Wat ben ik fantastisch geholpen door Roelfina, ik gaf mijn wensen aan haar door en zij heeft de tijd genomen om de juiste keuze te maken. Echt top en een zeer vriendelijke professionele dame zodat ik... Zobacz więcej
Lylantse Baan 10, 2908 LG Capelle a/d IJssel, Zuid-Holland, NL
Reakcja na opinię
Klein probleem met een tweetal van onze stoelen maar Pronto regelt een oplossing. Regelt een monteur en de service afdeling houdt ons op de hoogte van de vorderingen. Geweldige afwikkeling tot dat wij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We zijn 2x door Pieter geholpen, zeer vakkundig, mee denkend, erg vriendelijk. Wij zijn ook geslaagd voor alle meubelen, wij zullen hem zeker aanraden bij familie of kennissen, gewoon top Groetjes Fa... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.
Veel meubels kun je helemaal naar wens samenstellen en onze interieuradviseurs helpen je graag met persoonlijk advies dat past bij jouw smaak, huis en manier van wonen. Bovendien hebben we veel meubels op voorraad, waardoor deze snel geleverd kunnen worden. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends in een van onze 42 woonwinkels in Nederland, stel jouw favoriete meubels samen en profiteer altijd van de beste prijs. Of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.. Plan je gratis interieuradvies Nu op voorraad Laat je inspireren Onze winkelsVolg ons op social media:
Napisane przez firmę
Lylantse Baan 10, 2908 LG, Capelle a/d IJssel, Zuid-Holland, Holandia

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik heb een nieuwe bank gekocht en bij levering zag ik in de voorkant van de beide banken er plooien en dat ze goed afgewerkt waren.
Niet toepasselijk voor een nieuwe bank.
Ik heb de probleem gemeld en ze zeiden dat vaak na het gebruik wordt het opgelost anders kan ik het melden.
Na het gebruik de plooien worden verergerd.
Na melding bij betreffende wordt je doorverwezen naar servicepunt van Pronto want ze hebben geen bevoegdheid om het op te lossen is geen bevoegdheid hebben om op te lossen.
Na mijn melding kreeg ik het antwoord, ze zijn handgemaakt en het kan gebeuren, geen oplossing, niks
Ik raad iedereen aan geen bankstel bij Pronto kopen.
Ze hebben altijd voor hun productie fouten een smoesje en je zou nooit op de juiste wijze geholpen worden.
- Antwoord op de reactie van Pronto Capelle a/d Ijssel.
Beste team van de Capelle a/d Ijssel,
Er is nog geen beoordeling geweest ,ik zou binnen 10 dagen gebeld worden voor een afspraak, blijkbaar zijn jullie niet op de hoogte en geven jullie zomaar een reactie op mijn beoordeling.
Mahin

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
Op zoek naar een bank en bij Pronto beland. Bij binnenkomst werden we enthousiast begroet. We hebben in alle rust ons rondje kunnen lopen zonder opdringerige verkopers. En uiteindelijk een mooie bank uitgekozen. Steven de Boer een aardige jongen, niet opdringerig en verstand van zaken heeft ons verder geholpen met de afhandeling. Nu ongeduldig afwachten op onze nieuwe bank.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
Dit is een beoordeling voor Steven de Boer van Pronto Capelle aan den IJssel. Deze verkoper heeft alle tijd genomen om mij te laten beslissen. Daarna heeft hij alles aan mij uitgelegd qua onderhoud leveringsvoorwaarden enz. Petje af.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
Service laat te wensen over. Na 362 dagen de juiste poten onder mijn hoekbank gekregen. De hoekbank is net één jaar oud, zakt de hoek, van de bank al in. Gebeld, reactie, *Ja mevrouw, dát is normaal bij een hoekbank* Ik vind het echt níet normaal.

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
Goede ervaring met pronto capelle ad ijssel: 4 eetkamerstoelen gekocht.. bij uitpakken was 1 stoel beschadigd. gelijk serviceformulier ingevuld en opgestuurd. Zonder problemen of discussie kon ik na 2 werkdagen een onbeschadige stoel ophalen/omruilen bij magazijn... prima service!!

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
Een ovale eettafel gekocht die verkrijgbaar was in drie maten. Wij hadden voor de kleinste maat gekozen. Eenmaal geleverd vonden wij de tafel toch iets te klein voor de woonkamer. Dus gelijk de volgende dag gebeld met de vraag of we tafel mochten omruilen voor een maat groter. Wat schetste onze verbazing? Dit was mogelijk maar we kregen maar de helft van het aankoopbedrag van de tafel retour!! En wat blijkt als we dezelfde tafel online hadden gekocht dan hadden we de tafel binnen 2 weken zonder opgaaf van redenen retour kunnen sturen en het aankoopbedrag retour gekregen. Waarom dit verschil?? Je mag toch juist in een winkel deze service ook verwachten. Maar nee, dan ben je afhankelijk van de welwillendheid van een filiaalmanager. Dus wij hebben onze les geleerd, weliswaar een dure les, maar waar mogelijk geen aankopen meer in een winkel, maar eerst kijken, dan vervolgens online bestellen. Alleen niet meer bij Pronto!!!