Omdat het advies dat ik van juridische loket kreeg, mij uit een zware depressieve frustratie helpt. Het advies geeft duidelijkheid in je mening van een conflict, ik kreeg bevestiging dat ik goed... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vriendelijk contact. Kreeg ook snel reactie op mijn vragen waardoor ik me serieus genomen voelde. Zou dit juridisch bureau zeker aanraden.
Helaas hier het zelfde verhaal, Advocaat toegewezen gekregen die geen familie recht doet. Dit terug gekoppeld in mail plus me geld terug gevraagd. Meerdere malen gebelt word gezegd dat er alle be... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had een vraag over een bestemmingsplan van de gemeente en kreeg vervolgens een fantastische uitleg van 3 pagina's waarin duidelijk stond beschreven waar ik op diende te letten en wat ik precies mo... Zobacz więcej
Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
HET ZIJN OPLICHTERS
HET ZIJN OPLICHTERS
PAS OP!
NIET ALLEEN €49,95-
MAAR OOK BOVEN DE €60,- TELEFOONREKENING KWIJT.
ZONDER RESULTAAT...
Oplichters, niét bellen!!!
Oplichters! NIET GRATIS, en de vrouw aan de telefoon (80 cent per minuut) begreep de simpele vraag waarover ik belde pas na 20 minuten...en had het vervolgens nog onjuist aan de jurist doorgegeven. Kreeg dus geen 'gratis advies', maar kostte ca €24 aan belkosten! Toen ik dat mailde moest ik eerst €49,95 betalen voor gesprek met een advocaat. Dahag! Gemeld bij Radar en de ACM én het écht gratis Juridisch loket. Trap er niet in! Schoftenstreek. Dezelfde ervaring? Doe ook aangifte!

Nogmaals OPLICHTERS
Nogmaals, OPLICHTERS.
€49,95- betaald
€63,54- telefoonrekening en 4 weken verder.
Vieze vuile bedrieglijke OPLICHTERS..
VAN TIJD EN GELD BEROOFD.

Dit is geen matching
Sinds kort worden er aan mijn advocatenkantoor verschillende contactformulieren per e-mail doorgestuurd, zonder enige toelichting. Op mijn mails met verzoek tot opheldering hoe deze vorm van “bemiddeling” tot stand komt is geen antwoord geboden. De cliënt met een casus die ik herkende uit een van de doorgezonden contactformulieren heeft mij vervolgens rechtstreeks gemaild en bleek mijn gegevens te hebben gekregen van het Juridisch Bureau. Ik had helaas echter geen ruimte om de zaak in behandeling te nemen.
Uit deze reviews lijkt het erop dat rechtzoekenden geld aan het Juridisch Bureau betalen.
Als de advocaat er echter helemaal geen weet van heeft, zoals bij mij het geval was, dan kun je in mijn ogen niet spreken van matching.
Bovendien dacht de cliënt te zijn doorgestuurd door Het Juridisch Loket, het landelijke loket voor gratis rechtsbijstand. Het Juridisch Loket heeft een doorverwijs systeem met aangesloten advocaten die op subsidiebasis werken (vanuit de Raad voor Rechtsbijstand). Het gratis telefoonnummer is 0800-8020.

Top!
Snel, concreet, laagdrempelig en duidelijk advies op mijn juridisch inhoudelijke vraag.
Bedankt, Peter!
Psychiatrisch patienten recht
Het advies geeft duidelijkheid in je mening van een conflict, ik kreeg bevestiging dat ik goed bezig ben en inzicht in een conflict en geen emotionele eierdooos!
Echt top! Ook met de snelle reactie vh juridische loket, door burn-out heb ik lang zitten piekeren ik kon nupas doorschakelen om mijn probleem te delen met Juridisch loket...echt Super, nu lekker doorgaan met tuinieren! Heel veel ontspanning...als je weet hoe je wel/niet moet doorpakken met een probleem. Bedankt Peter Jansen
Bedankt de consulent die de kern van het probleem telefonisch moest samenvatten, want ik ratelde maar door....Bedankt!
Vriendelijke groeten Judith Huisden
Vriendelijk en duidelijk
Helaas hier het zelfde verhaal,
Helaas hier het zelfde verhaal,
Advocaat toegewezen gekregen die geen familie recht doet.
Dit terug gekoppeld in mail plus me geld terug gevraagd.
Meerdere malen gebelt word gezegd dat er alle begrip is maar word niks meer gedaan.
Meerdere malen via mail me geld terug gevraagd zelfs betaal bewijs gestuurd en tot de dag van vandaag me geld nog steeds niet terug en blijven maar een advocaat aanwijzen wat ik niet wil.
Weg geld voel me aardig opgelicht.

Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring met deze juridische dienst! Wanneer je de €50 euro betaald wordt er gedaan alsof je dossier zorgvuldig wordt beoordeeld en dat je wordt doorverwezen naar een passende advocaat, dat is totaal niet gebeurd. Ik ben meerdere keren doorverwezen naar advocaten die niet eens gespecialiseerd zijn in het juiste rechtsgebied. Na vier maanden heb ik geen enkel inhoudelijk juridisch advies ontvangen, geen afspraak gehad en geen enkele vorm van daadwerkelijke hulp gekregen. Ondertussen heeft mijn moeder ook nog eens ongeveer €70 aan belkosten moeten betalen door deze compleet zinloze doorverwijzingen. Je betaalt voor een dienst die simpelweg niet geleverd wordt. Alles wijst erop dat dossiers niet serieus worden bekeken en dat er zonder enige zorgvuldigheid wordt doorverwezen. Voor mij voelt dit als oplichterij. Absoluut geen aanrader!

Odpowiedź od Het Juridischbureau
Hier het zelfde verhaal al al eerder…
Hier het zelfde verhaal al al eerder genoemd. De "aangewezen advocaat" weet helemaal van niks en heeft zeker geen dossier over gedragen gekregen. Zeer triest dat "het juridschbureau" zo omgaat met mensen die in nood zitten.

Odpowiedź od Het Juridischbureau
Ik heb uitgebreid antwoord gekregen op…
Ik heb uitgebreid antwoord gekregen op mijn vraag.
Mijn rechten en mogelijkheden zijn duidelijk beschreven.
Wat een oplichters
Wat een oplichters. Krijgt een vrouw aan de lijn.
Ze stelt vragen en ze typt maar de helft van de tijd. Herhaalt niks wat je zegt.
Het nummer kost 1.20 per minuut en houd je minimaal 20 min aan de lijn . Aan het einde van het gesprek zegt ze dat je een mail ontvangt en €49,95 moet betalen voordat ze je verder gaan helpen.
Ben daarna verder gaan googlen en zag toen slechte reviews. Dus besloten om de link niet te betalen.
Trap er niet in!!
Ik eis mijn geld terug
Ik eis mijn geld terug! Bedrijf lijkt sterk op juridische loket! Ze laten je 49,95 betalen terwijl ze oplichters zijn! Ik wil mijn geld terug mensen geloof ze aub niet

Shady
Shady! Na twee keer beloofd te hebben gratis schriftelijk advies te mailen, heb ik ze hier over gemaild. Vervolgens sturen ze een mail om 50 euro over te maken. Daarnaast veel typfouten en komt het vrij amateuristisch over.

Goede en duidelijke advies
Na 40 minuten bellen en veel typfouten…
Na 40 minuten bellen en veel typfouten verder wordt er opgehangen ik zit dus wel met de belkosten maar geen bevestigingsmail.

Odpowiedź od Het Juridischbureau
Juridisch bureau telefoonnummer (0900)…
Juridisch bureau telefoonnummer (0900) 9090 012
Gister 27 februari 2026 16 minuten aan de lijn gehad om advies te vragen. Ik zou het advies binnen 24 uur per mail krijgen.
Dit is niet gebeurd: het telefoonnummer weer gebeld en de verbinding wordt verbroken.
Opgelicht en de website bestaat ook niet meer.

Hele fijne service!
Kreeg snel iemand aan de telefoon, luisterde goed. Speelde mijn vraag direct door naar de juiste afdeling per mail. Ik zou per mail binnen 24uur antwoord krijgen, dat gebeurde ook. Supergoede service!
Mijn vraag is snel omgezet in een…
Mijn vraag is snel omgezet in een duidelijk juridisch advies waar ik verder mee kon. Ik ben echt heel blij met de dienstverlening.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.