Ik heb nog niet het antwoord gekregen wat ik zoek, maar snap dat het op basis van een telefoongesprek voor deze casus ook niet mogelijk is. Ik ben goed en professioneel geholpen en heb zicht op vervol... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ze had me gelijk goed geholpen al me vragen beantwoord zonder dat ik te lang moest wachten of verkeerd begrepen werd , ze deed haar werk Top!
Voor mij heeft dit ene korte gesprek me de bevestiging gegeven hoe om te gaan met een vraagstuk rondom mijn arbeidsconflict en hoe ik het kon verwoorden naar HR. Het gaf me net even wat meer vertrouwe... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De Rechtstelefoon heeft als sociaal-maatschappelijke missie om laagdrempelige toegang tot onafhankelijke juridische hulp aan alle particulieren en ondernemers te bieden. We doen dit onder andere door u met één telefoontje een direct advies te geven. Door een deskundige jurist die voor u opkomt.
Dane kontaktowe
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
goed gesprek gehad
Helder antwoord
Helder en duidelijk
Ik kreeg heldere en duidelijke antwoorden. Men dacht met mij mee, het was een prettige ervaring ook al om iemand te spreken die aan jouw kant staat
Een zeer fijne communicatie gehad
Een zeer fijne communicatie gehad, concreet en helder !
Een aanrader, dit geeft gemoedsrust
Heel fijn gesprek waarin goed geluisterd werd en de tijd genomen werd zodat ik nu weet waar ik aan toe ben. Wat mijn rechten en plichten zijn juridisch gezien betreffende het geval waar ik over belde. Heel fijn dit geeft rust.
Heel erg vriendelijk geholpen
Heel erg vriendelijk geholpen
Super goede tips gehad en echt geholpen voor een oplossing door gelijk in actie te komen
Geen dienst geleverd
Je zit meteen een jaar vast aan automatische incasso voor een dienst die je nergens mee kan helpen.
Enige tijd geleden had ik een geschil met een gerenommeerde webwinkel over het herroepingsrecht. Een belletje om na te vragen of ik in mijn recht stond, resulteerde in een zeer teleurstellend antwoord. Het was volgens hun een situatie die persoonlijk beoordeeld moest worden voor 187 euro per uur.
Als een simpele vraag over herroepingsrecht al te moeilijk is, wat is dan de dienst die je afneemt?
eerlijk gezegd heb ik met een zeer…
eerlijk gezegd heb ik met een zeer vriendelijk medewerker gesproken
dank u wel
De jurist heeft me goed te woord…
De jurist heeft me goed te woord gestaan en zeer profesioneel geholpen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.