RetroGaming.no Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Brukes til å få koblet en litt eldre Pioneer surroundforsterker som kun har OSD-menyer ut via kompoisitt. Den kunne derfor ikke kobles til ny tv (for. bla. tilgang til fintuning ved kalibrering) uten... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Var et lite uhell i ordren, sender mail i 22:00 på en mandags kveld og får svar innen få minutter! Ikke bare har Sondre hos Retro respons evnene til Max Verstappen. Men når han først skal jobbe for å... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Helt greit å handle fra, ikke klart å teste alle 20000 spill😅 men noen har ikke startet opp men mange har. Usikker på kvalitet litt dårlig grafikk om det skyldes for ny tv 65" bilde passer ikke helt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z grami komputerowymi
  2. również w kategorii:
  3. Sklep z używanymi częściami zamiennymi i komponentami
  4. Sklep z używanymi grami

Napisane przez firmę

RetroGaming.no er en Norsk nettbutikk som ble startet opp våren 2011. Vi selger Tilbehør og Reservedeler til de fleste Retro konsoller (og noe nytt) som. f.eks. Nintendo NES, Super Nintendo (SNES), Nintendo 64 (N64), Gamecube (GC), Wii / Wii U, Switch, Sega Master System, Mega Drive, Saturn, Dreamcast, PlayStation (PS1, PS2 og PS3), Xbox og mye mer! Vi spesialiserer oss også på HDMI konvertere for å få koblet opp eldre spill konsoller på moderne flatskjermer / HD Tver, vi har et rikt utvalg av omformere i alle prisklasser samt AV kabler.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 51

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Alt fungerte fint med både bestilling…

Alt fungerte fint med både bestilling og forsendelse, og selv om det produktet jeg kjøpte ikke kunne brukes til mitt formål, så var servicen også i den forbindelse meget bra. Fikk god forklaring på telefonisk kontakt med en meget serviceinnstilt person.
RetroGaming abbefales.

6 listopada 2024

Bra kundeservice :)

Rask levering, ett av prdukta kom i feil farge, men ble retta opp med en gang. Kjempe bra kundeservice!

15 listopada 2024
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Elendig levering

Bestiller en vare som skal leveres på døra, ender opp med å måtte kjøre 40 min tur retur. Crap

30 października 2024
Logo RetroGaming.no

Odpowiedź od RetroGaming.no

Hei igjen. Pakken din skulle sendes til din postkasse, men posten har levert den til ditt hentested i stedet uten noen forklaring. Som jeg skrev til deg så sendte jeg deg en ny kabel som brevpost, så den burde ha kommet frem i din postkasse nå, i tillegg så har jeg kreditert deg for hele ordren, så om du kabelen dukker opp så er denne gratis og du har ikke betalt noe til oss. Ønsker deg en riktig fin helg.

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en N64 fra dem med sending fra…

Bestilte en N64 fra dem med sending fra Posten. Dem ringte meg å spurte om jeg heller ville ha den levert hjem pga så kort avstand. Pakken ble levert på arbeidsplassen og varen funker ganske bra og er strøken! Jeg trodde jeg hadde en HDMI converter til N64 det hadde jeg ikke så jeg fikk til og med levert det også på arbeidsplassen!

Fantastisk service, anbefaler å kjøpe fra Retrogaming.no hvis dere skal ha noe innefor gaming. Tommel opp! 👍🏻👍🏻

15 października 2024
Opinia niezależna

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej