Bjørn

Tusind Tak for din fine anmeldelse, samt de 5 stjerner du har belønnet os med.

Dem sætter vi ekstrem stor pris på.

Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet, samt en fantastisk løbetur.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen.

Rigtig god dag.

Super sevice

Gerne igen. Føler mig som en unik kunde. Tag ikke fejl af den beskedne hjemmeside. Der ligger meget bagved, det er tydeligt at kunden betyder noget her. Selvom jeg “bare” bestilte noget fra shoppen var der gjort meget ud af forsendelsen.

4 lutego 2019

Hej Carsten

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse og de 5 stjerner du har givet os.

Dette betyder rigtig meget og vi er rigtig glade for du har givet dig tid til at bedømme os på Trustpilot.

Rigtig god fornøjelse med produktet, som du helt sikkert vil få stor glæde af her i foråret.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen i Webshoppen.

Super god service

Super god service og et rigtig kundeminded personale.

28 stycznia 2019

Hej Alexander

Tusind tak for din fine anmeldelse, samt de 5 stjerner til følge. Dem sætter vi rigtig stor pris på.

Rigtig god fornøjelse med produktet og vi glæder os til at byde dig Velkommen igen.

Rigtig god dag løbetur.

Hurtig og god service.

25 stycznia 2019

Hej Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse, samt de 5 stjerner. Dette er vi dybt taknemmelig for.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med produkterne og håber du får en masse glæde af dem på løbeturen.

Hurtig og fremragende service

Hos Run4All får man ikke kun hurtig betjening og hurtig leverance.
Man får også en service af øverste skuffe, når det kommer til valg af løbesko. Lars fra Run4All har styr på sine produkter og er klar med den rette anbefaling til sine kunder, så man eksempelvis får netop den sko, man har brug for.
Priserne er også meget konkurrencedygtige.

En klar anbefaling herfra.

24 stycznia 2019

Hej Alexander

Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse, samt de flotte ord du giver med på vejen. Både dette og de 5 stjerner sætter vi enorm stor pris på.

Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet og vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Klar anbefaling. Bare køb løs :-)

Gode priser, hurtig og alligevel lidt personlig betjening med lille hilsen/gave i pakken. Vil klart anbefale siden til andre løbere.

12 stycznia 2019

Hej Iben

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse, samt den til d.d nok "sjoveste" overskrift :-D. Bukker og takker både for anmeldelsen, samt de 5 stjerner.

Rigtig god fornøjelse med produkterne, som du helt sikkert får glæde af på løbeturen.

Fantastisk dag til dig og naturligvis rigtig god løbetur.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk fin service ;-)

Fantastisk fin service ;-)
Bestilte i den travle juletid, men fik alligevel varen super hurtigt og prisen var også helt rigtig ;-)
Varen skulle byttes og også her oplevede vi en fantastisk fin og personlig service.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger ;-)

8 stycznia 2019

Hej Steen

Tusind tak for din super flotte anmeldelse og beskrivelse af dit køb, samt ombytning. Det sætter vi stor pris på og takker samtidig for de 5 stjerner.

Rigtig god dag og fornøjelse med produktet til jer.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Desuden var der en fin hilsen, lidt godter samtet gavekort på 300kr til køb af sko.

28 grudnia 2018

Hej Else

Tusind tak for din flotte anmeldelse, samt de 5 stjerner du har belønnet os med. Det sætter vi rigtig stor pris på.

Du ønskes et rigtig godt løbeår 2019, hvor vi glæder os til at kunne byde dig Velkommen igen.

Helt uhørt service :)

I forbindelse med køb af julegave har vi bestilt et par lækre løbesko hos Run4all. Først og fremmest var prisen langt under konkurrenterne på markedet. Vi har nu modtaget pakken og bliver helt mundlamme over den fantastiske service som Run4all yder. Med pakken fulgte en personlig seddel hvor de takker for vores handel og samtidigt kvittere med et gavekort på 300 kr. til vores næste køb. De lever i den grad op til deres motto "Vi går ikke på kompromis med servicen".
Det er skam os som takker! Vi er meget imponeret over jer! Det er bestemt ikke sidste gang at vi handler hos Run4all og vi anbefaler naturligvis også vores bekendte at slå et smut forbi hjemmesiden.

De bedste jule hilsener

fra os.

8 grudnia 2018

Hej Michael

Tusind Tusind Tak for din super flotte anmeldelse og din fantastiske beskrivelse af din oplevelse, som vi sætter umådelig stor pris.
Vi takker også for de 5 flotte stjerner.

Når vi modtager en anmeldelse som denne, så ved man bare at det giver mening det man laver og holder fokus på serviceen der SKAL være i højsædet for ALLE kunder.

Vi glæder os til at byde jer Velkommen igen og ønsker også jer en rigtig glædelig jul og godt nytår, samt en masse gode løbeture.

Alt gik hurtigt og nemt

Alt gik hurtigt og nemt - sko bestilt sent søndag aften og kunne afhentes tirsdag. Derudover et det første gang, jeg har oplevet decideret kundeservice ved en nethandel, uden det har været i forbindelse med reklamation - en lille hilsen og lidt guf. Dejligt, at der stadig er steder som RUN4ALL, der har overskud til at sprede lidt glæde i en ellers travl juletid. En fornøjelse at handle der.

4 grudnia 2018

Hej Andreas

Tusind Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse, samt de ord du sætter på oplevelse. Naturligvis også stor tak for de 5 stjerner. Dem sætter vi ekstrem stor pris på.

Hos RUN4ALL SKAL der være overskud til hver enkel kunde, uanset hvor travlt vi måtte have, så derfor er vi også rigtig glade for at du har fået en super god oplevelse og glæder os til at kunne byde dig Velkommen igen i såvel Webshoppen, som den fysiske butik, hvis du har mulighed for det.

Rigtig god dag og god fornøjelse med produktet på løbeturen

29 listopada 2018

Hej Lars

Tusind tak for din gode anmeldelse og de 5 stjerner til følge. Dem er vi rigtig glade for.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen igen og ønsker dig en rigtig god dag og løbetur.

Super betjening og service

Super betjening og service - Lars ved alt om løb og udstyr. Har gode priser og varer, ikke mindst professionel betjening

29 listopada 2018

Hej Henrik

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse og de 5 stjerner, samt rosene ord.

De betyder ekstremt meget og jeg sætter stor pris på dem og motiverer kun endnu mere til at holde fast i servicen over for Danmarks Bedste Kunder :-)

Rigtig god fornøjelse med produktet, som du helt sikkert får stor glæde af her i den kolde tid

God dag og løbetur.

Oceniono na 5 z 5

Meget positiv handel over nettet

Meget positiv handel over nettet. Utrolig flink service af Lars, der er indehaver af butikken tror jeg. Fik pakken få dage efter, og der er var endda et gavekort til værdi af 300 kr med i pakken ved køb af sko, samt Magasinet Aktiv Træning med. SÅ rigtig god service. Handler meget gerne der igen.

16 listopada 2018

Hej Ditte

Tusind tak for din super gode anmeldelse, samt de 5 stjerner du har belønnet os med. Det er vi rigtig glade for.

God fornøjelse med produktet og vi glæder os til at byde dig Velkommen igen.

Rigtig god weekend, samt løbetur.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og meget god service…

Hurtig levering og meget god service fra Lars. Jeg bestilte 2 ordrer på samme dag,samme størrelse sko.. modtog første ordre dagen efter og fik et opkald fra Lars om det kunne passe med endnu en ordre i samme størrelse. God service at han ville sikre at kunden muligvis havde lavet en tastefejl. Modtog ordre nr 2 efter endnu en hverdag. Kan kun anbefale at handle hos dem. Der var vedlagt løbe/træningsmagasiner plus div ting ved ordren.

5 listopada 2018

Hej René

Tusind tak for din super flotte anmeldelse og rosene ord, samt de 5 stjerner. Dem sætter vi rigtig stor pris på.

Rigtig god fornøjelse med skoene og på glædeligt gensyn....selv om der jo nok går et stykke tid ifht. sko :-)

Rigtig dejlig dag og løbetur til jer.

Mvh. Lars//RUN4ALL

Gode priser 🏃🏻‍♂️💨

Super service, hurtig levering og gode priser 🏃🏻‍♂️💨

3 listopada 2018

Hej Lars

Tusind tak for din flotte anmeldelse, samt de 5 stjerner. Dem er vi rigtig glade for.

Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet på løbeturen.

Rigtig dejlig dag og god løbetur.

#larshenninginmove/INSTAGRAM

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej