Jag hade inte fått något kvitto på mitt köp. Jag ringde in och efterfrågade mitt kvitto som supporten hjälpte mig med på några få minuter. Det som drar ner upplevelsen lite var eran supports mikrofo... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Det gick smidigt fram till betalningen. Då gick inte att nå banken. Vid nytt försök kommer beskedet att en bokning är gjord med mejladressen och en förfrågan om man vill göra en ny bokning. Samtidigt... Zobacz więcej
- Bokade flyg som senare avbokades på grund av krig - Jag måste betala ca 850 kr i avgifter Om man bokar direkt med flygbolaget får man full återbetalning - Har väntat mer än 4 veckor och har... Zobacz więcej
Jag behövde rullstol service. Personen jag pratade med var hjälpsam och kunnig. Problemet är att jag behövde vänta 50 minuter i kö för att nå fram till denna person. Jag önskar att tjänsten fanns digi... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Vid betalning är det ALLTID dyrare än…
Vid betalning är det ALLTID dyrare än vad som sas från början. Tar en herrans tid att klura ut varför och sen få avsett pris. Bu.
Undvik
Undvik. Vägrade återbetala oanvända flygskatter trots att resan inte genomfördes. Dålig kommunikation och bristande kundansvar. Krävdes onödigt mycket tid och juridisk argumentation för något som borde vara självklart.
Blev ca 200 kr extra när jag behöver…
Blev ca 200 kr extra när jag behöver godkänna köpet , utan anledning
Good customer service, so far
The queue for the call was long but it was tolerable. But i like that my customer service representative was very helpful and professional. He gave me the information I needed and I appreciate it so much.
3 rader på planet?
Att inte kunna välja på fler sittplatser än de 3 första raderna från en dator eller mobiltelefon är väldigt underligt. Varför kan jag inte välja alla andra rader eller för den delen se hela planet?
Jag hade en väldigt bemötande samtal…
Jag hade en väldigt bemötande samtal med personalen, hon var jätte trevligt och hjälpsamt 👍👍
I en svår situation med av/ombokning av…
I en svår situation med av/ombokning av flyg var Magi N väldigt hjälpsam och serviceminded och lyckades lösa situationen på ett föredömligt sätt.
Tack!
Resecentrum höjde priset i kassan – utan mitt godkännand
Att sälja och låta mig boka min resa för 1806 SEK för att sedan skicka mig till betalningen och där ta 2010 SEK är ävan fast jag tacka nej till alla upsales är oerhört irriterande. Inte varumärkesbyggande, inte lobalitetsbyggande aldrig mera Resecentrum. 😖
It took only five minutes to solve my…
It took only five minutes to solve my problem. Thanks a lot.
Unjust Cancellation Despite Confirmed Payment – Avoid This Agency
I booked a flight via rcg.se, and my card was successfully charged in full. Hours later, I received a cancellation notice claiming "missing payment," despite clear proof of transaction. Their support line was disconnected, and an international call yielded rude, unhelpful staff who dismissed my evidence and demanded I email "finance" for resolution—while prices for my imminent flight skyrocketed.
Måste säga att detta är det absolut…
Måste säga att detta är det absolut sämsta flygbolaget någonsin. Hemsk kundtjänst allt är så otroligt otroligt otroligt dåligt. De är ej tydliga med deras policy och vinner enbart pengar på folk.
Rörigt och för många val
Rörigt och för många val. Skulle boka en jobbresa, hittade inte alternativet.
Det var mycket svårt att få kontakt på svenska
Det var mycket svårt att få kontakt med personal som talar svenska. Dessutom blev jag debiterad en högre avgift än vanligt när jag bokade extra bagage.
fikk den hjelpen jeg trengte med å kansellere en reise.
Jeg fikk den hjelpen jeg trengte med å kontakte Travel Airways for å kansellere en reise. Veldig bra support.
Hjelpen fikk jeg av en supporter som heter Magi N.
Allting är smart
allting är smart, enkelt och tydligt. Logiska steg men kanske med för många "erbjudande", SMS etc, borde vara gratis
Jobbigt med alla tacka nej
Jobbigt bokningsförfarande med alla tacka nej. Billig biljett men dyrt bagagepåslag
GOD SERVICE
Vi har booket en flight med KLM som nå har blitt endret 2 ganger. Travelis har ordnet opp med dette på en god måte, uten ekstra kostander eller avgifter. Veldig fornøyd med dette.
men det er synd at de må endre flight 2 ganger
Endring av reise
Booket om til en senere utreise over telefon. Veldig hyggelig dame som ordnet dette.
I called to ask if I could get a…
I called to ask if I could get a rebooking done and Magi N was super helpful the entire way through and kept me updated as we waited on the final answer from the airline. Great service
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.