Købte et par løbesko til min søn i fødselsdagsgave. Desværre blev skoene forsinket, men blev ringet op og varskoet af Lars som beklagede meget. Meget fin service som blev løst og jeg blev kompenser... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Den bedste butik hvor Produkter, service, Brands, værdien i at handle et rigtig positivt og skønt sted hos Lars i Køge. Jeg har altid modtaget flot service og jeg anbefaler fuldt ud at handle her hos... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
The simple website with no fancy buttons and eye candies makes you really feel like there's a physical shop behind the scene, owned by somebody that likes to run :-) Personalized note, small sweet g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Var nede for at udskifte mine slidte løbesko Fik en super kompetent behandling, priser der uden problemer kan hamle op med websider, men her får man den gode personlige behandling Købte lidt e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
RUN4ALL, Køge har eksisteret siden 2007 og er en Specialbutik for løbere på ALLE nivauer. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe både vores kunder i den fysiske butik, men også i vores Webshop, hvor vi har kunder fra hele landet. Jeg glæder mig til at byde dig og din familie Velkommen. Mange løbehilsener Lars H. Bjerregaard RUN4ALL
Kirkestræde 19b, 4600, Køge, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Bestilte mandag og varen kom allerede dagen efter.
Jeg var i tvivl om det var sikkert at handle der, da hjemmesiden stod som ikke sikker. Jeg ringede dertil og blev beroliget og fik en Super service, hvorfor jeg kan varmt anbefale andre at handle hos Run4all.

Odpowiedź od RUN4ALL
Super god service, hurtig levering og ekstra lækkerier med i pakken. Vil helt sikkert gerne handle der igen 👍🏼

Odpowiedź od RUN4ALL
Hurtig levering og super service. Kan helt klart anbefales

Odpowiedź od RUN4ALL
Meget behagelig, personlig og professionel betjening. Det er tydeligt at mærke, at Lars ved, hvad han taler om, når han vejleder til det rigtige udstyr. Og når priserne samtidig er yderst rimelige er der ingen grund til ikke at vælge Run4all, når løbeudstyret skal fornyes. Har selv lige købt løbejakke og sko og er yderst særdeles godt med det.

Odpowiedź od RUN4ALL
Særdeles god kundeservice og hertil gode priser!

Odpowiedź od RUN4ALL
Gerne igen. Føler mig som en unik kunde. Tag ikke fejl af den beskedne hjemmeside. Der ligger meget bagved, det er tydeligt at kunden betyder noget her. Selvom jeg “bare” bestilte noget fra shoppen var der gjort meget ud af forsendelsen.

Odpowiedź od RUN4ALL
Super god service og et rigtig kundeminded personale.

Odpowiedź od RUN4ALL
Hos Run4All får man ikke kun hurtig betjening og hurtig leverance.
Man får også en service af øverste skuffe, når det kommer til valg af løbesko. Lars fra Run4All har styr på sine produkter og er klar med den rette anbefaling til sine kunder, så man eksempelvis får netop den sko, man har brug for.
Priserne er også meget konkurrencedygtige.
En klar anbefaling herfra.

Odpowiedź od RUN4ALL
Gode priser, hurtig og alligevel lidt personlig betjening med lille hilsen/gave i pakken. Vil klart anbefale siden til andre løbere.

Odpowiedź od RUN4ALL
Fantastisk fin service ;-)
Bestilte i den travle juletid, men fik alligevel varen super hurtigt og prisen var også helt rigtig ;-)
Varen skulle byttes og også her oplevede vi en fantastisk fin og personlig service.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger ;-)

Odpowiedź od RUN4ALL
Rigtig god oplevelse. Desuden var der en fin hilsen, lidt godter samtet gavekort på 300kr til køb af sko.

Odpowiedź od RUN4ALL
I forbindelse med køb af julegave har vi bestilt et par lækre løbesko hos Run4all. Først og fremmest var prisen langt under konkurrenterne på markedet. Vi har nu modtaget pakken og bliver helt mundlamme over den fantastiske service som Run4all yder. Med pakken fulgte en personlig seddel hvor de takker for vores handel og samtidigt kvittere med et gavekort på 300 kr. til vores næste køb. De lever i den grad op til deres motto "Vi går ikke på kompromis med servicen".
Det er skam os som takker! Vi er meget imponeret over jer! Det er bestemt ikke sidste gang at vi handler hos Run4all og vi anbefaler naturligvis også vores bekendte at slå et smut forbi hjemmesiden.
De bedste jule hilsener
fra os.

Odpowiedź od RUN4ALL
Alt gik hurtigt og nemt - sko bestilt sent søndag aften og kunne afhentes tirsdag. Derudover et det første gang, jeg har oplevet decideret kundeservice ved en nethandel, uden det har været i forbindelse med reklamation - en lille hilsen og lidt guf. Dejligt, at der stadig er steder som RUN4ALL, der har overskud til at sprede lidt glæde i en ellers travl juletid. En fornøjelse at handle der.

Odpowiedź od RUN4ALL
Super betjening og service - Lars ved alt om løb og udstyr. Har gode priser og varer, ikke mindst professionel betjening

Odpowiedź od RUN4ALL
Meget positiv handel over nettet. Utrolig flink service af Lars, der er indehaver af butikken tror jeg. Fik pakken få dage efter, og der er var endda et gavekort til værdi af 300 kr med i pakken ved køb af sko, samt Magasinet Aktiv Træning med. SÅ rigtig god service. Handler meget gerne der igen.

Odpowiedź od RUN4ALL
Hurtig levering og meget god service fra Lars. Jeg bestilte 2 ordrer på samme dag,samme størrelse sko.. modtog første ordre dagen efter og fik et opkald fra Lars om det kunne passe med endnu en ordre i samme størrelse. God service at han ville sikre at kunden muligvis havde lavet en tastefejl. Modtog ordre nr 2 efter endnu en hverdag. Kan kun anbefale at handle hos dem. Der var vedlagt løbe/træningsmagasiner plus div ting ved ordren.

Odpowiedź od RUN4ALL
Super service, hurtig levering og gode priser 🏃🏻♂️💨

Odpowiedź od RUN4ALL
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.