Ik heb nog niet het antwoord gekregen wat ik zoek, maar snap dat het op basis van een telefoongesprek voor deze casus ook niet mogelijk is. Ik ben goed en professioneel geholpen en heb zicht op vervol... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ze had me gelijk goed geholpen al me vragen beantwoord zonder dat ik te lang moest wachten of verkeerd begrepen werd , ze deed haar werk Top!
Voor mij heeft dit ene korte gesprek me de bevestiging gegeven hoe om te gaan met een vraagstuk rondom mijn arbeidsconflict en hoe ik het kon verwoorden naar HR. Het gaf me net even wat meer vertrouwe... Zobacz więcej
Heel fijn gesprek waarin goed geluisterd werd en de tijd genomen werd zodat ik nu weet waar ik aan toe ben. Wat mijn rechten en plichten zijn juridisch gezien betreffende het geval waar ik over belde.... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De Rechtstelefoon heeft als sociaal-maatschappelijke missie om laagdrempelige toegang tot onafhankelijke juridische hulp aan alle particulieren en ondernemers te bieden. We doen dit onder andere door u met één telefoontje een direct advies te geven. Door een deskundige jurist die voor u opkomt.
Dane kontaktowe
Binckhorstlaan 36, 2516 BE, Den Haag, Holandia
- 0900 1966
- rechtstelefoon.nl
Odpowiada na 6% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Keurig geholpen en goed advies gekregen.
Kalm en rustig
Na zo'n 15 tot 20 min in de wacht gestaan ben ik fantastisch geholpen op een rustige en kalme manier! Advies en stappen waar je wat aan hebt.
In alle rust is goed meegedacht
In alle rust is goed meegedacht en ik ben vriendelijk bejegend, in beide gevallen dat ik belde in februari. Het is natuurlijk nog wel afwachten hoe e.e.a nu gaat uitpakken.
Geruststelling
Er was veel onrust ontstaan door een situatie op het werk. Dat is door de vriendelijke, duidelijke uitleg van de spreekster van het juridisch loket weggenomen.
Geven zeer uitgebreid en zo volledig mogelijk antwoord
Er wordt tijd genomen om de kwestie goed uit te zoeken en er wordt een zeer uitgebreid en zo volledig mogelijk antwoord gegeven op een vraag. Misschien zelfs iets te uitgebreid/lang. Tussendoor misschien af en toe even ruimte laten voor terugkoppeling.
Beter totaaloverzicht
Het antwoord was heel duidelijk en dat heeft ervoor gezorgd dat ik een beter zicht heb gekregen op het totaalplaatje, in dit geval dat de betrouwbaarheid van een medisch dossier onder de loep moet worden genomen.
Uitstekend geïnformeerd over de VvE
Voor mijn was dit de eerste keer, maar ben zó goed geholpen!! Helemaal correct, kan niet beter en ga dit wel onthouden mocht ik nog een geschilletje hebben.
Raar en vaag advies
Ik stelde een vraag over verplicht koffiedrinken met de baas terwijl je ziek thuis bent. Ik kreeg een vaag antwoord en uiteindelijk: je loon kan ingetrokken worden. Bij navraag bij andere klopt dit niet.
Belachelijk hoge telefoonkosten…
Belachelijk hoge telefoonkosten ontvangen voor 1 gesprek 40 euro. Houdt er rekening mee dat als je hun belt je flink mag betalen achteraf
Duidelijk juridisch advies
Vriendelijke benadering en kwam professioneel over met goede informatie en tips met duidelijke uitleg en waar ik echt wat aan zal hebben op juridisch gebied.
Eerlijk en helder
Goed geluisterd. Goede interne navraag om zo tot een antwoord te komen dat zo volledig was als dat het binnen hun macht lag.
Iedere medewerker luisterd aandachtig…
Iedere medewerker luisterd aandachtig naar je. En nemen de tijd voor ieder gesprek. Maakt niet uit hoe vaak je belt.
Hebben altijd goed advies wat je het beste kan doen.
Ze nam rustig de tijd en het voelde…
Ze nam rustig de tijd en het voelde duidelijk en toch warm. Fijn. Ik begrijp nu waar ik mee te dealen heb, duidelijkheid.
Goed en duidelijk advies
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.